91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #84327 USA -
Solt #84326 Valamelyik nap nyilatkozott egy menekült... azt mondta fel van háborodva, hogy az osztrák kormánytól csak annyi telik, hogy sátrakban tartja őket... ők nem ezt várták. Nem tudom mi lesz ebből, de jelenleg nem túl rózsás a helyzet. No persze az is érdekelne, hogy megint kik kavarják a szart a háttérben. -
lala42 #84325 Én azt hiszem,hogy nem kicsi a baj. (az emberek fejében) Véleményem szerint ez a sárgolyó, se nem Európáé, se nem Amerikáé, se nem másé. Henm mindenkié. Ott lett elbaszva, hogy területeken leülve kijelentettük,hogy ez a miénk. Minden csoport. Oda senki nem teheti be a lábát. (un. ősközösség felbomlása) Majd kitaláltuk a vallást. Csak az "én Istenem." Másé mind pusztuljon. Iriggyé váltunk. Ha az enyém megdöglött, akkor a tied is puszuljon. Később rájöttünk, hogy ahol mi vagyunk, ott nincs az ami máshol van. (olaj, arany,föld, stb.) Nosza vegyük el. Nem meg, hanem el. Akitől elvettük, az gyengébb, másabb volt. Már eljutottunk odáig, hogy nem is kellett de nem hagytuk, mert csak. És jött a kereszténység. Nos a legnagyobb átbaszása és arculcsapása a világnak. Csak egy isten van. Nosza irtsuk ki a pogányokat. Válaszolt rá az iszlám. Nem igaz? Gyarmatositottunk más földrészeket, bevezettük újra a rabszolgaságot. És még sorolhatnám. Létrehoztunk egy olyan világot, amit fogyasztói társadalomnak nevezünk, de kizártuk belőle a Föld lakosainak közel 70 %-át.
Nos ez most kezd visszaütni.
©Lacusch69
De a probléma még mindig adott. Jönnek. Ez bizony előbb-utóbb háboruhoz vezet.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.06.16. 21:21:31 -
Lacusch69 #84324 Lehet, hogy a nevek és az időpont nem stimmel, de úgy rémlik, hogy a '80-as években a Rába "sozialistische Hilfe"-ként traktorokat küldött Mozambikba (vagy Namíbiába?, végülis tökmindegy...).
Aztán jött a felháborodás, hogy miért traktor, miért nem kaja...
Egyébként meg: "Európa az európaiaké!" Aktualizált Monroe-elv (nekik lehetett???), és szerintem itt lenne a kutya lényege elásva.
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2015.06.16. 21:04:03 -
#84323 Ezek nem menekültek, hanem egy bűnöző horda. Nem is akarnak integrálódni.
Európa meg a liberálisok acsarkodása közben bal*aszkodik. -
artivizsla #84322 Egyes vélemények szerint nem is annyira spontán ez a fene nagy menekültáradat, mert honnan is jönnek jelentős mennyiségben ? Hát abból a térségből, ahol épp elég nagy a felfordulás, tehát Líbia, Szíria, Irak... Éhes emberek mindig is voltak, eddig miért nem jöttek ilyen létszámban ? Olyannak tűnik, mint ha tényleg egy újkori népvándorlás történne, ráadásul pont ebből a térségből indultak ki a korábbi népvándorlások is és ugye bár minden népvándorlás arról szól, hogy a vándorlás során egymást "tolják" arrébb a népek, csak hát Európának nem nagyon lesz hová hátrálnia. -
sakkay #84321 Sajnos igaz. -
lala42 #84320 Valamikor a '80-as évek vége felé, vagy a '90-es évek elején volt egy film. A címére nem emlékszem, csak a lényeg az volt, hogy Afrikából elidul néhány ember valami éhségmenet címén. Lassan csatlakozni kezdenek hozzájuk néhányan, majd amikor már a Földközi-tenger partján vannak, több millió a létszám. Európa rettegve várja a menekülthullámot. Felfegyverkezve, falat építve, katonasággal feltöltve a déli partokat. Pedig ezek az emberek csak enni akarnak. Nos vagy jós volt a rendező, vagy már akkor látta az afrikai szegénység kimenetelét. Mindez köszönhető szvsz. annak, hogy a világ elkezdte azt a humanitárius akciókat, ami (egyik, talán a legfőbb ok) ide vezetett. Adtuk az élelmiszer segélyeket. Országok kezdtek el szinte versenyezni, hogy ki tud több gabonát, tápszert stb. küldeni. Valszeg. megnyogodott a lelkiismeretük, hogy adtak. Olyan területeket láttunk-láttak el, szerte a világon, ahol azelőtt nem volt ismeretes az éhinség. Pl. Etiópia. A föld egyik legjobb termőterületei vannak azon a területen. Egyben az egyik leinkább éhinség által sújtott terület. Miért is? Az ott élők elfelejtették a munkát. Hisz jön a segélyszállyítmány. Akkor minek is termelni? Tudom gonoszul hangzik, de ez van. A nagy keresztény mentalitás közben -megnyogodott a lelkiismeretük, hogy adtak- elfelejtették, hogy ne halat, hanem hálót adjanak. De ez így könyebb volt. Nos ez lett a vége. Jönnek a Kánaánba. Csakhogy a baj az,hogy se nem szakképzet, se nem európai értelemben vett kultúrál, és se nem beilleszkedni akaró személyek özönlenek. A filmen látszik,hogy az un. menekültek 99 %-a férfi. Menekülnek az éhinség, a háborus veszély elől. Rendben. Elhiszem. Csakhogy kissé egoista a csoport. A nők, gyerekek,öregek azok otthon maradtak. Ők éhen halhatnak, lelőhetik őket, kínozhatják az ellenséges népcsoportok. -
Solt #84319 -
sakkay #84318 Baxki az eleje olyan, min a Z war!!!
Aki ezt normálisnak tartja, az nem normális.. -
#84317 Köszi! -
artivizsla #84316 Talán, már csak az igazán nagy IL2 Sturmovik fanok bíztak benne, de mégis megjelent a 4.13-as patch a játékhoz.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.06.15. 17:51:40 -
#84315 Igen az Indexen olvastam én is azt a cikket is
Szomorú hogy ekkora baj van a fejekben hogy ennyi lóvét nem szégyeltek a gépek bérlésére elkölteni. Fenntartani a rendsztert meg már nincs miből -
#84314 egyetértek vele az utolsó szóig. Voltam én is szerződéses katona, nagyjából belelátok hogy mi folyik a honvédségen belül.
Mellesleg van egy mai cikk az indexen hogy a gripen pilóták harmada elmenne fapados pilótának (jó tudom index, de akkor is, azért van benne valami)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.06.15. 15:38:40 -
#84313 OFF
Érdekelne mi a közösség véleménye az alábbi cikkről!
Link -
Solt #84312 Így már érthető... :)
Hát igen, DX11 plusz a több állítási lehetőség. -
sulyid #84311 Hát ha egyetemre készül az ember. :)
És ha konkrétan kur** messzi lévő egyetemre akkor még fontosabb. :D
Az FPS számot sima egyedül repülésnél sikerült 25-35 közé sűríteni, 1v2-es csatában 19-30... Clodnál ez a két intervallum 40-60 és 24-40... -
Solt #84310 És ennyire fontos a hordozhatóság? :) -
sulyid #84309 Köszönöm, megpróbálom beállítani akkor valami működőképesre.
A laptop pedig nem igazán gamelésre kell, csak arra használom míg nincs jobb dolgom. :)
Alapból úgy lett megvásárolva hogy az AutoCAD és az Inventor fusson rajta rendesen + gyors legyen. Majd jelzem ha lesz valami siker az FPS szám növelésében. -
Solt #84308 A CloD azért fut jobban, mert DX11-s, a RoF pedig azért, mert egyrészről nem ad olyan látványt mint a BoS, másrészt jobban paraméterezhető. A legalacsonyabb beállítás választása nem biztos, hogy jó döntés, mert lehet, hogy túl sok számítás kerül át a CPU-ra. Én azt javaslom, hogy állítsd be balanced-re, vedd le az élsimítást, és közben monitorozd a GPU és a CPU kihasználtságot, illetve az FPS számot.
A BoS a DX9 miatt nagyon CPU limites, a két magos i3 pedig nem az a CPU szörny, amire ezeknek a játékoknak szüksége van. Én nem vagyok benne biztos, hogy ezekhez a játékokhoz egy laptop jó választás. -
sulyid #84307 Clod beállításaim:
Ezzel megy a játék 12-16 gépes légiharcok esetén szaggatás nélkül. Akkor szokott enyhe fps esés lenni ha bombázókat támadunk (olyanokat amiknek sok géppuskája van), de akkor is elviselhető és csak pillanatnyi szokott lenni.
ROF beállításaim:
Ez is szaggatás nélkül fut... -
sulyid #84306 Asus x555lb: core i3, 4gb ram, gt 940m.
Egy hónapos és telepítés után direkt ment egy rendrakás is, töredezettség mentesítés minden...
Utoljára szerkesztette: sulyid, 2015.06.15. 09:36:36 -
mehetel10b #84305 üdv
milyen géped van? -
sakkay #84304 Én annak idején (saját magamtól)fizető béta teszter voltam. Nem volt gond, de legalábbis futott úgy mint a rise of...lehet nálad van a gond. A ROF full grafikán futott? -
sulyid #84303 Asus x555lb: core i3, 4gb ram, gt 940m. -
Solt #84302 Milyen géped van? -
#84301 Köszi átböngészem. :)
Közben rájöttem, hogy a hátsó kereket elfordítja majdnem 90°-os szögben ezért fordulok én annyira... Néha sikerül felszállnom így is... az erdőn keresztül... :D -
sulyid #84300 Hát akkor ez kidobott pénz volt most tőlem... Majd talán ha újítok egy új gépet (pár év múlva) játszok vele. Addig CLOD + ROF... -
#84299 A grafikai része a BoS-nak nem állítható olyan szabadon mint az átlag játékok, az options-ban van low-med-high beállítás, azok közül tudsz csak választani. -
sulyid #84298 Megvettem a BOS-t (a deluxe változatot) steamon. Az Rise of Flight reccenés nélkül fut, míg ez még full minimumon is élvezhetetlen. Valaki nem tud rá valami megoldást, hogyan tudnék valami értékelhető FPS számot kihozni belőle, ha már a tesója hibátlanul fut? -
#84297 Aki szereti a P-40-est annak esetleg érdekes,hogy a CFS2-höz van egy 49th FS kiegészítő,történelmi offline kampány. Pár kép: -
#84296 Sajnos a clodban vannak olyan bugok, amiket még nem tudott a Team Fusion kigyomlálni belőle, az egyik ilyen, hogy a földön álló gépeket a szél beforgatja széllel szembe, akkor is ha fékezel, és akkor is ha csak gyenge szél fúj. Nem mindíg, de elég gyakran ahhoz, hogy idegesítő legyen. Ha már egy picit mozog, akkor fékkel meg lehet fogni, csak ne álljon teljesen. Erre az a köztes megoldás készült, hogy a kerékhez kerékbak tehető, ha a gép áll. A controlsban a "Signal Ground crew to Insert or remove Chocks" gombra állíts be billentyűt (Aircraft kategóriában az alja felé találod meg), és ha valahol hosszabb ideig kell állnod (hmű indításnál, kifutónál várakozásnál, pl) akkor bekapcsolod. Csak ne felejtsd el kikapcsolni gázadás előtt, mert orrabuksz :)
A fuel pressure tényleg nulla, gondolom bugos (angol gépekkel nagyon ritkán repülünk), de annak csak hajtómű indításkor lenne jelentősége meg akkor ha azu üza pumpa meghibásodhatna. Német gépeken működik, tehát a játék tudja kezelni, az angol gépeken valamiért nullát mutat. Az angol és a csillagmotoros gépeket melegíteni kell felszállás előtt (olaj 40 fokos legyen, csillagmotornál a motor olyan 150-250 fok között - pontos értékek a gépkönyvekben vannak), addig nem ad le elég teljesítményt. A meszánál is, ha indítás után rászúrod a gázt, akkor kb kétszer olyan hosszú felszállópálya kell neki, de az angol gépekkel még taxizni sem lehet. Figyelni kell a légcsavar állásszögre és a mixture-ra is, és a hűtőt is kinyitni időben, hogy a hajtómű ne melegedjen túl.
Ha az angol nyelvű doksikkal elboldogulsz, innen tölts le mindent, ezek nagyon jó összefoglalók a játékhoz. Gépek kezeléséről, játék kezeléséről:
Chuck's Guide to Cliffs of Dover
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.06.14. 11:39:50 -
#84295 igen.
https://en.wikipedia.org/wiki/Synchronization_gear -
#84294 A Hurricane-el most sikerült felszállni. :P Bár ugyanúgy 0 fuel nyomást ír, fene se érti. :) -
#84293 Sziasztok.
Most ismerkedem a CloD-al, és kezd bejönni a progi, de a startup/takeoff még problémát jelent.
Blenheim IV-el próbálkozok felszállni youtube-os videó alapján, de ahogy beindítom a motorokat elfordítja a repcsit jobbra annyira, hogy nem tudok belépéssel/trimmel ellentartani, és így felszállni sem tudok. Mit rontok el, vagy mit lehet ez ellen tenni?
A Hurricane-t is elcsavarja, de azt belépéssel (nagy nehezen) lehet korrigálni, abban viszont nincs elég power hogy el tudjon emelkedni, a fuel nyomás 0, gondolom annak nem ott kéne lennie. :P Erre is jöhet tanács, köszi. :) -
artivizsla #84292 Ez mire való szerkezet ? A szinkronizálót ellenőrzik vele ?
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.06.14. 08:42:15 -
artivizsla #84291 Kávé mellé. -
#84290 kár ennyi szépség bele ha "esze" meg nincs
Messzer -
#84289 50%-os akció van a BoS-ra, ha érdekel valakit -
#84288 Team Fusion Update June 12th 2015 - Just proving we're still alive :)