World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
kép
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
kemény állás 😄
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
bár hát nemtom. mi rugó társsal 2x találkoztunk eddig team-mel, amiben resto drood volt, mindkettõ default win. egyikben resto drood + warlock, itt a lock lett cc-zve, drood-ot kinukeoltuk (dotok, stunok + felhunta zabálta szépen le a hot-jait), másik esetben meg warri, resto drood jött, ott meg a drood lett cc-zve és a warrit kaptuk szét.
ami durva combo volt, s meglepõdtem tegnap rajta a warri + retpala combo volt. gyakorlatilag intagibbelték a 13,5k hp-mat 2 sec alatt -.-
néztünk is 1 nagyot...
anti hero
V9ykn8_TZL0
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Annyi a gond, hogy rengetegen még mindig a régi módszert akarják bevetni, aztán csattan rajtuk az aimed és szétszedi õket az autoshoot. Már nincs DZ abuse, helyette melee abuse lett, ami ellen a hunter az égvilágon semmit nem tud csinálni, még ha skill withinez is, egyszerûen rajta kell maradni, egyébként meg 40%-on mozog. Legtöbbször még a WE sem szükséges, nemhogy IB és snap.
A hunterrel a casterek nem ellenfelek pláne hogy unbuffed van vagy 11K hp-a igy a lockok is bõven elöbb halnak mint a dotjaik szétkapnak fõleg ha nincs cd-n a bestial wrath.A spriest detto annyi az elönyöm vele szemben hogy 24 yardon kivül már nem ér semmit.Fire- arcane mágus easy mód.A frost mage-nél az dönt kinek mie van cd-n ha bw aktivvá tehetõ halott az ice mage is hiába iceblockol vagy rakja ki az elementálját.
Subrugó ha végig stunban tud tartani akkor nyert ha csak 2 másodpercre tudok reagálni akkor halott a rugó.A feral droid nehezebb ellenfél lett az instant formaváltás óta de a bénábbakat most is el lehet fearelni mitöbb van olyan hülye is aki utána kreál egy lvl egyes karaktert és wisperel hogy irt a gm-nek mert a hunter nemtud fearelni.
A retri paladin kelelmetlen ellenfél fõleg ha ki van tallentolve neki a pursuit of justice.
A healerk sosem mászkálnak egyedûl vagy ha igen magukra vessenek mindenesetre egy wiper sting nem árt nekik ugy tapasztaltam hogy imádják fõleg ha snake csapdába is belefutnak.Mindenesetre droid-pladin-sámán-priest az erõ sorrend.Resto droidot nagyon nehéz kifektetni a holy priest pedíg szinte tehetetlen.
A retri paladin jóval jobb lett bár még pár buff igérve van.A warriorok megszokták hogy free hk a retri pladin hát most fordult a kocka freddy bátyám.1-1 ban az számit hogy kinek mennyi a resilence ill a warrior resisteli e a stunt vagy a repetance-t ha nem akkor a bubi t sem kell ellõni.Az eye for an eye ha ki van tallentelve csak a felguardos lock ill az ice mage az ami kellemetlenebb lehet ha cd-n van a bubi ha nincs akkor halottak.A paladinommal a spriestekel van gondom meg a diskprieatekkel azok valahogy nem mennek.A rugókkal szemben sincs nagy gond max akkor ha megszokásból soc után commandolok pedig rugó ellen a seal of vengeance az ami hasznosabb az kiszedi ha elvanishol.
Feral droid ha marad cicába akkor ölhetõ ha vált medvébe akkor el kell lõni a bubit meg mindent ami van mert azt az arrmort mig leveri az ember lemegy a nap.A sámánok szintén resilence függõk de nem okoznak különösebb gondot.
Mindenesetre nem rossz most a retri paladin pláne ha a patchben valóban jön a sanctified judgement buffja meg a CS fizikálissá cserélése.
Kotta ha rám hallgatsz kifarmolod hkm-bõl a 2h mace-t teszel egyet a bónuszra és 3x 8 strenghtel kövezed fel meg rakatsz rá 35 agit és lesz egy nagyon kellemes fegyvered.
Apropó valaki megvette ezt a libram of divine judgement-et?Valami oknál fogva nekem bg-n szinte abszolute nem aktivIZÉlõdik viszont bármiylen fax instában szinte minden második joc-ra pl tegnap a heroicos daly questnél kéyntelen voltam salvát rakni magamra mert minden procnál lerángattam a tankról a bossokat.
kesz, sirok😄
nem.
2 nap av-vel pvp-re lesz jobb fegyvered, mint a t2-es craftolható (dps ugyanaz, statok is jobbak + resi is van rajta) és megmarad egy halom pénzed is.
én is elég sokat nyomtam mostanában warrival bg-ken. a szitu kb. a következõ (gear full s1 gladiator, full vindicator cuccok, ~370 resi, 12k hp-val):
- sl-sl warlock: warrival szinte lehetetlen megölni (olyan 90% eséllyel gyõz), elöbb fogy el a hp-d, mint az övé
- nem soullink warlock: 2, max. 3 ütés és halott (bár utána jó eséllyel beledöglesz te is a dotokba, ha végig tud dotolni)
- felguard warlock: 50-50%
- healerek, resto druid, resto sámán, disc pap: 99%, hogy bukod, még a recklessness, deathwish, ms combot is simán kiheal-eli (300 resi felett ütsz kb. ~2k crit-et bele, 3,6 secenként 1x + ms, ww, ha nincs cd-n és van elég rage, de ez nem elég, hogy leabáld a ~10k hp-ját, amig le nem jár a cucc, utána meg nem lesz elég rage megfelelõ dmg-hez, pummel 4 sec-je pedig semmire sem elég, ráadásúl az is globalcd-n van)
- rugó: 50-50%. pajzsal, 1h-val érdemes nekik esni, egyéb esetben jó eséllyel szétkap. (a legmókásabb az, mikor 3,6-os fegyvernél benyomja az evason + sprint combot és ms miss, ww dodge, utána beleküldesz egy 2k overpowert, aztán miss, miss, miss...õt meg szétabálja közben a hp-d...de azért olyan 80%-ban ölhetõk)
- cement sámán: 50-50%, elég durva dmg-et képes beletolni a warrival viszonylag gyorsan (disarm nem árt meg)
- elementál sámán: free kill
- retri pala: 60-40% a pala javára, ha okosan használja a skilljeit, bubit, healt, stb.
- hunta: ha nem bm-es, akkor 90%, hogy ölöd. ha bm-es, akkor nagypirosnál kard-pajzs elõ, és meg kell próbálni túlélni azt (shield wall, shield block ftw), amig le nem jár. ha 50% feletti hp-vel ezt túléled, akkor free kill, ha nem, akkor jó eséllyel beszoptad. disarm itt is hasznos, akkor nem tud wing clip-elni.
- mage-ek: minden ami nem frost 99%, halott 1-2 ütésbõl. frost trükkösebb, ott olyan 70-30% a mage javára, warrinak nagyon okosan kell használnia a spell reflect-et, ha meg akarja verni. de egyáltalán nem lehetetlen történet 😊
- druida: resto megölhetetlen, boomkin olyan 80%-ban ölhetõ, feral 50-50%...
szal konklúzió: warrival sokkal több a majdhogynem megölhetetlen ellenfél, mint pl. egy lock-kal, még frankó gear-el is...
viszont a wow még mindig nem 1v1 pvp, grp pvp-ben az ms warri pedig musthave, ezek itt fent pedig az én személyes tapasztalataim voltak az elmúlt 3 hét aktív bg-zése után...
Lag meg nem volt, amig te meg nem jelentél, szóval szerintem a te hibád!
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Meggyozodesem,hogy Ninja honornerf volt Blizz reszerol az utobbi hetekben....
amúgy most húzom fel a warriorom és azon gondolkodom h megéri bs-el fegyvert csinálni egyáltalán most?2 nap bg és megvan két fasza fegyver
úgyh nemtudom mitévõ legyek pénzmentesítés bs-el vagy s1 fegyók(utóbbira jobban hajlok)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Enter arena
Sheeped
Pvp trinket
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Sheeped
Leave arena
Enter arena
Charge
Rooted
Pvp Trinket
Cycloned
Rooted
Cyloned
Intercept
Cycloned
Leave arena
NEM olok meg:healer samlit,disc + holy papot,BM-es huntert,elemental samant,frost maget, healer palat,defes palat,maces rugot/autoattackbol stunlokk lol/ druidat /semmilyen speccest/ SL lokkot....
tudom nem 1v1 balance,de a legbrutalabb amikor a healer!!! saman 340-es resilencem es 11k hp-m melett csekely 4000 manabol kinyirt es 100% Hp-n volt a duel vegere...yayyy
healer kasztok kemenyen odabasznak a DD klasszoknak mostansag....
retri palaknak jotanacs:ne avangerezzenek hanem tartalekoljanak a bubira jobban jarnak! amugy grat,mert atomdurvak!
๏̯͡๏﴿