World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem egy tal rizsert barmelyik kinai lekodolja egy nap alatt
A lenyeges kerdes, az az, hogy mivel a hatasa csak a kovetkezo utesre ervenyes, ezert mit szeretnel latni, hogy a mainhandeden mongoose vagy executioner hasson tobbszor.
Es igen, mindket fegyverre megadja a -armort a buff, nem csak az enchantoltra.
A visszaszerzõ akcióhoz drukkolok.
2v2ben mennyi idõ amíg összehozok elegendõ ratinget egy társammal, hogy meg tudjuk venni a full s1et vagy s2t? Vagy s1et csak honorból lehet már?
Köszi.
úgy tudtam mongu két fegyveren csak gyakrabban proccol de nem adódik össze 240 agilityvé
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
exe csak az adott fegyverre hat, vagy ha proccol mind1, hogy off vagy main handen van mindkettõre rászámolja az armor ignoret?
๏̯͡๏﴿
Személyes élmény. 2 hónapja kért meg egy lvl70-as gnóm mage, hogy csináljak meg neki egy enchantot, asszem fegyverre +int volt. Odaadta az összes alapanyagot, de rossz dust-ot vett AH-n - irgalmatlan nagy láma volt, egyértelmû volt az elsõ 1 perc után, h ebay karakter. Klikkeltem rá egy trade-et, h visszaadjam neki a rossz dust-okat, persze 2x decline-olt, utána írtam hogy fogadja el, visszaadtam neki az összes ench itemet (nagyon elegem volt ekkor már belõle, legalább 10 perce szarakodtam vele, ráadásul ingyen csináltam neki, mert instanciában voltunk együtt), és kértem, hogy abból, és annyit adjon, ami kell, elfogadta. Elment AH-ba vett olyat, ami az enchanthoz kellett, láttam, megy a postaládához, jön hozzám, majd végre felugrik a trade, adja az item-et, mondom neki, h az összes ench item nála van. Visszaír, hogy már odaadta mindet, mondom neki, h azt már visszaadtam. Azt írja most adta ide mindet 5-10 másodperce, mondom, hogy nekem nem, kéri nézzem át a táskáimat... természetesen nincs nálam semmi, ilyenkor már világos volt, h valaki másra klikkelt, sw ah elõtt sok a karakter... Ezt meg is írtam neki, mire azt válaszolta, hogy egy szánalmas csaló vok, mindjárt szól a guild masterének, szóljon... GM ír nekem, hogy egy szemét ******* ******* ******..... vok, és hogy ment a ticket GM-nek. Baromira boldog voltam, egy barom ebay-es noob miatt, aki megdobott valakit 100-150G ench itemmel lehet, h valami penalty-t kapok. Szerencsére nem lett semmi belõle, a GM megírta nekik, hogy trade saját felelõsségre, tegyen ignore-ra, meg ha ezt rendszeresen csinálom, akkor úgyis híre megy, és kirúgnak a guildembõl, minden 70-es utálni fog, mint a szart... Ezt írták meg a guild masterem-nek, aki persze nekem hitt, láma ebay gnómot meg mindenki ignore-ra rakta a guild-ben.
okt elején volt Sylvanas realm, szóval akkor tuti h nem foglalkoztak még vele a GM-ek, aminek én személy szerint eléggé tudtam örülni, persze, ha megnézik a trade-jeit a gyereknek, akkor látták volna, h másnak adta oda. Egyébként jó nagy taplóság, elfogadni egy véltelen trade-et...
Ettõl függetlenül remélem tényleg segítenek és elkapják a kis genyót.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1634323419&sid=1
..és mindezzel csak annyit akartam mondani, hogy remélem ennél nagyobb öröme nem lesz az életben...és inkább az apja f*szán száradt volna el anno... <#boxer>#boxer><#violent>#violent><#levele>#levele>
anti hero
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amúgy meg elbaszott szar agyatlan AV-volt....Sp-t nemtudták a mieink beszedni...én 2x ledaráltam a védõket,de senki nem tekerte el...fél óra a semmiért...