World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ertem miert nem lehet egy trade sessionbe tenni az alapanyagokat az enchanttal.. igy nem lenne scam, mert vagy elfogadod, vagy nem, ha nem akkor nem volt trade, tehat minden marad.

szerintem egy tal rizsert barmelyik kinai lekodolja egy nap alatt

shaime01
ezt a moongose / exe problémát nagyon egyszerüen meg lehet oldani minden raiden bepakolsz magadnak 5-5 exe és moongose alapanyagat majd ha ugy érzed rosszabb vagy dmg-ben akkor fogod és lecseréled az enchantodat.

Guest
Nem nerfelték, csak bugos, a tornyokért nem kapod meg a bónuszt.
Mi a manó van av-n? egy nyert meccsért kapunk 200 honort vesztesért 80-at.Mikor nerfelték ez le?A tornyokért abszolute nem is számol.
Main es offhanden is ugyanolyan esellyel proccol a mongoose es az executioner, mivel x/perc alapu mindketto.
A lenyeges kerdes, az az, hogy mivel a hatasa csak a kovetkezo utesre ervenyes, ezert mit szeretnel latni, hogy a mainhandeden mongoose vagy executioner hasson tobbszor.
Es igen, mindket fegyverre megadja a -armort a buff, nem csak az enchantoltra.

a proc-ot egy buffként kapod meg, szal minden ütésedre érvényes lesz, amig aktív, fegyvertõl függetlenül.

attiGT
Örök hálám bzdmeg 😄

shaime01
oh baz bocs reggel van azt hittem a honor érdekel 😄

itt van itt

shaime01
olvass vissza 1x már leirtam

Botond
Mindig meg kell kérni az enchantert, hogy linkelje az enchantot, hogy hozni tudjad a matsokat. :-) Legalábbis velem mindig linkeltetik. AKinek van 375ös enchantere, az nem kockáztat 300 goldért, amikor csak felskillezni 5k gold volt vagy több. ^.^

A visszaszerzõ akcióhoz drukkolok.
attiGT
Sziasztok.
2v2ben mennyi idõ amíg összehozok elegendõ ratinget egy társammal, hogy meg tudjuk venni a full s1et vagy s2t? Vagy s1et csak honorból lehet már?
Köszi.

shaime01
menj aludni!

Lynx_TWL
ja

úgy tudtam mongu két fegyveren csak gyakrabban proccol de nem adódik össze 240 agilityvé

๏̯͡๏﴿

hu ez kicsit egybe sikerult😛

oszinten szolva szerintem rugonak, nem raidelesre, 2x mongoose a jo. de meg talan raidelesre is. armor reduction ugyebar nem linearis, minnel tobb armorja van valakinek annal kevesebb hatassal lesz ra az a ~850? armor penetration, ezert jo raidelni mert a bossoknak 5-8k korul van az armorjuk amit egyeb debuffokkal mar eleve csokkenteni fognak, tehat jobban erezheto az executioner (bar ha netan 0 ra redukalodna mar a boss armorja, amire eleg kicsi az esely, akkor meg semmi hatasa nem lenne a procnak😉 ) warriornak szerintem mindekeppen jobb az executioner, talan meg dw-re is, level hogy ok a mongoosebol csak critet kapnak (meg dodget😛) es egy elhanyagolhato hastet, mig a rugoknak a mongoose proc bizony tetemes attack power is. es leven hogy mongoose tud egyszerre 2szer procolni a 2fegyo miatt, en rugoval dualmongoosre voksolnek, de midnenkeppen erdemes lehet kiprobalni azt is amit te akarsz. szerintem nem nagyon lenne eszreveheto kulonbseg, eltekintve attol, hogy amig rajtad van az executioner proc addig megdontogetned a rekord hitjeidet😛

Lynx_TWL
felesbe akarom, azt nem tudom csak mivel járok jobban, a 120agis +crit ap speeddel, vagy armor ignore-al

๏̯͡๏﴿

a proc rajtad egy buff, vagyis mindegy hogy melyik fegyveren van, mert mindkettore hatni fog. a kerdes hogy melyik hatast akarod tobbszor magadon latni, illetve hogy melyik proc mukodik proc/minute vagy esetleg fix % chancekent es akkro az alapjan enchantolni a main ill offhand fegyot. ami meg fontos lehet, hogy mongoose tud dualprocolni ket fegyverrol, executioner csak a buff timeret frissiti, de nem tud dualproc.

Lynx_TWL
én pont fordítva gondoltam, monguzt mainre, de ez persze változik, ha az exe csak az enchantolt fegyverre hat, mert akkor kell az az armor ignore ambushoz😄

exe csak az adott fegyverre hat, vagy ha proccol mind1, hogy off vagy main handen van mindkettõre rászámolja az armor ignoret?

๏̯͡๏﴿

panther112
Igen, látom, elõbb kezdtem el írni a hsz-t, cska sokáig tartott, mert flefüggesztettem.

nem tom, nalunk mag-on egyelore csak "jo" tapasztalataim vannak GM teren, bar nem tom mennyrie realm fuggo😛

panther112
Nem tudom, hogy mostanában mi a helyzet, de kb. egy éve olvastam wow-europe-on, hogy a GM-eknek nem felada az ilyen esetek kivizsgálása, és ne is kérjék õket erre. Tudnád linkelni azt a helyet, ahonnan vetted, hogy mostanában már kivizsgálják ezeket az eseteket.

Személyes élmény. 2 hónapja kért meg egy lvl70-as gnóm mage, hogy csináljak meg neki egy enchantot, asszem fegyverre +int volt. Odaadta az összes alapanyagot, de rossz dust-ot vett AH-n - irgalmatlan nagy láma volt, egyértelmû volt az elsõ 1 perc után, h ebay karakter. Klikkeltem rá egy trade-et, h visszaadjam neki a rossz dust-okat, persze 2x decline-olt, utána írtam hogy fogadja el, visszaadtam neki az összes ench itemet (nagyon elegem volt ekkor már belõle, legalább 10 perce szarakodtam vele, ráadásul ingyen csináltam neki, mert instanciában voltunk együtt), és kértem, hogy abból, és annyit adjon, ami kell, elfogadta. Elment AH-ba vett olyat, ami az enchanthoz kellett, láttam, megy a postaládához, jön hozzám, majd végre felugrik a trade, adja az item-et, mondom neki, h az összes ench item nála van. Visszaír, hogy már odaadta mindet, mondom neki, h azt már visszaadtam. Azt írja most adta ide mindet 5-10 másodperce, mondom, hogy nekem nem, kéri nézzem át a táskáimat... természetesen nincs nálam semmi, ilyenkor már világos volt, h valaki másra klikkelt, sw ah elõtt sok a karakter... Ezt meg is írtam neki, mire azt válaszolta, hogy egy szánalmas csaló vok, mindjárt szól a guild masterének, szóljon... GM ír nekem, hogy egy szemét ******* ******* ******..... vok, és hogy ment a ticket GM-nek. Baromira boldog voltam, egy barom ebay-es noob miatt, aki megdobott valakit 100-150G ench itemmel lehet, h valami penalty-t kapok. Szerencsére nem lett semmi belõle, a GM megírta nekik, hogy trade saját felelõsségre, tegyen ignore-ra, meg ha ezt rendszeresen csinálom, akkor úgyis híre megy, és kirúgnak a guildembõl, minden 70-es utálni fog, mint a szart... Ezt írták meg a guild masterem-nek, aki persze nekem hitt, láma ebay gnómot meg mindenki ignore-ra rakta a guild-ben.
okt elején volt Sylvanas realm, szóval akkor tuti h nem foglalkoztak még vele a GM-ek, aminek én személy szerint eléggé tudtam örülni, persze, ha megnézik a trade-jeit a gyereknek, akkor látták volna, h másnak adta oda. Egyébként jó nagy taplóság, elfogadni egy véltelen trade-et...

Narxis
Igen, a hivatalos álláspontról tudok, de annyiszor sírtak már emiatt, hogy az EU-s GM-ek lesz.rják az ilyeneket...persze csak pletyka szinten hallottam.Legutóbb nekem server crash miatt elveszett a Karás druid staffom, még szép, hogy nem kaptam vissza.<#rinya> Tudom más eset, de emiatt is úgy érzem, hogy a legtöbb GM-et nem érdekli nagyon, hogy mi van a játékosokkal.

Ettõl függetlenül remélem tényleg segítenek és elkapják a kis genyót.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

kb 1-2 hete irta bliz hogy innentol bizony scammelest is buntetik es igyekeznek kivizsgalni, szoval eselyes hogy akar visszakapja a bukott anyagokat is.

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=1634323419&sid=1

ez mostmár bant von maga után, szóval nyugodtan lehet menni sírni gmnek !

Lazarus
Elsõdleges szabály: Ne bizz meg palában
Narxis
<#nyes>

Narxis
Uhh, hát kizártnak tartom, hogy GM-ek ezzel foglalkoznak.<#shakehead>

ez linksz

Looserke
természetesen reportoltam GMnek, de nem sokat várok...eddig is rengeteg dolgot enchantoltattam már, de senki sem vert át, minden enchanter tisztességes volt...nem gondoltam hogy vannak ekkora gyökerek...

Looserke
A mai napon az Arathor szerver horda oldalán egy kedves lv70 bloodelf paladin, akit Dinzi-nek hívnak, úgy 300g-nyi mats-al lépett le, miután odaadtam neki, hogy csináljon +35 agilityt 2H mace-ra. Trade csatornán kérdeztem ki tudná megcsinálni, õ whispelt, majd partyt csináltunk, odaadtam a matsokat ráadásul én hülye még megkérdeztem hogy a tip mennyi legyen (5g-t mondott), azt is odaadtam...majd szépen odarohant a mailboxhoz kis szöszmötölés (gondolom valami altjának elpostázta a cuccokat) majd leave party és log out... <#shakehead>

..és mindezzel csak annyit akartam mondani, hogy remélem ennél nagyobb öröme nem lesz az életben...és inkább az apja f*szán száradt volna el anno... <#boxer><#violent><#levele>

Narxis
Welcome to the real world!Nálunk is ez megy, persze a tiszta, dicsõ és gyönyörû Alliance oldalon.<#nevetes1>

lolz :koccint

anti hero

TDC Geronimo
Aludni sem fogok tudni <#szomoru1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
EOS-ban 6-7!!! hordás leecher temetõben....WTF???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TDC Geronimo
tevagy

Narxis
Jaj, bekapcsolva felejtettem a webcamom.<#nevetes1>

Davidus

V9ykn8_TZL0

[HUN]Crassus
o bakki...THX

video options jobb felul, windowed mode , soot olyat is lehet hogy maximized.

[HUN]Crassus
how?

TDC Geronimo
Dúrvák nem? <#idiota>

vegre 5 het wipe utan leoltuk Bellygrub-t, kep majd kesobb. bar sajnos ez mar nerf utan volt. <#confused>

igen

Narxis
<#nevetes1>

BEAST
rofl.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
Artahoros allys cimbik mindíg megtisztelnek egy fain 1v1-el....pár bunkó van csak.

[HUN]Crassus
wowt lehet ablakban futtatni?

[HUN]Crassus
hmmm na jólvan nemláttam a köcsög emótokat!
amúgy meg elbaszott szar agyatlan AV-volt....Sp-t nemtudták a mieink beszedni...én 2x ledaráltam a védõket,de senki nem tekerte el...fél óra a semmiért...

shaime01
mert orc,tauren,troll,troll után ott volt a kariválasztonál egy blood elf a maga buzis kinézetével és hátterével.. nem illet bele a képbe. <#shakehead>