166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#126921 A zsivány nyit egy Lesből Támadással a tőrjeivel majd Hátbaszúrásokkal összegyűjti a kombó pontokat majd elhasználja őket egy Kibelezésre.
De ha kardos zsivány akkor indíthat Övön aluli ütés-el és a Baljós Csapás-aival szerzi meg a Kibelezésre a pontokat. Esetleg ha nagy a sietség értékje még megéri a Szeletelés és Dobókocka készséget is használni.
Szerintem ez hülyén hangzik.
Szerintem... -
#126920 Ha kiadnák magyarul se venném meg, mert a röhögéstől nem tudnék játszani rendesen -
#126919 miért lenne atomgyökérség a magyar WoW hm ? -
#126918 ezt a magyar wowot melyik atomgyökér találta ki? -
maniac001 #126917 ne használj internet explorert. A mozilla jobb és biztonságosabb. -
#126916 Nektek nincs valami bug Thottboton?Nekem mindig valami parancsfilet akar leállítani az internet explorer. -
#126915 Huntardommal lehet mennék. :) -
hunbalee #126914 hali
van vki lvl 35 környékén akivel mehetnék fejlödni
BS realm-en
Hunbalee vok -
#126913 Neeee.... Jo én a mai nap után már semmin se lepődök meg.. -
WiLDoR #126912 nem fog -
#126911 Mármint csapattársal beszélni? Igen -
Anonnim #126910 Mikor fog egy 100%-os magyar verzió megjelenni? -
Anonnim #126909 Mikrofon segítségével tényleg lehetséges a hangunkat bevinni a játékba? -
#126908 sziasztok
olvastam hogy lesznek betaban(vannak:D) többszemélyes mountok. de nem értem hogy hogyan leht majd használni-.- vki megidézi és a többi hasznélja? -
#126907 sima wowot rakd fel még1x -
HUmanHunter #126906 mármint a wotlk beta telepítéséél -
#126905 meg hát valamit valamiért:P -
#126904 +20% physical és fire dmg csökkentés is jár mellé -
#126903 Nagyszerű 35%hp alatt már nagyon 1 ütés 1 mage. -
HUmanHunter #126902 The file "Interface\Exploration\DwarfExploration.wav" in archive "C:\Letöltések!\games\WoW\Data\enGB\speech-enGB.MPQ" could not be opened, because an error 2 occurred. If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::OpenFromArchive)
a 2. letöltés után is ezt a hibaüzenetet kapom telepítéskor :( -
YakHead #126901 Dzsízusz...akkor nem éri meg jóllakni:D -
#126900 35% hp alatt -3,5 sec van pyro cast timera -
#126899 Egyszer megy ki a napra negy evente, akkor is napszurast kapsz... -
YakHead #126898 Ezt, hogy? Vagy mi mivel? Beszarás. -
#126897 tipikus bucira verték a fejed warrior gondolkodás -
#126896 Béta kulcs teszt:
A ciklikus rend fogalma rendkívül fontos a véges testek feletti polinomok felbonthatóságának (irreducibilitás) vizsgálatában. Megmutatható, hogy ha K|R véges testek, és f∈K[x] egy K feletti polinom, akkor ennek bármely a∈K gyökére (ha f(a)=0) érvényes cR(a)≤dg(f); azaz polinom gyökének ciklikus rendje legfeljebb akkora, mint a polinom foka. A dologban az az érdekes, hogy ha f irreducibilis (sőt csakis akkor ha irreducibilis), dg(f)≤cR(a) is teljesül, vagyis R feletti irreducibilis polinom bármely K-beli gyökének ciklikus rendje pontosan a polinom fokszáma. Ennek az állításnak sok következménye van, pl. hogy irreducibilis polinom gyökei valamely bővítésben legfeljebb egyszeres gyökök (ez végtelen testekre nem igaz). -
#126895 Ahh nekem sose lesz béna kulcsom :( pedig 4 accal jelentkeztem, ez abszolut szerencsétlenség.: ) -
#126894 neeeeeeeerfelve lesz
-
#126893 Asszem' leporolhatom a magemet ha ez így marad. :) -
#126892 Ez vár rátok arénában: http://www.youtube.com/watch?v=bxNcl22G8cA -
#126891 80on nem lesz crusing blow -
voloume #126890 If interested, please sign up at "XYXYXYXZ LINK" to upgrade your account and explore the new features of the Wrath of the Lich King expansion. You will be asked to enter the key provided below for authentication purposes. -
#126889 add nekem. :D jobb otletem nincs. .d -
#126888 :DDDD ezen sirok:DD -
voloume #126887 We are proud to announce the release of our new expansion pack, World of Warcraft: Wrath of the Lich King! You are invited to join in the beta testing to experience the new features and provide your input to our design team.
miért nem jó a link? amit az emailben adtak? betesz a wow.comra és 404 file not found, elvileg ott kel valamit csinálni és utána küldenek ujjab mailt hogy hogyan tom letölteni a patchet... de így elég nehéz lesz:) valami ötlet ? -
#126886 :D:D:D -
Foglaltnick #126885 van egy ismerősöm aki a keyloggerektől való félelmében úgy írta be a jelszót, hogy először pár első karakter, aztán pár hátsó karakter, aztán közé kattintott egérrel, és beírta a középső karaktereket
mondván hogy jól átverte a keyloggert
aztán ellopták az accountját -
#126884 "Maim will break from the same amount of damage that Fear, Entangling Roots etc. breaks with now. It's a flat amount of damage based on the HP pool of the target (its' different for players and creatures), we haven't settled on the right number yet though"
magyarul ezentúl bizonyos % sebzés után törik csak meg a fear, root stb
-1 RNG -
#126883 akkor végülis miről beszélünk? -
Dr DeViLKiNG #126882 És mondta valaki hogy nincs?