World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csendes olvaso vagy itten 😄 , de annyira jót röhögök ezek a nubozásokon ..ááá 😄
Nekem is eszembe jut néha ,h jólenne játszani , hiányzik sok minden :/ , de akkor belegondolok ,h még talán a pénz nem is lenne gond , de most megvettem a az lcd tv-t Samsung R87-est 150k-ért vaccsi ujonnan a sráctól , akkor volt boltba 220k , megvettem a boxom , elvagyok , multizgatunk Gears of War-ba meg azért van sok jó játék , bár már ellötték a nagy neveket ,ugyhogy most pangás van , de a multi azért ottvan.A GTAIV -el is elleszek hónapokat.
A másik ami eltántorit ,nincs kevem megvenni ujra a game-t (jó talánn accot vennék , de az se az igazi) , felhúzni egy karit 70-re , aztán klánt keresni ,h mehessek raidelni , de amire odajutok már farm szinten se fognak nagyon járni , még a gyengébb guildek se lesznek közel se ott amit már a "nagyok" rég bevégeztek , meg elvböl nem mennék casual g-be ...igy gyk. az a helyzet állna fennt ,h még karába csak-csak lelyutnék ,bár az is kitudja ,de tovább nem valoszinü.Aztán jön az uj kieg. , minden szép és jó ,talán kicsit tudok is zárkózni ,de aztán meginnt ottvan a nagy ?-jel ,h a blizz ,h egyengeti majd az uj progressbe a classokat , fõleg meg raidre :S ...tudom kicsit pesszimista hozzáállás ,de nem lenne jo még1xer bebukni és """unalomból""" nem belogolni , mert minek ? (relativ)
Fene se tudja milesz még :S

BEAST : ö sztem a neptulonra nem fog menni ,hehe

shaime01
bloodscalpos vagy?:p

mert engem is kidobál onnan most majd visszaenged 1-2 perc mulva

viszont én addig megnézem az Eureka részeket xD

valaki nem tudja miért kapok folyton dc t?
toltam nagyban, egyszer csak dc, és azóta nem enged be; rögtön a belogolás után kidob. vkinek vmi ötlet hogy mitõl van ez?

shaime01
én annyival megoldottam az egészet ,hogy ha nem akarok játszani nem játszok attól még fizetem.. mert bármikor kedvem lehet hozzá lehet 2 hét alatt belogolok 1 órára éés? nem verseny ez <#felkialtas><#wave>

Davidus
nubok vagytok. én akkor hagyom abba amikor akarom
de nem akarom:d

V9ykn8_TZL0

Botond
elmúlt,és még mindig agis kaja nélkül,meg kell tanulnom pecázni -.-
meg mernek eskudni, hogy delelott meg 48%crit voltal 😄D
<#wilting>

anti hero

Botond
pewpew
BEAST
nemis :< A wow szar... viszont jelenleg nincs jobb :/ es meg egy ideig nem is lesz... foleg hogy sok wownubnak nem tetszik az eve online es majd warhammerezni sem akarnak -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nubz -.-

anti hero

wordsworth
Hali 😄
Nah hat izé elkezdõdött megin...
Nem lehet regelni se bloodscalpra, se Ragnarosra.. Tudtok mondani valami jo PVP szervert ahol van pár magyar, és akad is ember? 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

BEAST
LOL 😄DD enis pont ugyanezt mondtam ... a pala valtozasokat nezem meg csak, de semmi tobbb 😄 es nezz meg most ... azota minden nap orakon at csak honort grindeltem a vindicator cuccokert 😄D ...

FUSS! FUSS AMIG MEGTEHETED!! 😄

Varunk a Neptulon Zart Osztalyon <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

The Garrett
😄D január vége fele szeretnék majd valami karit huzni, hogy a kiegre legyen egy hetvenes amivel nekivághatok northrendnek. 😄

most meg gondoltam felteszem megnezem mik változtak... es csak egy orácskára belogolok, hogy mégis milyen 😉 ... de tényleg 1 óra max, nemtöbb.. meg tudom csinálni.<#idiota>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
már az utolsó szögeket verik a koporsódba?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

The Garrett
vannak terveim a visszatérésre ^^

Davidus
kemény nevek😄

V9ykn8_TZL0

Forrest Gump
Jah, és 4k arany van a 3 karinál!<#vigyor0>
Forrest Gump
Eladó wow account.
Három 70-es kari, dec 16-ig feltöltve.

gnome lock

mage

warrior
abbahagytad nem?
akkor meg mitakarsz 😄

amugy jo hogy nem azt irja hogy learn2playnoob 😄

anti hero

The Garrett

jó,
akkor nemwowozok 😊

Botond
énisénisénis
61/61/61.
ez a top spec.
amúgy meg qsspofabe, nem érhettek fel hozzám -.-

ROFL leesett
<#worship><#taps>

anti hero

áá cska szabin vagyok és sziporkázom ;d

anti hero

pr0 lockok 0/0/0val is elsok
pont

anti hero

picket
+2: 5 fõs instance <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Lacee
mindhárom spec núb volt? akkor ossz meg velünk egy pro warlock buildet pls 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BEAST
evul vagy <#hehe>

az hogy te nub gearrel nub speccel top 5ben vagy 2(+1) dolgot jelent;

1 OP class
2 tobbiek szarok
(3) ettol meg nub maradsz nub speccel es gearrel mert annak szulettel -.-

anti hero

shala
viszont encsantok nekem is kellenek, szal gyüjts sok cumót boti !<#vigyor2>

non potest pluere aeternum

shala
ja nem, mégsem -.-

picket
szerénység > gear :p

&#3237;_&#3237;

shala
jövök healelni noobok

surefooted nekem is need a warrival, szal' ja, menni kéne pár heroic-ot, hogy legyen elég nether-ed -.-
a gear vs skill témához meg annyit, hogy már nekem kínos, hogy az egyik, ha nem a legszarabbúl gearelt egyed vagyok a raid-ben (gyakorlatilag t4 cumók, meg lot of kara epixx), mégis top5-ben benne vagyok általánosságban véve a dmg listán, bármilyen speccel (próbáltam már felguard, 0-21-40-et is, most éppen deep affli volt tegnap...)
tehát ego + skill > gear 😛

Botond
Délután vmikor majd tolni kéne egy heroic vmit,mert lynx rinyál surefootedért,és ahhoz kell primal nether,és reggel is 84-85re maradtam alul rollban puggal... Szal lelkiekben készülj fel,hogy veled leszünk kb 5en. -.- Odaverünk az algoritmusoknak keményen. -.-
BEAST
Nem szoktam tul sokat aludni 😄 ... amugy meg, lebuktam, irigylem az algoritmusolest <#gonosz1>

Syron
assából +5% critre, többi meg combat sztem, esetleg ha nagyon bújkálni akarsz stealthbe, akkor sub-ból is lehet pakolgatni pár pontot

Botond
what he said
Botond
Te mennyit aludtál?:-D Amikor 2kor lefeküdtem még ébren voltál,amikor 7kor keltem már ébren voltál :-D

Nem csoda, ha félrebeszélsz. -.- Õk prok mind,csak irigy vagy,hogy te nem tudsz ilyen profin megírt algoritmusokat lenyomni félkézzel. -.- Gearbõl,nem skillbõl persze. -.-
ti mind irigykedtek!! foleg biszt es linksz!

anti hero

Narxis
<#nevetes2><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lynx_TWL
pve buzik ;>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

BEAST
Pve Crassusok e vagytok? 😄😄DD

bongos2

the elder
Sziasztok
Valaki tudna nekem valami jó talent elosztást rogue-nak szintezéshez?
Elõre is köszi.

Tatyla
mert mondtam hogy küldjél de leszarod,elég lenne ha leirnád az összetevöidet...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

kicsit kaotikus az ui-d 😊

csináltam 2 háttérképet bt-ben, hátha vkit érdekel.
bt bg pic 1
bt bg pic 2

<#rinya><#rinya><#rinya>

Tatyla

és persze itt a kép...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA