World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is eszembe jut néha ,h jólenne játszani , hiányzik sok minden :/ , de akkor belegondolok ,h még talán a pénz nem is lenne gond , de most megvettem a az lcd tv-t Samsung R87-est 150k-ért vaccsi ujonnan a sráctól , akkor volt boltba 220k , megvettem a boxom , elvagyok , multizgatunk Gears of War-ba meg azért van sok jó játék , bár már ellötték a nagy neveket ,ugyhogy most pangás van , de a multi azért ottvan.A GTAIV -el is elleszek hónapokat.
A másik ami eltántorit ,nincs kevem megvenni ujra a game-t (jó talánn accot vennék , de az se az igazi) , felhúzni egy karit 70-re , aztán klánt keresni ,h mehessek raidelni , de amire odajutok már farm szinten se fognak nagyon járni , még a gyengébb guildek se lesznek közel se ott amit már a "nagyok" rég bevégeztek , meg elvböl nem mennék casual g-be ...igy gyk. az a helyzet állna fennt ,h még karába csak-csak lelyutnék ,bár az is kitudja ,de tovább nem valoszinü.Aztán jön az uj kieg. , minden szép és jó ,talán kicsit tudok is zárkózni ,de aztán meginnt ottvan a nagy ?-jel ,h a blizz ,h egyengeti majd az uj progressbe a classokat , fõleg meg raidre :S ...tudom kicsit pesszimista hozzáállás ,de nem lenne jo még1xer bebukni és """unalomból""" nem belogolni , mert minek ? (relativ)
Fene se tudja milesz még :S
BEAST : ö sztem a neptulonra nem fog menni ,hehe
mert engem is kidobál onnan most majd visszaenged 1-2 perc mulva
viszont én addig megnézem az Eureka részeket xD
toltam nagyban, egyszer csak dc, és azóta nem enged be; rögtön a belogolás után kidob. vkinek vmi ötlet hogy mitõl van ez?
<#wilting>#wilting>
anti hero
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
anti hero
Nah hat izé elkezdõdött megin...
Nem lehet regelni se bloodscalpra, se Ragnarosra.. Tudtok mondani valami jo PVP szervert ahol van pár magyar, és akad is ember? 😊
PSP user n\' soon ps3 user too :)
FUSS! FUSS AMIG MEGTEHETED!! 😄
Varunk a Neptulon Zart Osztalyon <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most meg gondoltam felteszem megnezem mik változtak... es csak egy orácskára belogolok, hogy mégis milyen 😉 ... de tényleg 1 óra max, nemtöbb.. meg tudom csinálni.<#idiota>#idiota>
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
akkor meg mitakarsz 😄
amugy jo hogy nem azt irja hogy learn2playnoob 😄
anti hero
ez a top spec.
amúgy meg qsspofabe, nem érhettek fel hozzám -.-
<#worship>#worship><#taps>#taps>
anti hero
anti hero
pont
anti hero
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
1 OP class
2 tobbiek szarok
(3) ettol meg nub maradsz nub speccel es gearrel mert annak szulettel -.-
anti hero
non potest pluere aeternum
a gear vs skill témához meg annyit, hogy már nekem kínos, hogy az egyik, ha nem a legszarabbúl gearelt egyed vagyok a raid-ben (gyakorlatilag t4 cumók, meg lot of kara epixx), mégis top5-ben benne vagyok általánosságban véve a dmg listán, bármilyen speccel (próbáltam már felguard, 0-21-40-et is, most éppen deep affli volt tegnap...)
tehát ego + skill > gear 😛
Nem csoda, ha félrebeszélsz. -.- Õk prok mind,csak irigy vagy,hogy te nem tudsz ilyen profin megírt algoritmusokat lenyomni félkézzel. -.- Gearbõl,nem skillbõl persze. -.-
anti hero
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Valaki tudna nekem valami jó talent elosztást rogue-nak szintezéshez?
Elõre is köszi.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
csináltam 2 háttérképet bt-ben, hátha vkit érdekel.
bt bg pic 1
bt bg pic 2