World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak ez: Jövõ héttõl céges laptop csere -> Úgy néz ki Ubuntu Linux megy rá(nem Vista, mert az drága a vezetõség szerint) -> Jó lenne unalmas óráimban WOW-ozni. Röviden ennyi!
Józsefvárosin nyelvvizsga 70k körül mocorog <#eplus2>#eplus2>
Persze ha megakadsz, akkor nyugodtan kérdezz, sõt, most már arra is kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e végül Linuxon wow-ot indítanod, illetve hogy milyen végsõ elkeseredés vitt rá arra, hogy egyáltalán próbálkozz =)
ಥ_ಥ
Azt hittem legalább egy kis idõt megspórolok és segít valaki, de már ennyi idõ alatt akár ki is bogarászhattam volna a google-bõl.
helyesírás: 2
hozott-e csontot a petemnek: 1
pofára: 1
össz: 1-es
Meg fogsz bukni Botond fiam :S
ಥ_ಥ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ಥ_ಥ
(egyébként állítólag jól mûködik linux alól is.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ಥ_ಥ
WoW: "Windows® System 2000/XP, Mac® OS X 10.3.9" (forrás).
A pápa: katolikus.
Alap megállapítások:
-A wow-ot nem írták meg linuxra. A pápa nem hindu vallású.
-Lehet a linuxot bütykölni, emulátorokat használni, erõlködni, és akkor talán. Lehet a pápának magyarázni, hogy a hindu vallás milyen jó, és valószínûleg sokmindenben egyet is fog érteni (békeszeretõ, stb).
-A wow ettõl nem lesz Linuxos játék. A pápa ettõl nem lesz hindu. Vagyis aki Linixon elindítja a wow-ot, és ott akar játszani, annak sok szenvedést és problémát jósolok (és nem azért, mert szemét vagyok, csak mert nem bízok a bütykölt dolgokban).
Remélem most már világosabb a válaszom, és elnézést kérek a tömörsége miatt, de egyszerûen nem találtam más válaszlehetõséget, a "PLZ GOOGLE" miatt meg már szerintem billentyûzetet kellett cserélnem, mert elkoptak tövig a G és O gombok. oky htx bai
ಥ_ಥ
Nem akarja a blizzard véletlenûl a bg-ket premadetlanítani?Aki premade az sorsolódjon össze másik premadevel és gyõzzön a komunikatívabb csapat.
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ja, a remény hal meg utoljára 😊
ne áltasd magad 😛
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"h lenne már ezzel a 14 éves stilusaval 😄"
"mindenki magából indul ki"
De hajra, ha igy haladsz, lehetsz a topic ujabb crash klonja <#idiota>#idiota>
๏̯͡๏﴿
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Botond: <--de hülye név , seggLYuk 😄
Annyi becsülést adj másnak ,amennyit te is elvársz...hozták a formájukat egyesek meginnt! 😄
de nem lesz VACCSI uj :G
anti hero
๏̯͡๏﴿