166745
  • picket
    Ha már nincs egy rendes tűzfal+vírusirtó progid, akkor akár a fájlokban is turkálhatnak, meg pizzát rendelhetnek, és nevezheted őket trójainak, keyloggernek, vagy kisnyúlnak, attól még ellopják a jelszavadat (és a felhasználónevedet is), ha nagyon akarják.
  • TVelvet
    lool, épp ezt akartam írni. :)
  • Dr DeViLKiNG
    Keyloggerek nem arról híresek, hogy a fileokban matatnak. Csakis a bill lenyomást logolják.
  • k O T T A
    hát sztem nem nem kell túlzott mértékű intellect halhozás én gyakorlatilag warrior gearben vagyok a ret seal mana talent nélkül és nincs managondom ez van horda oldalon sob ftw
    alli meg szop seal of commanddal(muhaha)
    amúgymeg endgame savagery? wtf??? mongoose vagy executioneer ezerszer jobb
    hitcap meg 9% bossokon kétkezessel proton kinyomd a 3 pontot aztán a maradék 95 hit ratinget nem olyan bonyolult összeszedni hitcaphez
  • ShaiHulud
    nem szerversideon menti le a usernamet:D szal sokat nem ertel ezzel.
  • Narxis
    Van már Bongos 3 is.
  • antgecc
    Sztem Trinity a best, de egy időben összeakadt vmi addonommal, így helyette Bongos2-t használok a mai napig.
  • Foglaltnick
    és miből gondolod hogy a cucc nem néz be a \world of warcraft\WTF\Account mappába, csak úgy sportból?

bár ezeknek az account tolvajoknak a működését nem ismerem, de szerintem ezek nem a billentyűleütést csekkolják, hanem lehallgatják a kimenő csomagforgalmat, és ellopják a már kódolt felhasználónév/jelszó párost amit a szervernek küldtél - elküldi egy másik helyre is. Onnantól kezdve meg tökmindegy hogy te mit varázsoltál, hogy írtad be a jelszót, egérrel kattintgattál e, átírtad e hatszor, vagy fejenállás közben letöröltél négy karaktert miközben eléírtál három másikat
  • GamerAdams007
    Bartender 3 a legjobb szerintem, de van bongos, titanbar, flexbar, stb.
  • WiLDoR
    hát ez se rossz, csak nálam most atm. 2 db acc van (enyém + havaré, aki most éppen külföldön melózik), s mivel váltogatni kell az accnevek között, igy elég gáz lenne ez a megoldás.
    nameg ezért a win-t se raknám újra...
  • WiLDoR
    guild-buy
  • Dr DeViLKiNG
    Én erre találtam egy olyan megoldást, hogy ugye megadtam acc nevem meg hogy eltárolja, majd újraraktam winfost. Namost ha el is viszik a passt, az accot nehéz lesz kitalálni :D
  • Foglaltnick
    maximum ötöt lehet rendelni
  • [HUN]Crassus
    :P én pvp-ben gondolkoztam:)
  • Narxis
    Minimum 5-öt kell rendelni, nem? Vagy guild-buy?
  • WiLDoR
    nah, 1-2 nap és itt az auth. token-em, yee :)
    (rendeltem, mert valahogy nem lennék happy, ha valaki lefosztaná csutkára a cca. 8 db 70-es karimat)
  • picket
    let's make things better (#126864) :D
  • picket
    Iagazad van, az nem high end gear.
    Viszont a manna égbő hulló étel. Amire te gondolsz, az a mana, és rohadtul egy N.
  • WiLDoR
    -a
    nem macea, hanem mace x)

(jah, most beszóttam' :P)
  • Warden
    Annyira nem high end.Olyan cuccokból összelehet szedni amit offspecbe el lehet vinni raiden, egy gond van csupán hogy nagyon a manna rovására megy.T4 retri gearben volt vagy közel 8k mannám a mostaniban éphogy 5k maradt.A mostani retri gearemben van két t6 item (kesztyű-gatya) ugyhogy az a setbonus aktiv és ad vissza mannát de kb ezzel ugy ki is merül az intet adó itemek száma, a többi olyan qkázott cucc mint a motheres chest ami valamiért minden héten esik és már a kutyának sem kell.Két fegyvert használok a kael-es kardot meg a ros-os macea-t de vadul be fogom gyüjteni arcsiból is a kardot, de az összvissz 2x esett március óta.Most brutalluson szopunk és egyik guild társam volt olyan szerencsés hogy retriként tolhatja.Neki jóval jobb az off geraje és meg van a hit capje bossokra is, az ő ub ap je közel 2400.Növelhetné is ha a macea-re nem executionert rakna hanem teszem azt savageryt.

Nem vagyok benne biztos de ugy emlékszem hogy az sct-vel lehet kiiratni az agrót is.
  • Shongi
    Az a vicces hogy amcsiban volt az a földrengés, hogy ez miért zavarja az EU servereket azt jó lenne tudni...
  • vki
    Érdekes, hogy a RealmStatus szerint élnek a szerverek. Na mind1. Jóccakát mindenkinek. Bye!
  • voloume
    ma már kb 3jára csinála ezt.. elvileg földrengés volt és gondolom ez most "kicsit" bekavart nekik:)
  • vki
    Akkor ma már nincs game. Kár. Nincs Bloodscalpon valamelyik hordás klánba tagfelvétel (level és class független)?

A wow-hungary-n néztem, írtam is, de az illető még nem jelentkezett be.
  • TVelvet
    Engemse.
  • vki
    Hm... csak engem nem akar beengedni, vagy már ideje korán elkezdték a karbantartást?
  • gta04
    valaki tud adni egy addont ami az actionbart módosítja?
  • [HUN]Crassus
    korábban volt egy addonom ami bejelzett "AGGRO" felirattal és ki is targetelte az illetőt aki rámtargetelt:P van most valami működő hasonló addon? /ACE-s lenne a legtutibb..../
  • [HUN]Crassus
    2000-2200 AP, UB? az már a high end gear.....
  • GamerAdams007
    Azon nincs semmi idő meg cd stb, olyan mintha kaját akarnál venni a vendornál, mindig van nála, és mindig ott van.
  • voloume
    sziasztok arra lennék kíváncsi, hogy haris pilton mennyi időnként, mennyi időre adja el az itemeket? mármint a gigantik begre gondolok (nem tom leírni)
  • Warden
    A paladin strenghtből kapja az ap.-t így próbálj meg strenghtes itemeket beszerezni, viszont kell még neki min 79 hit rating nem árt egy 30% ub crit sem.Az elfogadható ap ugy 2000-2200 ub.
  • Edward75
    Sziasztok.Megtudnátok nekem mondani,hogy a paladin "melee attack power"-nek kb mennyinek kellene lennie 70-es szinten?
    És ezt mivel lehet növelni, mert én úgy veszem észre ,hogy nagyon keveset sebzek úgy általában.
    Köszi előre is.
  • TVelvet
    csak hülyül..
  • Looooser
    lehet h már voltak de sztem jók XD

• Dr DeViLKiNG
    Tök jó hogy annyi kulcsot osztottak ki hogy behalt az egész beta server/login
  • gta04
    Ööö lehet azt, hogy egy karaktert átviszünk egy másik szerverre, vagy miről is szól ez a transzferes dolog? :) A Bloodsclap-on van egy Dwarf hunterem ami 18-as De remélem akkor hamarosan kész a magyar WoW, és ez a magyar nyelvű wow, hogy lesz? Egy patch-ben vagy miben?
  • GamerAdams007
    Mining + Blacksmitht választanám én, és pvp szervert, mert onnan ha később transzferolni akarsz, akkor mehetsz akárhova, pve szerverről pedig csak másik pve szerverre. (Bár ha jól emlékszem volt róla szó, hogy lehetővé teszik pve->pvp transzfert is.)
  • Narxis
    Bloodscalpon vannak a legtöbben, már készül a Blizzard a magyar nyelvű WoW-al de az csak a Bloodscalp szerveren lesz elérhető.
  • gta04
    És melyiken vannak a legtöbben? :D Most kezdtem (újra) a WoW-ot, mert kb. 2 hetet játszottam vele amikor elkezdtem utána eltettem :D és most vettem elő megint :)És az Arathoron sok helyen lehet azért találkozni magyarokkal? :)
    Amúgy egy ember paladinnak mi legyen a foglalkozása?