166745
  • WiLDoR
    "Ezek szerint, ha azóta folyamatosan nyomod minden hónapban a játékot, körülbelül 120k-t fizettél rá. Jajj rossz belegondolni is, és mi vár még ránk...WotLK...most jön a java"

szvsz egyáltalán nem sok 3,5 évnyi szórakozásért.
    és akkor még nem beszéltünk róla, hogy mennyit költött volna még pluszban, ha éppen nem wow-ozás a hobbija, hanem mondjuk kocsmázna, vagy siklórepülőzne, vagy hegyet mászna, stb.
  • shrid
    Üdv!

Van-e olyan addon ami mutatja a moboknak és az ellenfelek HP-ját? én eddig csak olyat találtam, ami csak megbecsüli, abból amennyit sebeztél rajta, csak az a kérdés, hogy létezik-e olyan addon ami szimplán mutatja a hp-t és nem a %-ot.
    ezelőtt priváton játszottam és ott mutatta a hp-t de nem tudom hogy ez a szervertől függött-e vagy csak addon kérdése.. (mobhealth és x-perl-t használtam akkor is és úgy tudtam, hogy úgy kell működnie ahogy a törtön működött)

elöre is kösz!
  • Narxis
  • TVelvet
    törtseron csináltam egy rakat képet DK-ról meg northrendről, meggyözött. :) meglesz véve.
  • Norbi507
    Ja mindjárt kieg:P és még nincs 1etlen 55ös karim se:S

A lockom vigyem fel 55-re, vagy a ma kezdett(jelenleg 12-es) palámat?:)
  • WiLDoR
    nesze, postolok bg-s képet, megalazulás ab-n

megszakértés nincs, druiddal fun-olok (bár a vergődés jobb szó rá ), meg lockolódni is fogok hamarosan újra. just 4 fun jeligével, most már felesleges bármiért is erőlködni, hamarosan úgyis itt a kieg
  • Shortstop
    ez attól függ mennyire szereted a reális dolgokat vagy inkább kicsit a varázslós. puskagolyó és íj vagy varázslatok. ill a távol és közelharc dolog eldöntése is fontos, de így egyből nem tud senki olyat mondani ami neked tetszik. én még mindig a hunterre esküszöm de pl. ha te inkább gyógyítani szeretnéd majd a többieket akkor ez egyből kiesett. próbálgasd és úgyis rátalálsz arra amit "neked csináltak"
  • gabfaf
    quartz itt megtalálod http://files.wowace.com/
  • Norbi507
    Ilyen igazából nincs, mind1ik jó és rossz is. Van jótulajdonságaik, de rosszak is. De attól függ végülis mire akarod használni majd.

Ha most kezded, akkor azt válaszd amelyik neked, tetszik, nyugodtan próbáld ki őket! :)
  • Netgear
    melyik a legjobb/legerősebb/legjobban fejleszthető karakter?
  • voloume
    sziasztok , valki megtudná nekem mondani, hogy mi annakaz addonak a neve ami a casting bar felett mutattja pl a hunternek az auto shotot egy ilyen kissebb csíkban.. próbáltam ecsating bart de az siman csak casting bar és nem mutatja az auto shotot?!
  • Chris
    Te... jó... ég. Az előző elméletemet a wow evolúciójáról mégjobban tartom.
  • Norbi507
    Silkroadnak is megvan a maga értéke :)
    Eredeti szervereket ott igazán nehéz feljutni, csak NoDc progival lehet, mert a legtöbb szerver teli :D

De azért ismerek embereket ott is akikekkel ugyanúgy lehet szórakozni mint wowban :)

De wowban az a jó hogy az biztos hogy mindig jó, (mármint a szerver)

Kivéve ha laggol, meg evades mobot fogsz ki, (Ragnaros(szerver) néha kicsit laggol)
  • tigeroo
    hát a silkroadnak pedig nemsok "értéke" van...ott mindenki botozik stb...wow azért jobban leköti az embert (meg legalább "hivatalos", lehe vele dicsekedni...nem mindegy hogy haveri körben vagy a pókerkirály vagy a las vegasi... kockanúbok között)
  • Norbi507
    Jó az a streames oldal, csak kár hogy szar a netem hozzá :S
  • Norbi507
    Van benne valami, mint a Silkroad, ezért veszek inkább ott 1 karit, vagy többet :D, Wow-ot meg tolom simánba :P
  • tigeroo
    120K nemis sok...főleg ennyi időre...
    wow a legolcsóbb hobbik egyike:)
    csak az a fránya real life...
  • ejudith
    Ezek szerint, ha azóta folyamatosan nyomod minden hónapban a játékot, körülbelül 120k-t fizettél rá. Jajj rossz belegondolni is, és mi vár még ránk...WotLK...most jön a java
  • [HUN]Crassus
    utóljára 3 és fél éve léptem be oda:P
  • Fehercsoki
    Ja de account management nemjó=/
  • [HUN]Crassus
    megy
  • Lacee
    nekem már megy.
  • Narxis
    Nem tudni, tegnap este még ment.
  • Fehercsoki
    Jó de meddig?
  • Narxis
    Átmenetileg nem működik.
  • Fehercsoki
    Mia fasz van a wow-europe.commal?Lejárt az accom és nemtom feltölteni.
  • Xtranz
    Meddig tart amíg rájönnek hogy nemlehet beloggolni?
  • [HUN]Crassus
    próbálnám a napi BG-t összehozni/AV :S/,mert reggel 7x nem sikerült:D
  • [HUN]Crassus
    Auth nincs?
  • panther112
    omg
  • QuippeR
    AoC-ban vagy Crysisben
  • picket
    A lockomnak gyorsan fogy a manája, hol találnék str-t adó cloth-os cuccokat hogy leküzdjem ezt a problémát?
  • TDC Geronimo
    "űberbrutál gépen is bebeszaggat a wow nem" 4 év múlva az AoC se fog :)
  • Warden
    Végül is 1680x1050 max grafikán kimondottan szép a wow.Persze nem egy AoC de az az idén jelent meg a wow meg négy éve.Az AoC Botond állitása szerint űberbrutál gépen is bebeszaggat a wow nem ha van megfelelő mennyiségű memória a gépben és jól van konfigurálva a videókártya képességeihez képest.

Nertgear a kattintósdit az elején felejtsd el.Ne nyilakkal mozogj és egérrel kattingass hanem találd meg magadnak az ideális keybindeket és minden gyakori képességét a karakterednek úgy bindelj.Sokan a wasd kiosztást használják és az 12345.. gombokra van berakva a kivánt spellek, támadások de ha neked más kényelmes akkor simán állitsd át.Jómagam az rdfg-t használom és akköré rakosgattam mindent igy nem kell vagy nagyon ritkán shift+ ozni nagyjából elférek a billentyűkön és nem törnek ki az ujjaim sem.Az egeret a karaktered irányitására használd az arra való.Mobot másik frakciójú játékost se klikkelve targetelj ki azt is úgy bindeld, alapból ugy emlékszem hogy a tab ra van bindelve az elsődleges target azt állitsd oda ahol neked kényelmes.
  • QuippeR
    te meg hülyeségekbe kötsz bele, na :P
  • YakHead
    ÓÓ, mindenki itt ajnározza a Death Knight kasztot. Majd meglátom akkor is ilyen overpower lesz-e amikor egy rugó "shadow dance"-el vagy mivel szarrá fogja ambush/backstab-belni szerencsétlent lvl. 80-on. Aztán meg majd jön a "nerf Rogue, mage, warlock...stb." szöveg. Szerintem erre mérget lehet venni
  • picket
    "Van rá esély, hogy 256 Mb rammal elfut a játék? :(" - Erre reagáltál.
    Majd kicsit később: "Nemrég egy elég régi notebook-ról (szintén 256mb ram) voltam kénytelen wow-ozni. Az utak mono szürkék, semmi élsimítás, semmi fény..." - Külön kiemeled a 256 mb ramot, aminek még mindig semmi köze a felsorolt dolgokhoz. Ha 256 mb ramod van egy gef999324 graf kártyával, akkor csillog-villog tű élesen (és akad), vagy leveszed a grafikát nullára (és ugyanúgy akad). Ram miatt azért akad, mert állandóan swapel. Max a textúrák mérete befolyásolhatná ezt, meg a draw distance. Egyszóval hülyeséget beszélsz, és még anyázol is utána. Legalább húznád meg magad csendben.
  • Lynx_TWL
  • TDC Geronimo
    "bár sztem az aoc,witcher.. is wow alatt van"

linksz kiütöttél te biacs
  • Lynx_TWL
    szerintem a wownak jobb grafikája van a crysisnál