166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#127004 hol hallottál a lovagokról? -
#127003 helyesírás rulez:P -
#127002 rá akarok hányni a pinkarmoros tarkopasz gnome hallotlovagok hasára és szétverni strandpapuccsal:P -
#127001 Szabdal te mit keresel itt.:P -
#127000 nyomik vagytok
:-p -
#126996 hmmm nekem úgytűnik megy még.... -
#126995 Már megszünt, a Wowmatrix ugyanazt tudja kicsit jobb felülettel szerintem, magától frissít mindent. -
#126994 Baze kinem szarja le a mamutot ?:D
Idekieggeldeizibebazeg -
#126993 mentem leszopom magam baszod:S -
#126992 Köszi szépen.Heti frissítés?Tejóég,azért én elég maradi tipus vagyok,azaz szeretek egy jól beváltnál maradni.:)
Hallottam a wowaceupdater-t megszüntették,ez igaz?Nem érdemes már használni a progit? -
#126991 persze én is ezt mondom csak belekötnek:P
-
#126990 nah ebbol a postbol is latszik mennyire sotet vagy ... barki mas szamara aki nem wowbol szabadult aocba, esetleg ismeri a szo magyar jelenteset, azoknak a thrall egy egyszeru angol szo, a magyar szolga/stb megfeleloje :D -
#126989 najólvanmárbaszki:) -
#126988 Ez minden kereskedelmi közegben megvan,egyébként a jót lemásolni nem szégyen. :) -
#126987 Te jó ég, én hetente frissítem. Szedd le a Wowmatrix-ot. -
Chris #126986 Szerintem a rohadékok még a fegyvereket is onnan nyúlták, axe, sword, dagger, stb., nincs ezeknek egyetlen új ötletük sem. Meg végülis a thrall sem egy teljesen általános főnév...
-
#126985 ACE2 -
#126984 vagy nézzünk el másfelé mondjuk autóipar,BMW kitalálta az Angel Eye-s fényszorót pár évre rá szinte az összes márkának volt ilyen fényszoróval felszerelt típusa...
Lehetett volna az Opelnak is a BMW előtt,de nem volt pedig egyszerű maga az elv csak valamiért addig nem volt,de utánna nekik is lett....paff -
#126983 Srácok,
Akkor egy nagy kérés:1 év alatt teljesen elavultak az addonjaim.Tudtok egy komplett addoncsomagot mondani,ami jól is néz ki és hasznos,namegpersze frissített.
Ha csak tippeket adtok az is jó,rákeresek. -
Chris #126982 Na ez viszont nagy volt. :D
-
#126981 amúgy nem kezdem felsorolni,hogy mennyi WOW-ra hajazó mob található meg AOC-ban is....tuti az is "véletlen":P:)
kedvenceim a THRALL-ok:P -
#126980 nem ,nem érzem úgy,hogy mellé nyúltam,de ide a rozsdás bökőt,hogy nem véletlen a mammut mount mostani szerepeltetése!engem cseppet sem zavar,hogy a játékkészítők mások ötleteit felhasználják, sőt jót is tesz a játékok fejlődésének!
Persze tudom,hogy nagyon beleillik Northend miliőjébe a mammut,de tuti,hogy van benne fricska az AOC-nak mivel ismételten mondom MOST is van jeges map a WOW-ban...lehet a kolléga még nem látta:P:)
-
#126979 :DD -
Chris #126978 Nézd, arról sajnos nem a magyar nyelv tehet, hogy te nem beszéled.
A kifejezésmód sokszínűségében az angol hozzá képest csak jelbeszéd, vannak azok a könyveknek nevezett csuda dolgok, megéri őket forgatni.
-
#126977 mer, télen a mátrába költöznek a jegesmedvék? -
#126976 azért nyúltál még mellé szerintem, mert alapvetően én nem tartom ezt problémának, hogy fejlesztők innen-onnan vesznek át dolgokat (sőt ez lenne valahol az alap, hogy más hibájából tanulva a sok szart kiszűrni és csak a jót bennehagyni ill. azokat tovább fejleszteni), de ez a mount semmit nem változtat magán a játékon ráadásul nem úgy lett beharangozva, hogy zomg wowba van először mammut mekkora newage ötlet -
maniac001 #126975 A pet lojalitás szintje akkor nő, ha mindig "zölden" tartod tehát eteted, és olyan környezetben használod ami vele(tek) kb. azonos szinten van. -
#126974 Nembaj a sok hordásnak ugyse lesz mamut.:P -
#126973 szerintem ne erőlködj mert már nekem kellemetlen:D amúgy wc3 kieg northrenden játszódik és van benne mamut -
#126972 jah oda nem illik,de búúúúta vagyok:D -
#126971 ,mert alap wowban nincs havas map igaz? -
#126970 jaj mi ez a töpörödött jószág?
legalább olyan mamut lenne amire felpattanhat az egész party
(bár 5 tauren szerintem még a sarki fűszereshez sem tudna letekerni vele...) -
#126969 igen nem véletlen mert northerndhez illik a mamut. ha alapból ott játszódik a wow akkor alapból lett volna mamut mount.
nem egy nagy találmány
hihetetlen hogy ilyet kell magyarázni -
#126968 gyerekkori vágyam hogy egy nagydarab zöld manusz shrek magyarhangján küldjön el a vérbe... orgrimmar főterén... -
#126967 Igen valoszinuleg furcsan festett azerothon :d ... de szerintem a pingvineket is loptak valahonnan, biztos lattam mar valahol! :o -
#126966 marketing fogás apafej:S persze,hogy van mammut még ADandD-ben is,de nem véletlen,hogy most került bele wow-ba és nem mondjuk 2006-ban :P -
gatyo #126965 Rémsáska POWWAH -
gotchaaa #126964 Fene tudja, hogy hol jártam már eddig, de egy városban elég szépen képregény-üzemmódba váltott. De már van egy lvl 5-ös Human Paladinom. -
Robcuskilla #126963 az kicsit túlzás, hogy a magyar nyelv elavult lenne, kicsit sokféleképpen tudod magad kifejezni, más nyelvekhez képest is bőven :) még az angolhoz is, de menniyre. inkább az igaz, hogy a stílusa ezeknek a gaménak nem érte a nyelvet anniyra, hogy ez és az totál megszokott lenne... a magyar szleng stb. sem kutya :)
nem ,magyar szinkron nem kéne, ha kellene, írtam volna, hogy de jó lenne magyar szinkron a wowhoz/-ban, de nem írtam, így nem kell. Neked kell? igényelnéd? :P -
#126962 Nem azt mondtam, hogy mindent magyarul kell mondani, csak hogy a legtöbb dolgot lehet. BTW whoTF? GTFO.