World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 10 szinttel magasabb mobon nincs mit idegeskedni, hogy resistelget... -.-'
ಥ_ಥ
Ez még csak a jéghegy csúcsa.
Murlockokat mindig is utáltam, annyira idegesítõ a hangjuk. 😞
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ಥ_ಥ
Kap egy invet bejön és elkezdi ezt irni se köszönés se semmi (krva közel volt a summon portalhoz) de õ közölte ,hogy nem fog megmozdulni. csak én idegesitem fel magam ezen?😞
-
másik pedig nerf murlockZ!!
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
valahogy így:
Overpower:
/autoattack
/cast
Reflect makró:
/equip Pajzs_neve
/cast
Játsz gombokkal, forogj egérrel, ne ikonokra kattintgass, a sûrûn használt és a sûrgõsen megnyomandó (pl.: pummel) képességeid rakd sima gombokra, a ritkábbakat modiferes gombokra (pl.: shift/ctrl+valami).
Ha jól látom még csak 49-es vagy, a pvp 70-en kezdõdik 😊
"Egy warrior csak annyira lehet jó amennyire a fegyvere"
Fury nagyobb sebzést produkál mint az Arms hosszútávon, de csak abban az esetben ha folyamatosan ott állhatsz az ellenség elõtt és megszakítás nélkül ütheted. pvp-ben erre nemsûrûn lesz lehetõséged. Az Arms ezzel ellentétben 5 másodpercenként okoz nagy sebzéseket, az üresjárat alatt stunnolhatnak, barizhatnak, stb.
én vettem randyrunon 500 wow g-t és baszták elküldeni...
egyáltalán hogy küldik el? <#banplz>#banplz>
Mellesleg 2 hónap wow után valszeg tényleg nem vagyok profi, ezt elismerem, ezért asszem húzok vissza az eu fórumra, ott legalább tanulok is valamit, meg segítenek, ha kérdése van az embernek, és nem lehurrogják.
És ez csak az utolsó 3 postodból -.-'
ಥ_ಥ
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Viszont szintzni elég kellemes vele, fõleg amióta áttalentoltam fury -ra
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Van 1 akármilyen karid amivel eddig játszottál.
Azzal a karakterrel elérsz egy szintre, ezzel unlockolod a Deathknightot mint választható class-t az accountodon.
Amikor ez megtörtént indíthatsz egy deathknight karit, a többi karid mellé.
A többi meg #116812
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
de utálok szintezni jajj(már bánom h nem warriort indítottam anno elsõre, de le lettem beszélve merth állítólag nehéz játszani..pacif*t az😊 kvanagy fun csak legyen már 70)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
ettõl függetlenül tényleg vicces én még nem is láttam 41pontos armsos warit
kis gnom mage lövöget millió yardokról bof fel odafutok hatótávon belül repentance neki trinkettel kijött aztán utolértem,kapott egy silence-t ment stunba judgement cs hammer of justice😊5ütés 3krit és ment a temetõbe 😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/