World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rugó + warlock pl.

shaime01
Bluegill Murloc
Level: 20 - 21
Health: 490 - 550

vs

Shampo
Level: 25
Health: 620

picket
bármennyire is érzitek a párhuzamot (nerf plz), a murloc az nem murLOCK 😊
és 10 szinttel magasabb mobon nincs mit idegeskedni, hogy resistelget... -.-'

ಥ_ಥ

Narxis
<#nevetes2>

Ez még csak a jéghegy csúcsa.

Murlockokat mindig is utáltam, annyira idegesítõ a hangjuk. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
2 óra sincs a két post között, és egyik a másiknak homlokegyenest az ellentétje, a hülye meg én vagyok. Persze, hogy összevágom, hogy hülyeséget beszélsz. Nem úgy vágtam, hogy "picket" - "a világ" - "királya", hanem úgy, hogy érthetõ maradjon a mondanivalód. Ami meg a hozzászólások és válaszok jellegét illeti, azzal kapcsolatban már kifejtettem a vélményemet.

&#3237;_&#3237;

shaime01
kérdés . nektem mi a véleményetek errõl?

Kap egy invet bejön és elkezdi ezt irni se köszönés se semmi (krva közel volt a summon portalhoz) de õ közölte ,hogy nem fog megmozdulni. csak én idegesitem fel magam ezen?😞

-

másik pedig nerf murlockZ!!

esetleges cheat nélküli játék, és akkor nem történik veled ilyen. 500g -t nem olyan naqgy kunszt összeszedni, mindössze játszani kell hozzá, mióta kijött bc azota meg egyenesen gyerekjáték...

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Lazarus
Ja és én pl az összes képességem bemakróztam, hogy ha nincs rá elég ragem az autoattack akkoris elinduljon, plusz a hozzá szükséges stancebe autómatikusan belépek.

valahogy így:

Overpower:
/autoattack
/cast Battle Stance Overpower;

Reflect makró:
/equip Pajzs_neve
/cast Defensive Stance Spell Reflection;
Lazarus
SMS-ben
Lazarus
Egy kis segítség:

Játsz gombokkal, forogj egérrel, ne ikonokra kattintgass, a sûrûn használt és a sûrgõsen megnyomandó (pl.: pummel) képességeid rakd sima gombokra, a ritkábbakat modiferes gombokra (pl.: shift/ctrl+valami).

Ha jól látom még csak 49-es vagy, a pvp 70-en kezdõdik 😊

"Egy warrior csak annyira lehet jó amennyire a fegyvere"

Fury nagyobb sebzést produkál mint az Arms hosszútávon, de csak abban az esetben ha folyamatosan ott állhatsz az ellenség elõtt és megszakítás nélkül ütheted. pvp-ben erre nemsûrûn lesz lehetõséged. Az Arms ezzel ellentétben 5 másodpercenként okoz nagy sebzéseket, az üresjárat alatt stunnolhatnak, barizhatnak, stb.
Csá

én vettem randyrunon 500 wow g-t és baszták elküldeni...
egyáltalán hogy küldik el? <#banplz>

Ventura82
LOL! Piket te olyan hülye vagy, hogy az már fáj! Összevágod a postjaimat?

Mellesleg 2 hónap wow után valszeg tényleg nem vagyok profi, ezt elismerem, ezért asszem húzok vissza az eu fórumra, ott legalább tanulok is valamit, meg segítenek, ha kérdése van az embernek, és nem lehurrogják.

Ventura82
biztos, hogy te hetero vagy?

Picket után szabadon: ne kérdezz hülyeségeket!

picket
"Hallod, én most nem sírok, hogy ilyen, meg olyan szar a warri..." - "Egyet elmondhatok, pvp-ben warri egyenlõ a nullával. Ez saját tapasztalat..."

És ez csak az utolsó 3 postodból -.-'

L 2 P <#wilting>

&#3237;_&#3237;

biztos hogy te a wowal játszol?

Ventura82
Hallod, én most nem sírok, hogy ilyen, meg olyan szar a warri - pedig tehetném - , csak tettem egy megjegyzést a pvp-re vonatkozóan. Asszed, te mindent túlélsz? <#idiota>

BEAST
nekem asszontak az :<

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
núb, a bubiháess az nem godmode :c

&#3237;_&#3237;

BEAST
de nem mindenki pala :c

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
omg, 2 pure dd classes are ownin me!!!1!! /cry

megoldás:
/godmode on

&#3237;_&#3237;

Ventura82
Hülye noobokkal, akikkel megbeszélem, hogy védjük AB-ben a BS-t, aztán 1 perc múlva már csak én állok ott és várom a csodát...

shaime01
egyedül megy.

Davidus
2v1?😄 talán ha elmondanád hogy kivel mész-.-

V9ykn8_TZL0

Ventura82
Hunter + Warlock kombináció ellen valami tipp esetleg???

shaime01
"Egyet elmondhatok, pvp-ben warri egyenlõ a nullával."

HAHAHAHA.

Davidus
l2p

V9ykn8_TZL0

Ventura82
Egyet elmondhatok, pvp-ben warri egyenlõ a nullával. Ez saját tapasztalat, aki tud jobban szóljon! Kössz.
Viszont szintzni elég kellemes vele, fõleg amióta áttalentoltam fury -ra

Davidus
jó a warrior csak unalmas😛

V9ykn8_TZL0

picket
Nub vagy. Mindenki tudja, hogy ez: "3k, 3k, 3k, 3k, rilísz szpirit" teljesen használhatatlan és gyenge. Ezennel elkezdem gyûjteni az aláírásokat, hogy tápolják a warriort, mert egy nagyon gyenge kaszt, használhatatlan, nincs helye aréna teamben (nézzétek csak meg az 5v5 csapatokat, egyik sem mûködõképes, amelyikben van warrior!!!1), nem kell pve-re sem, tudjuk, hogy minden hibrid kaszt jobban tankol nála (még a priest is!), és minden warrior rerollolni akar druidára, mert az egy gombos EZ kaszt :c

&#3237;_&#3237;

shaime01
nemtudom szerintem warrior még mindig nagyon erös én mondjuk cska ptr-en teszteltem tudom ott mindenki béna de szerintem nagyon jól lehet vele apritani

warrior könnyek pvp miatt...OMG
csak nehogy racsardzsolj mindre :d

Lazarus
Én is az vagyok és meg vagyok elégedve vele, a legrosszabb kombinációval (rugó+warri) szétkenünk midnenkit arénában, kivéve ha pala van, akkor /afk
ti mirol beszeltek? amiota kijott bc 41 armoson vagyok , patch utan meg tapabb lett eza build impr intercept + death wishel

picket
The Garrett
de nemérted.

Van 1 akármilyen karid amivel eddig játszottál.
Azzal a karakterrel elérsz egy szintre, ezzel unlockolod a Deathknightot mint választható class-t az accountodon.
Amikor ez megtörtént indíthatsz egy deathknight karit, a többi karid mellé.

A többi meg #116812

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Mighty
Also, we haven't decided on what level you will start as your Death Knight, current thinking is that once your character reaches level 55-70 you will be able to create a Death Knight character that will start at a similar level. With this character you will complete a quest line before being able to continue to level 80.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

[HUN]Crassus
na Lmentem NightClubba nézni a csajokat.....D

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
akkor mi mit mondjunk a közel 3 éves intercept szopásra??😄

[HUN]Crassus
az ok,de gondolom nem lehetsz mondjuk 51 pontos warrior és DK is egyben...ezért nem akarom "beáldozni" a full warrimat õ maradjon csak meg szívemcsücske valóvérû-warriornak😛😉

The Garrett
DK -t csak unlockolni kell majd 78-80 között valami questtel... mindegy milyen karival éred el a szintet, a DK új karid lesz, nem? Nem kell hozzá feláldoznod karakteredet meg ilyenek.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ez már tényleg kezd vicc lenni, hogy 2 hét alatt sem sikerült kijavítaniuk season2 rewardokat... <#gunyos1>

[HUN]Crassus
én most egy palán ügyködöm/ez lesz a DK-om😛😄/,de elbaszott lassan öl:S megõszülök mire 70s lesz.....

k O T T A
amúgy wtb személyes healert a seggembe szintezéshez
de utálok szintezni jajj(már bánom h nem warriort indítottam anno elsõre, de le lettem beszélve merth állítólag nehéz játszani..pacif*t az😊 kvanagy fun csak legyen már 70)

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

k O T T A
így legalább kirakják a sweeping strikes-t az emberek ami azért nem rossz
ettõl függetlenül tényleg vicces én még nem is láttam 41pontos armsos warit

kis gnom mage lövöget millió yardokról bof fel odafutok hatótávon belül repentance neki trinkettel kijött aztán utolértem,kapott egy silence-t ment stunba judgement cs hammer of justice😊5ütés 3krit és ment a temetõbe 😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

burki6
Hi a jelenlegi talent buildem ez. Any ötlet hova tegyem a maradék 2 talentpointomat? Fõleg PvE-re lesz.

[HUN]Crassus
na igen....fekete bárányok vagyunk...az a 41 pontos képesség érdemben olyan 20-25 között mozog...össze sem lehet hasonlítani a többi klasszéval...na mind 1

s0n1c
nem ártana azért arms tree végét sem rendberakni, mert ami ott mortal után van az enyhén vicces egy 41 pontos talentnek
[HUN]Crassus
nekem nincsenek nagy igényeim,reálisan gondolkozva 2 dolgot változtatnék:a rugó criplinghez hasonló lassító hatást adni a warrinak/harmstring+dazed= lófax ,konkrétan mivel mi CSAK közelre vagyunk effektívek így legyen nekünk a leglassabb lasító effektünk😛 és ne a leggyorsabb:S/ és végre FIXÁLJÁK a chrage/intercept gyermekbetegségeit! Az ideg kiver mikor a druida simán kirushol/vagymi/ a stunból és lassító effekt ide vagy oda tökéletesen eljut a célpontjáig....

[HUN]Crassus
Jaaaj Defiler tabardot lehet valahol még venni? Arathinál nincs:S😞