World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ACER Aspire 5738ZG
aham meglehet venni wow-europe.com márha eun akarsz játszani vagynemtudom én már a D2Dnél elakadtam :p
shamei01: A D2D az a Direct 2 Drive, ami a Filesplanet szolgáltatása.
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Ventura82: amíg szintezel addig a lehetõ legjobb cuccokat fogod úgyis felvenni<#zavart1>#zavart1>
Tervbe vettem a játék megvételét, illetve fizetését a 10 napos trial után, és lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban:
1, Ha amerikai verzióval game-elek, akkor látom az európai játékosokat is?
2, Egy accountot használhatok US, illetve EU verzióval is?
3, Ha a US TRIAL-ban volt egy karakterem, akkor azt át tudom menteni az EU verzióba?
4, Van a WoW-nak internetrõl megvásárolható, illetve letölthetõ verziója a Direct2Drive-on kívül.
A válaszokat elõre is köszönöm!
Fatboy89
ACER Aspire 5738ZG
fury akkor jó, ha van két szintedhez megfelelõ fegyver.
sokan azt mondják arms, mert fury-nál sok a miss. én ezt abszolút nem találtam vészesnek.
én mindkét warrim 60-ig fury-val toltam. 60-ra ha tudsz szerezz be egy crystalforged sword-öt vagy mit (kék 2h kard 45 crit rating-gel). respec arms, s nagyon lehet vele darálni...
szóval mindkettõ jó, fury is, arms is, de fury-hoz tényleg jó fegyverek kellenek, s két jó fegyvert nehezebb beszerezni, mint egyet...
az igazi mazochisták viszont prot-tal szinteznek :S
A CHampion of the naaru title-t még most is meglehet szerezni vagy azt csak azok kapták akik a patch elött megcsinálták az adott questeket?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
köszi elõre is az infót.
beast: elkezdtem gyûjteni csak neked a 10-15+ perces arena meccsekrõl a screenshot-okat 😊 ha majd összegyûlik egy csokorral, akkor kirakom ide...
bár ez tõled mondhatni már megszokott dolog -.-
amúgy ez meg nem magyarázkodás volt, hanem az én személyes véleményem arról, hogy mi miért célszerû és miért nem.
nekem ez jött be, másnak meg más jön be.
ennyi.
anti hero
buzi blizz
haveromnak feltörték az accját december elején, altjait/twinkjeit törölték , mainjának kidobták a pvp cuccait, és farmbot volt SV-ben egy estig...kért 1 uj passt, másnapra zárolták is az accountját, igaz hogy karácsonyra visszakapta, de irt egy ticketet hogy adják már vissza az altjait is..:-D lassan eltelt egy hónap és semmi...
(elmondanám hogy egy büdös levelet nem kapott a két honap alatt, egyszer irtak neki egy "gtfo" témájú levelet, miután kérdõre vonta a supportot hogy most mivan..)
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Kivagyok 😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
e-mail cim, bankkártyaszám, befizetõ neve, ilyesmik...
ott hallottam csak ilyesmirõl, meg õk is erre hivatkoznak, hogy több forrásból is ment a befizetés, nem tudják azonosítani a befizetõt, s ez nem ok...
hivd fel a blizz-t, aztán magyarázd el nekik, hogy kapják be, tiéd az acc, adják már vissza. jobb ötletem nincs...
szvsz-ben pvp-ben nagyon jó a nighfall, de mobozáshoz, questeléshez, sokat nem ér...ott inkább a dot-jaid fognak dolgozni majd.
tényleg nem sokat dob a latban mondjuk az emp. corr., de onnantól hogy meglesz neki az instant howl of terror, csak feldob 2-3 dotot, aztán mire lejár az instafear meg is döglöttek a mobok.
én is ezt csináltam, ment mint a karikacsapás 😊
nightfall szvsz tök felesleges, én affli specként lvl-ezés alatt 1 db shadowbolt nem sok, annyit se lõttem el. tök felesleges volt...dotok simán elvégezték a piszkos munkát.
s én succu-val rohangáltam imp helyett (hej, de hányszor megmentette ez a seggem, mikor random rugó poppolt seggembe a semmibõl :x), igy a dark pact is eléggé felesleges volt. ha nagyon lement a mana/hp, befogtam fear-el egy mobot, kapott egy siphont és mana tap/drain life mókával fullra töltöttem magam. piálni nem kellett leülni...
Tegnap lebannoltak az accountomat ezzel a szoveggel :
Type of Violation: Violation of Terms and Policies
Details of Incident: Account ownership can no longer be verified as we have received account details from multiple sources
Consequences for Account: Account Cancellation
It is with regret that we take this type of action, however, it is in the best interest of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game, that your access to the World of Warcraft servers be cancelled.
Kinek masnak lennenek meg az en sajat adataim? Az accom 2005 ota el es soha nem volt masnal.
😞
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ