World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Aki tud segitsen!" - Ha armory linket adsz, vagy onnan exportált talent buildet, akkor könnyebben értelmezik, és több választ fogsz kapni. Remélem elég segítség volt <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Hello!
Most kezdtem el játszani a WOW-al.
A kérdésem az lenne ,hogy mire érdemes talent-elni 1 WARLOCK-nak.
35-ös szintü vagyok. elkezdtem talentelni de még mielöt nagyon elrontanám kikérem a véleményeteket. Eddig ezekre tettem:Aki tud segitsen
Most kezdtem el játszani a WOW-al.
A kérdésem az lenne ,hogy mire érdemes talent-elni 1 WARLOCK-nak.
35-ös szintü vagyok. elkezdtem talentelni de még mielöt nagyon elrontanám kikérem a véleményeteket. Eddig ezekre tettem:Aki tud segitsen
BattleTag: kabel15#2672
Probáld meg a bartendert, de ezt is hetente kétszer beírjuk, azért nem válaszol már senki az ilyenekre.
ಥ_ಥ
ird be parancssorba, hogy /omnicc és válaszd ki a leirásból, ami ide vonatkozik.
/omnipulse off vagy vmi hasonlót keress
/omnipulse off vagy vmi hasonlót keress
Sziasztok.
Valaki megtudná mondani hogy az OmniCC -nevû addonban hogyan lehet az beállitani hogyha vmelyik skill-nek letelik a cooldownja akkor annak az skillnek az ikonja a kép közepén villanjon fel?
Valaki megtudná mondani hogy az OmniCC -nevû addonban hogyan lehet az beállitani hogyha vmelyik skill-nek letelik a cooldownja akkor annak az skillnek az ikonja a kép közepén villanjon fel?
Arénához milyen addon-okat javasoltok? Találtam egy olyat, hogy Control Arena, de azzal sajnos crit errort produkál a wow-om minden alkalommal😞
Tisztán megért ennyit😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ha mégse fake akkor blizz nem ismeri a saját játékát (mondjuk ezzel tisztában vagyunk <#idiota>#idiota>)
te kisz, cúna, gonoc, rosszfiú, ejnye! <#ejnye1>#ejnye1>
hmm lolz éppen suspendeltek 48 órára, mer Generalba vki viccet kért én meg beírtam ezt:
"- How do you stop five black people from raping a white chick?
- Throw them a basketball."
Erre 3 napra rá jön a levél, hogy rasszista gyalázás...<#wilting>#wilting>
namind1, nemmintha nem volna picit jogos, de mondjuk 48 óra sztem ezért ... jöhetett volna csak figyelmeztetés elõbb, hogy ne mondjak rossz viccet, mégse küldtem el mindenkit a búsba
pedig ez a vicc egy filmben van(Full Metal Jacket, 1987), nem is a KKK-tól tanultam
ehh na majd legkozelebb ha eszembe jut vmi mostantól csak /w
csak szólok, hogy vigyázzatok, bár lehet csak én vagyok olyan aki szerint ez nem is sértõ igazán
"- How do you stop five black people from raping a white chick?
- Throw them a basketball."
Erre 3 napra rá jön a levél, hogy rasszista gyalázás...<#wilting>#wilting>
namind1, nemmintha nem volna picit jogos, de mondjuk 48 óra sztem ezért ... jöhetett volna csak figyelmeztetés elõbb, hogy ne mondjak rossz viccet, mégse küldtem el mindenkit a búsba
pedig ez a vicc egy filmben van(Full Metal Jacket, 1987), nem is a KKK-tól tanultam
ehh na majd legkozelebb ha eszembe jut vmi mostantól csak /w
csak szólok, hogy vigyázzatok, bár lehet csak én vagyok olyan aki szerint ez nem is sértõ igazán
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Én is ezt kérdeztem nemrég (választ azonban sem itt, sem másik fórumban nem kaptam) viszont megtaláltam: Trinity Bars 2.0 a neve, amire gondolsz. Nekem sajnos valamiért csak 3 bar-t ad be alapban (a többi 3-at nem tudom sehogy beállítani, pedig mind a 6 bar-t használom a wow alap interface-el), ha sikerül elõvarázsolnod 3-nál több bar-t légyszi oszd majd meg velem is (class/pet... nkem is van, de azok egyszínû lilák, és nem tudok spelleket rátenni, ill. ha újat nyitok bar8 lesz a neve, és ugyanúgy csak formázni lehet😞 ).
jah, de találkoztunk már olyan fake patch note-al, amirõl kiderült utána, hogy annyira mégse volt fake -.-
lehet hogy fake, de mi van, ha mégse? 😊
lehet hogy fake, de mi van, ha mégse? 😊
Mi annak az addonnak a neve, ami középre rakja az action bart? És milyen addonokat érdemes használni?
több mint két éve minden alkalommal belinkeli az aktuális fake patch notes-t, nincs ebben semmi meglepõ.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ez fake, oltári nagy hülyeségekkel.
leaked 2.4-es patch notes?
/discuss
(szvsz simán lehetséges, vannak benne igencsak reális dolgok, mint pl. a 6 sec cd a mana burn-ön ^^ ideje volt már...)
/discuss
(szvsz simán lehetséges, vannak benne igencsak reális dolgok, mint pl. a 6 sec cd a mana burn-ön ^^ ideje volt már...)
És mi lenne, ha egyszer az életben azt tételeznénk fel, hogy kijavítják a bugot, és kész, semmi mellékhatás? Vagy a theorycraft ilyet nem ismer? 😊
Azt teorizáltam, hogy szerintem a "rugó majd egyszer kijön stealth-bõl, közben meg csinál amit akar" címû bug javítása okozta a "rugó kijön eccercsak a stealth-bõl, vanish-bõl" címû bugot, és hogy a javítás a régi helyzet visszaállítása lesz (direkt, vagy véletlenül). Ebben nem vagyok biztos, ezzel lehet vitatkozni, de hogy a dolognak annyi köze van boss-okhoz meg FD-hez, mint rózsaszín bugyinak a részeg sündisznó bal hármas hátsó tüskéjéhez, abban hajthatatlan vagyok <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
javítsatok ki ha megint baromságot mondanék, de itt szerintem nem arról van szó hogy a rugó maradhasson stealthben harc közben (1. szitu), hanem pl arra, hogy teszemazt instában wipe-ol a társaság, vagy simán a világban rádront 5-6 mob, akkor ki tudj everedni belõle élve. Márpedig erre nem nagyon van esély, mert hiába vanishel a jómunkásember, néha kb 2 mp után újra elõjön, ha akarom ha nem. ez pedig igencsak zavaró tud lenni, tekintve hogy eleve "10 seconds of enhanced stealth" a skill leírása.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
FD nem tudom hogyan jött ide, valószínûleg a magánrepülõgépén (mert az fd már annyira sztárolt képesség, hogy nem csodálkoznék, ha lenne neki).
A blinket minden lvl 2-es mage-el rendelkezõ tudja, hogy nem kell használni hidakon és hasonló képzõdményeken, és akkor nincs QQ
A blinket minden lvl 2-es mage-el rendelkezõ tudja, hogy nem kell használni hidakon és hasonló képzõdményeken, és akkor nincs QQ
ಥ_ಥ
Van harmadik lehetõség is, a blizzard ugy dönt hogy ez nem bug hanem hasonlatosan a hunter fd-éhez nem is kell hogy kilehessen jönni vele combatból.
Minden classba szinte van egy bug ami 1-2 éve ugyanolyan.A paladin cleanse a mage blink stb.
Minden classba szinte van egy bug ami 1-2 éve ugyanolyan.A paladin cleanse a mage blink stb.
Ez olyan mint régen a flag WSG-n, hogy vanish zászló fölvesz a többiek csak néznek mert nekik több másodperc mire azt látják, hogy bizony a rugó fölvette és sprintel már 100 méterrel arrébb van. 😄
1. szituáció: a láthatatlan varrógép esete.
Kalandozol a wow világában, egyszercsak ütéseket kapsz. Keresed a támadódat, domb mögé bújt hunterre gyanakszol, de milyen nyílvesszõnek van kardcsörgés hangeffektje? Mire negyed hp-n vagy megjelenik a rugó.
2. szituáció: a néha feltûnõ gazfickó.
Ha egy rugó elkezd ütni, akkor azonnal megjelenik. Cserébe néha kijön a rugó stealh-ból is, anélkül, hogy bárki hozzányúlt volna. Néha, talán, screenshot or it did not happen...
1. szituáció javítása okozta a 2.-at. Most rinya, hogy javítsák a 2.-at. Hányan tippelnek arra, hogy ebbõl 1. szituáció újraszületése várható?
\o/
Kalandozol a wow világában, egyszercsak ütéseket kapsz. Keresed a támadódat, domb mögé bújt hunterre gyanakszol, de milyen nyílvesszõnek van kardcsörgés hangeffektje? Mire negyed hp-n vagy megjelenik a rugó.
2. szituáció: a néha feltûnõ gazfickó.
Ha egy rugó elkezd ütni, akkor azonnal megjelenik. Cserébe néha kijön a rugó stealh-ból is, anélkül, hogy bárki hozzányúlt volna. Néha, talán, screenshot or it did not happen...
1. szituáció javítása okozta a 2.-at. Most rinya, hogy javítsák a 2.-at. Hányan tippelnek arra, hogy ebbõl 1. szituáció újraszületése várható?
\o/
ಥ_ಥ
De remélhetõleg 1 biztos fog kapni. <#kacsint>#kacsint>
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
No, hány ember kapott bant leechelésért?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
na igen <#merges2>#merges2>
Error: Could not connect to MySQL.
Too many connections
This is most likely due to high amounts of traffic. It is suggested that you check back within a few minutes, hopefully things will have cleared up by then.
Error: Could not connect to MySQL.
Too many connections
This is most likely due to high amounts of traffic. It is suggested that you check back within a few minutes, hopefully things will have cleared up by then.
http://www.akciofigura.hu
http://www.ctprofiles.net/ is back!
Errõl jut eszembe. Tegnap volt egy feral druid wsgn full t6ban meg hasonló huncutságok. Dps gearben volt neki 26k armor. -.- Nekem tank gearben van annyi. 😞
Amúgy szerintetek mennyit ér ez a karakter ? Van 3 (red griff, onix netherwing, cenarion) epic flying mountja, +10% mount speed netherwing trinket-je, Spellfire set-je(ench táska is), némi kara drop, 700g kp, 375/375 tailor/ench 3-4 ritka BC recepttel, enchantingból tudja az összes tipikus twinker enchantot a fiery kivételével, stb.
Eleinte engem is zavart a hotkey-ekre átállás, de egy hét alatt meg lehet szokni. Megéri mert sokkal nagyobb mozgási szabadságod lesz, ikonokra kattintgatni pvp közben a legnagyobb self-nerf 😛
A legsûrûbben használt képességeid rakd kényelmes gombokra. a ritkábbakat oda aminek az eléréséhez már el kell mozdítani néhány ujjad az irányító gombokról. én ESDF-el futkosok így 2vel több gombom van mint wasd-vel. de a TFGH is jó lehet 😊 Csak túl messze lenne a shift. Ja és nem árt a sok gombos egér sem.
A legsûrûbben használt képességeid rakd kényelmes gombokra. a ritkábbakat oda aminek az eléréséhez már el kell mozdítani néhány ujjad az irányító gombokról. én ESDF-el futkosok így 2vel több gombom van mint wasd-vel. de a TFGH is jó lehet 😊 Csak túl messze lenne a shift. Ja és nem árt a sok gombos egér sem.