166745
  • shrid
    Üdv!

Az történt velem, hogy mikor elindítottam a wowot megnyílt a bg downloader és elkezdett szedni valamit, na mondom ok hotfix erre nézem hogy 1gb és 3.0.1 nézem hogy ez bizony wotlk ami azért érdekes, mert semmiféle mailt nem kaptam sem egyebet, hogy kaptam volna béta kulcsot, csak elkezdte szedni... most akkor mér? :)
  • bazsi123
    oks, majd beszámolok róla (de elébb lekapom a 900mb-os patch-részt)
  • TVelvet
    Jónak tűnik, bár ezekszerint 1-2 helyen megváltoztatták a szöveget, probáld ki a kulcsot, és ha elfogadja akkor valszeg jó.:)
  • bazsi123
    francba, lemaradt az eleje:

Wrath of the Lich King™ beta test

You have been selected to participate in the beta test of World of Warcraft®: Wrath of the Lich King™. Welcome!

In the beta test you will get an opportunity to play the new Northrend continent, the Death Knight hero class, and character levels above 70. We look forward to your feedback on the overall experience, including quests, monsters, zones, aesthetics, and more. We would also appreciate reports on any bugs you may encounter. These can be logged using the /bug command explained below.
  • bazsi123
    Getting started:

In order to participate in the beta test, you must upgrade an existing retail account which has been upgraded with The Burning Crusade®, allowing you to connect to the Wrath of the Lich King™ test realms. The World of Warcraft®: The Burning Crusade® game client that you use must be patched up to version 2.4.2 or later in order to install the beta test client.

Go to http://beta.wow-europe.com/expansion to download the installer, and copy character(s) to our test realms.

Please be prepared to enter the current retail World of Warcraft account name and password you use, and the appropriate beta code listed below to authenticate your eligibility to connect to the Wrath of the Lich King test realms. To participate in the beta tests, you must have a valid retail World of Warcraft account active and in good standing as of August 25, 2008.

Below is a beta code that will allow you to upgrade the Account you use to play World of Warcraft®: The Burning Crusade®. Each beta code can be used only once to upgrade an active retail World of Warcraft® account.

<<<< ittend a kujcs hejje vanik >>>>

Please retain this email for your records. If you experience any issues creating or accessing the temporary Blizzard Account, please email Billing Support at [email protected].

Sending us feedback:

Typing /bug in chat will open an error reporting interface, and we encourage you to use it any time you encounter a problem or want to send us a suggestion.

Troubleshooting:

If you experience any difficulties installing the beta game client, or have problems connecting to the test servers, please contact Technical Support either by posting on the appropriate forum at http://beta.worldofwarcraft.com or by email at [email protected]. Please remember that this software is still undergoing development, so any in-game issues should be reported using the /bug feature.

és ugyanez fransziául, németül és spanyolul
  • TVelvet
    by the way, agyam eldobom, hogy 4 accal regelek, 5 oldalon probálkozom, de nemkapok béta kulcsot... Utálnak engem a blizzesek látom. :S
  • TVelvet
    copyzd be a levelet, persze a kulcsot huzd ki belőle :P És megmondjuk
  • bazsi123
    sziasztok

kaptam ma egy emailt a [email protected] címről, benne egy béta kulccsal

a levél eléggé formázatlan, semmi blizzard logo vagy hasonló. 4 nyelven van megírva, mindegyiken wow bétára invitál

kérdésem az, hogy hihetek-e a levélnek, vagy ez is egy fake cucc?
  • AnarchoiD
    ez az ami eddig mindogis volt, amikor jon az uj patch szepen elkezdik darabokban letoltetni az emberekkel, hogy amikor mar ki ptr-eztek akkor egycsapasra elindithassak az uj patch -ot

szoval szvsz ez a 900mega meg csak az elso darab lesz ;) en beraktam torrent kliensbe , mar 30gigat fel is uppoltam belole ;)

"sharing is Caring!"
  • ShaiHulud
    csak preleech, majd csak akkor megy fel a wowodra ha kijon a tenyleges 3.0.1. annyi celt szolgal, hogy ami mar nem valtozik a patchig azt mar most letoltheted (pl texturak, modellek stb) igy nem kell a patcheles napjan 1.5 gigat leszedned.
  • Fehercsoki
    WoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update Ezmi ez nem bassza el a wowom verióját?Mer 2.4.3al engem beenged most.
  • [HUN]Crassus
    ezt miért nem valami külfölfi nyominak adod el kb 5x annyiért amennyit itt adnak érte...?
  • BEAST #129001
    szvsz a legjobb meg mindig TM-SS es Menethil kornyeke volt :)
  • antgecc
    Nekem spec nem igazán tetszett és ma se tetszik ez a dolog, hogy pvp-t átrakták bg-kbe, arénákba. Valahogy sokkal feelingesebb és funabb volt, mikor outdoor mentek a pvp-k (western, eastern plaguelands, stb).
  • Magh
    Más világ ... volt 3 éve. Most már annyira mindegy, viszont PvP szervereken vannak a jó PvP guildek, de sokan vannak, akik csak ezért nem fognak felszintezni egy karit 70-re, hamarosan 80-ra. Én konkrétan egy darab altot nem maxoltam ki eddig, mert hányingerem van a szintezástől, ezért régóta vártam ezt a lehetőséget. Szerintem nekem a PvE realmemen anno nagyságrendekkel több world-PvP tapasztalatom volt, mint egy mai PvP-snek.
  • panther112
    Mekkora nab lehetsz.
  • panther112
    Pvp realmen nem szenvedés felszintezni egy karaktert, sőt sokkal szórakoztatóbb (pláne, ha már a sokadik karaktere az embernek), aztán reroll pve a jobb társaság/raidguildek miatt.
  • TDC Geronimo
    hajjaj dejó is volt mikor egy egész party gankelt le a summoning stonenal. Jó kis world pvp
  • márfoglaltnick
    Eladó lvl 70 nightelf hunter bloodscalp realmen! (minden megvan hozzá)

Gear: 7/8 t6
    Weapon: Black Bow of Betrayer, Bristleblitz Striker, Crossbow of Relentless Strikes
    Wapon2:Shilvering Felspine, 2x Dagger of Bad Mojo, Halberd of Desolation
    Mount: Amani War Bear, Cenarion War Hyprogryph (és sok egyébb más)
    Pvp-gear: kezdetleges, 300 resi, venge + guardian
    71k honor pont, 1k arena pont
    5k gold
    Mindenhol epik gemek és a legjobb encsantok!
    Lw/Skinning 375
    Bankba: rengetek epik és poti és elixirek + matik!
    Bankba: Gloves of Immortal Dusk és Hard Khorium Band matik! csak a sunmoteok kellenek hozzá!
    KÍVÁLLÓ REPUK!
    lvl70es pvp pet!
    RARE PET!!!! Ghost Wolf-al is rendelkezik a karakter, amit már kivettek a játékból!

AZ ACCOUNT WOTLK BETA KEYYEL VAN UPGRADELVE! Vagyis ha letöltitek a wotlk beta klienst akkor tudtok vele játszani!

csak komoly érdeklődőnek privat!!!
  • Forolto
    én még mindig azon a véleményen vagyok,hogy a Pve szeveren felhúzott kari nem szenvedett annyit,mint egy PvP-s kari,s mikor végre elérte a kitűzött célt felszenvedi a karit 70-re és idejön PvE szerverről egy kari röhögve?Tán nem kéne.Két teljesen más világ,másnak is kellett volna lenni.
  • BEAST #128993
    STV-t mint peldat hoztam fel, amugy felesleges is lenne kieg utan mashol pvpzni mint a pvp zonaban, bgben es arenaban... bar ki tudja milyen hosszutavu lesz az ujabb pvp zona. Viszont ha szerinted jelenleg barhol is van "outdoor pvp" akkor te nem tudod mi az
  • The Garrett
    Hat nem csak az stv gank a különbség pve és pvp szerver között, sajnalatos ha neked ott megállt az outdoor pvp. :)
    Gondolj a daily questelős helyekre, 70 és majd 80 as farmhelyekre insta bejáratokra stb stb stb.

Azért engedték a transfert most és nem mondjuk nyár elején, hogy kevesebb ember csábuljon át warhammerbe.
  • BEAST #128991
    Persze hogy nem veletlen, mar majdnem mindegy hogy milyen serveren jatszol ugyis csak bg-ken es az arenaban zajlik a pvp elet (meg majd kesobb a pvp zonaban, de ugye az is kozos lesz pve/pvp servereken). Eddig azert nem lehetett mert egy carebear pves ne szintezze fel magat hogy utana bgkre meg arenara varva porogjon az egyik varosban valami pvp serveren, inkabb ot is gankeljek le parszor STVben. Most hogy a kieg uj kasztja sosem fog 50 alatti teruletre lepni, felesleges hulyeseg lenne a pve-pvp transfer tiltasa.
  • The Garrett
    hidd el nem volt véletlen a transfer megnyitásának időpontja. :)
  • YakHead
    Mondjuk eddig vaciláltam, hogy kipróbálom WHO-t, de most, hogy lehet transzferelni PVE-ről PVP-re már nem nagyon fogom törni magam miatta.
  • YakHead
    (én is olvasom, de cssssss)
  • Tusy
    - ha ez vigasztal, SH-ban olyan 2-3 napja nekem is gyakori a DC (eddig szinte sose volt), tegnap reggel fél óráig be se engedett (utána már nem próbálkoztam)
    - az én XP-m automatikus frissítésre van állítva, én ezeket a jelenségeket "egy fontos frissítés" telepítése óta tapasztalom, legújabb spybot csak 2 valamit talált de azokat töröltem
    - több helyen olvasom, elkezdik teríteni a következő patch első részét (~1GB). Nekem Blizz automatikus downloadere is szokott DC-t produkálni, bár úgy emlékszem azt már kikapcsoltam

//OFF: baromi unalmas a WHO szidása ebben a topicban, szerintem már mindenki tudja ki mennyire utálja a WHO-t és miért. Van itt neki saját topicja, át kell menni oda szidni (egyébként azt is olvasom)
  • Chris
    Akar a franc bárkit is meggyőzni, még mindig nem vagyok részvényes egyik cégben sem. Elindult egy eszmecsere #128910-nél, látókörtágítás, tévedésoszlatás ment ahogy elnéztem.
  • antgecc
    Nem unjátok még ezt az idióta wow vs war témát??!

Akinek wow tetszik, az menjen wowozni, akinek war, az warozni. Tök felesleges egymást győzködni, nem veszitek észre?
  • s0n1c
    Olvasd el mégegyszer, amit írtam.
  • Dr DeViLKiNG
    Olyan játékkal biztos nem fogok játszani, ami már az elején sem tetszik. Én nem azért játszok a játékokkal mert hype meg muszáj. Én jól akarom érezni magam, és kikapcsolódni. WHO ezt nem nyújtja nekem. Innentől nincs miről beszélni.
  • Dant0r
    Eladó beta kulcs, Ragnaros horda oldalon lehet fizetni érte.
    Írjatok priviben, ha érdekel.
  • s0n1c
    Mindenesetre rank1en elég érdekes dolgokat állapítottál meg :)
  • Chris
    Nyilván rossz postra írtad a választ.
  • Dr DeViLKiNG
    Azért, ha lehet, ne döntsd el helyettem, hogy mi tetszik nekem és mi nem.
  • Kindred Blades
    5 7 13 24 25

egyszer ez lesz. Csak türelmesen kell várni. Nagyon türelmesen.
  • Chris
    Egyetlen ép érved talán a grafika lenne, ami azért a legsokadrendűbb dolog egy játékban, amiben van tartalom. Nyílt titok volt az elmosódott textúra dolog a távolban rég óta, ígérték, hogy javítják és láss csodát, megannyi dolog mellett az amerikai szervereken a tegnapi patchben ez is már ki lett pipálva.
    Sokat kell a mobba lőni? Még szerencse, hogy nem World of Counterstrikeot csináltak.
    R1-1x-ig lehet megcsinálni az ismételhető scenarios küldetést, mi a probléma vele?
    Spell pushback ízlések és pofonok kérdése, LOS meg még szar, de ez is sokat javult már.
  • Davidus
    ja. meg a shaman chain healje is. szeritem kiadásra minden okádék spell effektet felhoznak DK szintűre:D
  • voloume
    áh l2 off melett ugyse tudok mitcsinalni egész nap :)
  • Looserke
    Hali!

Szívesen átvállalom a beta key által rád nehezedett nyomást! XD