World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
tolkien bazmeg.. faszt érdkel ez egy iylen játékban amikor gnómból is lehet majd DK ...

๏̯͡๏﴿

BEAST
😄Ddd ... te nagyon olvasott es muvelt ember :p ... gorilla? talan ... de hogy csimpanz, johetsz itt akarmilyen almuvelt szoveggel, attol meg ugyanugy baromsag lesz amit irsz. Az egesz magyarazatod buzlik a spekulaciotol, semmit sem tudsz, csakis abbol indulsz ki hogy neked ellenszenvesek a hordas fajok es mindenfele gyenge vagdalkozassal probalod leplezni ezt.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pókmalac
ez nagyon lol: http://www.youtube.com/watch?v=Rvblsklb3gQ
WoW Item Creator (v2.2.3)

vajon ez mennyire igaz?😄

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

panther112
Ha kicsit mûveltebb lennél, akkor azt is pontosan tudhatnád, hogy mi az a jehu, és társai ill; hogy melyik korból származnak ezek a lények, és mi ihlette õket. Tolkien is ezekhez a leírásokhoz nyúlt vissza, amikor kitalálta az orkokat, a Blizzard pedig minden kétséget kizárólag a Gyûrük Urából vette át az orkjait. Tehát az orkok kialakulása egy teljesen feltárható folyamat, és a lakosság olvasottabb, mûveltebb fele pontosan tudja, is hogy a nagy felfedezések korabeli utibeszámolók ihlették az egészet.
Ráadásul még a legújabb ábrázolásiak is nagyon hasonlítanak a csimpánzok/gorillák kifejlett hímjiere.

BEAST
te nem lattal meg csimpanzokat ezek szerint :c ... de tudom ajanlani az internetet, a tv-t ... esetleg az allatkertet

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

panther112
Sztem a troll pali úgy néz ki, mint egy patkány, az orkokat pedig a csimpánzokról mintázták (nem csak a wow-ban, hanem mindnehol). Amelyik ork nem úgy néz ki, mint egy szõrtelen zöld hímcsimpánz, az nem ork.

Amúgy nem tudjátok hol lehet egyszerûen és gyorsan eladni wow account-okat?

Bulykin
Itt mindenki az eredeti wow-ot nyomja? Sry ha ilyet nem kéne ide írni😄......

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

capaszabi
valoszinüleg megint a telia routing hibája az ok, mint ami a legutóbbi elõtti "lag-weekend" oka volt.
Mi szerdán HS-al kezdtünk szerencsére, de BT kérdéses nekünk is :/
WTB BWL+MC !

Davidus
ja ez humor? ok leesett-.-

V9ykn8_TZL0

Davidus
patkányok? majmok?

V9ykn8_TZL0

tigeroo
mondd neked valamit az a szó, hogy gnóm?:p
Lynx_TWL
humanok pl gecibénán néznek ki

๏̯͡๏﴿

Lacee
tényleg sokkal jobb tökalsó gnómokkal és dendrofil világító szemû elfekkel játszani, az egészen más 😄

(tehén egyértelmû, patkány=? majom=troll netán?)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

áááááá ne is emlékeztess :'( nem mintha nekem lenne , csak a memoryk jönnek elõ tudod 😄 ypok ..hmm nem ismerõs a neve . BS-en Scarab Lord-ot hordánál láttam elõször egyszer farmolas közben

pries : lehet õ volt az 😄 mage v lock rémlett nekem , de akkor cska ez 😊

szerk.: amugy sok sikert az újrakezdéshez , jó volt azt az applyt olvasni XD

panther112
Mert nem feltétlenül akar tehenekkel, patkányokkal, és majmokkal együtt játszani, mert ugye a horda 3/5-ét ezek teszik ki... Nem mindenki ekkora állatbarát.

Narxis
Tegnap kezdõdött?Ha-ha-ha... 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Egész délután játszhatatlan volt az arathor ill a blackout csoport.A napi bg quest alatt 17 dc -m volt .Most este meg akartuk csinálni a daily heroicot hát 2K-s latencyvel érdekesen haladtunk.Az instant cast kb 8-10 mp ugyhogy hagytuk is a fenébe és elmegyünk serezõdni.
skorpio7
Nos linkelte ismerõs az elvileg hivatalos blizz postot, hogy 2 battlegroup szerverein (igen az egyik a Blackout) van magas latency, lag, mass dc és vizsgálják az okát. Mindez tegnap kezdõdött este 10 után 25%-os archi fight-nál... nagyon örülünk neki.
Kíváncsi vagyok így hogy az istenbe lesz Hyjal/BT takarítás.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

WoW-os accountomot: lvl 70 hunter, lvl 60 Priest otbb kiseeb 50-40 körüli karakterek vann rajta cserelnem Lineage2es Karakterre! ha valakinek esetleg akad akkor privatba irjon

Narxis
Kurva jó, hogy ezért fizetünk.Ráadásul már elég régóta megy ez a laggolgatás, ideje lenne tenniük valamit..<#boxer>

jazzy
Al'akir hasonlóan lagol, bg-k arena szintén játszhatatlan.
Narxis
Mindenkinek, mert túl sokan vannak fent.Úgyhogy én ki is léptem már pár órája, mert játszhatatlan.

Botond
Bloodscalp csak nekem laggol mint a zállat? Ilyen 5sectõl fél percig terjedõ lagspikeok?
Narxis
Újrarakhatod, de minél többször rakod újra a talenteket annyiszor több goldba kerül, a határ asszem' 50g max.

kabel15
Hello!

Kicsit elcsesztem a talent elésem páran mondták a szerveren hogy a traner nél lehet resetelni. Ha én most resetelem akkor azokat a pontokat ujra rakhatom vagy eltünnek? A másik pedig kérdésem ,hoyg ennek van valami hátránya is?

BattleTag: kabel15#2672

tigeroo
igen? és hogy lehet megszerezni ezt a cimet?:S wowhead-en nincs "rank" keresõ..
Count Adyn
A hajnalig tartó bogár-darab gyüjtés még eszembe jut néha😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
ypok volt az elso, azota már boldog boldogtalannak meglehet. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

http://www.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Ayane

tigeroo
Azt megtudja nekem mondani valaki hogy a scarab lord címet melyik játékos viseli a bloodscalpon?
burki6
Elõtte viszont meg kell csinálni a Cipher of Damnation questline-t, ami ezzel kezdõdik.

Botond
Utolsó rész Maggy ölés,de szerencsére neptulonon már senki nem megy maggira, szóval nekem bukó. ^.^
cikasz
Miért pont a nyálgép alliance? FOR THE HORDE! 😛

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Köszi.

tigeroo
shatrah közepén tudod felvenni, a trial of naaru küldik. asszem
vmi a'dal adja ha jól emlékszem
human paladin-t javaslom

hogy miért?
- könnyû vele fejlõdni
- racial bonus-ok jók
- all-in-one karakter - ergo 70-en attól függõen milyen talentje/cuccai vannak, jó instába tankolni, heal-elni és dps-t osztani is (egyszerre csak egyik ofcoz'). egyikben se leszel a bestofever, de ettõl függetlenül mindhárom dologban kiemelkedõen jó is tud lenni a paladin
- 70-en instába nem lesz gond lejutni, HA healer és tank leszel, mindkettõ eléggé hiánycikk (tankot mondjuk többet keresnek)
- ideális partner pvp-hez és arena-ban is nagyon jól birja a gyûrõdést.

szóval nagyon jó választás elsõ karakternek szerintem.

Fehercsoki
Champion of the Naaru szeretnék lenni hol lehet felvenni a q-t?

Narxis
<#hawaii>

Ventura82
Tessék itt megtalálod õket <#nyes>

shaime01
öszintén amelyik tetszik ^^ ha van éppen ptr online és van premade akkor kitudsz probálni 4 kasztot lv70 full epicben ha nincs ajánlom ,hogy huz fel mindegyik classból 1-1et és amelyik bejön vagy pedig néz meg pár videot a warcraftmovies.com-n az is szokot segíteni 😊

shaime01
aham, legalább igazam lett ha valaki beirja ,hogy leecher akkor abból max 2 héten belül nolifer köcsög geci lesz <#nezze>

Guest
No offense, de ez így elsõ körben tényleg nem teljesen "kerek"... ^^

Ahhoz, hogy valaki egy ilyet meghúzhasson, kicsit több info kell, mint a felhasználóneved meg a jelszavad.
vki
Aham... Akkor marad a fizikai átvétel. Na, majd log vizsga után megveszem. Köszönöm a segítséget mindenkinek.

Mellesleg nincs valami klub/klán/csoport, ahol magyar noob-ok vannak?
Még 1 kérdés: Melyik kaszt az, amivel érdemes kezdeni Alliance-ban egy magamfajta kezdõnek?

ACER Aspire 5738ZG

dragon11
Köszi!😊

Guest
EU verzióhóz auth. kódot hivatalosan csak dobozolt formában árulnak, max annyit tehetsz, hogy a dobozos verzót rendeled meg valahol online.

Az ilyen "kódküldõ" szolgálatok általában egyszerûen felbontanak egy dobozt, és elküldik belõle a kódot, ha szeretnél egy olyan accounton játszani, aminek az auth key-ét még legalább egy ember ismeri, ráadásul ennek az embernek a netes fizetésbõl adódóan esetleg más személyes adataid is meglehetnek, akkor hajrá, bár én inkább kihagynám.

Maga a kliens meg letölthetõ a wow-europe.comról.
Lacee
eddig tartott a nagy megsértõdés?
mintha azt mondtad volna hogy itt többet nem kérsz segítséget. 😛

de tessék: http://wowmb.net/index.php?page=BloodElf-Imp

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Oldern the 1st
Csak ha leecher, igaz?

Ventura82
Hát akkor szerintem maradok fury-n. lv57 vagyok, csak gondoltam kipróbálom az arms-ot, de akkor hagyom. Kössz a választ

shaime01
sry de blood elf szaroknak nem segitek :p

dragon11
You Will Learn:Imp Summon;-)