World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
WoW Item Creator (v2.2.3)
vajon ez mennyire igaz?😄
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
Ráadásul még a legújabb ábrázolásiak is nagyon hasonlítanak a csimpánzok/gorillák kifejlett hímjiere.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amúgy nem tudjátok hol lehet egyszerûen és gyorsan eladni wow account-okat?
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Mi szerdán HS-al kezdtünk szerencsére, de BT kérdéses nekünk is :/
WTB BWL+MC !
(tehén egyértelmû, patkány=? majom=troll netán?)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
pries : lehet õ volt az 😄 mage v lock rémlett nekem , de akkor cska ez 😊
szerk.: amugy sok sikert az újrakezdéshez , jó volt azt az applyt olvasni XD
Kíváncsi vagyok így hogy az istenbe lesz Hyjal/BT takarítás.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kicsit elcsesztem a talent elésem páran mondták a szerveren hogy a traner nél lehet resetelni. Ha én most resetelem akkor azokat a pontokat ujra rakhatom vagy eltünnek? A másik pedig kérdésem ,hoyg ennek van valami hátránya is?
BattleTag: kabel15#2672
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
vmi a'dal adja ha jól emlékszem
hogy miért?
- könnyû vele fejlõdni
- racial bonus-ok jók
- all-in-one karakter - ergo 70-en attól függõen milyen talentje/cuccai vannak, jó instába tankolni, heal-elni és dps-t osztani is (egyszerre csak egyik ofcoz'). egyikben se leszel a bestofever, de ettõl függetlenül mindhárom dologban kiemelkedõen jó is tud lenni a paladin
- 70-en instába nem lesz gond lejutni, HA healer és tank leszel, mindkettõ eléggé hiánycikk (tankot mondjuk többet keresnek)
- ideális partner pvp-hez és arena-ban is nagyon jól birja a gyûrõdést.
szóval nagyon jó választás elsõ karakternek szerintem.
Ahhoz, hogy valaki egy ilyet meghúzhasson, kicsit több info kell, mint a felhasználóneved meg a jelszavad.
Mellesleg nincs valami klub/klán/csoport, ahol magyar noob-ok vannak?
Még 1 kérdés: Melyik kaszt az, amivel érdemes kezdeni Alliance-ban egy magamfajta kezdõnek?
ACER Aspire 5738ZG
Az ilyen "kódküldõ" szolgálatok általában egyszerûen felbontanak egy dobozt, és elküldik belõle a kódot, ha szeretnél egy olyan accounton játszani, aminek az auth key-ét még legalább egy ember ismeri, ráadásul ennek az embernek a netes fizetésbõl adódóan esetleg más személyes adataid is meglehetnek, akkor hajrá, bár én inkább kihagynám.
Maga a kliens meg letölthetõ a wow-europe.comról.
mintha azt mondtad volna hogy itt többet nem kérsz segítséget. 😛
de tessék: http://wowmb.net/index.php?page=BloodElf-Imp
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"