166745
  • QuippeR
    öö, elvileg lehet hozzá addonokat írni.
  • s0n1c
    curse.comon már most is vannak fent addonok warhoz
  • Magh
    Én megveszem és felszintezek, aztán valami jobb csapattal kipróbálom a scenariókat etc. Kíváncsi vagyok a mechanikákra, komplexitásra. Ha addig nagyban javul a kezelhetőség, befizetek egy hónapot, és meglátom, hogy haladnak a fejlesztésekkel.
  • WiLDoR
    tökéletes netcode-ról csak annyit, hogy már elcastoltam a törpe RP-vel a következő varázslatot félig, mire az elötte lévő belesebzett a mobba.
    ez igy kicsit, tré.

" kivancsi lennek hanyan hasznaljak a wow "tokeletes ui-jat" es hanyan hasznalnak addonokat" "warhammerben legalabb ilyesmire sincs szukseg."

a lényeget jól megfogtad, a wow addonozható (szerencsére).
    ugyanis nekem is herótom van az alap wow ui-tól.
    amúgy, hogy war-ba ne lenne rá szükség?
    haha...jó vicc.
    az első két cucc, amit lecserélnék, az a dot-ok, hot-ok kijelzése, plusz a trágya combat log és a dmg kijelzések a karakter körül.
    unitframe beállítás is nudli, van 2-3 opció, azt szevasz, ez igy baromi kevés.
    ha óriásira nagyítom a unitframet, hogy lássam az alapjáraton törpe ikonokban, hogy mi hány sec múlva jár le, akkor a unitframe kitakarja a fél képernyőt, ha meg kicsire veszem, akkor meg kifolyik a szemem, olyan picik lesznek a hot-dot számlálók.
    ez igy lehet van akinek ok, nekem inkább zavaró.

nagyon bizom benne, hogy addonozható lesz a war, nagyon ráférne az ui-ra egy finetuning.
  • s0n1c
    AoCnál hiányzott a content, itt nem hiányzik.
  • TVelvet
    Én kipróbáltam a bétát, de valahogy nem fogott meg benne semmi, mint amikor a wow-ba előszőr belogoltam, nem volt meg a felfedezés varázsa, nem azért mert vágom mivan a nyúlon túl, hanem mert egyszerüen nem vonz, ez persze szoc promlémám. Egyedüli MMO ami a wow-on kivül megfogott az az EVE-online.:)
    Másik dolog, megint az lesz (ezt ki merem jelenteni, igaz nem mintha számítania), hogy ugyan az lesz mint az AoC-nál, elején nagy fellángolás, aztán mindenki megy vissza wow-ozni, ez persze eggyesek szerint így van jó, sajna nagy a wow dominanciája. :)
  • ShaiHulud
    jah anno wow sem jott be nekem kepek alapjan:D
  • s0n1c
    én azért mindig azt mondom, hogy amíg ingame nem próbálom ki, addig nem mondok véleményt :D wowot élből fikáztam aztán beléptem us bétába és közel 4 évig toltam :D
  • s0n1c
    Ezt az arcot kidugja amúgy a fejesek közül, hogy még mindig a színen van? :D
  • ShaiHulud
    en szantam ra kis idot, hogy megnezzem youtuben mivel beta keyem nincs, de nem tetszenek az animaciok, olyan gagyifeeling :( pedig en meg szeretem is a warhammer vilagat. persze ettol meg lehet jo a pvp meg az egesz, de nalam mar itt megbukott, bar elkepzelheto hogy meg lehetne szokni.
  • s0n1c
    remélem ennyi idősen én is ilyen bölcs és okos leszek
  • Hamed
    Hagyd, nem erdemes...
    Ezt probaltam mar en is magyarazni regebben, hogy ha latatlanul fikazunk minden mast ami nem wow, attol meg az nem lesz jobb. Kicsit olyan kenyszeres onigazolast erzek az ilyen hozzaallasban, hogy wowozhassanak tovabb.
  • Magh
    Úgy látom, nem érted. Nekem nem a játékmechanikával vagy zónákkal van bajom. Ezeket nem lehet most megítélni. Kifejezetten tetszett a human kezdőterület meg a scenariók. Csak lehet, hogy tanácsosabb lett volna licenszelni valami normális MMO motort.
  • BEAST #128920
    Lehet igy lesz... majd meglatjuk 2-3 honap mulva, de ettol a wow nem lesz erdekesebb vagy jobb.
  • Tatyla
    teljesen egyet kell értenem Wildorral mert sajnos tényleg ez az igazság és vagyunk még jó páran ezen a véleményen,de majd meglátjátok 2-3 hónapon belül hogy az egész War projekt életképtelen úgy ahogy van.
  • Magh
    Én dobálózok? Vedd már észre magad. El nem tudom képzelni, hogy nézett ki a játék a nagy animációfikázás idején, ha azóta javult. Válaszidővel nincs probléma? A kezelhetőség egy nulla, az AoC fényévekkel lekörözi.

A WoW tökéletes UI-ja természetesen addonokkal értendő, de az alapok megvannak. Írhatnak a WAR-ra addont, az csak kibővíti a lehetőségeket, nem javítja a minőséget. BW-ként konkrétan minden spell késik, az állítólag fixált GCD bugos, a spellek időzítése inkább csak találgatás. Ehhez nem kell r40/80, világosan látszik. Egy igénytelenebb casualnak talán elég.
  • BEAST #128917
    Latod, ezzel van itt a problema. Senki sem mondja hogy a wow szar. Ez a ti beidegzodesetek... Nem wowozni akar, unja, stb = fuj biztos szerinte szar a wow :D ... A wow jo jatek, csak nem 3+ ev utan, mert mar unalmas es semmi olyat nem tudnak mutatni amitol egy uj jatek ujdonsagaival felvehetne a versenyt (szamomra). Valojaban itt ti vagytok azok akik ket lepes utan megmondjatok a nagy altalanos igazsagot egy jatekrol, amiben valojaban annyit sem lattatok mint ha wowban eljutnatok Goldshire-ig.

En jobban elveztem a chaos-empire tier1 rvr zonajat mint a 3 evnyi wowozas alatt barmelyik bg-t/arenat. A warhammer pvp jatek lesz, a wow meg sosem lesz az, evvan.
  • BEAST #128916
    A valaszidovel semmi problema nincs a jatekban, az animaciok pedig mar messze jobbak mint anno a nagy animaciosfikazas idejen voltak, siman jok. Attol hogy hangzatos, de ures dolgokkal dobalozol, meg nem lesz igazad :d

A felsorolasod is enyhen vicces, kivancsi lennek hanyan hasznaljak a wow "tokeletes ui-jat" es hanyan hasznalnak addonokat :d ... warhammerben legalabb ilyesmire sincs szukseg. A tobbi szora sem erdemes kb :DD Amugy kivancsi lennek hogy te milyen profikrol beszelsz? :D Es kb itt be is fejeztem a temat, ha folytatni szeretnetek az esszeruseget mellozo fikazast, akkor lehet atvonulni a warhammer topicba.
  • Davidus
    szerintem meg felesleges ezen pörögni. aki akar az warhammerezik a többiek meg wowoznak. ők se tudnak téged meggyőzni hogy szar a wow meg te se őket hogy szar a war:P
  • Magh
    Hihetetlen ez a figura. Egy tetrist nem lenne képes kiegyensúlyozni.

Konkrétan a racialről: valami erős kell a humaneknek a perception nerf miatt. A FD klón nonszensz volt, ez reálisabban hangzik, ha figyelembe vesszük, hogy a limitált CC-törő racialök nincsenek shared CD-n. A aréna meccsek jelentős részében nem is jutna idő használni. Ha viszont jut rá idő, túl erős. Szerintem jobb lenne egy snare break vagy hasonló. Humannel az a baj, hogy a másodlagos racial-jei nevetségesek endgame-re ilyenekkel összevetve, mint 5% HP, 5% INT, Cannibalize, Berserk vagy GotN.
  • Magh
    Mióta pár hónapja elkezdett dőlni az info a WotLK-ról, lehetett érezni a gondokat. Ugyanis az összes elavult mechanikát kidobták, az összes class főbb problémáit kijavították, a TBC legtöbb elrontott elemét újragondolták. Ehhez jönnek az alapok, úgy mint hibátlan netkód, tükörsima animáció, tökéletes UI, páratlan irányítás, átláthatóság, egy bejáratott engine, érett mechanizmusok.
    A WAR responsiveness és animációs gondjait nem én képzelem oda, meg lehet nézni a fórumokat is. Javulhat valamennyit release-ig, de ma már ciki egy "this is only beta" mögé bújni. Még ha az endgame balance tökéletes is (utópia), ilyen technológia alappal egy árva komolyabb játékost nem szereznek maguknak, nemhogy profikat. Ne legyen igazam.
  • Dr DeViLKiNG
    Nézd csak, Kalgan barátunk megint hozzá nyúlt a gamehez...

Human racial (fd helyett):
    "Every Man for Himself": Removes all movement impairing effects and all effects which cause loss of control of your character. This effect shares a cooldown with other similar effects.

Free trinket slot humanoknak...
  • BEAST #128911
    Annyi marhasagot hordtal ebben a postban ossze, hogy sajat magadat is felulmultad :D
  • WiLDoR
    ettől még nem fogom a tegnap uninstallált who-t újra felrakni.
    a gond a gammával az, hogy szerintem uncsi, szintezés közben nem érzem azt a bizsergést, ami a wow-ban még 10. alt után is megvolt, a questek hiába csinálhatók meg gyorsan, unalmasak, egyszerűek.
    egyrészről frankó, hogy van beépített quest helper a world mapon, másrészről viszont szerintem bazi nagy hülyeség, pont a felfedezés élményét veszi el, gyakorlatilag el se kell olvasni semmit, csak quest felvesz, megy piros körhöz, megöl 3-5 mob/unlockol akármi, visszafut lead, kb. ennyi.
    a pq-k elsőre izgik, de a 2. után már csak azt nézem, hogy mikor fut már végig a reinf csik végre, szal' gyakorlatilag egy monoton ismétlődés az egész.

pvp: melee-vel heal nélkül instant halsz kb. healerrel meg ha 6-an ütnek egyszerre akkor ne nagyon döglesz meg, mert szanaszét kite-olod a melee-ket, arról nem is beszélve, hogy saját magadon kívűl még a fél csapatod kiheal-eled. nem kicsit imba, na, ehhez képest a wow jelenlegi heal szituja pi**afüst.

plusz akárhonnan is nézem, a wow hiába kevesebb poligon, a látványvilága 1000x kellemesebb látvány a szemnek.
    szerintem.
    dehát izlések és pofonok, ahogy mondani szokták.
  • ShaiHulud
    mer mi masnak kene lennie egy kiegnek? menjel warhammerezzel:P
  • Bhalage
    pontosan :d
  • Davidus
    heroic badgeből lehet venni érdekes cuccokat altoknak:P
    a karival együtt fejlődnek
  • BEAST #128906
    vegre te is belatod
  • WiLDoR
    jah, nem lesz itt semmi, csak egy kisebb patch pár új mobbal, meg pár apró kis változtatás :)
  • PiszkosFred
    Aprilisi trefarepa volt, nem lesz itt semmi, kerem kapcsolja ki!
  • Calver
    nagy piros feliratnál a banner alatt megtalálod.
  • zoli4
    sziasztok. valaki tud egy jó linket ahol megtalálom a legújabb wowemu hack-ek? tört szerón játszok.
  • Narxis
    Lesz új kiegészítő?????
  • Beni521
    newbie?
  • ShaiHulud
    majd elmulik
  • Glesthor
    egészen érdekes ez a wow-mentes élet...
  • Glesthor
    én is csak 2 hetet vártam egy probléma bejelentése után. a végén beleuntam és letiltottam az automatikus fizetést. elegem lett a blizz hülyeségeiből.
  • Tatyla
    te még inkább tanuljál...
  • tigeroo
    vűűű...hát egy új kiegészítő!
  • belme
    Nem tudjátok hogy mi lesz ez az új kiegészítő a játékhoz?