World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
Igen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Cancel account után ha esetleg vmikor meggondolnám magam, bármikor csak simán belogolok account managementbe az eddig jelszómmal, megadom újra a fizetési módot és újból játszhatok? És gyakorlatilag legalább 1 évig nem törlik a karim?

TSW: Tunderke

kabel15
Helló!

Egy warrior nak mire érdemes talentelni?
Most kezdtem el a karit NIGHT ELF.
PvP re szeretném a karit.
(ha valaki tudna mutatni 1 jó talentelést megköszöném)

BattleTag: kabel15#2672

Sephi te full <#lama> vagy !
Az ilyet nyugodtan bannolják.

én ilyenért figyelmeztetést kaptam, meg meg kellett magyaráznom hogy mi történt, amikor finn haver fizette be egyszer
de semmi cdkey/passportot nem kértek
(igaz azóta csak gamecardal fizetek, nehogy valami baki legyen)

MarkBlade
Lehet hogy városi legenda de mintha pont itt írta volna valaki hogy történt ilyen hogy más fizette a játékát mert nem volt kártyája, majd miután csinált és átírta a sajátra bant kapot.. és leveleznie kellett hogy visszakapja..
jazzy
Amiatt nem is banolnak. Fizettem bankkártyával 1 hónapot utána game-carddal 2t, utána megint visszaálltam egy másik kártyára és egy szót sem szóltak.
MarkBlade
mondjuk a fizetési mód változtatása nem feltétlen jár acc cserével..
Ezért ez tök baromság a blizz részérõl..
account-okkal való mindenféle mahináció eladás, csere, stb. tilos, ez benne van abban az irományban is, amit gyorsan végiggörget mindenki, aztán reflex-bõl megnyomja az accept-et.
szal' ha megint accot trade-elsz, megváltoztatod a fizetési módokat, ne csodálkozz, ha esetleg megint kapsz 1 ban-t...

Fehercsoki
Nemcsak keyloggerrel lehet accot lopni sok accot úgy lopnak el hogy "TRADE"elsz az accoddal.

Oldern the 1st
Tilos.
Ne is csodálkozz, hogy bannoltak 😉

Narxis
Aha.

Sephi
"Értem én, csak leszarom. 😊"

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dragon11
OFF:
Nod32 jó vírusírtó, de nem anti-keylogger.Spaywareterminátor nekem kifogott egy nem home keyloggert, elég egyszerû volt a logger...próbaképp csináltuk.Sztem anti-keylogger a tuti!meg ad-aware.

Narxis
1.elég
2.nálam kedvelte, nem tom.

bowden
kicsit off:
1.nod32+vista tûzfal van fent szerintetek az elég a keyloggerek ellen?
2.frapson kívül van valami megoldás amivel lehet a játékból videót rögzíteni mert a vista nem kedveli

Narxis
A karakter se a tied, csak "bérled" Blizzardtól.

Narxis
Azt se lehet.

Sephi
TRADE. Nem ugyanaz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

van benne egy kis crash88 is titokban

Narxis
A WoW accokat tilos eladni.

tigeroo
panther112 = csõkujts + egyetemi diploma
A lenyeg, hogy ne hagyd abba. Eddig csodalkoztam picit, de mar kezdem erezni a kiforditott humorodat. Nagyon jo, csak igy tovabb. Es ne hallgass a tobbiekre, csak irigyek rad, mert ok sosem lesznek ilyen nagyszeruek. En drukkolok neked!

Sephi
Sziasztok.

Az lenne a kérdésem hogy hol lehet wow accokat tradelni, úgy, hogy budapestiekkel.

Van valami oldal ahol meg lehet nézni. Ha valaki tud ilyet, kérem privátba közölje.

köszi.

picket
Az én jelszavam meg 30ezer... 300ezer karakter hosszú.

&#3237;_&#3237;

Count Adyn
A vízbû veszi ki aztat😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tafaya
Jaha, és a levegõbõl vonja ki a jelszavad, elõtte be se kellett másolni a vágólapra?

<#wilting>

Tafaya
Ami a vágólapról veszi az adatot, ergo simán lelophatják közben onnan 😊

hát a keylogger csak egy ctrl+v-t rögzít

mintha a vágólapról nem másolná le a progi 😄
mind1 legalább az illuziód megvan

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

qrva jó<#eljen>

<#hehe>

[HUN]Crassus
forró😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

shaime01
a te jelszavad könnyü kitalálni

"Buffwarriors!!1!1eleven"

[HUN]Crassus
azért PW-t kitalálni elég necces.... az enyém pl. több mint 2 tucat karaktert tartalmaz és copy paste van csak.....1 x írtam le

Guest
Jééézusom, ez komoly? Kezdem már érteni, hogy miért lopják el mostanában ennyi ember accountját...
Tafaya

[HUN]Crassus
O RLY?

QuippeR
ehh, túl hosszúakat válaszoltok.

update messages set message_body='l2p' where topic_id=1002414298 and reply_to is not null

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

"Tévedtem, tényleg nem seggfej vagy, hanem orvosi eset."

ugyan nem nekem lett címezve, de errõl nekem a "bagoly mondja verébnek" tipikus esete jut eszembe...

#119381: itt a pont 😊

<#nevetes1><#hehe><#nevetes1> nagyon jó

picket
Ezt csak én nem értem?

&#3237;_&#3237;

"Mai napig fenntartom, hogy a leseggfejezés (pláne privátban, amivel direkt módon kikerüli az ember a másik többiek elõtt való esetleges lejáratását!) egy olyan hangvételû fórumban, mint ez, nem minõsül káromkodásnak. Sokkal inkább tartom annak a közvetlen módon való kifejezésének, hogy "Figyelj szerintem Te nagyon rossz irányba mentél el, ha ilyen maradsz, mint most, így viselkedsz, akkor az én értékskálámon közelíteni fogsz a 0 felé"

HAHAHA. ez mókás volt.
de tényleg 😄 engedd meg, hogy téged idézzelek akkor már, hisz úgy sincs benne semmi sértõ: "Figyelj szerintem Te nagyon rossz irányba mentél el, ha ilyen maradsz, mint most, így viselkedsz, akkor az én értékskálámon közelíteni fogsz a 0 felé"

picket
Aludtál volna inkább, úgysem érdekli. <#shakehead>

&#3237;_&#3237;

Tafaya
Remélem lesz Alien vs. Predator MMORPG, és játszani fogsz, és human leszel benne...

QuippeR
"hagy"
errõl tessék leszokni - akarom mondani l2talk.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ventura82
Na nem szidni a hordát, mert minden belõlünk indult ki!
(tudom, hogy már volt, de kihagyhatatlan)
<#nyes>

The Garrett
"csak nem tudom felfogni, mitõl jó egy rpg/fantasy játékot tehén szemszögbõl csodálni."

nincs tobb kerdesem. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Dopti
Miután felolvastam munkahelyen, tanult kollégám megjegyzett valamit, úgyhogy meg is osztom veletek.

Mielõtt mélységeiben tárgyalnák az orkok származástörténetét az útleírásokból, mítoszokból, hagy osszam meg a következõket: Tolkien az orkokat az oxfordi rögbicsapat játékosairól mintázta. (mielõtt valakinek felsejlik az amerikai rögbi játékosok képe elárulom, az angol verzióról van szó, védõfelszerelés és uruk-hai négerek nélkül😊)