World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TSW: Tunderke
Egy warrior nak mire érdemes talentelni?
Most kezdtem el a karit NIGHT ELF.
PvP re szeretném a karit.
(ha valaki tudna mutatni 1 jó talentelést megköszöném)
BattleTag: kabel15#2672
Az ilyet nyugodtan bannolják.
de semmi cdkey/passportot nem kértek
(igaz azóta csak gamecardal fizetek, nehogy valami baki legyen)
Ezért ez tök baromság a blizz részérõl..
szal' ha megint accot trade-elsz, megváltoztatod a fizetési módokat, ne csodálkozz, ha esetleg megint kapsz 1 ban-t...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nod32 jó vírusírtó, de nem anti-keylogger.Spaywareterminátor nekem kifogott egy nem home keyloggert, elég egyszerû volt a logger...próbaképp csináltuk.Sztem anti-keylogger a tuti!meg ad-aware.
2.nálam kedvelte, nem tom.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
1.nod32+vista tûzfal van fent szerintetek az elég a keyloggerek ellen?
2.frapson kívül van valami megoldás amivel lehet a játékból videót rögzíteni mert a vista nem kedveli
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az lenne a kérdésem hogy hol lehet wow accokat tradelni, úgy, hogy budapestiekkel.
Van valami oldal ahol meg lehet nézni. Ha valaki tud ilyet, kérem privátba közölje.
köszi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
mind1 legalább az illuziód megvan
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
update messages set message_body='l2p' where topic_id=1002414298 and reply_to is not null
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
ugyan nem nekem lett címezve, de errõl nekem a "bagoly mondja verébnek" tipikus esete jut eszembe...
#119381: itt a pont 😊
HAHAHA. ez mókás volt.
de tényleg 😄 engedd meg, hogy téged idézzelek akkor már, hisz úgy sincs benne semmi sértõ: "Figyelj szerintem Te nagyon rossz irányba mentél el, ha ilyen maradsz, mint most, így viselkedsz, akkor az én értékskálámon közelíteni fogsz a 0 felé"
errõl tessék leszokni - akarom mondani l2talk.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
(tudom, hogy már volt, de kihagyhatatlan)
<#nyes>#nyes>
nincs tobb kerdesem. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Mielõtt mélységeiben tárgyalnák az orkok származástörténetét az útleírásokból, mítoszokból, hagy osszam meg a következõket: Tolkien az orkokat az oxfordi rögbicsapat játékosairól mintázta. (mielõtt valakinek felsejlik az amerikai rögbi játékosok képe elárulom, az angol verzióról van szó, védõfelszerelés és uruk-hai négerek nélkül😊)