166745
  • BEAST #129094
    Azert kerdeztem mert rank3-4 utan mar csak malav jatszott azzal a karakterrel, leginkabb egyutt mentunk es nem igazan remlenek az instant halos Wildor healelos nagy csatak :d
  • WiLDoR
    nem játszottunk, csak összefutottunk festernplatz-nál vagy hol a búbánatban, t1 rvr zónában.
    én lvl 8 voltam, ő meg asszem talán 11?
    szal az a rank3-4 kicsit mellément, de sebaj :)
    amúgy ja, nagy csaták voltak, heal nélkül olyan profin halt instantba a chosenem, hogy esélyem se volt sehova se búrni a másik oldalon lévő 3 mázsányi ranged kari elől meleeként.
  • BEAST #129092
    Amugy meglepo elmenyeid voltak, szerintem ez is leginkabb az elfogultsagbol adodik, meg csak a szandek sem volt meg benned hogy "megtanulj" jatszani a kasztokkal... de szived joga szabadon fikazni, csak nem szeretem ha nincs mogotte semmi. Amugy ha akkor jatszottal Jabarral amikor gondolom, akkor rank 3-4 korul osszesen 2 talan 3 kepesseggel kepzelem mekkora csataid lehettek :)
  • TDC Geronimo
    Mikor játszottál Jabarral?
  • WiLDoR
    én tegnap is csak azt nem értettem pl. (healerrel voltam, azt meg ugye elég nehéz megdögleszteni), hogy jött velem/velünk szembe pl. csúnyavagyok nevű marauder vagy 30x legalább, aztán kb. instantba meg is halt mindig, szal nem vágom, hogy ebben valakinek mi az élvezet?
    értem én, hogy harcolunk meg miaszösz, de mi a jó abban, hogy harcolsz 5 mp-et, utána meg 2 percig futsz vissza? (nemtom másik oldalon volt-e heal, de én szanaszét healeltem az ordereseket, dőlt is a renown pont, mint állat)
    aztán mikor chosen-nel voltam, akkor is ugyanez volt a szitu.
    jött pl. jabar, gondoltam jól szarráhealeli a chosen-em seggét, aztán jött szembe 10 orderes, mi ott voltunk ketten, jabar meghalt 5 sec alatt és meg követtem őt 2 seccel később.
    hát valahogy nem volt fun...

lehet fikázni de én pl. arénában azt is szeretem, hogy tudom, hogy ha egyik oldalon 2 megy be, akkor a másikon is 2. akármennyire is unbalanced az aréna, még mindig balancedebb (szépen magyarul), mint a 2vs10/30vs40/stb. felállások. (ezért is parázok kicsit a wotlk-ban lévő pvp area miatt is, mert ha azt nem oldják meg rendesen, akkor a többségben lévő csoport simán el fogja söpörni a másikat a létszámukból adódóan is, kompenzáló buffok ide-vagy-oda)

na mentem tv-zni, kivételesem most jó film fut az rtlklub-on x)
  • Magh
    Én ma reggel belogoltam a Headstartra, de valahogy nem érzek semmi késztetést rá. Ennél az AoC tízszer jobban érdekelt.
  • WiLDoR
    mára wow-ból elég is volt most ez az 1 óra ptr bóhockodás :)
    kacérkodtam who-val is, nagy volt a csábítás, uninstalltam, felraktam, feltoltam rank 7-ig egy chosen-t, nagyokat rvr-eztem (már tudom, miért van hálálra butitva a graf, ilyen saccperkb. ~40vs40-nél már szanaszét lagozta a gépem magát, meg 10 percenként crash volt, annyira nem birta, pedig egyáltalán nem szar gép), de mivel a neverending av-t nem szeretem (1 ponton toporgott a két ellenséges banda legalább 4 órán át- se előre, se hátra, s ment, és ment és ment és csak ment a hent végetnemérően), igy kiléptem, újra töröltem (úgyis nem sokkal később befejeződött az ob), szal', jah, jöhetne már az a wotlk...
  • WiLDoR
    nem vicceltem, tényleg vagy 8 percen át ütötte a tölgyfát :D (full s2-ben volt a tag)
    bugosság ide vagy oda.
    végefelé már komolyan azt hittem, megunja és otthagy. de nem. aztán jött egy megalag és hirtelen eltünt a 40% hp-m, hiába spammeltem a hot-okat.
    a röhej az volt, hogy észre se vettem, hogy végetért a duel, mert nem láttam 1 hp közelében magam sose...
    szal' jah, szeressük a lag-ot :)
  • Magh
    Pala még mindig bugos ne viccelj, intant úgy agyonvágott, hogy a fele overkill volt.
  • WiLDoR
    sokat fejlődött, mióta utoljára láttam :)
    nekem pl. bejön.
  • Tatyla
    most amúgy így néz ki az UI-m:

• WiLDoR
    kipróbáltam én is (reggel felmásoltam a dudut), hogy milyen lett az új healup -> spellpower változtatással a heal, hát jah, különösebb változást nem tapasztaltam.
    improved tree of life form (új talent) kapott egy csinos kis buffot többek közt +100% armor képében - ~7000 armor, igy a jelenleg imba paláknak (pi**adurva dmg-et képesek kiosztani 3-4 sec alatt), csak olyan 7-8 percbe telt, mire le tudták abálni a hp-met nullára - köszönhetően a gigalagnak. persze full healer talenten esélyem se volt leverni őket, de kiváncsi voltam, "mennyit bir" az új fa.
    hát meg merem kockáztatni, hogy nem lock-os team-ek ellen használható cumó lesz...

amúgy a ~1800 healup-omból lett 908 spellpower. lifebloom tick ~195/stack (endtick ~1550), reju ~890. szal e téren nem sok változott. manaregen ~360mp5-ről visszaesett 270-re (spirites cuccom gyakorlatilag nuku), de nem vettem észre, hogy itt is egetrengető lett volna a különbség (inkább mintha jobb is lenne, mint volt).

lock-ot akarom még betesztelni, csak nem műxik a charcopy page -.-
  • Tatyla
    használj ag_unitframe-t
  • Magh
    Default UI unitframejeit lehet valahogy mozgatni? Mert az XPerl bugos.
  • TVelvet
    jah, ha ez live ra megy, lehet megint feltöltöm 1 honapra az accom. :)
  • Magh
    Amúgy ez a patch ha live-ra megy, lesz nemulass. Kb mindneki instant öl mindnekit, tiszta vanilla hangulat.
  • Magh
    Én még ma reggel másoltam.
  • ShaiHulud
    haha kalgannak volt egy jo mondata is:

http://blue.mmo-champion.com/6/9956325774-feedback--new-mindflay-animation.html

az uj mind flay animaciorol

"The new one targets the face too for proper meltage." face melt:D
  • TVelvet
    Nekem nem sikerül másolnom karit, neked igen??!
  • Tatyla
    igen mivel ez a patch fog majd felmenni miután felraktad a teljes WotLK-et.
    anno a BC-vel is így volt 2.0-át újra kellet rakni.
  • Tatyla
    ma ismét benéztem a bétára,nagyon szépen megcsinálták az árnyék effekteket,és a lock drain nyalábjai is kellemesek a mostanihoz képest.
  • Magh
    Nekem működik minden.
  • TVelvet
    ok.:) csak karit másolni nem sikerült még ...
  • Magh
    PTR-t elindítva a WotLK béta képernyője fogad, ez OK? Nehogy véletlenül valami hülyeséget töltsek.
  • Botond #129070
    Amit most töltünk, arról nincs vmi patch notes vhol? :)
  • WiLDoR
    vetted az acc-ot, mi? :)
  • TVelvet
    The character copy queue is currently full.

Please check back later. We apologize for any inconvenience cause and thank you for your understanding.

Please allow time for the copy process to finish before logging into the test realm.
    Check below for the average wait times.

dejo... most várhatok mig megint megnyitják fasza..
  • littleNorbi
    És most per pillanat protection...
  • littleNorbi
    Blood Elf, Paladin
  • Csirke4
    Warlock át tud lőni végre a kib*szottkurv*f*sszopónyomorékg*ci pala shielden?
  • bazsi123
    death knight ftw! bár lagzik a béta, mint a szemét, és biztos lesz nerfbunkó, de nagyon jól össze van rakva ez a kaszt!
  • ShaiHulud
    szoval meg angolul sem tudsz :\ pedig a hatarozott es hatarozattlan nevelot szerintem meg altalanosban is tanitjak elso par oran:P

milyen karid van?(faj,class) csak kivancsisagkepp kerdem
  • Fehercsoki
    For the Horde helyesen.
  • XenHai
    e-bay skill:S
  • littleNorbi
    Nem tegnap, hanem ma 10 perce kezdtem el, és már van egy 70es karim...
  • littleNorbi
    akkor hogy írják helyesen? bocs hogy nem vok tökéletes...
  • Fehercsoki
    For a horde...lol...
  • s0n1c
    :DD
  • ShaiHulud
    jo lama lehetsz, tegnap ota wowozol vagy mi?

blizznel ez a torrentes toltesrendszer van mar legalabb 2004 ota. wow eleje ota igy szedi a patcheket (kiveve a kis icipiciket amiket lekap egybe)

http://www.wowwiki.com/Patch_3.0.2

alairasod is elvan baszva, csak ugy szolok.
  • littleNorbi
    de ez is kliens, direkt nem lehet letölteni?