World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Pont, hogy akkor látod a legtöbbet😊

Lynx_TWL
minél távolabbról, hogy ne lássam a majmokat meg a teheneket

๏̯͡๏﴿

Count Adyn
Én pl nem tekertem ki max távolságra anno, csak miután 19 es monitorom lett. Soha nem gondolkoztam amugy ezen, ösztönösen ugy tekertem ahogy jó volt nekem😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Jobb klikk a Guild névlistán az illetõ nevére.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Meg tudná nekem vki mondani, hol találom a "promote to guild master" gombot? Esküdnék rá, hogy csomószor láttam, de most (mikor kéne) marhára nem találom...

TSW: Tunderke

panther112
fps nézetbõl nagyon rossz, az biztos, de, hogy az ahhoz közeli nézetnek a maximálisan eltávolítotthoz (lvl1-tõl így játszom) képest van-e értelme, az nagyon is lehetséges.

Count Adyn
Ha kipróbálod hamar rájösz hogy "fps nézetbõl" nem túl jó😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

panther112
Ki milyen távolságról irányítja a karakterét? (bg, duel, aréna, raid mindig uarról a távolságról, vagy vannak tippek, melyiket milyen távolságból érdemes) Én amúgy mindig a lehetõ legtávolabbról, így nyílik rálátásom a legtöbb dologra, de talán duel-ben lehet, hogy érdemesebb lenneaz fps nézethez közeli távolságról? Egyenlõre nem tudom eldönteni.

igerem last post tolem ebben a temaban 😄

"Anyone who turned in the quest within the 10 hours of the "War" receives the mount and title."

szal igy lehet tobb scarab lord/realm a transfer melett, hogy az aq-kapu nyitas event alatt(10 oras votl kb, amikor megjelent itt-ott(pl tanarisban is) par kristaly szeruseg az anubis golemek kozremukodesevel) mindenki megkapta a titlet es a mountot.

nah akkor: http://www.wowwiki.com/Scarab_Lord

"Although it is still possible to complete the quest-line for the Scepter of the Shifting Sands even when the gates are already open, doing so at a later time will not reward the quest-solver with the Black Qiraji Resonating Crystal or the Scarab Lord title."

aham, de lehetseges hogy ha most megcsinalod a quest chaint akkro is megkapod a titlet csak a mountot nem, errol nem szol a fama.

pedig a transfer miatt van tobb scarab lord egy realmen.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=62063797&pageNo=1&sid=1#7

s0n1c
ilyen keményen plingelsz? 😊
cikasz
kedves, hogy a régi guildomat hozod fel példaként, de az a link iszonyat régi 😊 a HUN mint guild már rég nem funkcionál, csak pér altom van benne : IME

http://www.akciofigura.hu

Count Adyn
Visszaesõ vagy?😄 Énis visszaesnék ha megtehetném😄

The Garrett
BS en is van már 2-3 😛 bár azok lehet hogy transfereltek akkor ide, de ennek elég kicsi az esélye. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Narxis
Azért nem semmi, hogy sok irl hím egyed azért indít female karit mert ingame a male gay.Most akkor melyik a géjebb?<#zavart2>

ugy tudom a scarab lord title(a mounttal egyutt) az kizarolag annak jart, aki konkreten megnyitotta a kaput, tehat azokon a realmeken, ahol mar nyitva van az aqkapu nem lehet megszerezni.

Nos valóban a be male-k elég homoerotikásak ezért is indítottam female-t.Igazból a ne elf male karakterek is elég erõsen gay kinézetûek a hunterem ezért feamle.Ami viszont biztos minden faj female karakterének jobb a combat animációja gondolom a máodik karakter ezért is mindenkinél female.No és azért egy nõi karakter szivesebben néz az ember mint egy manust napi 2-3 órában kivéve talán az ork female mert az valami iszonyat randa igaz annak a legjobb talán a combat animációja a játékban.
The Garrett
btw vettem wowot! 😊

Tessi jövöhetre ha áll még az instás ajanlat, up leszek ^^

The Garrett
nem nehez.
kell hozzá egy idõgép, ami visszavisz AQ nyitás elõtti hónapokba, egy szerver aki kifarmolja neked az 1 millio linent többtízezer bogár fragmentet és a többi cuccot. 😊 Valamint 3-4 40 fõs raid aki legyõzi a world bossokat. 😊

hogy most mi kell hozzá az már nem ugrik be, de keress rá valahol a scepter of the shifting sands questline ra.

Botond
Nem lenne pc,ha az ilyen karakterrel játszók szexuális irányultságáról kifejteném az igazságot. :-(
Narxis
Még mindig humánusabb. -.-

tigeroo
én a lvl 1-es night elfemet akkor töröltem anno, amikor az volt az elsõ quest hogy a túlszaporulat miatt öljek le pár vadkant
Shortstop
az biztos hogy jobb mint a gnome warrior😄

Shortstop
hordás nem az esztétikai élményért játszik, hanem mert csúnyák és büdösek 😊

Legalábbis azok szeretnének lenni<#vigyor2>A kiegészitõ megjelenését követõen kipróbáltam egy esztétikailag elfogadható hordás karaktert a blood elfet.Hillsbradban töröltem mikor az a quest hogy írtsd ki a falut.
shaime01
3200

12.99
Narxis
<#wow2> Ezt nem tudtam.<#confused>

Botond
A hordások velejéig romlott emberek, és a romlott belsõ kisugárzását vélik felismerni a szörny karakterekben, azért játszanak marhákkal és majmokkal. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a hordások között több a kéjgyilkos és a pedofil. -.-
Narxis
Taurennel egy dolgot imádok, ráállni a battlemasterekre shattratban.<#gonosz1>

s0n1c
omg DVTK!!! <#wave>
gergobaby
Sziasztok! Rákerestem google-n de nem találtam választ... Mennyibe kerül 1 hónap ha bankkártyával megy a dolog?

Toshiba L300-2C5

Még mindig jobb ha Pityuka azért frusztrált, mert béna a játékban, mint az, aki ugyanígy van, csak az élettel. Már ott komolytalanná vált a dolog, hogy egyáltalán vki reagál egy olyan 14 évesek körében is bugyuta kritikára, hogy xy "nyálas".

tigeroo
az ice block óta tudjuk, hogy a jég a legerõsebb anyag a világon
ennyit a tanulásról
szerintem mókás a taurennell nyomulni, fõleg ha warrior mert ahhoz még illik is hogy olyan debella. Sztem vicces átgyalogolniúgy bármelyik másik fajon hogy feleakkora mint te.

A kerdes meg mindig all.
Sot ujabb merult fel. A Te remek kozepiskoladban tanultatok orkokrol, vagy netan a darvini evoluciorol nem? Esetleg mindketto.
Szoval vagy Goncz Arpi bacsi tanitotta nektek a biologiat, vagy felreertelmezted a kerdesem.

Egy bizonyos, hogy abban a szobanforgo evolucioban nem jutottal tulsagosan magasra.

Narxis
just say: Mooooo!

tigeroo
horda rox. háttértörténetük is jobban tetszik fõleg az ork-troll-tauren szövetség a war3-ból...
(herez da plan mon >> troll ftw!)
amugymeg, kik vagytok hogy megmondjátok melyik frakcióval játszon a másik? (tisztelet a kivételnek)
IRL látok elég seggfej humant, a wowban meg élvezet õket ölni, <#gonosz1> szerintem már ezért is megéri bikaemberrel nyomulni (in my opinion...)
Narxis
human and elf FTW!!!!444négynégynégy

eladó account: lvl 70 hunter, lvl 60 priest , több kisebb lvl 50 körüli karakter ! ha valakit erdekel irjon privatot

panther112
Tudom, ment itt a be buzizás is. Én nem csodálkozom semmin.

Lynx_TWL
akkor csak a törp és az elf a nyerõ faj!

ember nem elég fantasys, a gnóm az...
hordában meg csak majmok és tehenek vannak, semmi fantasy/rpg :o ...felháborodok mindjárt ;<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
<#shakehead>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hat ha valakivel azonosulnom kell ezek alapjan amit irsz, akkor inkabb vallalok barmilyet allatot, mintsem az altalad favorizalt human fajt, amelyet te is kepviselsz.
panther112
Régóta olvasom ezt a fórumot, jár ide kb. 5-6 játékos, akik mondjuk megütnek egy nemzetközi alsó-közép félprofi szintet, ez itt kb. már úgy jön le, mintha õk lennének a világ legjobb játékosai. A maradék általában hõbörgõk, kisiskolások, és egyéb ilyen félék irgalmatlan játékteljesítménnyel, és az emiatti rettenetes frusztrációkkal.

panther112
Bocsánat, itt nem szaktudásról van szó, hanem a NAT középiskolák 2. évfolyamára vonatkozó tananyagának minimális ismeretérõl (pedig már volt vagy 10 éve..)

mooo
"amugy meg mindket oldal tele van ratyi fajokkal"- Szerintem is,ezért nem is érdemes arról vitázni,melyik jobb,vagy rosszabb,úgy is mindenki azt védi,amelyiknek a tagja.(nekem van hordás és allis 70-es karakterem is és szeretem mindkettõt 😛)Amúgy a pár hónap alatt mióta olvasom a fórumot az a gyanú kezdett eluralkodni bennem,hogy itt már hobbiból megy a fikázás <#nyes>
A nagy szaktudasoddal esetleg sikerult valami szarmazasbeli kapcsolatot felfedezni az ember es a majom kozott, vagy csak a majom es ork kozott?