166745
  • voloume
    éss jeee :D miután 2 hete abbahagytam a wowot megiskaptam a beta keyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!

YIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPIIIIIII
  • YakHead
    ÓÓÓ dzsízusz...de rohadt jól néznek ki.
    Vajon a Shadow Priest-ek mind fly-e is ilyen effektet kap?
  • WiLDoR
    nice, tetszik.
  • Davidus
    új lock spell effektek
  • YakHead
    ötöslottó számokat is megmondhatnád...két évet simán várok pár száz millióért:D Sebaj...akkor sem tudod elrontani a kedvem
  • [HUN]Crassus
    2 éve megmondtam....
  • YakHead
    ÉS IGEEEEEEN Karakter Transzfer PVE szerverről PVP szerverre
    Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki....na akkor szedelőzködjünk
  • edios
    Hmm.. WoW-2.4.3-to-3.0.1-TBC-EU-Update-t tölt most blizz downloader. Jó előjel
  • WiLDoR
    akkor még feleannyit se játszottam vele, mint mióta megnyilt az open beta...
  • SaSaa
    Köszi szépen a segítséget, igyekszem a leírtak alapján eljárni.
  • maniac001
    havernak ugyanez volt a gondja. Írj a blizardnak pontosan írd le ezt, és ők küldenek egy net beállítást. Havernak ez megoldotta.
  • The Garrett
    tech support forumokon sokan írtak iylesmit. Ami csinálhatja (blue postok):

próbáld ki hogy nem a program files ba teszed hanem bármilyen mappába mondjuk c:\wow\
    Hibás a windos user accountod. Csinálj új felhasználót winbe, győződj meg róla hogy legyen adminisztrátor joga.
    spybot search and destroy ( ez valami spyware cucc) vagy más antivírus/spyware blokkolja az installert és nem enged fileokat átnevezni. Minden ilyesmit kapcsolj ki/törölj le a telepítés idejére.

google a barátod, pedig > "could not be renamed to" wow < ra ad elég sok találatot ha a fentiek nem működnek.
  • Count Adyn
    Najó akkor az az mmmo :D
  • SaSaa
    Hellosztok!
    Lenne egy kis gondom. Tegnap elött új rendszert raktam fel a gépre és megpróbáltam felrakni a WoW-ot (eredeti) az instalállásig minden rendben. Alap aztán kapásból a kieg, na már most elkezd patchelni az 1.1 Gb os patchet le is szedi stb. utánna letőlt még egyet és ennél ki ír nekem egy ilyen üzenetet: The file *C:/Program Files/World of Warcraft/Lancher.exe*could not be renamed to *C/Program Files/World of Warcraft/Lancher.exe.Trash*. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support.(ConflictManager::ResolveConflicts/3) Tegnap felraktam, ma újra felraktam megint megvártam azt a csekély 5 óra patchelést és még mindig ezt írja Aki tud, légyszi segítsen.

Üdv, Sasa!
  • Zomil
    age of empire mint nem sikeres játék? elég merész kijelentés :)
  • OregSaman
    Sziasztok!

Kicsit eltérek az eddigiektől, de szükségem lenne egy kis Help-re.

Mostanság egyre gyakrabban dc-zek nagyobb városokba érve, sőt rajtuk való átrepülésekkor is.
    Máshol nem nagyon van gond vele, de sh és If az majdnem mindig dc.
    Ilyenkor semmi netem, a modememen nincs semmi változás, ellenben kint nincs se mail, se ie se semmi.
    Tápot ki-be dugva a net visszatér van mail, van ie, de belépve gyakran egyből dc.
    Van valakinek valami ötlete erre?
    Nagyon megköszönném.
    Egyébként kábel netem van, és mondom máshol nem nagyon vannak problémák, tehát beállítás gond se lehet. (bár mintha frekventált helyeken belaggolnék, és néha előfordul, hogy ahol sok a player ott dc, és a fenti helyzet.
    Korlátoznák a netem?
    Azt hogy tudom megnézni.
    PLZ help!!!

by
  • Count Adyn
    (off aminek a cimében Age of xy van az nem lehet sikeres játék:DD /off
  • TVelvet
    nos igen picit eltértem a tárgytól. ;-)
  • Davidus
    de a koma azt kérdezte hogy wotlkban milyen lesz és nem azt hogy most milyen
  • TVelvet
    egy resto shamival jobban lehet pvp-zni. :)
  • TVelvet
    Én is ezt vettem észre. A wow bétája sokkal élvezhetőbb volt, már abban az állapotában is, pedig az nem tegnap volt.
  • TVelvet
    igen nemrossz nemrossz, de 1v1be megölik mint a trágyát, tehát ha véletlenül a sámán maradnak életbe akármi megöli.
    egyébként meg én is azt mondtam hogy support class annak a legjobb, meg 1-2 esetbe arénára, de semmi, ismétlem semmi másra nemjó.
  • Dr DeViLKiNG
    Én is kipróbáltam who-t.
    Hát szerintem egy rakás fos, és akkor még finoman szóltam.
    Egyrészt nem tetszik a grafika. Az még talán elviselhető, hogy alig lehet ellátni valameddig, de hogy a messzebb levő dolgok milyen ocsmányul néznek ki az valami hihetetlen. Rögtön kerestem is, hogy hol lehet a hiba, de hát optionsban is minden maxon volt. Az is isteni volt, ahogy a magem(? nem biztos :D) egy deszkával 'mászkál'. Hiába zuhanok vele 10 métert, még csak meg se rezzen :D
    Mindegy, nem a grafika a lényeg.

PvE
    Nem tudom ki hogy van vele, de az nekem egyáltalán nem szórakoztató, hogy a lvl1es mobba is 8szor kell belelőni, hogy eldőljön.
    A minimapos 'quest helper' meg szánalmas. Mintha retardáltaknak csinálták volna az egészet.

PvP:
    Lvl1en ugye mit is csináljon az ember, ha kap egy olyan questet, hogy menjen bgzni. Ez mind szép és jó, addig amíg ki nem derül hogy a másik oldalon lvl6-9 alatt egy ember sincs. Minek adnak ilyen questet, ha ennyi lehet a szint különbség a bgben.
    Másik dolog. Spell pushback. Elég volt ezt látni wow kezdete óta, és akkor itt mivel találkozik az ember rögtön? Hát persze hogy ezzel.
    Harmadik dolog. LOS. Ez a másik amitől hülyét kap az ember egy mmoban, de itt tovább is mentek. Az még elmegy hogy a ház mögé bebújik valaki, de hogy a 3 centi vastag zászló mögé??!!

Na itt lett elegem, és ment az uninstall.

Ez az egyéni véleményem. Nekem ez jött le a játékból. Lehet másnak tetszik, de nekem kuka.
  • ShaiHulud
    ez nagyon buta hozzaallas, support classoknal ne azt nezd mar, hogy o mennyi damaget tol, hanem a damage+a supportjabol jovo damaget:P mert ugye raidben kurvara senkit nem erdekel, hogy mennyi egy adott ember dpse, ha a tobbie fosszar, RAIDDPS ami szamit, azt meg legjobban a cement shaman tudja buffolni egy melee grpban.
    arenat meg inkabb nem ecsetelem, eleg annyi, hogy egy cleave teamban szuper dolog.
  • TVelvet
    cement sámi meleeknek support class, pont.
    end gamebe nincs benne benne a top 5-be dpsbe.
    aréna? ha kivan healelve a picsája igen akkor egész kellemes.
  • ShaiHulud
    te meg midnig elvagy tevedve. cement shaman perpill teljesen jo, kiveve 2v2 arenara:P

amugy perpill azt mondanam hogy retri sokkal jobb lesz woltkban mint a cement, de meg nicns release szal valtozhat a dolog.
  • TVelvet
    mármint selejt sámi?
  • Davidus
    hetente változnak a talentek meg a számok. nem lehet előre megmondani-.-
  • Fehercsoki
    Szerintetek WotLK-ben a retri pala vagy a cement sámi lesz a jobb?
  • TDC Geronimo
    A múltkor még agyondicsérted az UIt hogy milyen jól alakítható. Legalább magadnak ne mondj ellent :D
  • TDC Geronimo
    képet
  • ShaiHulud
    mekkroa kurvajo apply:D (most linkeltek ircen)

http://www.stickfigureninja.com/wow/application-audio.html
  • TVelvet
    akkor asszem getlife:)
  • s0n1c
    én nem tartom jó hírnek, hivatalos arena versenyeken (tudtommal) sem véletlenül kell mellőzni az addonok használatát, nem szétaddonolt mindent előre/ellenfél alsógatya színét megmondó játékkal szeretnék játszani, persze a ui addon az más, mert az csak kényelmi funkció vagy vizuális upgrade
  • Lynx_TWL
    wownak jó uija van, soha nem változtattam meg nem volt rá szükség.
  • Magh
    Sajnos a WotLK is 2 hét szintezés, egy-két hónap PvE/Arena/prof/talentteszt aztán konec. Lehet reménykedni a PvP zónában meg az új BG/Arena mapekben.
  • WiLDoR
    én meg start után majd 2 hónappal kb. megveszem, ha érdemes.
    nem akarok úgy járni, mint aoc-kal -.-
  • WiLDoR
    ez jó hír viszont.
  • Magh
    A buff/debuff ikonok szörnyűek, alig lehet felismerni. Mindenképp kell unitframe addon, debuff/cd timer, rendes castbar, meg persze a speciális barokat (grudge, comb) is rendesen kell kijelezni, nekem erre már van is addonom. Elvileg az enemycastbart letiltják, érdekes. Ezeket egy edzett addonprogramozó egy hét alatt legyártja.

"tökéletes netcode-ról csak annyit, hogy már elcastoltam a törpe RP-vel a következő varázslatot félig, mire az elötte lévő belesebzett a mobba.
    ez igy kicsit, tré."

Nekem is ez van, olyna érzés BW-vel, mintha nekem és az ellenségeknek is random ugrálna a pingje 10 és 1000 között. Remélem, javítják.
  • WiLDoR
    engem már a wow se köt le.
    szal most cumi van, se who, se wow.
    bár lesz*rom, most úgyis van millió más program ezek helyett...