World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Anyone who turned in the quest within the 10 hours of the "War" receives the mount and title."
szal igy lehet tobb scarab lord/realm a transfer melett, hogy az aq-kapu nyitas event alatt(10 oras votl kb, amikor megjelent itt-ott(pl tanarisban is) par kristaly szeruseg az anubis golemek kozremukodesevel) mindenki megkapta a titlet es a mountot.
"Although it is still possible to complete the quest-line for the Scepter of the Shifting Sands even when the gates are already open, doing so at a later time will not reward the quest-solver with the Black Qiraji Resonating Crystal or the Scarab Lord title."
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=62063797&pageNo=1&sid=1#7
http://www.akciofigura.hu
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Tessi jövöhetre ha áll még az instás ajanlat, up leszek ^^
kell hozzá egy idõgép, ami visszavisz AQ nyitás elõtti hónapokba, egy szerver aki kifarmolja neked az 1 millio linent többtízezer bogár fragmentet és a többi cuccot. 😊 Valamint 3-4 40 fõs raid aki legyõzi a world bossokat. 😊
hogy most mi kell hozzá az már nem ugrik be, de keress rá valahol a scepter of the shifting sands questline ra.
Toshiba L300-2C5
Sot ujabb merult fel. A Te remek kozepiskoladban tanultatok orkokrol, vagy netan a darvini evoluciorol nem? Esetleg mindketto.
Szoval vagy Goncz Arpi bacsi tanitotta nektek a biologiat, vagy felreertelmezted a kerdesem.
Egy bizonyos, hogy abban a szobanforgo evolucioban nem jutottal tulsagosan magasra.
(herez da plan mon >> troll ftw!)
amugymeg, kik vagytok hogy megmondjátok melyik frakcióval játszon a másik? (tisztelet a kivételnek)
IRL látok elég seggfej humant, a wowban meg élvezet õket ölni, <#gonosz1>#gonosz1> szerintem már ezért is megéri bikaemberrel nyomulni (in my opinion...)
ember nem elég fantasys, a gnóm az...
hordában meg csak majmok és tehenek vannak, semmi fantasy/rpg :o ...felháborodok mindjárt ;<
๏̯͡๏﴿
Lynx: nem értem ezen miért kell kiakadni, amikor a hordában fejõstehenek teleszkópos puskával a kezükben, rózsaszín napszemüveges orkok, és egyéb díszpintyek emelik a fantasy hangulatot...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
V9ykn8_TZL0
Meglepõ 😄