World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Ha kipróbálod hamar rájösz hogy "fps nézetbõl" nem túl jó😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

panther112
Ki milyen távolságról irányítja a karakterét? (bg, duel, aréna, raid mindig uarról a távolságról, vagy vannak tippek, melyiket milyen távolságból érdemes) Én amúgy mindig a lehetõ legtávolabbról, így nyílik rálátásom a legtöbb dologra, de talán duel-ben lehet, hogy érdemesebb lenneaz fps nézethez közeli távolságról? Egyenlõre nem tudom eldönteni.

igerem last post tolem ebben a temaban 😄

"Anyone who turned in the quest within the 10 hours of the "War" receives the mount and title."

szal igy lehet tobb scarab lord/realm a transfer melett, hogy az aq-kapu nyitas event alatt(10 oras votl kb, amikor megjelent itt-ott(pl tanarisban is) par kristaly szeruseg az anubis golemek kozremukodesevel) mindenki megkapta a titlet es a mountot.

nah akkor: http://www.wowwiki.com/Scarab_Lord

"Although it is still possible to complete the quest-line for the Scepter of the Shifting Sands even when the gates are already open, doing so at a later time will not reward the quest-solver with the Black Qiraji Resonating Crystal or the Scarab Lord title."

aham, de lehetseges hogy ha most megcsinalod a quest chaint akkro is megkapod a titlet csak a mountot nem, errol nem szol a fama.

pedig a transfer miatt van tobb scarab lord egy realmen.

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=62063797&pageNo=1&sid=1#7

s0n1c
ilyen keményen plingelsz? 😊
cikasz
kedves, hogy a régi guildomat hozod fel példaként, de az a link iszonyat régi 😊 a HUN mint guild már rég nem funkcionál, csak pér altom van benne : IME

http://www.akciofigura.hu

Count Adyn
Visszaesõ vagy?😄 Énis visszaesnék ha megtehetném😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

The Garrett
BS en is van már 2-3 😛 bár azok lehet hogy transfereltek akkor ide, de ennek elég kicsi az esélye. 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Narxis
Azért nem semmi, hogy sok irl hím egyed azért indít female karit mert ingame a male gay.Most akkor melyik a géjebb?<#zavart2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ugy tudom a scarab lord title(a mounttal egyutt) az kizarolag annak jart, aki konkreten megnyitotta a kaput, tehat azokon a realmeken, ahol mar nyitva van az aqkapu nem lehet megszerezni.

Nos valóban a be male-k elég homoerotikásak ezért is indítottam female-t.Igazból a ne elf male karakterek is elég erõsen gay kinézetûek a hunterem ezért feamle.Ami viszont biztos minden faj female karakterének jobb a combat animációja gondolom a máodik karakter ezért is mindenkinél female.No és azért egy nõi karakter szivesebben néz az ember mint egy manust napi 2-3 órában kivéve talán az ork female mert az valami iszonyat randa igaz annak a legjobb talán a combat animációja a játékban.
The Garrett
btw vettem wowot! 😊

Tessi jövöhetre ha áll még az instás ajanlat, up leszek ^^

The Garrett
nem nehez.
kell hozzá egy idõgép, ami visszavisz AQ nyitás elõtti hónapokba, egy szerver aki kifarmolja neked az 1 millio linent többtízezer bogár fragmentet és a többi cuccot. 😊 Valamint 3-4 40 fõs raid aki legyõzi a world bossokat. 😊

hogy most mi kell hozzá az már nem ugrik be, de keress rá valahol a scepter of the shifting sands questline ra.

Botond
Nem lenne pc,ha az ilyen karakterrel játszók szexuális irányultságáról kifejteném az igazságot. :-(
Narxis
Még mindig humánusabb. -.-

tigeroo
én a lvl 1-es night elfemet akkor töröltem anno, amikor az volt az elsõ quest hogy a túlszaporulat miatt öljek le pár vadkant
Shortstop
az biztos hogy jobb mint a gnome warrior😄

Shortstop
hordás nem az esztétikai élményért játszik, hanem mert csúnyák és büdösek 😊

Legalábbis azok szeretnének lenni<#vigyor2>A kiegészitõ megjelenését követõen kipróbáltam egy esztétikailag elfogadható hordás karaktert a blood elfet.Hillsbradban töröltem mikor az a quest hogy írtsd ki a falut.
shaime01
3200

12.99
Narxis
<#wow2> Ezt nem tudtam.<#confused>

Botond
A hordások velejéig romlott emberek, és a romlott belsõ kisugárzását vélik felismerni a szörny karakterekben, azért játszanak marhákkal és majmokkal. Statisztikailag bizonyított tény, hogy a hordások között több a kéjgyilkos és a pedofil. -.-
Narxis
Taurennel egy dolgot imádok, ráállni a battlemasterekre shattratban.<#gonosz1>

s0n1c
omg DVTK!!! <#wave>
gergobaby
Sziasztok! Rákerestem google-n de nem találtam választ... Mennyibe kerül 1 hónap ha bankkártyával megy a dolog?

Toshiba L300-2C5

Még mindig jobb ha Pityuka azért frusztrált, mert béna a játékban, mint az, aki ugyanígy van, csak az élettel. Már ott komolytalanná vált a dolog, hogy egyáltalán vki reagál egy olyan 14 évesek körében is bugyuta kritikára, hogy xy "nyálas".

tigeroo
az ice block óta tudjuk, hogy a jég a legerõsebb anyag a világon
ennyit a tanulásról
szerintem mókás a taurennell nyomulni, fõleg ha warrior mert ahhoz még illik is hogy olyan debella. Sztem vicces átgyalogolniúgy bármelyik másik fajon hogy feleakkora mint te.

A kerdes meg mindig all.
Sot ujabb merult fel. A Te remek kozepiskoladban tanultatok orkokrol, vagy netan a darvini evoluciorol nem? Esetleg mindketto.
Szoval vagy Goncz Arpi bacsi tanitotta nektek a biologiat, vagy felreertelmezted a kerdesem.

Egy bizonyos, hogy abban a szobanforgo evolucioban nem jutottal tulsagosan magasra.

Narxis
just say: Mooooo!

tigeroo
horda rox. háttértörténetük is jobban tetszik fõleg az ork-troll-tauren szövetség a war3-ból...
(herez da plan mon >> troll ftw!)
amugymeg, kik vagytok hogy megmondjátok melyik frakcióval játszon a másik? (tisztelet a kivételnek)
IRL látok elég seggfej humant, a wowban meg élvezet õket ölni, <#gonosz1> szerintem már ezért is megéri bikaemberrel nyomulni (in my opinion...)
Narxis
human and elf FTW!!!!444négynégynégy

eladó account: lvl 70 hunter, lvl 60 priest , több kisebb lvl 50 körüli karakter ! ha valakit erdekel irjon privatot

panther112
Tudom, ment itt a be buzizás is. Én nem csodálkozom semmin.

Lynx_TWL
akkor csak a törp és az elf a nyerõ faj!

ember nem elég fantasys, a gnóm az...
hordában meg csak majmok és tehenek vannak, semmi fantasy/rpg :o ...felháborodok mindjárt ;<

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
<#shakehead>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Hat ha valakivel azonosulnom kell ezek alapjan amit irsz, akkor inkabb vallalok barmilyet allatot, mintsem az altalad favorizalt human fajt, amelyet te is kepviselsz.
panther112
Régóta olvasom ezt a fórumot, jár ide kb. 5-6 játékos, akik mondjuk megütnek egy nemzetközi alsó-közép félprofi szintet, ez itt kb. már úgy jön le, mintha õk lennének a világ legjobb játékosai. A maradék általában hõbörgõk, kisiskolások, és egyéb ilyen félék irgalmatlan játékteljesítménnyel, és az emiatti rettenetes frusztrációkkal.

panther112
Bocsánat, itt nem szaktudásról van szó, hanem a NAT középiskolák 2. évfolyamára vonatkozó tananyagának minimális ismeretérõl (pedig már volt vagy 10 éve..)

mooo
"amugy meg mindket oldal tele van ratyi fajokkal"- Szerintem is,ezért nem is érdemes arról vitázni,melyik jobb,vagy rosszabb,úgy is mindenki azt védi,amelyiknek a tagja.(nekem van hordás és allis 70-es karakterem is és szeretem mindkettõt 😛)Amúgy a pár hónap alatt mióta olvasom a fórumot az a gyanú kezdett eluralkodni bennem,hogy itt már hobbiból megy a fikázás <#nyes>
A nagy szaktudasoddal esetleg sikerult valami szarmazasbeli kapcsolatot felfedezni az ember es a majom kozott, vagy csak a majom es ork kozott?

panther112
Na a human male testalakttal nekem se sikerült megbarátkoznom, ezért is játszom nõi karaktert.

panther112
Az egészben az a vicc, hogy azt se tudja a szerencsétlen mivel játszik, de ahogy elnézem ezzel nincs is egyedül. Amúgy én nem "fikázom" a hordát, nem is lenne nélkülük Warcraft... csak nem tudom felfogni, mitõl jó egy rpg/fantasy játékot tehén szemszögbõl csodálni.

Lynx: nem értem ezen miért kell kiakadni, amikor a hordában fejõstehenek teleszkópos puskával a kezükben, rózsaszín napszemüveges orkok, és egyéb díszpintyek emelik a fantasy hangulatot...

BEAST
jah, de ez nem meglepo, agyatlan horda lennenk vagymi xd ... amugy meg mindket oldal tele van ratyi fajokkal ... amig eveken at allis human voltam, sosem tudtam megerteni miert nem lehet a testalkatat is valtoztatni, vagy legalabb a casterek ne lennenek akkora izmos allatok... a gnomokrol most nem irnam le a velemenyemet 😄 ... az elfek is benak, a draeneik meg foleg... a torpeket viszont mindig is birtam :o ... Hordanal a trollok iszonyat benak, meg a cipot sem ismerik -.- arrol nem is beszelve hogy par cuccon atlog az orruk :dd ... az orkokkal es a taurenekkel szvsz nincs semmi baj, olyanok amilyenek, az undeadek meg ahhoz kepest hogy rothado zombik, egesz jol tartjak magukat 😄:dd

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Davidus
ha igaz akkor kb szarrá lesz banolva aki használja😛 amúgy inkább egy bújtatott keylogger reklám

V9ykn8_TZL0

mooo
Amúgy észrevettétek,hogy panther a "Miért pont a nyálgép alliance? FOR THE HORDE! 😛" alliance fikázásra reagált.Õ egyedül.Horda fikázásra 5-en.
Meglepõ 😄
Lacee
owned

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"