166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128685 "Könnyű azt pofonvágni, aki százból százszor néz le a cipőfűzőjére verekedés közben, ha szólsz neki, hogy kibomlott" te kemény utcai harcos lehetsz!
szívesen letesztelnélek.....faszkalap -
#128684 Én elég ritkán jártam bg-zni, valszeg azért mert nem volt (1-2 kivételtől eltekintve) olyan csapat akikkel egyáltalán értelme lett volna elmenni. Jöttek a pug-ok, aztán a pofára esés. Kb. ennyi. Prot warrival amúgy is egy élmény a bg :) AV-t 90%-ban buktuk horda oldalon, na és? Izgat? Nem! Csináltam mást, aminek volt is értelme.
Nem wow-ozok kb. fél éve, kellett egy kis szünet, most azonban feltöltöm újra, csak hogy kieg előtt kicsit bemelegítsem a reflexeket. Na meg kell a tank a guildnek. -
maniac001 #128683 szerintem a red alert 3 tök jó lesz. -
#128682 Ott is ugyanaz, nincsenek érvek, hát fikázzuk a vitapartnert. Egyébként én is teljesen beleszerettem, ne merészeld elcsábítani, mert karmolok! -
#128681 Ne magadból indulj ki. Én jól elvagyok itt, és röhögök rajtatok, mert av-tól függ az életetek, mintha víz lenne a sivatagban. Jól elszórakoztattok, meg gondolom magatokat is, de igazad van, elfogytak az érvek, tehát szállj be te is a személyeskedésbe :p -
1Darton1 #128680 A "Szövegértés egyes." es a "pontagyú" meglehetosen magas szintu vitakulturat sugaroz. Amikor a Te stilusodban valaszolnak, az rogton kivagja a biztositekot. Egy elmeny veled beszelgetni, biztos sokan szeretnek ezert. Csak hogy eszrevedd mi a kulonbseg, en nem proballak meg lealacsonyitani, megalazni. Azt viszont jo tudni, hogy egyszeruen megfogalmazott kritikakkal kell elni veled szemben, es semmikepp sem szabad ervelni. At is faradhatsz a csaladtagodkent tisztelt who-d topicjaba, ott biztos szivesebben veszik, ha ilyen elvakultan veded. -
#128679 Akkor nézzük. (Ez csak egy hozzászólásod #128642.)
"...alli így simán eltkeri FW gy..." - 5 percig tartható 5 védővel. Addig csak egyesével szállingóznak a rusholók, leölöd, vagy hagyod tovább rusholni. Ezért sírni rinya, annyi agy kell, hogy néhányan odaálljanak. Ja, hogy nincs senki? Sorry.
"beáll SP-t védeni és egybe védi a bejáratot is" - Ugyanaz. Tartható 5 percig, aztán megjön a fő hordás massza 20 fejszés tehénnel, és baibai.
"Ha beáll FW-t védeni az alli nagy ívben kikerüli és 2 helyen is bemehet FW keepbe." - 2 védő a temetőre, 2 a tornyokra, kkhtx (ennyi szokott lenni: NULLA)
"Ez sztem nem igazságos." -rinya
"Valamint az összes horda tower tekerhető anélkül, hogy guard megütne." - Amennyiben teleporttal érkeztél. Ha nem, akkor 25% hp-n vagy, és egy védőnek 2 ütés. Ja, ismét elnézést kérek, hiszen NINCS védő.
"Meg aztán FW-ban a két torony egymás mellett: akár egy toronyból bevédi a ranged dps a 2 tornyot. Ez megint imbalanced" - Fordítva nem igaz, csak ha már el van tekerve, mert hordás nem tudja így megvédeni? Rinya riadó! (Egyébként teljes baromság, mert nem lehet annyi idő alatt egy rendesen felszerelt 70-est lenukeolni, amíg felér, és vígan tekergethet, te meg ha álltál és nukeoltad, akkor már nem érsz oda, hogy megakadályozd.)
"Persze, hogy tud nyerni a horda is, ez nem vitás, d közel s olyan könnyen, mint az allik." - A fentiek fényében, és vagy még 5 hozzászólás szerint: így nem is lehet. Könnyű azt pofonvágni, aki százból százszor néz le a cipőfűzőjére verekedés közben, ha szólsz neki, hogy kibomlott. Ugyanazt a működésképtelen taktikát a hordások bármikor tudják reprodukálni, aztán meg QQ
"Ráadásul én azt vettem észre, hogy ha egyik csapat sem véd, akkor 70%ban az alli hozza a mapot. " - omg! Ha szarul játszok, akkor veszítek!!
Erről kb ennyit. De nyúlhatnék régebbre is, amikor Crassus mester úgy rinyált av miatt, hogy közben elmesélte, hogy 10 percig a map közepén kergetett egy darab druidát (akkor persze a nerf drood volt a téma). Céltudatos taktika. Jöhetnek az okos kontrák, meg a kevésbé okosak, mint hogy ovis vagyok, meg 12 éves, vagy egyenesen 12 éves ovis! -
Foglaltnick #128678 egen, csak éppen az senkit nem érdekel hogyha egy instába nem megy senki, vagy van bent két party összvissz, viszont ha a népeket szétszórják 15 bg-re, akkor beindul a nyafogás a sor miatt -
#128677 Gondolom RL nem gyengén szopatják nap mint nap....itt éli ki magát.... -
#128676 Ja, meg még kb - nem túlzok - 10 BG kiadása.
Csak Outlanden 16 insta van, bg-t kiadtak kemény 1 db-ot. 3 éve AV-n toljuk. Szvsz nevetséges. -
#128675 lol ezt anno nem is olvastam:)
2005 anno
-
#128674 Te miért nem vagy képes felnőtt módjára viselkedni, hozzászólni? Miért kell állandóan fikáznod? Tényszerűen közöltem valamit, nem siránkoztam semmin (copy-paste, ha mégis, pls), de te mégis itt gúnyolódsz, mint egy általános iskolás. Komolyan nem értelek téged... -
WiLDoR #128673 abban egyetértünk, hogy a bg-kre ráférne egy alapos ráncfelvarrás, átdesignolás. nem ártana már. -
Dr DeViLKiNG #128672 Ugyan már miért healelnének annyit? A nagy healek most is critelnek ennyit, de az nem pvpre van. A gyors healek meg ilyen 1500-2000 helyett hogy healelnének 5ször annyit? -
WiLDoR #128671 ahogy most
csapatmunkával x) -
#128670 na viszont tegnapi kérdésemre válaszoljatok: hogyan lehet majd megölni egy healert WOTLK-ban....szerintem lazán fogank +10k-t healelni... egyetlen healből.... -
#128669 "kedvencem az, mikor a hordások irtanak stables-nél, az allisok kelnek a kezdőhelyen és csakazért is mennek, hogy stables, stables, stables, aztán ölik őket halomra, mint a birkákat, s a számláló meg csak pörög és pörög felfelé a horda malmára hajtva a vizet"
nos ez a tipikus példája az olyan játékosnak aki NEM tud PVP-ni.....aki nem ismeri fel,hogy mikor kell vagy nemkell kombatba bocsátkozni az szar játékos ennyi...aki minden piros betűsre ugrik mint tyúk a szarra az használhatatlan....
kaptam már meg én is WSG-n,hogy ,de szar dmg-t toltam...közben pedig 2x vittem be a zászlót és vagy 4x szedtem el egy druidtól egyedül kb.,mert a többiek észnélkül öldöstek középen...
szó mi szó ha jobban belegondolunk azért kellene egy jó nagy vérfrissítés az összes BG-re mármint valahogy átvariálni a mapeket,objecteket stb.stb. ennyi év után lehet jóttene a dolognak.
esküszöm visszasírom preTBC-t/és ne geart nézzük,hogy resilience meg stb/ hanem azt,hogy mekkora csörtéket nyomtunk TOP allys játékosokkal és mindenegyes perce izgalmas volt és élvezetes!
Most vagy nubokat darálunk halomra vagy minket darálnak halomra,mert tul sok a noob nálunk:S:) élvezetes/izgalmas meccsek szinte soha:(:(:( -
Jaroslav #128668 Ertem amit mondasz, de van itt egy kis ellentmondas akkor, nem? A hordasok azert nem nyernek sok AV-t, mert ahhoz gondolkodni is kene, nem csak oldokolni, allysok pedig szinten emiatt nem nyernek sok AB-t. Pedig elvileg ugyanazok a jatekosok. -
WiLDoR #128667 ab az komplikált, mivel a lényege a kontroll.
hogy kontrollálj legalább 3 pontot, hogy felismerd időben, hogy hova fog érkezni a következő támadó hullám.
ehhez pedig iq kell és gondolkodásra való képesség.
sokan rush taktikát folytatnak ott is, mennek előre, mint a birkák, öldökölnek stablesnél és farmnál, s közben nem veszik észre, hogy a hátuk mögött meg a többi zászlónál 1-1 őr van csak, akit simán lecsapkodnak a 2-3-as hordás csapatok. kedvencem az, mikor a hordások irtanak stables-nél, az allisok kelnek a kezdőhelyen és csakazért is mennek, hogy stables, stables, stables, aztán ölik őket halomra, mint a birkákat, s a számláló meg csak pörög és pörög felfelé a horda malmára hajtva a vizet. s nem esik le nekik, hogy egyszerűbb lenne kikerülni őket és fókuszálni a többi pontra, ezzel megbontva a massziv védelmet stables-nél.
szóval összegezve, ha ab-n nincs elég gyors reagálási és felismerési képesség a csapattól, hogy hova fogod kapni a következő támadást, akkor bukni fogod.
szerintem a legkomplexebb bg az összes közül. -
#128666 Nem azért veszítenek, mert buzik, hanem mert a buzibárok címeit, meg telefonszámokat cserélgetnek a cukipofák. -
WiLDoR #128665 fw gy-nél védeni a létező legrosszabb megoldás.
azt nem lehet bevédeni :)
a két torony lábánál a tuti. onnan be lehet látni mindent fw gy-ig, látod, ha jönnek, fel tudsz készülni, s annyit kell csak tenni, hogy rommá kell nukolni az allit, amikor elöjön az alagútból, s belesétál a frost trap-ekbe.
ez a tuti megoldás.
kell oda még 1 warrior aki spammeli 1000L mindenkire a hamstringet, aki él és mozog, a többit meg elintézik majd az ijászok. -
#128664 tükörmap, tükörfajiképesség, tükörfelszerelés, tükörtojás, árvíztűrőtükörfúrógép, tükörbaromság -
#128663 Bekezdésenként:
Wildor is ma kezdte, meg a többi hozzászóló is. Majd ha Elwynn foresten túl vagyunk, akkor érvelünk még ellened, mert egyelőre látjuk a fölényedet tapasztaltságban. :p
Kollektíven vagytok szarok, erre nem lehet más mondani :D
Lásd előző.
Nem fásultság, hanem egy rossz taktika erőltetése.
Értelmeset is tudsz írni, csak akkor mondd meg, hogy ha tegyük fel ez gondolkozásra venné a hordásokat (mert ugye az hiányzik), és av-t is nyernék 98,54638%-ban az 1500 honor miatt, akkor a másik oldal minek pvp-zne? Aztán nézhetnétek, hogy honnan szereztek ellenfelet az 1500 honorotokhoz. -
Jaroslav #128662 *nem-tukormap -
gatyo #128661 Ami változtatna AV-n szerintem, hogy nem egy NPC bosskill lenne a végcél, hanem csak egy eszköz. Botond barátommal vitattuk meg ezt a minap, hogy lehetne mondjuk ilyen kill számláló. AVn ez lehetne 600, azaz aki előbb eléri ezt a számot az nyer. A general 200, marshall-ok 50-50, tornyok 30-30 killt érnének amik ha vissza vannak foglalva akkor -30. Így tuti nem futna el egymás mellett a horda-ally csapat, sokkal több PvP lenne. Akár többi BGre is be lehetne vezetni arányos max kill számmal ezt. -
Jaroslav #128660 Én azért beszélnék róla, mert tényleg nem értem. Lehetetlen, hogy a tobb ezer allys jatekos kozul alig van nehany, aki nem tul bonyolult AB strategiat kepes volt elsajatitani, komolyan nem tudom felfogni miert van az, hogy ennyire nem megy. Legyszi ne olyanokat irjatok, hogy minden allys buzi, stb, mert attol meg nem kene automatikusan vesziteni.
AV-hez meg annyit hozzafuznek, hogy premade horda ellen eleg ritkan nyerunk random allyval, pedig olynakor ok is ugyanazon a tukormapon jatszanak.
-
WiLDoR #128659 "Ezzel a két torony elötti domb bevédéssel csak annyi a baj, hogy alli így simán eltkeri FW gy-od. Ami már egy előny nekik."
FW GY-t mindenhogy bukod, akárcsak SP GY-t, mivel túl nagy, túl tágas az a terület ahhoz, hogy normálisan be tudd védeni.
nem túlzok, ha azt mondom, hogy azt hagyni kell veszni, tekerjék el.
ha ott bohóckodik pár ember, az nem gond, mert azzal is lassítják a támadókat.
a smart playerek viszont már magasról sz*rnak mind FW, mint SP GY-re, mert nem az a kulcsfontosságú temető első körben, hanem relief hut és aid station.
ha ez a kettő megvan, akkor már mehet a bosskill.
ha ezek nincsenek meg, akkor viszont szivás van, ezért rush-ol oda mindenki első körben (legalábbis rampage bggrp-ban ez a trend), s utána foglalgatják csak SP GY, FW GY-t.
"Nézd az allit DB híd elött: beáll SP-t védeni és egybe védi a bejáratot is."
ezzel az a gubanc, hogy ha ott véd az alli, akkor 10-ből 8-szor beszivja.
ugyanis, amig a hid elött bohóckodik, addig a rugók, druidák elsunnyognak a hátuk mögött és eltekerik a bunkereket, aid stationt, itt pedig ha bukod SP GY-t, akkor buktad az egész védelmet is, mivel SH GY-nél fogsz kelni, ahonnan nagyon sok idő visszabaktatni.
ahol jól meg lehet fogni a hordás rusholó rugókat, palákat, druidákat, az a híd közepe.
itt 2 rugó, pláne HUMAN rugó, simán meg tudja akasztani a horda támadást. mást nem kell csinálni, csak +20 seccel később perception-t be, mikor látod a hídról, hogy jönnek, és stun-ba rakod őket a híd közepén, feldotolod őket (cheapshot, hemo, rupture) és az íjászok meg elintézik a többit.
SP GY-t igy is, úgy is bukod, kérdés az, hogy közben hagyod-e, hogy beninjázzák a bunkereid...
ja és ezt csak onnan tudom, hogy működik, mivel jópárszor vágtam haza igy a hordás rush-olókat :)
perfekt megoldás az időnyeréshez.
amúgy a bunkerek tekeréséhez meg annyit még, hogy rugóknak pite, sap-olják a zászlóval szembeni őrt és már tekerik is.
tapasztaltam ezt a taktikát is nem egyszer.
az tény viszont, hogy az FW keep-ben lévő két tornyot kicsit egyszerűbb betekerni :)
besunnyogsz, eltekered egyiket, vanish, ha netán combatba kerültél, torony szélénél másik toronyőrt szembeni toronynál kitargetelni, sprint, jump, shadowstep, és 2 seccel később már tekerheted is a másik tornyot...simán át lehet shadowsteppelni egyik toronyról a másikra :D -
#128658 az egy külön esettanulmány:P nálam így áll:
-
#128657 azok tükör map-ek szóval nincs igazán miről beszélni.... -
Jaroslav #128656 De az miert nem kerul szoba sose, hogy eos-t es ab-t 90%-ban horda nyeri? 1300 random europai emberbol mindig pont kijon 10 uberskilles hordas? -
#128655 Wildor nem taktikai tanácsot kértem,mert elhiheted,hogy kurvára tisztában vagyok minden lehetőséggel,trükkel,taktikával az összes BG-n:P és ezt nem nagyképűségből mondom hanem,mert kurvára nem 1 hete wowozom:)
Engem az a tény aggaszt,hogyan lehetséges az,hogy ennyire rossz legyen az arány.Ilyen mennyiségű embernél akkora mák faktor már nem létezik! 1300 ember európa minden részéről,mindenféle vegyes korosztályból és nemvagyunk képesek 1y sem nyerni egy ekkora csörte alatt? a másik oldalon meg szinte mindenegyes meccset 11-15 perc alatt nyernek? szinte hihetetlen...
amúgy a te példádon elgondolkozva amit a Rampage-ról írtál felmerűl újfennt a kérdés,hogyan lehetséges ez? Ekkora mennyiségű emberseregnél ami egy battle grp-ban előfordúl a nagyszámok törvénye alapján NEM lehetne ilyen 10-es loss-os hullámokba belekerülni......
És én is úgyszoktam joinolni ha szopoklész van,hogy kijövök elmegyek egy gyors bányászkanyart terrokarban/4-5 perc/ vagy kimegyek WC-re 2 meccs közt,vagy kajolok valamit vagy csak szimplán csetelek egy sort pár ismerőssel vagy neadj Isten randomra rányomok egy már folyó BG sorszámára.
A tegnapi szopoág mikor ment még 3 guildtárs volt online furcsa módon egyikükkel sem talákoztam AV-ben,de 4-5 bukott meccs után ők is feladták....szóval az én 16-os rekordomhoz ha hozzáveszem azt a 15-20 meccset amit még ők toltak egy elbaszottul nagy játékosszámra kivetített vesztes adat jön ki.Nyah:P
olyan az egész mintha túl sok megfásult ember lenne túl nagy arányban aki már nem hiszi el/nem akarja elhinni,hogy értelmes játékkal /nem hídharccal,völgyharccal Sp fele stb.stb./ akár nyerhetne is és túl kevés az aki igenis tisztában van vele,hogy nyerhetne.
Én egyetlen megoldást gondolok erre a problémára/bár nemvagyok pszichológus,de 14 éves korom óta a vendéglátóban vagyok több tízezer legkülönfélébb emberrel találkoztam már a munkám során és elég jó emberismerő vagyok/ szóval annyit kéne csak tenni,hogy anyertes csapat mondjuk kapna 1000-1500!!! honort a vesztes meg SEMMIT!/max a killekért,de ugye az lófasz az 1000-1500 hoz képest/ pont mint mondjuk WSG-n ha faszok az emberek és 3-0-ra szopik valaki vagy mint AB-n az 5-0-os bázisoknál....ezzel a módszerrel az emberek kénytelenek lennének JÁTSZANI és nemcsak játszani,de jól és taktikusan és a legfőbb egymást SEGÍTVE csapatként játszani! Valamint aki idáig lézengett,mert nemtudja mi-mire jó Av-ben/tornyok=renceforcements=generals/az is venné a fáradtságot és utánna olvasna/kérdezne mi a helyes taktika.
Olyan az egész mintha előre le lenne osztva egy adott battle grp-ban,hogy ki nyer egy adott BG-n a fent említett dolgok miatt/ sokat vesztettek korábban-tökmindegy melyik oldal-és nem hiszik el,hogy nyerni tudnak ezért a sok player csak sodródik az árral és nem tesz ellene semmit......
Ez a durva pontkülönbségű rendszer sokkal élvezhetőbbé tenné AV-t... -
maniac001 #128654 Igaza van Krisszmesternek. Miért ne kínálhatná fel az accountját itt? Ez egy elég "népszerű" wow topic, viszonylag sokan nézik. nem értem kit zavar hogy felkínálja itt. Nincs kiírva hogy nem lehet. Ennek ellenére ezerrel jönnek a "törtszerós" barmok, nekik meg még válaszoltok is. -
#128653 take this way to e-bay -->> -
Krisszmester #128652 HÉÉÉÉ
Nem azért, hogy beleszóljak, de ki törölte le az ajánlatomat?
Eredeti WOWról van szó és semmi törtszerver. Mindössze nincs időm játszani és mivel itt csak wowosok vannak ezért gondoltam, hogy majd lesz itt valaki aki még talán hasznátveszi az accomnak!
Szóval nem tudom, hogy hova lett, de nem ártana ha visszatenné!
Előrre is Köszönöm -
Warden #128651 Sajna igaza van kivételesen Picketnek ha a horda védekezik kb 80% ban tud nyerni azon egyszerű oknál fogva hogy a bázisuk jobban védhető.Viszont szinte soha nem védekeznek ill vagy kevesen, vagy rosz helyen.Valamiért ha nagyobb hordás védő csapat alakul ki akkor ismeretlen oknál fogva ragaszkodnak fw gy elötti kapu bevédésére igy valóban be lehet menni a keepbe és beteketni a tornyokat meg a temetőt a bázison. -
#128650 az a baj ABvel és WSGvel, hogy 0 reput adnak ha kikapsz, vissza kéne hozni a régi rendszert, hogy tokenért repu, és a 4 leadásakor mondjuk mindennek kéne kapnod 50/100 reput. -
Foglaltnick #128649 az Aion szerintem is jobb lesz :)
várom már ^^ -
#128648 talán ugy, hogy rárakod az MS effektet (bármilyen classal kb), és kettévágod egy szakitás után ami után csak néz bambán 6 secig. -
#128647 99%-ban owned az összes többi bégé skilles crassus barátoddal együtt, és egy temető miatt borul ab. Szinte már sajnállak. Csináld azt amit ő, hogy minden vesztes bg után jössz sírni, hogy hogyan képzeli a másik, hogy az ő kárára szórakozik!!!1! Kár, hogy nem azért van az összes allis, hogy beledőljön a kardodba, meg belevetődjön a sebző spelljeidbe, és lábtörlősdit játszon neked. Nehogy már tenni kelljen valamit az agyatlan mészárláson kívül :( -
gatyo #128646 WHO vs WOW témához annyit még, hogy Warban ez az RvR rendszer még ismeretlen ekkora játékostábor száméra mint amire majd számítani lehet az első pár hónapban, ezáltal nincs is komoly tapasztalat, hogy jól fog-e működik. Akkora sírás lesz majd balance, zerg stb. miatt, hogy öröm lesz olvasni, ebben biztos vagyok (Daoc topik is erről szólt 10ed ekkora táborral).
WoWal az a baj, hogy rengetegen játsszák rendkívül széles körben ("idős"-fiatal, kocka-causal, nub-skilled) ezáltal nincs az a rendszer mind pve mind pvp területén ami igazságosan kiszolgálna mindenkit. A nubok sírnak, hogy xy class erős, NERF!! A kockák sírnak, hogy lassan jön az endgame content és így tovább...
Ami wownak nagy előnye, hogy átlátható a harc, animok, karakter mozgások, spell effektek stb. tekintetében. Eddig ezt egyetlen MMORPG sem tudta überelni. Még a WHO sem (eddig). Ha kicsit sikerülne a BGs rendszert rendbetenni (ötleteket lopni innen-onnan) akkor verhetetlen lenne. Egyedül AoC ami megszoríthatná ebben, de hát ugye ott tudjuk mi történik...