World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

erosen ketlem ez igy mukodik, azert bliz nem ennyire sotet.
amugy meg a hivatalos szoveg ezt irja :

"Please be aware that with this week’s maintenance, purchasing arena season 3 items that have a required arena personal rating will now also require the purchaser’s arena team rating to be at the same point values as well."

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=3271184979&sid=1

pont az ilyen boostolasok ellen jott ki ez a valtozas. Na most, ha esetleg lenne benne egy olyan ksikapu, hogy mondjuk felhuznak valahol 1851 personal ratingre es talalsz egy masik bracketben egy csapatot akiknek pont 1851 team ratingjuk van es igy is megveheted a cuccot, akkor tuti fixelnek, de eros a gyanum, hogy adott braceten belul nezi a ratingeket amikro vasarolni akarsz.

tigeroo
offhand weaponnál mennyi a "penalty"?
azt tudom, hogy csak feleannyit sebzel, node mennyi a miss% ?
Botond
Ezt csak most láttam. Akkor felhúzza personalt 2v2ben 900ról induló csapattal,aztán bevásárolja magát egy 1850es 5v5 csapatba,és van personal meg csapat rating is 1850es tadam. -.-
amikor egyszerre 10 itemet haszonlitgatsz ossze /slot (pl hybridnel) akkor azert jol jon a ratingbuster😛 de neked hf fejszamolgatast😄

Sziasztok. Nekem az lenne a problémám, hogy mikor betölt a játék, (human kezdõ) az npc-ket unknownak látom. és nem tudok se írni,meg semmi és utána kidob. Ez miért van?
Fyrex
köszi majd eldöntöm én hogy mit szeretnék 😊

#118920: ennyi, köszönöm

Avanti Crociati!

Lazarus
http://www.wow-europe.com/shared/wow-com/downloads/files/wow-trial/enGB/TryWoW.exe
És az updateket erdemes letolteni kulon,ha igen honna lehet leszedni?elore is kosz.

Jimi Hendrix

Oldern the 1st
Szerintem kicsit használd a fejed, elérhetõek az Int -> mana, Sta ->hp átváltások, crit rating és hit rating szintúgy, innentõl meg pár egyszerû fejszámolás.

Lazarus
RatingBuster
Shortstop
úgy hogy nem veszed fel mi? engem is érdekelne ilyen!

Hello,megvan az usa clien ha szt felteszem akkor eu accal is betudok lepni,es eu szerveren lenni?es ha nem hol tudom elszedni leghamarabb az eu clienst?koszi.

Jimi Hendrix

Fyrex
annak az addonnak a neve érdekelne, amivel megtudom nézni h ha használok egy új X itemet mennyit változik a hpm, manám, spell dmg, stb.

tehát az item alján írja h +150healt -200mana eredményez ha lecserélem ezzel a mostanit

remélem érthetõ 😊 köszönöm

Avanti Crociati!

Csirke4
BoldogaSzülinápót. 😄
The Garrett
megy vistan is , sokan az alol jatszanak.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

üdv mindenkinek!

szeretném megkérdezni, hogy a windows vistával mi a helyzet wow téren? ha jól tudom, akkor anno nem volt kompatibilis a kettõ egymással. szeretném kipróbálni a vistát, de elõtte mindenképpen meg kell kérdeznem, hogy mi a helyzet...? az operációs rendszer után a leggyakrabban a wow fut a gépemen, ezért fontos a dolog! 😄 elõre is köszönöm a válaszokat!

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Botond
ismételten kösz mindenkinek :-D
Lynx_TWL
faszod éjren hatvanig :d

๏̯͡๏﴿

BEAST
yay!

Love is in the air and the sighs of lovers creates a mist of romance all over Azeroth. That can only mean one thing: Valentine's Day is near! To get into the spirit of the occasion, we are hosting a Valentine Card Contest. To participate in the Valentine Card Contest, simply design a Valentine Card showing your love for World of Warcraft and you could win a Gurky key!

Majdnem kuldtem nekik valamit... -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Boldog szulinapot :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Botond
köcce :-D
akkor configozd át a nod32-õt, mert az enyém uptodate frissített, mégse sikogat miatta...szal én nemtom te mit akartál leszedni, de kicsit benézted a dolgot...

boldog szülinapot 😊

Most untam meg... majd talán kiegkor visszamek 😊

The Garrett
kiskoruak sexualis zaklatasa utan szoktak a nyomozok megkerni a filmekben a kisgyereket, hogy mutasd meg a bábun hol nyúlt hozzád a csúnya bácsi

tigeroo
most ebben mi a poén?😛
[HUN]Crassus
TRÓJAI!! /Nod32szerint/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
ott a kabátzsebnél -.-
The Garrett
😄DDDDDDDDDDDDDD

ezt most találtam egyik topicban ahol a resto druid sírt, hogy milyen unbalanced a lock <#idiota>

░░░░░░░░░▄▄▄▄▄▄▄▄░░░░░░░░
░░░░░▄▀▀▀░░░░░░░░▀▀▄░░░░░
░░▄▀▀░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░░
░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀▄░░
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░█▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░░█░░░░░░░░▄▄▀▄▄░░░░░░█░░
░░▀▄░░░▄▀▀▀░░░░░▀▄░░░█░░░
░░░▀▀█▄█░░█░░░█░░█▄▄▀░░░░Show us on the doll where the bad warlock
░░░░░░░█░░░░▀░░░░█░░░░░░░ touched you.
░░░░░░▄██▄░░▀▀░▄█▀▄░░░░░░
░░░░▄▀░▀▄▀▀███▀▀▄▀░▀▄░░░░
░░░░█░░░░▀▄▀░▀▄▀░▄░░█░░░░
░░░░█░█░░░█░░░█░░█░░█░░░░
░░░░█░█░░░░▀▄▀▀▀▀█░░█░░░░
░░░░█░█░░░░░▄░░▄▀▀▄▄▀░░░░
░░░░█░█░░░░░▄░░█▄▄█░░░░░░
░░░░█▀▀▄░░░▄▄▄░░░▄▀░░░░░░
░░░░░▀▀█▀▀▀░▄░▀▀▀█░░░░░░░
░░░░░░░█░░░░█░░░░█░░░░░░░
░░░░░░░█░░░░█░░░░█░░░░░░░
░░░░░░░█▄▄▄▄█▄▄▄▄█░░░░░░░
░░░░░░░█░░░░█▄▄▄▄▀░░░░░░░
░░░░░░░░▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░

TDC Geronimo
:d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
csak ne te maradj mert akkor kikapunk

V9ykn8_TZL0

Lynx_TWL
túl sokáig tartó meccs nem élvezetes szvsz. sokkla jobb ha ketten maradtok a végén és 1v1 van.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lynx_TWL
beolvastam pcs játékok leáldozottba. nem kellett volna.

BEAST
a lock muvik nezeset tiltja a vallasom -.- de megneztem ... kulon tetszett hogy milyen gyors zeneket valasztott a dot pakolas + futas jatekhoz :p ... amugy tenyleg sokaig olik egymast, jo unalmas volt :c

Lynx_TWL
melóban vagyok. majd éjfél után otthon leszek.

tessék itt van egy
ne tévesszen meg a cime...

csak úgy hírtelen ez volt az egyik, ami eszembe jutott. olyan 40%-ától lesz érdekes a dolog számodra...
(ja ez még s2-ben volt bõven, s ugye azóta még feljebb gear-elõdtek az emberek)

BEAST
te inkabb told fel a kepedet msnre, xfirere vagy wowba esetleg -.-

Lynx_TWL
beképzelt elképzelt nubok vagytok.

BEAST
"...rad is..." ... legalabb abban egyetertunk hogy te ferditettel XD ... amugy valoban kirohogtelek, mert azt mondtad :p

TDC Geronimo
"Latom ferditeni azt nagyon tudsz 😄DD" Ez most valahogy rád is vonatkozik. Én 2v2rõl beszéltem te meg kiröhögtél, hogy nem hallottál ilyen hosszú meccsekrõl, ha jól emlékszem olyet sem mondtam, hogy minden meccsünk 10 perces lett volna. Most akkor ki ferdít?

BEAST
Latom ferditeni azt nagyon tudsz 😄DD ... soha sem mondtam oylat hogy nincsenek hosszu arena meccsek, csak te azt allitottad hogy "Mi valamikor nagyon regen amikor meg tudtuk mi az a pvp akkor minden harcunk 10 perces volt" 😄D .... mi kedden 5v5oztunk utoljara, es az eddigi leghosszabb arena harcaink voltak kb, ami max 6 perc volt -.-

BEAST
Az eddig latott muvik alapjan leginkabb maguk a filmek 15-20 percesek, es ezek tobb arena harc osszevagott jelenetei, de szivesen megneznem a 10++ perces arena harcokat ha linkelsz 😊

TDC Geronimo
mi már 1900 felett tapasztaltuk ;>

Botond
1600 fölötti a ratingünk csak :-D
2-2,2k rating felett szerintem eléggé mindennapos dolog ez (legalábbis az eddig látott movie-k alapján :x)

Botond
Á nem,bíszt mindent jobban tud. Csak 2 perces harc volt,vmi bug lehetett,hogy elején buffoltam és amikor kijöttünk 14 perc volt már csak a mancson. :-P
Guest
Azt hiszem már nem. (Régebben biztos, hogy el tudta, de mintha ezt már megváltoztatták volna.)
TDC Geronimo
Bíszt szerint nincsenek ilyen hosszú arena meccsek, nekem nem hitte el, talán majd neked 😞

Botond
resto druid+warri vs holy pala és feral druid 15 perces harc -.- mi nyertünk pewpew 2x is 😄 mondtam a resto druidnak,hogy manaregen gearre még gyúrjon -.- el tudja olvasni amit saybe írok?😄 hordás mindkét cspat