166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Chris #128725 Tökéletes pár lennétek. Te még mindig csak vmilyen entellektüel szerepkört akarsz magadra erőltetni, de még mindig rettenetesen kilóg a lóláb és ezért nagyon erőltetettnek hat.
-
Chris #128724 Jajj kisecsém, idézzünk hát:
"Ertem en, hogy elfogult vagy, de attol meg lehet velemenyem, es nem is kell szandekosan felreerteni, amit irtam.
Ha elolvasod a sajat hozzaszolasod rajossz, hogy sikeresen ellentmondtal magadnak tobbszor is. Az mas kerdes, hogy olyan mintha nem is az en kommentemre reagaltal volna."
Ez volt ám a magas jellegű kontra amit az én 12 soros véleményemre írtál. Az erre írt válaszomra adott reakciód meg még költőibb volt, sok volt benne a balladai homály. Aki ennyire képes csak és még arrogáns is hozzá, megérdemli a jelzőket. Igen, a kritikáid tényleg rettentő egyszerűek voltak, nélkülöztek mindennemű ésszerűséget és tájékozottságot, de ahogy látom büszke vagy rá. Nem is akarom elvenni az ilyen emberek egyéni sikerélmény-érzetét.
-
#128723 a prot valóban ütősnek néz ki....talán még pvp-ben is érdekes lesz -
Krisszmester #128722 Sziasztok!
Sajnálattal kell közölnöm veletek, hogy időhiány miatt kénytelen vagyok abbahagyni a játékot.
De semmi nincs veszve, mert az accountomat szívesen átadhatom bárkinek természetesen jópénzért :D A jópénz alatt azt értem, hogy alkutárgya.
két komolyabb karakterrel büszkélkedhetem.
az első számú karim:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=L%C3%A1ngos
és a második nagy kedvencem:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Neptulon&n=Tibicsoki
Na és még volna egy mag amiből már nem sok kellett a 70-ig de sajna a memóriámnak köszönhetően arrol nem tudok képet mutatni :(
Amennyiben valakit érdekelne az itt felsorolt account az legyen szíves felvenni velem a kapcsolatot. És máris beszélhetünk a részletekről.
MSN: [email protected]
email: [email protected]
Előrre is köszönöm a figyelmeteket! -
#128721 Prot ágra én még beraknék egy demo shout szerű mortal debuff shoutot is, nem kell, hogy 50%os legyen elég lenne 20-30%, bár így is kurva jó lett a prot tree, végre! -
#128720 akkor lehet fordítva tartod a laptopodat,mert NEM én kezdtem soha egyetlen kötekedést sem!
Élő példa pl.maghteridon akit számtalanszor elküldtem már a picsába és érdekes módon az utóbbi hónapokban egész jól elbeszélgetünk,mert ő pl. tud vitatkozni és nem KÖTEKEDNI! -
#128719 Mert Arms-ra téve imbább lenne a sokéves átlagnál. Így is elég durvának tűnnek a prot buildek (37 pont). És ez dettó preTBC, mert nem tudtok normális buildet kirakni, csak 80-on, míg a casterek tudnak, ezért azon melegében szétnerfelik majd őket a lvl70 sírás után :D -
#128718 nos én nemigazán értem,hogy az intervene,intercept CC törlés mit keres proton pl.....tanknak aztán kurvára arra van szüksége:P
-
#128717 Na ne piszkáld, már kezdem megsajnálni. A végén tényleg agyvérzést kap, vagy széttép egy kispárnát. Szeretem a kispárnákat -
#128716 "vagy vitázol rendesen vagy húzzál a picsába!" - Fuldoklom a nevetéstől.
"Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is!" - A hangsúly a normálison van, az ugyanis relatív. Nekem az a normális, hogy nem jövök a fórumra beírni, hogy hányadik bg-t bukom, és nem kezdem el sorolni, hogy hol "lejt" a map. Ha nem megy valami, akkor meg lehet kérdezni rendesen, normálisan, hogy tud-e valaki jó taktikát. Ha figyeltél volna, akkor nem csak azt vetted volna észre, hogy mitől lehetsz olyan ideges, hogy vörösre fesd a p, i, c, k, e, t billentyűket (a körömlakkal, amit akkor használsz, ha a buzibárba mész ), hanem egy csomó taktikai tanácsot is észre vehettél volna. Ha nem ismernéd az "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten" mondást, akkor olvasd el az aláírásomat, vagy tudom is én, de rájöhettél volna, ha berontasz ide felhúzva mint a kakukkos óra, akkor csak tovább fogunk idegesíteni, és közben még jól is szórakozunk rajta. Normális kérdés, normális válasz, minimális csipkelődés (az azért kell, hogy tartsuk a színvonalat ). Próbáld meg, hátha működik! -
#128715 -
#128714 te csak mindenkit meg akarsz verni, ami kíválóan árulkodik az egy számjegyű IQ-dról. :D
komolyan néha akkora gyökér vagy, hogy csírázni kezd a laptopom, amikor a kötekedéseidet olvasom. -
#128713 Tény, csak most egy MS+deep prot builddel a charge, az intercept és az intervene is töri a CC-t, a deep arms meg olyan szinten stackeli a +sebzést, hogy egy cloth-ot instant agyon fog csapni + Bladestorm. Fury is messze jobb mint sokan állítják, mióta psszív MSt kapott + Leap. Mindeközben az összes godmode cucc már használható Arénában. Nem tetszik ez a koncepció, inkább adjanak nekik több eszközt CC ellen de ne toljon már belém 8k instant sebzést 430 resil mellett, miközben az én full nuke-omat 2 stack Lifebloom kihealeli. -
ShaiHulud #128712 most (bcben) 1 perces a cdje :)
annyi a mostani betas valtozas hogy korabban noveltek 2 percre az alap cd-t, de talentbol akkor is tudtad csokkenteni asszem 1 percre. most meg a koztes utat valasztottak es masfelperc alapcd es subtletly talenttel lehet 1 percre vissza vinni. -
#128711 nos megjegyzem ahoz képest,hogy 17 éves a "botlása" után jól gondolkozik.... -
#128710 Még mindig azok :) -
ShaiHulud #128709 nana, bud spencer filmek tok jok voltak:P -
#128708 miniszoknyásokkal! -
#128707 A pszichiater jo munkat vegzett a wowmentes idoszakban, /bow :) (egyebkent ha egyszer mar felhuzott ugy korabban, hogy a csaladon vezetted le a wowos serelmeket, mibol gondolod, hogy most nem fog? Orult mokuskerek ez, vigyazz!) -
#128706 Blade & Soul jobbabb lesz mert nagymellu tinilanyokkal is jatszhatsz, nekedvalo -
#128705 dot krit?:) az is komoly.....
ahogy néztem warriorból még mindíg hülyét lehet csinálni CC alatt:S:P -
SuLtAN17 #128704 Nem szoktam írni ebbe a topikban csak olvasni, de most úgy érzem meg kell szólalnom. Fél éve iszonyatosan felidegesítettem magam a WoWon széttéptem egy párnát és akkor azt mondom állj! Ez egy játék ami azért van hogy jól érezzem magam kikapcsolódjak. Én helyette mindennap csak idegesebb hülyébb lettem tőle és a szeretteimet bántottam meg. Abbahagytam és most újrakezdtem azzal a szemlélettel hogy mihelyst idegesít abbahagyom. Az meg hogy ki mi és mennyire van igazi élete azt nehogy már megállapítsátok egymásról olykor egy országnyi távolságból. Gondolkozzatok el ezen... -
#128703 Azért -50% stun duration már bőven elég, de 30%-al sem nagyon leeht már stunlockolni. Amúgy a félelmem nem volt alaptalan, ahogy kapják a buffokat a melee classok, egyre jobban elszállnak. -
#128702 lol most nézem FS-en CoS cd-jét csökkentették másfél percre!! na ez aztán kurvára kellett nekik:S
kaszterek GG -
#128701 hmmm kíváncsi leszek,hogy fog működni akkor a stun time csökkentés...ez ami most van eléggé kiborító...nemigaz,hogy egy fosgeares legutolsó rugó is egy STUNWATCH addonnal beszopathat és a másiknak esélye sincs ha cd-n van a trinketje.....:P:)
-
#128700 éld ki magad a dunakorzón vagy a városligetben,de ne itt! vagy vitázol rendesen vagy húzzál a picsába!
Én sem kedvelek egyeseket,DE NEM vagyok még velük sem geci és bunkó ha normálisan állnak a dolgokhoz! tanuld meg te is! -
#128699 tartok tőle,hogy nem te tartottad távol magad tőle oviban meg suliban meg melóhelyen hanem téged tartottak távol és jópárszor pofon csapdostak még középsuliban is:D -
#128698 Olyan nincs. Sosem segítettem, mindig csak szidtam azokat, akik értelmes információkkal szolgáltak a fórumon. Mindnek nekiesem. Ez van, hisz látod, engem mindenki szopat rl, nincs életem csak a wow. Valahol ki kell élnem magam :( -
#128697 megijednének tőlem -
#128696 Ez egy magasröptű példa volt tanult barátom, amiről úgy gondoltam, hogy még a hozzád hasonló, Bud Spencer filmeken nevelkedettek is megértik, hogy mennyire nem kell semmi különöset tennie az allisoknak, hogy nyerjenek, és hogy ehhez nem kell a mapnek előnyökkel szolgálnia. Azért látom a kettővel utána született hsz-emet már nem olvastad, így belefutottál a "ki tud több csúnya szót" versenybe, amitől én már az oviban is távol tartottam magam.
Félelemmel vegyülő áhítattal várom a pillanatot, amikor megjelensz az ajtóban, és pozdorjává zúzol görög félisteni tested hatalmas erejével, de egyelőre fogalmad sincs hol tartózkodom, és nem tudsz mást elérni az idegeskedéssel, mint hogy a halántékodon duzzadó erek elriasztják azokat, akik téged nap mint nap semmiképpen nem szopatnak. Egy agyvérzés nem kifizetődő a mai egészségügyi helyzetben, bár a Darwin-díj csalogató kihívás lehet számodra. -
#128695 Stun sehogy, az nem törik, de 30-50% csökkentésekkel ez lényegtelen.
A fear és nova fix damage-re törik, jelenleg 40% all HP sebzésnél, és van rá +20% glyph. Ez azt jelenti, hogy NEM fog 95%-ban törni 1 Ice Lance critre, hanem befér 2-3. Lock meg nem fog fearben szétlőni. -
#128694 Pickettől te hallottál már valaha is jóindulatú hozzászólást? -
#128693 nos én maradok a szopatásnál RL:D -
#128692 hogyan is lesz módosítva a stun+fear wotlk ban? fix dmg-re törik majd?
megint ledarált /trinket cd-n:S/ egy s2-es középszar geares rugó úgy,hogy nem ütöttem rá 1-et sem,mert stun volt felváltva....
450resilience 11k hp 11k armorral:P:) még kard+pajzs-ra sem tudtam beváltani....eléggé annoying:D -
#128691 Mindenki sz*p. Te AVn, o esetleg RL. Szep kis vilag ez. -
#128690 a vita rendben is van,de amikor az ilyen kis buzernyák fórumhuszárok merő rosszindulatból belepofáznak és kötözködnek az már nincs rendben! -
#128689 Milyen igaz! Szervezzünk Wow topic talit...
Kíváncsi lennék, élőben kinek mekkora szája lenne. -
gatyo #128688 De tényleg nemértem, hogy mi a fenéért vitatkoztok amikor verekedni is lehet! -
#128687 Arra ott a hun csati -
maniac001 #128686 Nem akartok egy "wowos vagyok 12 év alatt" topicot?