World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
rugóhoz skill kell és jó latency, lockhoz csak gear
tigeroo
Váágh, nemtudom hogy milyen kasztot húzzak éppen, fõleg pvp-re szeretném õket bejáratni.
Rogue és Warlock között hezitálok nagyon (de nagyon.)
Van belõlük egy-egy lvl20as "példány", mind a kettõt szeretem, de máshogy.
Haverom pvp-ben a lockra esküszik, mert december óta PTR-ezik lvl70 kasztokkal ,mivel zárolva van az accountja (régebben irtam róla) azóta is a személyi igazolványát faxolja a blizznek<#zavart1>.

Ti mit választanátok?😊
BEAST
csillio alkalommal nem mukodott a bubi hiaba nem volt gcd meg semmi ami zavarja :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

picket
bubi > all
bubi+hs = omg!

&#3237;_&#3237;

picket
Nekem a "Skill" címû bekezdés tetszik, de csak a címe miatt. :p

&#3237;_&#3237;

shaime01
l2p

Tafaya
Nekem is volt ilyen többször. Azt mondják a lag miatt van. Persze a lag a bubira pl. nem vonatkozik 😊

The Garrett
kiszedi!!!4

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Lynx_TWL
kk?!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

picket
nem mûködik :c

&#3237;_&#3237;

QuippeR
a jelszót szinte bizonyosan valamilyen hash-algoritmussal (MD5, SHA-1, de gyanítom, hogy inkább valami ezeknél biztonságosabb) módosítva tartják a Blizzardnál, ami visszafejthetetlen. (tehát a Blizz sem tudja, hogy konkrétan mi a jelszavad.)

ergo vagy elkapják a hash-t bejelentkezéskor (ha jól csinálták Blizznél, akkor már ez is nehéz), majd keresnek egy olyan jelszót, amire illik (néhány év alatt biztosan találnak valami random karakterláncot, ami ugyanazt a hash-t adja ki, de ehhez elõször tudniuk kell, hogy a Blizzard milyen hash-algoritmust használ, mivel szinte biztosan raknak bele valamilyen kis ház praktikát is), vagy keyloggerrel ellopják a jelszót a user gépérõl.
utóbbi sokkal logikusabb, egyszerûbb, olcsóbb és gyorsabb. tehát ha ellopták az accod, akkor bizony keyloggered van, hacsak nem valami nagyon buta acclopókkal van dolgod, akik direktbe a nehezebb utat választják, és nem sajnálják valami extra erõs gép processzoridejét arra pazarolni, hogy ellopjanak tõled tíz aranyat.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

The Garrett
az ugy van hogy haloweenkor 3x kell beirni a keresõbe hogy google, és akkor megjelenik!!!!44

The Garrett
biztos hogy jatek kozben semmilyen addon, de még maga a jatek sem közvetít semmi informaciot az accountodrol. Legalábbis olyan formában nem hogy User: / has joined the party. Hanem valami jo hosszu többféle infobol generált titkositott adat formajaban...

+ a passwordod csak a login szerverre megy, aminek pedig 100% ban semmi köze a jatekhoz. (ezt blizz forumon is leírták a kékek)

Tafaya verzioja valoszinubb.

Count Adyn
Az ien "if you type google into google you can break the internet" szintu dolognak hangzik😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Narxis
Én se!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

picket
Ezt csak én nem értem?

&#3237;_&#3237;

Tafaya
Ja, de én se mondanám el, hogy öreg, keylogger van fenn a gépeden és nekem küldi az adatokat 😊 A Blizzard meg tuti kivizsgálná, hogy ha egyáltalán lehetséges ez az inves acclopás akkor hogy lehet és mit lehet ellene tenni. Ha ilyen "könnyû" lenne akkor sorra lopnák el az accokat. Szerintem 😊

Csirke4
Az a baj ha hallanám kb én is így gondolkoznék. 😊
De mikor whisperelnek rád, hogy van egy account ami ismerõs lehet az kicsit meglepetés szerûen hat. 😊
Tafaya
Bocsásd meg hitetlenségem, de elég valószerûtlennek tartom hogy valakinek így lopják el az accát. Nem tudom lehet-e addonnal külsõ programot futtatni, de ha lehet, akkor esetleg egy keyloggert tudott elérni és az küldte el az acc adatait. Hacsak nem azzal a feltétellel vettek be a grupba hogy elküldöd whisperben az adatokat 😊

Narxis
Ne játsz ilyen sokat,mert megárt.

shaime01
mond ujra!

Narxis
Ne játsz ilyen sokat, megárt.

shaime01

picit belehuztam warrior szintezésbe 😊
lv1-62 eddig 6nap played összesen egyébként meg 36-62 ~2nap 17 óra volt ^^ <3

a másik pedig sikerült megint valahogy az undercity bugot megtapasztalnom bementem uc liftbe elkezdtem lemenni *dc* visszajöttem zuhanok le stonetalon-ban mondom király körülnézek egész undercity ott volt stonetalonban sajnos csak a 2 örröl sikerült képet csinálnom de egyszerüen valami fenomenális volt undercityben lenni miközben én stonetalonban voltam 😊

Csirke4
Ez a party invelõs dolog érdekes mert tõlem így lopták el az egyik accot. És utána a másik accon is megtalált a gyerek fingom sincs, hogy hogyan. Szal tudnak valamit...
Warrior nagyon élvezetes és jó klassz. Bár elég sok warrior van a játékban, de "nagyon" jó warrior csak kevés<#idiota> (ezalatt azt értem, hogy nem kétkezessel vagy dual wield-ben akar tankolni<#wilting>)

"ePanel"-t ajánlom. Legalábbis nekem az van és nagyon jól konfigolható.

warrior és priest mindkettõ jó választás.
arms warrior nagyon alap minden komolyabb arena csapatba a mortal strike miatt, fury spec warrior nagyon jó pve-re dps szempontból, prot speces warrior meg a bestof tank minden komolyabb instába, szóval nem fogsz unatkozni vele.
ráadásúl 70-en manapság eléggé tankhiány van az instákba, dps-bõl rogyásig van, meg még a heal se nagyon probléma, de tankot találni, na az kész mûvészet néha. (warriorommal átlag 10 percenként kapok nepa-n 2 whispert, hogy mennék-e tankolni ebbe-abba az instába)

pap szintén jó választás, mert shadow specen durva pve dps raid-ben, holy specen az egyik, ha nem a legjobb healer class, disc specen meg egy majdnem elpusztíthatatlan baromállat arena-ban, szóval nem lesz olyan gondod, hogy nem fogsz vele csapatot találni arena-ba és instába...

T4CSk0
Lenne egy lvl 70es undead epic mage Bloodscalp -on eladó pls irjatok!
[email protected]

Kösz az infokat,ud warriort keztem,nagyon tetcik.

Jimi Hendrix

Lacee
/agree

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lazarus
de igen, addonnal nem lehet kulcsot lopni, ahhoz önmagában futtatható alkalmazásra van szükség. Aki meg minden exe-t megnyit amit lát magára vessen.
Lacee
azt hogyan? az addon nem csak akkor indul el, mikor a karakterrel belogolsz? a jelszó megadása korábban van.

amúgy a legidegesítõbb szerintem a mindenféle botok "get wow-toolbox" spamelése alacsonyabb szinteken...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
most mit vártál? legtöbben különféle addonokon keresztül kapnak keyloggert.
akkor itt se legyen csattanó?

(btw, sokan mondják hogy party invelésen keresztül is lelesik a passod, de sztem csak urban legend)
Csirke4
3 ugyanolyan link alap, hogy vírusos. Senki ne nyissa meg.
Lacee
hosszabbat akartam írni, de a rövidített:
anyád.

( kiváncsi voltam mi lehet ez, de trójait jelez a nod32... gondolom lenyúlja az accountodat ha használod vagy ilyesmi)

Narxis
A mage fos, legyél inkább shadow priest vagy warri.Ugye a shadow priestnél még ha shadow talenten is van tudja magát healelni + imba dps-t tol.Az igaz, hogy mind1ik karihoz kell skill, de sztem priest és warri közül válassz.Ha meg tetszik a warri akkor meg ne habozz. 😊

rhazid
gyõzd<#szomoru1>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

rhazid
arany közép út legyél mage csak nyõzd csinálni a kaját piját:p

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

The Garrett
csak lenuuboznak ha nem vagy az! 😄

Akkor jo,meg lama vagyok ezekbe,koszi.

Jimi Hendrix

tigeroo
hidd el, ha priest lennél akkor meg mindenki healernek hivna
warrival nem muszáj "vezetõnek" lenned😊
Hi,most kezdek egy karit,eddig csak hunterem volt.
Ud warrior,mage shadow priest kozol szerintetek melyik kezdjem?
A warrior tetcik csak ha jol tudom,instkba vezeto ember es vagni kell a dolgokat,nem?elore is thx

Jimi Hendrix

jazzy
Valószínûleg inkább az lesz hogy ABBAN a csapatban kell 1850 fölött lenned csapatratingben mint amelyikben 1850 folott van a personalod.
Csirke4
w000tZ0r megnyertem a fishing contestet másodszorra! :>
<#idiota>
az egy kicsit kevés. 24% körül mozog.

Lazarus
ugyan annyi mint main handel 19% minden fehér ütés
hali, segítséger lenne szükségem egy addon miatt, ami az action barok alá sötét hátteret tesz. "Xart" addont hasznalom, de másikat szeretnék ez egyáltalán nem módosítható és több skin-t sem találtam hozzá.. aki ismer más/t/ikat pls adjon neve/t/ket (ha Ace2-es az mégjobb) .. kösszi

Botond
Vagyishogy. Egyik héten kikaptunk vele 2-8ra, másik héten melózott más volt akkor nyertünk 8-2re,utána meg végig az õ másik karijával toltuk, és van 2 pont rating difi, ezért most nem jár neki cucc? Aki kihagy egy hetet az így járt?:-D Mekkora vicc már. Ez tipikusan az amikor annyira túl biztosítanak vmit, hogy az már more pain then gain. Nincs egy hét pihi se arénában. :-P Nyári szabit, síszünetet csak együtt. :-P
Botond
Ez szívás lenne,mert a mi 3v3 csapatunkban van egy tag aki karit váltott 1450 körül,mert azzal nem ment, és most 2 ratinggel kevesebbje van,mint a csapatnak. :-D Szóval ha nem vehet majd 1850en cuccot,az lol lesz, csak azért, mert a csapat rating 1855,neki meg a personal csak 1852 ugyanabban a csapatban. :-(