World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rogue és Warlock között hezitálok nagyon (de nagyon.)
Van belõlük egy-egy lvl20as "példány", mind a kettõt szeretem, de máshogy.
Haverom pvp-ben a lockra esküszik, mert december óta PTR-ezik lvl70 kasztokkal ,mivel zárolva van az accountja (régebben irtam róla) azóta is a személyi igazolványát faxolja a blizznek<#zavart1>#zavart1>.
Ti mit választanátok?😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ergo vagy elkapják a hash-t bejelentkezéskor (ha jól csinálták Blizznél, akkor már ez is nehéz), majd keresnek egy olyan jelszót, amire illik (néhány év alatt biztosan találnak valami random karakterláncot, ami ugyanazt a hash-t adja ki, de ehhez elõször tudniuk kell, hogy a Blizzard milyen hash-algoritmust használ, mivel szinte biztosan raknak bele valamilyen kis ház praktikát is), vagy keyloggerrel ellopják a jelszót a user gépérõl.
utóbbi sokkal logikusabb, egyszerûbb, olcsóbb és gyorsabb. tehát ha ellopták az accod, akkor bizony keyloggered van, hacsak nem valami nagyon buta acclopókkal van dolgod, akik direktbe a nehezebb utat választják, és nem sajnálják valami extra erõs gép processzoridejét arra pazarolni, hogy ellopjanak tõled tíz aranyat.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
+ a passwordod csak a login szerverre megy, aminek pedig 100% ban semmi köze a jatekhoz. (ezt blizz forumon is leírták a kékek)
Tafaya verzioja valoszinubb.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
De mikor whisperelnek rád, hogy van egy account ami ismerõs lehet az kicsit meglepetés szerûen hat. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
picit belehuztam warrior szintezésbe 😊
lv1-62 eddig 6nap played összesen egyébként meg 36-62 ~2nap 17 óra volt ^^ <3
a másik pedig sikerült megint valahogy az undercity bugot megtapasztalnom bementem uc liftbe elkezdtem lemenni *dc* visszajöttem zuhanok le stonetalon-ban mondom király körülnézek egész undercity ott volt stonetalonban sajnos csak a 2 örröl sikerült képet csinálnom de egyszerüen valami fenomenális volt undercityben lenni miközben én stonetalonban voltam 😊
arms warrior nagyon alap minden komolyabb arena csapatba a mortal strike miatt, fury spec warrior nagyon jó pve-re dps szempontból, prot speces warrior meg a bestof tank minden komolyabb instába, szóval nem fogsz unatkozni vele.
ráadásúl 70-en manapság eléggé tankhiány van az instákba, dps-bõl rogyásig van, meg még a heal se nagyon probléma, de tankot találni, na az kész mûvészet néha. (warriorommal átlag 10 percenként kapok nepa-n 2 whispert, hogy mennék-e tankolni ebbe-abba az instába)
pap szintén jó választás, mert shadow specen durva pve dps raid-ben, holy specen az egyik, ha nem a legjobb healer class, disc specen meg egy majdnem elpusztíthatatlan baromállat arena-ban, szóval nem lesz olyan gondod, hogy nem fogsz vele csapatot találni arena-ba és instába...
[email protected]
Jimi Hendrix
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amúgy a legidegesítõbb szerintem a mindenféle botok "get wow-toolbox" spamelése alacsonyabb szinteken...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
akkor itt se legyen csattanó?
(btw, sokan mondják hogy party invelésen keresztül is lelesik a passod, de sztem csak urban legend)
anyád.
( kiváncsi voltam mi lehet ez, de trójait jelez a nod32... gondolom lenyúlja az accountodat ha használod vagy ilyesmi)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Jimi Hendrix
warrival nem muszáj "vezetõnek" lenned😊
Ud warrior,mage shadow priest kozol szerintetek melyik kezdjem?
A warrior tetcik csak ha jol tudom,instkba vezeto ember es vagni kell a dolgokat,nem?elore is thx
Jimi Hendrix