World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Procolt a skill"😄DD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ma este 19:00-kor járt le a subscriptionom, de mult héten bankártyával "feliratkoztam" egy hónapos elõfizetésre...
Miután (papíron, nem voltam gépközelben) lejártam, fél órával késõbb (az elõbb) gondoltam jová is irta a következõ 30napot..ezután rámentem a cancel accountra (legutóbb is igy szüntettem meg az elõfizetésemet),deee baj van. Most befagyasztotta az accountomat (mintha lejárt volna a játékidõm)...de a pénzt nemtudom hogy levonta-e...és azthiszi hogy nincs még játékidõm..akkor most mivan?
Rosszul idõzítettem, valószinüleg még nem irta jóvá az egy hónapom?
(Payment history-nál nincs rajta a "legfrisebb" 1 honap..., szerintem nem vette le)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
holy pala + warrior VS holy pala + warrior
sajna screenshot-ot elfelejtettem csinálni -.-
Tessek megtanulni egerrel forogni és MINDENT amit használsz hotkeyre tenni. en regen f1-f6; 0-6;q-z;a-h;í-b; ig végigbindeltem mindent aztan rajottem hogy ez nem tul praktikus, és utanna attertem a 0-4,q-r,a-g,í-c; + shift alt kombinaciokra...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
FGHT betûkön van spell
amugy jobbklikket hosszan nyomod és jobbra-balra huzod az egeret, akkor olyan gyorsan fordul amennyire akarod
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ha van valamilyen jó add-on, amivel kiváltható a hotkeyhasználat, vagy állítható az a-d billentyûk érzékenysége (gyorsabban fordul) az lenne azt hiszem a legjobb megoldás (omen-en kívül eddig még nem használtam add-on-t). Ja és még egy kérdés, a wasd továbbra is marad mozgás irányításra, vagy csak a w? köszi
pl t4 az szarabb mint s1 de s1 már ugyanúgy szart se ér mert resi nincs és spelldmg meg már megint nemkell
2k-s ratinget meg csináljon aki tud nekem nemmegy(mondjuk szar a setup shadowpappal tolom most tervezek egy arms waris groupot ehelyett)
karából kb 3 loot kéne a maradék az badge zulaman
és akkor talán jólenne de az 5k mana kicsit izzasztó helyzeteket tud szülni akármi akármit mond:d
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
tegnap elsétált elöttem ez a csávez'
realizáltam is kapásból, hogy az axe spec csak szar lehet <#zavart1>#zavart1>
Tök imba ez a rugó mióta felguardos vagyok.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
összehúzom az összes lvl 12-14-es elitet és olyan deathwish-recklessness-trinket-omgwtf dps-t fogok csinálni, hogy besz*rtok baze' <#wow2>#wow2>
és geccpro' leszek, azám!
Amúgy arra gondoltam énis, hogy lemegyek Deadminesba behúzom az összes mobot és blade flurry+adrenalinrush+trinketekkel olyan imba dps-em lesz hogymajdcsak néztek <#idiota>#idiota>
"a plebs meg örvend." - <#taps>#taps>
"Az alap probléma az hogy véletlenûl sem értelmezni akartad amit irtam hanem nekiálltál hõzöngeni." - te melyik fórumra akartál írni?
"jöhet a puredépéesonly litánia" - gtfo dps iz no paly wai
ಥ_ಥ
én nem tudok vele kapcsolatba lépni vele munkhelyrõl...
thx
A saját dps gearem azért messze jobb karahzanszintûnél és ahogy íram karahzanos cucc az aranból esõ köpeny meg a sityak ami onnan ered.Minden más gruul-maggi-s1 legalábbis az esetemben ill a skygurdos repustrinkettõl a badgeos- libramon át a húsvéti nyúlig.A kottának próbáltam segíteni hogy mennyi unbuffed ap, hit -crit kell ahoz hogy emberszámba vegyék raiden ill hogy honann tud öltözködni.A hiba az volt hogy nem egy privát üzenetet küldtem neki.Mindíg lesz egy oylan mint te aki tökmindegy mit ír az ember majd õ ugy értelmezi ahogy akarja majd véleményezi saját habitusa szerint a plebs meg örvend.
Az alap probléma az hogy véletlenûl sem értelmezni akartad amit irtam hanem nekiálltál hõzöngeni.Sajna a mig a blizzard ugy akarja t5 és afeletti instákba nemigen visznek retri paladint pedíg nem rossz csak hát ahoz olyna beállítottságú guild is kell.Ugyhogy tartom magam a leírtakhoz t4 szinten igenis jól játszható class a retri paladin és jöhet a puredépéesonly litánia...
Már postoltam a hivatalos fórumokon, pedig rühellem. Néhány huszárvágással meg lehetne oldani az egészet (Blizz-féle foltozgatott megoldás). Nagyvonalakban:
*low tier 75% puchback res frost ágra is, mondjuk a channelingre (elvileg a barrier tölti be ezt a szerepet, de TBC-ben ez viccnek is rossz)
*evocation 100% pushback/interrupt/silence res
*durva WE buff: HP, all res, armor. Egy hunter/lock petet simán ki lehet healelni, akkor a mi 41-pointer 45-sec petünk miért papír?
*PvP gearre reális Xmana/5 sec manaregen
*frostbolt damage buff: ez a chaincastolható frostbolt hatásfokától függ, ki kell tesztelni, lehet, hogy fölösleges
*dispell res az armorokra (az offenzív dispell nem arra való, hogy minden szerencsétlen playerrõl minden lószart lepurge-ölünk), ez arénában mondjuk lényegtelen
*spellsteal: ennyi manáért vagy 100%-ban a legutolsó buffot szedje le (elvileg ez lenne a koncepció), vagy 2 buffot. Jelenlegi formájában használhatatlan, ráadásul bugos.
Az elsõ három a lényegi változtatás, szerintem teljesen alap dolgok, amit minden más class birtokol.
"Nem de szó nem volt raidbeli dps-rõl.A menstruációból vagy egyébb alhasi fájdalmaktól görcsölõ ShaiHulud olvasott 1/2 re valamit nagyon.A kottá-nak reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból sõt ha mákja van akár bentlehet az elsõ háromban."
Elemezzük csak ezt a bekezdést.
""Nem de szó nem volt raidbeli dps-rõl"
" reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból"
Valami gond van.
ಥ_ಥ
es en akkor is leugatlak hogy raidben kizart dolog kara szintu gearben az 1100-1300 dps, mert te ugye ezt mint teny kozolted. Honnan kene tudnom hogy gondoltad, ha az ember egy class dpset irja, akkro alap hogy raiddpsrol beszel, es nem egy level 53 as mobon elert okorkodest.
szal meg egyszer, a gond az hogy te ugy alitottad be, hogy a paladin annyi dpst csinal kara szintu gearben mint egy tier5-6 rogue. aztan meg nekiallsz sertegetni engem, mert kivettem a kezed a bilibol.
a nem raiddps nem erdekel senkit.
mert ha nem is csapnak szét 2 sec alatt, akkor is, ha nekedront egy warri (vagy aimshotphewphew hunter, vagy wound poison-os rugó) + egy akármilyen másik dps class, akkor ha nem is halsz meg azonnal, a healered vért fog izzadni, hogy életben tartson a -50% heal reduction mellett.
s lock-nak pl. se ice block, se blink. van egy coex-em, ami szart se ér melee ellen, meg van egy pvp trinket 2 percenként, azt csók.
1x le tudod vele szedni a lassító effekteket magadról és ennyi volt, 1 sec múlva garantáltan rajtad lesz újra, onnantól meg próbálj elfutni, ha tudsz (nem tudsz).
múltkor pl. mikor az alábbi retpala + arms warri + holy pala combot kikaptuk épp azt nézegettem a combat logban, hogy:
- AAA hamstring crits you 100valamennyi
- you are afflicted by hamstring
- AAA hits you 950
- your corruption ticks AAA for 330
- BBB judgement of akármi crits you 800valamennyi
- your siphon life ticks AAA for 190
- BBB seal of command hits you 800
- your corruption fades from AAA (dispel)
- your siphon life fades from AAA (dispel)
- AAA mortal strike crits you 1700
- your curse of agone agony ticks AAA for 180
- BBB crusader strike crits you 1700
- your corruption ticks BBB for 330
- your siphon life ticks BBB for 180
- BBB hits you 950
- AAA whirlwind crits you 1600
- AAA hamsting you for 80
- you are afflicted by hamstring
- your corruption fades from BBB (dispel)
- your siphon life fades from BBB (dispel)
- BBB seal of akármi crits you 800valamennyi
- BBB gains coex
- BBB gains blessing of freedom
- coex fades from BBB
- ésatöbbi...
szal úgy mókás volt nézni, hogy amig az én dotjaim 300-350 körül (corruption, amig ugye a main dot) tickelgetnek, addig rám 800 alatt egyik sem ütött, s akkor még nem beszéltem az 1500+ crit-ekrõl...
valahogy nem túl vicces, na...
Még egy apróság a karahzan gear az azthiszem kimerül a sityakban meg az aranos köpenyben, de a példa amit szintén a kottának írtam hogy viszonylag jó kezdõ dps cuccot lehet akár karahzanból is összeszedni szintén összemosódott a jóarcú szemében és osztja az észt pedíg nem kéne.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nameg sokkal nagyobbakat is ütsz rá, mint egy 70-es mobra. én warrival mértem s1-ben olyan 900+ dps-t smw-ben a horda bázis melletti 67-69-es démonokon, mikor aldor repucuccokat farmoltam neki, de ez a dps 70-es instában leesett olyan 500 körülire.
szal nem reális dps az, amit egy 60-as mobra ütögetsz.