166745
  • Magh
    PTR Launch Tool nekem már tölti a 3.0.1-et, akkor hétvégén beindul?
  • Balazs15
    Formula: Enchant Weapon - Deathfrost hogy lehet megszerewzni The Slave Pens-ben??????mert dobni nem dobják (sorry kezdö vok)
  • Th0m
    hali! az alsó skillbart mivel tudom összehuzni? vagy lehetséges egyáltalán? az új options menüvel nem vagyok kibékülve
  • [HUN]Crassus
    nekem 2 karim van 3 éve:P nemtudom:)
  • Chris
    Szép self-pwnage. Mi van vele? :D
  • Chris
    Ez a koncepció. Az aktuális fotm kasztok tartják mindig életben a komolyan pvp-zni akarók motivációját. Reroll, felszerelés honorból, hosszú hetek arénázása minimális cucc reményében újabb előfizetett hónapokat jelent. Gondoljunk csak vissza, hogy is volt? Lock, warrior, druida, rugó...
  • [HUN]Crassus
    előzmény: írtam egy fasza kis macrót ami halál normáslian gyorsttalpalón elmagyarázza EOS-ra a jó taktikát.....nos nem jött be,csak olyan 12-en küldtek el a picsába vele:S
    2 gyerek volt aki helyeselt,dehát az nemelég 15 allyval szemben....
  • [HUN]Crassus
    Olvassátok el a párbeszédet

• Magh
    Ezzel én is így vagyok, csak nekem 1 darab 62-es altom van, amit 4 év alatt húztam eddig, amúgy fél óra más classal való játék után kifingok, legyen az low lvl vagy ismerős lvl60/70 karaktere.
  • WiLDoR
    a reroll kicsit erős fogalom.
    mondjuk inkább úgy, hogy fun-olok wotlk-ig.
    a vicc az, hogy teljesen rá voltam gerjedve a dk-ra is, de állandóan mikor belolok betázni, valahogy mégis inkább a lock-kal akarnék játszani a dk-m helyett.
    pedig még mondogattam is, hogy majd jön wotlk, akkor majd lesz megareroll dk-ra, de most már valahogy nemtom, elmúlt ez a feeling.
    ki érti ezt
  • WiLDoR
    figy, röhögni fogsz, de jelenleg pl. rugónak is pl. 1 komoly ellenfele van 1v1-ben.
    ezek pedig a healerek.
    jó mi?
    s miért?
    egyszerű. kihealleli a dmg-et, közben meg a totemek, moonfire, i. swarm, sw:p és társaik szép lassan lezabálják a rugó hp-ját.
    warrior, retpala detto ugyanez.
    ha palával meg dispelezgetsz, azzal is kinyirod magad, mert ott fogsz állni pillanatok alatt mana nélkül, a restosámán/druid/priest meg ott lesz veled szemben 70% manán, mivel neki van massziv manaregenje is, ami neked nincs.
    cumi.

sose gondoltam volna, hogy ilyen a wow-ban megtörténhet, de hát mégis :)
  • Fehercsoki
    Szia annyiért soha nemfogod eladni!
  • Glesthor
    Szép napot!

Szeretném eladni az accomat lemezekkel együtt(alapjáték+kiegészítő. 70-es shadow / disc blood elf pap, 66-os tauren feral druida, 56-os undead prot warri és még kisebbek találhatók az accon. 18000 forintot kérek az egészért cserében. Ha esetleg érdekel, akkor privát üzenetben több infót kaphatsz....
  • [HUN]Crassus
    volt minden hidd el....ügyes volt a warri is...én is 35 secenként stunolok ha nem resistelik:S meg repentance,de kevesek voltunk:S:P
  • ShaiHulud
    mehetett volna a stunlock, hoj meg conc blow, aztan intercept stun:D persze ugy, ha nincs rajta hot valami oknal fogva.:]
  • [HUN]Crassus
    jaja Sslam:) gyök kettő rage-e volt a srácnak végig....szerintem jó ha 2x bírt SS-ni....prot warrinak ha nem ütik mint a gép lófasz rag-e lesz az egykezes karcolgatásokkal....
  • ShaiHulud
    prot warrior = dispel class:D
  • [HUN]Crassus
    bocs a sok "hülyeségért",de most nagyon ráértem ebben a pár napban:)
  • [HUN]Crassus
    vagy mégjobb: miközben harcolunk vele joinoljak a LFG csatiba is és keressek értelemes setupot,hogy kinyírjuk?,mert tökmindegy mit csinálnunk még ketten sem tudjuk megölni...esetleg egy makkeres trippla krittel nálam meg a warri is ha krittel talán 1000 ből 1x bejöhet...szóval mi a teendő? harcolok,de akkor meghalok vagy nemharcolok,de akkor meg elveszi a temetőt....vagy harcolok és közben jajgatok BG csatiba jöjjön már egy dispell ember,hogy egyáltalán felvehessök egy ilyen esetben a harcot és HÁRMAN úgy majd lenyomjuk?:D

csak azt nem tudom ki a faszom tesztelte ezt le és melyik góré mondta azt rá: Jól van ez így jó lesz mehet! pffff
  • ShaiHulud
    hmm most esik le, wildor druidot rollolt? vajon miert is? :P
  • [HUN]Crassus
    szóval akkor most nekem meg a prot warrinak törölni kéne a wow-ot? vagy lesz valami értelmes változás,hogy mi és élvezhessük a játékot mint az a mocsok druida?
  • [HUN]Crassus
    "focis témához" újabb adalék...
    prot warri+retripalám vs 1 healer druid= mind a ketten meghaltunk:D a DuDU 65% mana 100% élettel/dance és elszelelt:S lezabált szimplán a moonfire+bogarak...hiába szakítottam kalapács+repentance...nemtudtunk annyit beleverni,hogy a dottikkek ne mentették volna meg....
    Maghnak volt igaza #128768-ban :((
  • picket
    AI ellen is lehet flémelni?
  • k O T T A
    már megint pvp
    nem unjátok még?
  • picket
    Ha nem tépsz kispárnát nem is vagy wowos
  • PiszkosFred
    (walltext on)Hat, a blizz igy alakitotta. A vicc az, hogy ez a bevett szokas sok helyen. Vidd le majd a fiadat 7-8 evesen focizni a helyi/varosi U-x csapatba. Es amikor latod, hogy kezdi utalni a focit, akkor kerdezd meg tole, miert? Ki fog derulni, hogy szegeny focizni akart volna, szorakozni es elvezni azt a jatekot, amibol egyelore sokat nem ert, de "szerette rugni a labdat az oviban", de az edzo azt mondta, kapus kell, igy te vagy a kapus, es ott kell allnod, lassuk hogy teljesitesz. Vagy pedig kulonfoglalkozast kell csinalnod csapaton kivul, mert a "posztokra" megvannak azok a gyerekek, akik ertenek is hozza, es mivel a bajnoksag kezdodik 2 honap mulva, ahol a pont es az eredemenyek az ur, mar 8-10 evesknel is... Jo dolog a kapuskodas eleinte, aztan viszont nem az. Nagyon nem, egy 7-8 eves szamara ha nem akarja csinalni, s csak kenyszer. A vege az lesz, hogy par alkalom utan kiveszed a sracot, es viszed inkabb uszni estenkent, es marad a foci "napkozis foci" szinten... Ettol fuggetlenul szorakozhat a srac, elvezheti a focit hobbi/amator szinten a tobbi napkozis gyerekkel egyutt az iskola udvaran/tornatermeben, de egy alommal kevesebb.

Tudom, hulye pelda volt. De a WoW is hasonloan rakenyszerit egy fajta szerepre/classra, ha komolyan akarod csinalni. Csinalhatod kedvenc kasztoddal is, kedvenc talentjeiddel, kedvenc haverjaiddal, csak akkor en csodalkozzon senki, hogy homokzsak lesz a csapat. Elvezni es szorakozni lehet igy is, eleinte, aztan egy ido utan mar inkabb hagyod a fenebe. Vagy reroll.. En speciel mindig is segghulye voltam pvphez, kikockultam egy commander rangot anno par eve a mount miatt, azota en vagyok az ugyeletes potyafrag minden BGn. Arenat meg messzirol kerulom, az nem nekem valo tortura. Viszont nem is tepek szet kisparnakat, es nem is sirok, mert nem megy a dolog :) Tudom, hogy a jelenlegi helyzetemben eselyem sincs olyan szintre jutni, mint a mostani pr0k, ez van... Hogy jo ez igy? Nem erdekel, attol hogy szettepek egy kisparnat, a blizz nem fog valtoztatni rajta, a peticiokat meg meghagyom a diablos fanoknak :) (walltext off)
  • picket
    És haverokkal össze akartok rakni egy csapatot, aztán pislogtok mint a szemafor, hogy miért nem megy, miért nem tudtok normális ratinget elérni. Miért nem rerolloltok 2-3 havonta az aktuálisan op kasztokra, akkor majd menne. gg
  • picket
    Tehát kell kapus, hátvéd, középpályás, csatár. Tegyük fel te meg egyik sem vagy, hanem kismókus, de szeretnél focizni. Ja, azoknak nincs hely pro teamben, te menj homokozni az ovisokkal. Korrekt hozzáállás. Tudom: reroll olyanra, amivel nem is akarsz játszani, de azzal pro lehetsz.
  • [HUN]Crassus
    kezd borulni az EOS egyensúlyom:D túl sok a flagbuzi a napokban:)

Volt egy srác az előbb, tök jó macrója volt EOS taktikára...tudjátok mit kapott? az egész meccsen rajta viccelődtek ahelyett,hogy egy nüansznyit is figyeltek volna rá....amikor én is szóltam,hogy srácok pls ne az úton meg a flagnél baszakodjatok hanem gyertek tornyot foglalni nekem is jött a "l2p" "stfu noob" "shut up its a game only" beírások... és szépen vesztettünk,mert 1 bázsinál is 8-an mentek a zászlóért.
    Emlékszem anno mikor bejött AV aztse tudtam mi merre,mettől meddig:P ,de abban az időben nagyon sokan bemakrózták a taktikát és hetekig csak azt látta az ember és megtanúlt játszani! Érdekes módon akkor /pre TBC/ senki nem röhögte ki ezeket hanem segítettek neki és követték a "parancsokat"...mi történt az elmúlt másfél év alatt??
    Ti már régóta nyomjátok tegyétek a kezeteket a szívetekre és mondjátok meg ,nem ezerszer értelmesebb BG csörték voltak régebben?
  • WiLDoR
    ezt a blizzard is tudja, mint ahogy azt is, hogy egyes talent ágak teljesen szarok pvp-re.
    ezen próbálnak most változtatni...
  • Dr DeViLKiNG
    Én tegnap 3v1ben toltam le egy warri hunter spriest hármast aff lockal. Nincs az ilyenekben semmi meglepő
  • WiLDoR
    nekem vannak előítéleteim a randompug huntákkal szemben, ezt aláírom :))
    nem is kevés.

"Tehát ha nincs vengeful cuccod, akkor ott sem vagy. lololo (ja, és ez rendben is van így -> lolololo^3)"

mondhatjuk igen.
    persze most mindenki azzal jön, hogy mert ez faxság, de eddig akárhány emberrel találkoztam, meg saját magam is tapasztaltam, hogy igenis ég és föld a különbség a 2 tiernyi pvp cucc között (azaz a honoros és az arenaponton vehető között).
    és ezzel most egyáltalán nem túloztam.
  • [HUN]Crassus
    hehe jó!:)
  • gatyo
    Nemértelek komolyan. Egy csapat felépítése erősen befolyásolja a sikerességet. Teszemazt 10 mage nemhiszem, hogy le tudja tolni full Kharazant, kell hozzá tank, heal etc. PvPben ugyanez a helyzet, druid+rugo páros pl. azert FOTM, mert ha összeszoknak remekül kihasználják classuk előnyeit közösen együttműködve, ami nincs meg mondjuk egy warlock+pap párosnak. Azt se feledd, hogy WoW óriási játékos táborral rendelkezik, így nagyon hamar kialakulnak az ilyen "verhetetlen" csapatok, mivel több millióan tesztelik mi is a legjobb pvp-re. Emiatt ez egy ördögi kör... hiába lesz WOTLK-ban megbuherált talentfa minden classnál. Ottis ki fog alakulni a top arena class összeállítás.
  • PiszkosFred
    Olyan ez mint a foci. Vegyunk ket csapatot. A csapat: random (Jockey: veletlenul) lepkehaloval osszeszedett ember az utcarol. B csapat: alaptezissel kezdunk ("vegy egy jo kapust"), szerzunk hozza jo hatvedeket, kozeppalyasokat, meg mondjuk 1-2 jo csatart. Mindket csapat csapat, mindket csapat be tud nevezni a nemzeti bajnoksagba, mindket csapat ismeri a szabalyokat, ha akarja, el tudja talalni a labdat egy egeszseges rugassal (nem hazai emberekrol beszelek). De a ketto kozott megis eg es fold a kulonbseg... A WoW is ilyen, mint te is latod mar evek ota, vannak setupok (J.: felallasok), amelyekkel bar lehet jatszani, arenazni, stb, de nem feltetlen lesznek sikeresek. Ez egy ilyen jatek.

Megoldas erre ha 5 lvl1es human es 5 lvl1es ork warrior egymasnak esik, meztelenul, valahol. Bar akkor is lenne tuti siras, a racial kepessegek miatt, ami megint unfair (J.: nem igazsagos) a tobbiek miatt. :) (J.: mosolygos szmajli)

• Lacee
    viccvót, nem ragoznám :)
  • [HUN]Crassus
    "csapatjáték" ez így oké,de akkor meg szóba kerül az,hogy még csapatban is csak akkor leszel sikeres ha a tuti összeállításban tolod.....csak megkell nézni az aréna "csapatokat" és kiderül,hogy bizonyos összeállítások totál életképtelenek...,de kérdem én MIÉRT van ez így belőve?
  • Magh
    Szerintem csak simán undorító, hogy a healerek 2-3 player kihealelésére vannak belőve állandó MS effekt mellett, de hát csapatjáték. Nekem meg nincs MS-em (pont nekem, az egyetlen nem-regeneráló DPS classnak), a DPS-em meg a legextrémebb builddel is csak karcolgat egy healert. Majd a 3.0-ban fellépő gyenge balance-t jó kiélvezem (ala preTBC), és deep fire meg deep frost buildekkel fogom szétlőni az összes rohadt healet, mialatt mozdulni nem tudnak. Aztám remélem, WotLK-ban már sikerül reálisan belőni a skálázódást.
  • Jockey
    "sense of humor" és "sarcasm" melyik klassznak a skillje laci?
    írtam, hogy félreértettem, erre jösz te..
    no de laciii
  • Lacee
    hát ha komolyan vetted Fred #128749-es hsz-ét csak azért mert nem volt benne egy vigyori jel, akkor mégiscsak veled van valami probléma... angol szavakat pedig azért használt, mert játékon belüli skillekre akart utalni.

dzsízüsz, egyesek kicsit túl komolyan veszik magukat meg a fórumozást :)