World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a raidról "Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak." ez hangzott el csak a kis hisztérika összeolvasott két bekezdést de szíve joga.
A faxot érdekel hogy ki öl bt meg hyjal bossokat ha valakinek az számít tegye azt és linkelje 2 percenként hogy mekkora király õ én örülök iylen apróságoknak is hogy a pénzemért végre kapok egy játszható classt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az meg abszolute érthetetlen fõleg hogy mindkét oldalon van paladin hogy miért fáj az embereknek hogy egy class mindhárom ága használható akár instára akár bg-re vagy arénára.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
give wws report magadrol ahogy osztod az 1100-1300 dpst raidben(full report), pls.
de komolyan.
nálunk a rugók hoznak átlag ilyen dps-t hyjal/bt cuccokban, ami nem itemlvl 115, mint a kara cumók, hanem itemlvl 141...
"csak egy apro kis különbség"
bár jah, mondjuk lehet benne valami. retpala szvsz qrvadurva lett.
múlt héten arena-ban nekemtámadt egy retripala és egy warrior, -18% crit csökkentés, és 490 resi mellett olyan gyorsan kapták szét a soullinkelt 15k hp-mat, hogy azt se tudtam mivan. csak nézett a holy pala healerünk is, hogy wtf? egyik pillanatban még 100% hp-n vagy, másikban meg 10%-on. el is ment a kedvünk az egésztõl -.-
Én most szeretném kipróbálni a WoW-ot! A 10 napos trialt próbálnám ki elõszõr. Leszedtem be is tudok lépni, de nem látok európai szervereket. Amikor a serverválasztáshoz kerülök alul csak az ameriaki és az óceániai serverek fülei vannak! Mit rontottam el? Ha vki ráér felléphetne a ts-mre: 80.98.212.82 Elõre is köszi!!!
Kiegészitõket is össze lehet szedni karahzanból ami alapnak nem rossz.Fullra buffolva-potizva vigan lehet 1100 dpst hozni ugy hogy nem erõlködsz és nem nyomod cd-re az av-t.Wf sámánnal 1300 fölé lehet menni erõlködés nélkül.
Annyi hogy el kell döntened mit szeretnél pve-dpst tolni vagy bg-zni és a tallenetet ahoz igazítani.Pve-zni kell 1800 unbuffed ap lehetõleg strenghtbõl hogy skálázódjon a buffokkal valamint 30% crit és 79 hit rating.Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak.jelenleg t4 szinten mindhárom ága raid képes a paladinnak ugyhogy nem értem a postod.
thx 😄 gruulon halunk de azért kösz
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Nekem egy ótvar régi mobinfo/mobhealth addon van és az jól mûködik még.
21 ezer arany? tyû.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Én nem döntök el semmit, csak véleményt alkotok. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A másik pedig te pont azok közé az emberek közé tartozol aki eldönteni kinek van élete és kinek nem, rossz lehet egész nap azon filozofálni ,hogy neki tuti nincs élete most megmondom neki.
Egyébként nem ez a baj, hanem, hogy nem ismered el, hogy nolifer kocka vagy + köcsög leecher és ezt még hirdeted itt is meg blackravensen is.
engem még szüleim eltartanak de sebaj egyébként sem dolgozok most mert vizsgaidõszak van végülis hülyeség vitatkozni veled ugy is megmondod az ellenkezöjét <#unalmas>#unalmas>
Add
Az a mob aki akkor csatlakozik a harchoz, amikor éppen nyernél, és segitségével meghólsz.
๏̯͡๏﴿
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"