166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#128765 waoww, látom te is az a nemzedék vagy aki az inteligenciát angol szavakkal helyettesíti..
egyértelműen félreértettem a kommented, mert ha én humorrol beszélek használok hanguljeleket, de igazad van, lehet az elején látnom kellett volna azt a mennyie humorérzéket és "sarcasm"-t ami sikerült megfogalmaznod. Még elnézést is kérnék, ha ez a őr téma nem jött volna, de ha nem haragszol meg ezért nem utazok el egy fővárosba sem, a wow accom meg pláne nem fizetem be emiatt
-
#128764 Inkabb javaslom a "sense of humor" es a "sarcasm" skill gyors trainingeleset, kerdezz meg egy ort valamelyik fovarosban, merre vannak a trainerek... (en bajnok? ehehe, en akit meg egy critter is resistel es szivat, jo vicc, de azert koszonom a bizalmat) -
#128763 ne is legyen egyforma!,de azért oltári különbségek se legyenek.... -
#128762 piszkosfrednek még válaszolnám nevembe pls?
tudod, ő az egyik bajnok..:) -
#128761 vagy telihold lesz, vagy drog hatása alatt vagyok, de úgy fest most egyről beszélünk..
érdekes.. -
#128760 nem létezik, de nagyon úgy fest most megértettük egymást.. -
gatyo #128759 Ez egy baromság. Egy MMOnál soha ne is legyen és remélem soha nem is lesz minden class egyforma 1v1-ben. -
#128758 Bevallom töredelmesen, ha négyen támadnánk egy priestre nekem eszem ágában nem lenne viper stinget lőni rá. Francnak pazaroljam a manát, meg kell halnia, mintha villám csapta volna agyon. Tudom, ha skilles lennék...
Hogy 20 perc, vagy 7, vagy hogyan kite-olt, azt nem tudhatod, szóval nem értem, hogy minek gyártasz rá elméleteket. Crassus azt írta, hogy 20 percig élt (gondolom egyszer sem halt ab-n), nem pedig azt, hogy 20 percig folyamatosan dps-elték.
A wing clipes dolgot sosem értettem, én azt hittem, hogy arra van, hogy el lehessen szakadni olyan ellentől, aki már közel jött, de sosem futottam oda egyikhez sem, raktam fel jól a wing clipet, aztán futottam vissza (persze wsg zászlós más tészta), mert valahogy nem éreztem annak kényszerét, hogy 75% hp-met dobjam egy futkozásban, aminek eredményessége kétséges (valahogy hunterrel jó érzés távol maradni, persze aki nem íbélyes, az biztos jobban csinálja, melee hunter ftw). Na persze ha range-be keveredik valaki, akkor fel lehet áldozni az a 35 manát. Íbélyesek biztos nem raktak rá. Kite-olni huntert persze érdekes próbálkozás, valakinek megy, valakinek nem. Spriestnek valószínűleg nem menne, de gondolom kite-olta őket, hiszen bár az egyetlen ismert szemtanú (Crassus mester) nem említette, de te biztos jobban tudod.
Amit mondani akartam - és úgy látszik nem jött át - hogy pistike bemegy bg-re a karakterével, a legbrutálabb pvp cuccokban, és ha 1 paladin, 1 muki, meg 2 íbélyes rányomja a noskill arcane shot + multishot kombóját, és pistike karakterének kasztja nem része bizonyos kasztok halmazának, akkor bizony halott, vége, kaputt, no chance. kk világos? És ez szerintem így nem fair pistikével szemben... -
#128757 Kő-papír-olló ugye.....hiába vagy sokkal ügyesebb ha te vagy a papír az ollóval szemben akkor 90%,hogy bukta van....10%,hogy csorba az olló vagy jön egy kő és rábasz egyet az ollóra:D -
#128756 törtszerón lehet chatelni az ellenséges frakció játékosainak? -
#128755 jaja azért az account vásárolt karik azért elég ritkák,de ez a tegnapi BS-es warrior az kemény volt:) "gyere duelezni a map szélére a temetőtök alá" LOOOOOL -
#128754 a wow szegénysége abban leledzik/szerintem/,hogy bizonyos klasszokkal esélytelen vagy egy másikkal szemben....
vegyük a retri paladint példának.: kurvajó dmg ,de egyszerűen ha a csillagok nem úgy állnak egy healert a büdös életben nem ölsz meg vele akármilyen villámreflexü,éleseszü stratéga vagy.
-
#128753 bajnokok? inkább nagyseggűek gyülekezete
ki tud többet ülni a gép előtt. POnt ez a baj..
jah és m.o- élek..
ezt a ebay-t karakter dolgot meg annyir viccesnek tartom, azért mert jópáran adnak el accout, azért nem gondolnám, hogy a plyerek túl nagy %-ak onnan szerezné be ehhez a kariját..
-
#128752 ok, legyen így, idióta béna auto attakcos playerrel játszott a priest..
én nemtom már mik a sebzések, de ha összeadom a 2hunta crassus+druida sebzését, azért csak bekéne hasalnia annak a papnak egyszer kaárhogy urgrál forog, mivel ha jól értem (javítsatok ki ebből 2 ranged enemy)..:-) -
#128751 dehogy 20 percig öltük....az Ab tartott 20 percig ezalatt 1x sem halt meg...csak voltak ilyen finomságok,hogy 4-en szortuk rá az áldást és lazán elvolt míg jöttek kisegíteni....
Az okés,hogy pont elég szar összeállításban öltük/ az én palámnak meg a moonkinnek sincs semmi heal debuffja/ meg a 2 hunter is fax volt,de 4 player nyomjon már le egy karit mint kalapács a szöget pikk/pakk.
Beindul a karim atom dps-t tol Moonkin sem szar ,nomeg akármilyen faszok a hunterek/no aimed,no scatter,no mana drain/ azért ekkora dps-t ne healeljen már ki röhögve,de megtette..... -
#128750 Tehát ha nincs vengeful cuccod, akkor ott sem vagy. lololo (ja, és ez rendben is van így -> lolololo^3)
Hunter meg nem kell instába, mert mind íbélyes. Előítéleteim meg nekem vannak. -
#128749 Vagy verprofi az ember (8000es rating es/vagy full t12es gear), vagy egy nulla senkihazi fospumpa emo/gay/ovodas, akinek volt pofaja ebayen venni egy karaktert. Hol elsz te, hogy ezt eddig nem vetted eszre?! A WoWban nincs kozeput, szokj hozza surgosen, ez itt a Bajnokok jateka... -
WiLDoR #128748 figyu, amelyik hunta nem tudja, hogy egy priest-re serpent sting helyett vipert érdemes rakni a mana drain miatt, meg ahhoz ért csak, hogy szpemmelje az auto, arcane, multishot gombokat, az ássa el magát. (feltehetőleg aimed shot-ot se lőtt egyik, mert 4 player 50% healdebuff mellett akármilyen szar gear-ben le kellett volna, hogy tudjon ölni egyet)
továbbá 4 db merci/venge/brutal karakter együttesen még healdebuff nélkül is képes olyan dps-t kitolni magából, ami max. 3-4 perc alatt nullára apasztja a healer manáját.
ők 20 percig ölték crassus állítása szerint, ami ugyan túlzás erősen, de ha megharmadoljuk, s csak ~7 percen át ölték, akkor ez egy igencsak ritkaszar geart feltételez minimum 2, de inkább 3 ember esetében.
arról nem is beszélek, hogy feltehetőleg a priest kiteolgatta őket szépen mondjuk stables és farm körül lévő épületet kihasználva, továbbá feltételezem, amennyire tudta los-olta a huntereket is (mert ugyebár wing clipet is luxus használni)
továbbá miért ordasfa**ság az, hogy egy skilles player (aki pvp gear-ben, pvp talentezéssel nyomja), aki ért a kasztjához képes életben tartania magát olyanokkal szemben, akiknek gőzük sincs arról, mit is kéne csinálni (tisztelet a kivételnek)?
ez nem a wow szegénysége, a wow-nak ehhez nincs köze... -
#128747 mi az hogy 2 hunta zöld gearbe ebay-el karik az egyenlő 0 player..
haggyuk már..
honnan veszed hogy ebay-t karik?
Eleve ordasfaszság, hogy 4v1-be 1 marad csak életbe ha egyszerre megy a csápolás...Ez a wow szegénysége.. -
WiLDoR #128746 szerintem meg nincs igaza.
crassus azt mondta, hogy 4-en csépeltek egyet.
ebből 2 hunta e-bay kari volt vélhetőleg trágya kék-zöld gear-ben, tehát számolhatunk 2 fővel, ebből crassus az, akinek van gear-je (merci/venge mix), bár a priest 10x jobb gear-ben van (full brutal/venge cumók), továbbá nem tudni, hogy a boomkin milyen gear-ben volt, könnyen lehet, hogy az is kék-zöldekben nyomta, ráadásúl nulla heal debuff volt, igy hiába tolták vele a dps-t (kék-zöld geares karik dps-e a nullával egyenlő itt kb.), 1 greatel heal-lel kihealelte a priest azt, amit őket beletoltak fél perc leforgása alatt. (az mondjuk a priest mákja volt, hogy resistelte a HoJ-t, AT-t és repetance-t is)
ha úgy esett volna meg, hogy 2 venge/brutal geares/fegyveres rugó van ott, a 2 noskill hunta helyett, akkor a priest élt volna kb. 3 mp-ig se...
a noskill hunterek pedig sajnos nem lejárt lemez, elég sok hc instában és pug karában voltam mostanában, s nem egy esetben látom, hogy baromira nem ért sokuk a saját class-ához.
ha partyt szervezek akkor is, ha CC dps-t keresek, jöhet mage, rugó, de huntából, köszönöm, de inkább nem kérek (mondjuk van 1-2 kivétel, akiket névről ismerem, s tudom, hogy pályázhatnának egy trap master cimre, de ilyen elég kevés van.) -
maniac001 #128745 Persze tudom, csak poén volt. De nem tudtam kihagyni ezt meg kell értened. Ez egy ilyen topic :) -
WiLDoR #128744 oké, elirtam, de azért látom a rájöttél, mire akartam utalni, szal nem kell a flame x) -
maniac001 #128743 "nem tudják mire való a distractive shot" azt én sem ismerem mert ilyen nincs.
Distracting shot az van :)) -
#128742 Na ez fasza -
#128741 Abban teljesen igaza van, hogy 4 kripli is verjen el 1 akárkit.
A "minden hunter béna" lemez meg már nemhogy lejárt, de kezd tönkre menni a sok használattól. Minden kasztban vannak bénák, keresik a képességet, amiről még sosem hallottak, sőt, olyan is volt, hogy elfelejtette megtanulni. -
#128740 mi tegnap 34en vertünk egy lvl 41 huntert de nem halt meg -
WiLDoR #128739 tehát voltatok 4-en, meg két pet.
volt két hunter akik teljesen f*szlámák a kasztjukhoz, volt 1 boomkin, akinek nuku healing debuffja van, meg voltál te szintén nulla heal debuffal.
ez egy eléggé hikomat csapat egy full venge-brutal cumókban rohangáló disc pap ellen nem gondolod?
nem csodálkozom rajta, hogy nem birtátok megölni.
ha lett volna ott 1 sámán, rugó vagy warrior, mindjárt más lett volna a mutatvány vége.
bár lehet az is elég lett volna, ha a hunták használtak volna viper stinget, meg jó időben lőtték volna el az arcane shot-ot, de azt már tapasztaltam, hogy a hunter populáció 95%-a teljesen noob a saját class-ához, nem tudják mire való a distractive shot, nem tudnak mobokat trappelni, állnak a charred earth-ben órákon át (az ilyeneket hagyom megdögleni, nem pazarlok rájuk healt xD), de olyannal is találkoztam már, aki nem tudta, hogy mire való a misdirection, sőt, gőze se volt róla, hogy neki egyáltalán van olyan cucc a spellbook-jában...naszal' ez a nagyon gáz kategória szvsz. -
#128738 nah ez komoly: WSG-n lett egy nice 2v2 druida+rugó/allys/ és egy BS-es warri/később kiderűlt magyar srác/ +én retripala....én ütöttem a druidot a warri meg a rugót.A warri s3 mace+ s3s4 fele/fele cumóban, a rugó mercilles..levertem a druidot ,de a warri nehezen boldogult a rugóval olyannyira,hogy 1/3 hp-ja volt míg a rugó még vígan pörgött forgott 60% -on körülötte...annyira rosszvolt nézni,hogyan mozog a böszme tauren,hogy szinte fájt...ketten levertük,de mondom 3x kerűlte meg a rugó a srácot míg az 1x megbírta ütni:S
Mondom neki poénból le vagy lassulva kicsit ez így elég gyíkul ment,ebay-en vett az account vagy mi?
erre visszaír,hogy most "nincs kedve jól játszani" és különben is menjek a pálya szélére a "temetőnk" alá/mármint az allys TEMETŐNK:P/ alá és duelezzünk egyet...LOL a srác valóban vett accal nyomult azthitte én voltam a rugó és az írt rá...WSG közepén:D
Ilyen emberek vannak:D
valami Quadriga vagy milyen nevű kari volt....,de tuti egy Q betűs Tauren warri:) -
#128737 Egy ev utan toltottem fel most par hete az accom war-ig, de tenyleg durvasagokat latok mostanaban bg-ken..
Mi speciel 4-en vertunk (2 warri, 1 rugo, 1 pala) egy szem prot warrit kemeny 3-500-akat crittelve. Meg se moccant, csak ha vki tekerni kezdett. Gondolom potyogte kozben az inc gm-et mert mire levagtuk lejottek meg 4-en.
Ha skilles druid azt mondom jovan, op kocsog es tud is jatszani, de igy hogy all egy helyben... -
#128736 csakadps:P -
ShaiHulud #128735 hunterek lottek legalabb aimed shotot a healing debuffhoz? -
#128734 na ja purge...sámán az nem volt:) volt 2 hunter akik nem szívtak manát egy moonkin én meg 2pet:P és egyedűl volt:) -
ShaiHulud #128733 megsugom discpap ellen a gyozelem kulcsat: purge purge es purge (helyettesitheto dispellel is:P) persze ha abbol az 5 bol egyiksem shaman vagy pap volt...akkor is erdekes mondjuk:) biztos nem 5v1 volt az, tuti healelte valaki mas is. -
#128732 SPINEZ Dragonblight-ról...ajánlom fussatok vele össze.....5-en nembírtuk megbaszni pedig csak az én karim 2000-2500-as AP vel ütlegelte....20 percig nem halt meg AB-ben....iszonyat milyen elbaszottul durva! nemlehet megölni....
mondjuk minden szaromat/repentance,silence,hoj resistelte állandóan..:S/ -
1Darton1 #128731 Ne eroltesd Papi, lassu vagy Te mar ehhez. -
#128730 Akkor nem szeretsz? :'( -
Chris #128729 Oké öcsi, maradjunk ennyiben. :D
-
Chris #128728 Úgy tűnik, hogy sokat írogatok ide mindenhez hozzászólva?
War-os téma volt amihez hozzáírtam a tapasztalataimat és ez lett belőle. Egyébiránt tökéletesen irrelevánsak számomra a játékok, nem kapok osztalékot a cégtől, tehát nem akartam reklámozni, csak a homályt oszlatni.
-
1Darton1 #128727 En nem itt keresem a sikerelmenyt, meghagyom neked. Habar a helyesirasod meglehetosen pocsek, arra nem lehetsz kulonosebben buszke. Remelem en 40 evesen nem leszek ilyen forumbetyar-utanzat. Ajanlom gondold at mire hasznalod az internetet. -
ShaiHulud #128726 hat szo mi szo, te is nagyon erolkodsz.