World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem de szó nem volt raidbeli dps-rõl.A menstruációból vagy egyébb alhasi fájdalmaktól görcsölõ ShaiHulud olvasott 1/2 re valamit nagyon.A kottá-nak reagáltam le hogy t4 szinten simán lehet hozni olyan dps-t amiért nem rakják ki a raidból sõt ha mákja van akár bentlehet az elsõ háromban.

a raidról "Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak." ez hangzott el csak a kis hisztérika összeolvasott két bekezdést de szíve joga.

A faxot érdekel hogy ki öl bt meg hyjal bossokat ha valakinek az számít tegye azt és linkelje 2 percenként hogy mekkora király õ én örülök iylen apróságoknak is hogy a pénzemért végre kapok egy játszható classt.
BEAST
Ez mondjuk uj nekem, szal ha egy lvl60- mobot verek akkor realis kepet kapok a dpsemrol 70+ instakban? :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A mérés valóban nem raid környezetben volt hanem raid buffokkal és felpotizva blastedlandson a halhatatlan mobokon (melee classok ott tudnak mérni).Viszont ugyanaz az eredmény hozható karahzanig 25 fõsben sem esik nagyon vissza t4 szinten, retriként afelett nem voltam ugyhogy arról nem tudok nyilatkozni.

Az meg abszolute érthetetlen fõleg hogy mindkét oldalon van paladin hogy miért fáj az embereknek hogy egy class mindhárom ága használható akár instára akár bg-re vagy arénára.
BEAST
get moar res 😄😄d ... valoban, a resilience nelkuli randomokat 2-3 hitelem bgkben, jol esik az egomnak, de ez messze nem szint mar pvpben, mar s1en is van annyi resilience(ami nem retri set:p) amitol nem 2-3 hitelnek 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Elég szánalom, hogy 2 hybrid classból is instagibber lett. Frostmageként -15% crit, -5% hit mellett ha egy shaman elér (mivel a WF valamiért mostanság 100%), az -50% HP. Ha a pala ér el és mákja van, -70%. Egy jól gearelt retri pala 8-10k instantot érhet el clothon. Ezek után, mivel elegem lett a frostból (ami nem egy magenek való build szerintem) és egyáltalán a rohadt nagy balanceból, a patch után visszamentem fire-re, amit még élvezek. BG-n atom no-CD build, minden ölhetõ vele, na de az arena... Úgy érzem magam, mintha friss 70 lennék zöld gearben. De ha már egy sl/sl lockot is így szétcsapnak, elég elszomorító.

nah meg egy post ezzel kapcsolatbanD:

give wws report magadrol ahogy osztod az 1100-1300 dpst raidben(full report), pls.

az elkepzelheto hogy amig farmolgat vele pocs nonelit mobokat addig spikeokban kijon 1100 dps, de az meg senkit sem erdekel.

cinikusan ertettem, imo kibaszott nagy kama az amit irt a gyerek. 1100-1300 dpst nyakamat ra hogy nem tudja tartani bossfigthokon, kara gearben(max 5 fosben😛) anno votl egy wws report link 1500 dpsrol retripalanak. nah de ugye az mar tier6 os retri pala volt es nem egy szokvanyos bossfigthon.

hát ha ez igaz, akkor az tényleg egy bazi nagy vicc.
de komolyan.
nálunk a rugók hoznak átlag ilyen dps-t hyjal/bt cuccokban, ami nem itemlvl 115, mint a kara cumók, hanem itemlvl 141...
"csak egy apro kis különbség"

bár jah, mondjuk lehet benne valami. retpala szvsz qrvadurva lett.
múlt héten arena-ban nekemtámadt egy retripala és egy warrior, -18% crit csökkentés, és 490 resi mellett olyan gyorsan kapták szét a soullinkelt 15k hp-mat, hogy azt se tudtam mivan. csak nézett a holy pala healerünk is, hogy wtf? egyik pillanatban még 100% hp-n vagy, másikban meg 10%-on. el is ment a kedvünk az egésztõl -.-

Sziasztok!
Én most szeretném kipróbálni a WoW-ot! A 10 napos trialt próbálnám ki elõszõr. Leszedtem be is tudok lépni, de nem látok európai szervereket. Amikor a serverválasztáshoz kerülök alul csak az ameriaki és az óceániai serverek fülei vannak! Mit rontottam el? Ha vki ráér felléphetne a ts-mre: 80.98.212.82 Elõre is köszi!!!
Csirke4
Csirke4
És pedig de! 😄😄😄
Lazarus
Ki gondolta volna hogy a játék legnevetségesebb dps-ével rendelkezõ kasztot a legelsõ helyre teszik -_- majomparádé
1100-1300 sustained dps kara gearben rofl.

Simán összelehet szedni most is viszonylag jó dps geart t4 szinten de valamit valamiért.Ha az s1-et szeded össze lófax agilitid és hitratingod nem lesz ha a t4-et akkor resilenced.Lehet vegyíteni a kettõt én is ugy használom a retri geart hogy a sityak-gatya t4 a válas a chest s1 a kesztyû pedíg a gruulos akármi nevû warrior kesztyû.

Kiegészitõket is össze lehet szedni karahzanból ami alapnak nem rossz.Fullra buffolva-potizva vigan lehet 1100 dpst hozni ugy hogy nem erõlködsz és nem nyomod cd-re az av-t.Wf sámánnal 1300 fölé lehet menni erõlködés nélkül.

Annyi hogy el kell döntened mit szeretnél pve-dpst tolni vagy bg-zni és a tallenetet ahoz igazítani.Pve-zni kell 1800 unbuffed ap lehetõleg strenghtbõl hogy skálázódjon a buffokkal valamint 30% crit és 79 hit rating.Így nem fogsz pellengérre kerülni a dps miatt mitöbb elég rendesen támogatod a melee groupot és nem elhanyagolható az sem amit a három seal fentartásával adsz a raidnak.jelenleg t4 szinten mindhárom ága raid képes a paladinnak ugyhogy nem értem a postod.
k O T T A
legjobb h csinálnak végre palageart (mert most t4-t5-t6-s1-s2 az mind a régi retripalához lenne jó, egyedül s3 ami jó csak az meg kis idõ mire összejön) ami mostani pala dps-nek jó erre kiejelentik h sunwell plateu-n ami btnél táposabb lesz
thx 😄 gruulon halunk de azért kösz

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Kapcsolj ki minden addont csak a Unit frame addont és a mobinfo/mobhealth addont hagyd bekapcsolva. Ha így mûködik, akkor valami másik addon fog bekavarni. Ha így sem jó, akkor próbáld frissíteni a mobinfo/mobhealth addont (gondolom ez már megvolt). Azt nem tudom milyen UnitFrame-et használsz. Elõfordulhat, hogy az nem jeleníti meg?
Nekem egy ótvar régi mobinfo/mobhealth addon van és az jól mûködik még.

picket
Talán nem csak crit chance-re kellett volna gyúrni :p

ಥ_ಥ

<#eljen>

Botond
Azért crit chance a logóm,hogy ezzel is felhívjam a figyelmet a feral druidok hátrányos megkülönböztetésére. Nagyon kéne egy feral druid lovin. Szinte egy 70es classt se tudok 2-3 másodperc alatt agyonverni, és ez nagyon igazságtalan szerintem. -.-
Botond
A neve azért csak benne maradt,nem?
ja és nekem a hp is értékben kéne. ezt kifelejtettem az elõbb..
Akármilyen addont tezsek fel, akármit csinálok a targetnem csak a manáját mutatja értékben. a hp-ját csak %-ban. régen a mobinfo meg a mobhealth mûködött, mot sem ír hibát csak nem mutatja. valaki tud erre megoldást?
214 ezer legalább, a számokat ismerd ha németül nem is tudsz. 😊
Lacee
és ez mit jelent? 😊

21 ezer arany? tyû.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lazarus
sájsze blõd svájnhund!!!444
k O T T A
nc😄

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Oldern the 1st
Mondja ezt valaki, akinek a neve helyett is a Crit chance található 😄
(csak vicc 😛)

Botond
zsák a foltját
Narxis
anyukám

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Mondtam, hogy nem a munkáddal van a baj.Engem nem érdekel, hogy mit dolgozol.

Én nem döntök el semmit, csak véleményt alkotok. 😊

és kinek az apukája erõsebb?

Narxis
Elég nehéz ha máshol IS ugyanezeket írogatja büszkén, válaszolgatva az õt gyalázó kommentekre.Szerintem direkt csinálja, de nem baj mert engem szórakoztat.

shaime01
szerintem tanulj meg olvasni. összesen 1 hónapot boritékoltam elötte bár te még egy utcasöpröt is megvettnéd ,hogy "nézd már utcaseprõ hú de nagy munka" de ha pedig nem lenne utcaseprõ meg azért ordibálnál ,hogy tiszta mocsok minden" , egyébknt meg lehuztam majdnem másfél honapot árufeltöltöként esti müszakon 12 órában tudom, screenshot vagy nem történt meg. teljesen felesleges volt.. nem azért dolgozok mert akarok hanem mert szüleimel szemétség lenne az ,hogy ha már estire járok ne csak üljek csak otthon.

A másik pedig te pont azok közé az emberek közé tartozol aki eldönteni kinek van élete és kinek nem, rossz lehet egész nap azon filozofálni ,hogy neki tuti nincs élete most megmondom neki.

Botond
Azért,ha csak egyel több iqd lenne mint neki pont lesz@rnád mit ír ide, és átnéznél a hülyeségeim.
Narxis
Valóban nagy munka a borítékolás, ha nem figyel az ember könnyen verejtékezhet a kisujja.Szerintem kérj veszélyességi pótlékot is, mert még valamelyik galád boríték megvágja az ujjad.

Egyébként nem ez a baj, hanem, hogy nem ismered el, hogy nolifer kocka vagy + köcsög leecher és ezt még hirdeted itt is meg blackravensen is.

shaime01
legalább a szókiforgatáshoz értesz. Az meg ,hogy én munka és tanulás mellet IS tudok sok szabadidõt felszabadítani szerintem nem tul egyedi bár kitudja.. ^^

Narxis
Aha, szerintem is irigy vagyok, hogy szüleid tartanak el és tanuláson kívûl a WoW-ban kockulsz a 235. altod szintezésével meg a leecheléssel.Igazad van. 😊

shaime01
hehe láttom irigykedsz ··

engem még szüleim eltartanak de sebaj egyébként sem dolgozok most mert vizsgaidõszak van végülis hülyeség vitatkozni veled ugy is megmondod az ellenkezöjét <#unalmas>

Botond
de -.- csak a druid gimp,azt kell boostolni feral vonalon -.-
Fehercsoki
Szerintem azért annyira nem erõs a lock mint sokan gondolják...

én a rugóra szavazok

elsõ része igaz, második része meg egy qrva nagy baromság...

Shortstop
lol

Narxis
Borítékol és abból már simán megél. 😊

picket
veszi e-bayen.

&#3237;_&#3237;

Shortstop
honnan van ennyi idõd?? de most komolyan 😊

Csirke4
Nemvót keylogger. :C
Lynx_TWL
ahaok..

Add
Az a mob aki akkor csatlakozik a harchoz, amikor éppen nyernél, és segitségével meghólsz.

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Lacee
esetleg az mmorpg etikett mellé ez a kis szószedet is mehetne, nem?
link

PUG meghatározás tetszett:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"