World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
http://www.youtube.com/watch?v=-bUDruS47Xk&feature=related
Ami a jobb szélen van fõleg az érdekelne, esetleg tudtok ajánlani feral druidnak arenas addoonokat?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
2. feltételezés: naaagy gonosz szörnyek nagyokat ütnek, mivel nagyok és gonoszak.
3. feltételezés: ha a játékosok le akarják gyõzni a naaagy gonosz szörnyeket, akkor szükségük lesz arra az erõforrásra, amit a naaagy gonosz szörny (a továbbiakban nagsz) elvesz tõlük. Mivel a nagsz életerõt vesz el, ezért arra lesz szükségük.
4. feltételezés: az erõforrások újratöltése / megszerzése izgalmasabb mintha a kezdetektõl rendelkezésre állna.
1. következmény: megszületett a healer kaszt, ami a többi játékos egyik erõforrását újratölti a nagsz elleni harcban. Mivel a nagsz nagyot sebez, ezért sokat tölt vissza.
2. következmény: ha játékosként olyan másik játékost próbálsz elagyabugyálni, aki a nagsz sebzése ellen létrehozott healer kasztok egyikébe tartozik, vagy van ilyen haverja aki ott áll mögötte, akkor kösd fel a gatyád, mert a nagszhoz hasonló sebzést kell produkálnod, lásd 1. következmény.
5. feltételezés: ha egy játékosnak rendelkezésére áll olyan erõforrás, amivel megakadályozhatja, hogy legyõzzék, akkor azt az erõforrást szenvedélyesen gyûjteni fogja
3. következmény: ha 5. feltételezésben szereplõ erõforrást biztosítjuk (hp, resi), akkor elõfizetõket nyerünk, ha elõfizetõket nyerünk, akkor $$$...
Amúgy a téma lerágott csont, ezerszer mondtuk, hogy ez egy pve játék, és pvp-ben sosem lesz az egyensúlynak morzsája sem (nem kell bizonygatni, nem is volt soha!), 1v1-ben meg maximum a klónháborúban vagy egyensúly. A healelés és a pvp amúgy sem puszipajtások.
ಥ_ಥ
Hát jó, én is bg-zek, és tényleg szét lehet szakítani elég sok mindenkit, de egy 1200+ resis healert mire kifogyasztasz manából, azelött fogy el a te hp-d (ok, lehet dk-val nem, mert van 3 tonna selfheal-je), vagy csak simán beleõszülsz, mire méltóztatik megpusztulni.
Pl. ma is találkoztam SotA-n olyan resto duduval, hogy kb. 1 percen át ütötte 3 dps class, s gecire nem akart megdögleni...aztán megnéztem armory-n, laza 1261 resin csücsült...ja mondom ok, igy már értek mindent.
A dolog másik felével egyetértek, amint hozzájutnak a népek az új set-hez és ezt összekombózzák az ICC heroic-os motyókkal, úgy fog elszállni ez a buff, mintha sose lett volna, akkorát fog ugrani a dps. Bár mondjuk én ezt annyira nem bánom :S
akkor már inkább a lock set, az tényleg frankó lett.
Sok értelme van így..
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
akkor már inkább a t3...
többi is kinn van már mmo-champion-on...
én pl. ma kb. 5 percig ütöttem egy resto sámánt, s egyszerûen nem birtam leküzdeni 50% hp alá, bármit is csináltam...
másnak mik a tapasztalatai? (hozzátenném: resi változtatás már él, csak a tooltip még nem mutatja)
Egyrészt 5-fõsben(, márpedig a kérdezõ ezügyben érintett csak) az aggro problémák 99%a aoe/trash jellegû. Azonkívül a bossok sem immunusak arra fele a taunt effektekre, márpedig "normális" dps mellett többnyire erre lesz szüksége.
De a lényeg, hogy az expertise minimálisan növelné a single target aggroját, mivelhogy runestrike-al nagyságrendileg több aggrot generál mint bármilyen exp-függõ képességgel, a pull threat-et pedig spell típusú dmg-el éri el.
Dk tanknak akkor van szüksége expertisere, ha normálisan raidezik, egyrészt hogy a bossok ne csapják le 1 parry után, másrészt hogy pl Twin típusú fightokon 15k+ dps mellett is tartsa az aggrot.
Az, hogy az ismerõsöd 2 gyors egykezessel(értsd - minimális weapon-based threat) tud tankolni csak 2 dolgot bizonyít:
1.nincs szükség expertise-re 5fõsben, mert spell típusú threat még szánalmas rune strike mellett is elég
2.a wowot már régóta olyanra tervezik, hogy az idióták is tudják játszani
Azért bátor ember aki ebben a fórumban kér tanácsot... Angoltudás fejlesztésévl, majd spellbook elolvasásával több választ kapnátok a kérdéseitekre.
az én dk-m 2,6-os dps main fegyvert és 1,7-es tankolós offhandet használ, aggroval nincs gond. Gondolom mûködhet a két gyors tankolós fegyverrel is, de ha hawkie-nak pont az aggrogenerálás a probléma (és a defenzív statok megvannak a fegyver adta pluszon kívül is máshonnan), akkor maradjon inkább a lassú fegyvereknél.
DK tank mehanikát annyira nem vágom de gondolom nem kicsit számít a bevitt ütés agro szempontjából , warri tankom van az más mehanikával mükszik 😊
hawkie22 :
Esetleg próbáld ki a tankolást 2 gyors 1 kezessel ismerõsöm DK-ja dw 2 kardal és nemigen fordulnak le róla a mobok.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Amúgy is ott játszik 2 irl haver. 😊
Ha a realmen egyetlen magyar guild van abban nem szabad lenni.<#idiota>#idiota>
Most gyorsan floodoljátok ki ezt a hsz-t mielõtt picket meglátja. :o
"De a realmen ez az egyetlen magyar guild és nagyon is jó."
Nem feltetlen igaz. Sokan vagyunk magyarok arrafele, csak epp nem feltetlen abban az emlitett guildben, amelyben ezek szerint te is vagy.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Fõkeg úgy, hogy login képernyõn ki is van írva....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Van egy új tag a guildben... Hunwarriorhun...
Azt hiszem a neve mindent elárul 😄 Mit lehet olyannal csinálni, aki az ég világon semmit nem ért, ami a chaten elhangzik. Az alapfogalmakkal és a játékmechanizmusokkal sincs tisztában. Persze elvárja, hogy elmogyorózzák azokat neki. A mai eset volt a csúcs: Bronze Tube-t akart valami questhez. Fél oldalon ecseteltem neki, hogy szerezheti meg. AH-t választotta. Megkérdezi: "mire kell keresni?" Hát lepörgött elõttem az összes interneten látott facepalm.jpeg kép.
Multkor már magyaráztam neki az AH-t: mondtam neki, hogy pár stack linen clothból összejön a mountra. Õ inkább kéregetett.
Most komolyan... mit lehet ilyennel csinálni? <#zavart1>#zavart1>
/panasz vége
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ismerem a Howling Blastot, és használom is. Most dolgozom a gear másik felének lecserélésén, de még csak a szükséges badge-ek 1/3-a van meg. xD
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
1. nézd meg kire hallgatsz, expertise gemeknek 0 köze van hozzá h 5fõs instákban mennyi aggrot generálsz
2. ha nem ismered a Howling Blastot minek vagy frost?
3.trashgroupon dnd+hb+bb vagy go unholy, daily hc trashen diseaseknek nincs értelme kb mióta a hb full dmgt okoz ff nélkül, mert vagy meghalnak a mobok mire pestilence-ig eljutsz, vagy olyan 800 dpsû csodákkal vagy együtt akik akkor sem overagroznak ha közben elmész kávét fõzni, csak a hunternek mondd meg h growl off.. It+Ps -t akkor használj, ha még van mire miután refresheltek a rúnák...
4. Drak Command, Death Grip... ma már 5fõsben ez a 2 fõ dolgod(ilyen gearrel legalábbis biztos..), a tehénnel még war stompod is van...
5. szerezz normális geart, ma már nem így néz ki egy alt, badge-bõl kb az itemeid felét le lehet cserélni + aggrohoz vegyél egy gretaness-t
6.játsz inkább huntert/rogue-ot
Existo : elolvastam, de inkább egy aktív játékost véleménye érdekelt.
Ellövöm az összes aggrogenerálós cuccot, D&D, Icy Touch, Pestilence, Blood Boil meg Rune strike, ha elérhetõ, de egyszerûen egy jobban felszerelt pala vagy lock simán lepipál, ha velem egy idõben kezdik el támadni ugyanazt a mobot.
A kérdés, hogy +str-es gemek ezen mennyit segíthetnek?