World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Vannak érdekes dolgok. 😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
eléggé összekavarják az egészet már :S
Erre te hányat írsz az érvelés részben? 14-et...
3-ast adnék de írtál a bónusz részbe ami +fél jegyet ad hozzá így 3/4-ed LENNE de mint tudjuk a bizonyítványba ilyet nem lehet írni és félév van tehát lefele kerekítünk.
3-as.
ಥ_ಥ
A topik nem csak a játékosoknak van, hiszen az elõzõ felmérés is mutatja, hogy bõven vannak itt olyanok, akik régen játszottak. Szerintem válasszuk szét az új játékosok értelmi színvonalának és a topik problémájának kéréskörét, mert ha megnézed most is a régi motorosok katalizátorai az eseményeknek.
Színvonalat vársz egy topiktól, ami több mint kilenc évvel ezelõtti indulása után a #2 hozzászólással egybõl hülyeséget, a #3-al pedig fikázást váltott ki az emberekbõl. Az arányok nagyjából egyenlõek maradtak azóta is, csak nyílt két új kategória: "Az idióta kérdések" és "A kezdõk elküldése a halál falloszára". Én azt mondom, hogy még örüljünk a 20% normálisnak, a többi négy kategória meg kiirthatatlannak bizonyult az évek próbálkozásai során.
Wildor nyafog, Botond beszól, Crassus szidja a noobokat, te bohóckodsz, én elmélkedem ezeken a hülyeségeken meg a világegyetemen, és még néha beleugat valaki a törtszerós kérdésével. A nevek változnak, a tartalom a régi. Ráadásul vannak õrszemek - mint az iskolában, hogy jön-e a tanár - és amint félrenéz az ápoló kezdõdik a csilláron lengedezés, a gyengék és újak piszkálása, anyázás, bohóckodás, kiabálás. Szerintem nem az IQ-t kéne felmérni. Okos ember is lehet tapló, és hülye ember is lehet udvarias, és az internet által biztosított névtelenség és arctalanság pajzsa mögül könnyû az elõbb szemléltetett cirkuszt összehozni.
Közös erõvel, mert ennek mindannyian részesei vagyunk. Persze jó, ha a topik érdekes, de annak is van az a szintje, hogy ne sértegessük egymást, és az a véleményem, hogy ez szórakoztató a legtöbb olvasó számára. Nem szeretném, ha arról szólna a topik, hogy mit moderálok ki. Szerintem ti sem szeretnétek.
Amúgy menj a picsába. Menj a hold sötét oldalára, ott várd a reggelt, amikor az úrpockok visszajönnek a kráterek búzamezõirõl, akkor fejjél belõlük egy vödör tejet. Ha készen vagy, akkor eléggé átgondoltad az életedet ahhoz, hogy újra hozzászólhass a World of Warcraft topikhoz. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
armson lévõ talenteket simán szétszórhatod máshol is a deflection kivételével
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Get a life!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Szvsz régen nem volt ennyi hülye, csak a Blizz rájött ha lejjebb viszik a játékhoz szükséges értelmi szintet (lásd->PVE=ezymode,faceroll) akkor mégtöbb hülyegyerek fog tartósan elõfizetni. :o
Picket úr, kérem ezzel kapcsolatban szólaljon fel és érveljen az állításom mellett/ellen legalább 15 mondatban! Plusz pontért küldjön el a picsába és nevezze meg a javítóintézetet ahol Ön szerint a hátralevõ napjaimat tengethetem!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
errõl van szó
http://www.akciofigura.hu
Csak kíváncsi voltam erre a kiegre is az elsõ részhez, de hát ha még nem jelent meg...lehet cimbinél kéne érdeklõdnöm, biztos megvan már annak is az RC verziója.
Állítólag ez az ember vezeti a Blizzard titkos fejlesztéseit, jelenleg magyarországon van: http://videa.hu/videok/vicces/janos-bacsi-ufo-s-elmenyei-furcsa-foldonkivuli-idegen-EoxO8SgITjWUtloS (bocs de rendes linket még nem enged az sg-re beszúrni)
Get a life!
De elõre lehet tölteni egy csomót.
És apukám a Blizzardnál dolgozik, gamemaster úgyhogy tudott hozni private torrrent linket. Szal kushadj.
Teneked soha nem töltött elõre patchet, mi? Végülis a 3.2.2-õnek az elejét egy kb 500 megás fájlt a kiadás elõtt nemtom hány héttel már lehetett szedni....
WoW-3.3.x-to-4.0.1-enGB-part1.torrent zsííír. Jön 260-al! De gexinagy, 3 és fél giga!!!
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10