World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
az oké,de baszki egy ilyen t9 szintû gearrel még ha össze vissza is nyomogat valaki akkor is felkéne pörögni a DMG nek 2-3000-ig.....ennyire nem lehet valaki kock

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

GS < SKILL

Get a life!

kb 2-3or voltam eddig hor-ban , és nem attól függ, hanem a tanktól, hogy milyen módon szedi fel az addokat ( bénán vagy jól)

Egyébként ha már random HC, nem tudom ki találta ki hogy HoRben jobb ha Arthas után szaladunk de lényegesebben többször van wipe. Sõt ha normál módon csináltuk, vagyis Arthas volt mögöttünk akkor egyszer se véreztünk el.

Vannak érdekes dolgok. 😛

A GS már akkor is hülyeség volt amikor kitalálták, csak arra jó hogy gyorsan meg lehet nézni kb hova járhat instázni, másra nem igen.

Csirke4
Ennnyit a GSrõl... :/
Fehercsoki
Az azért kemény,auto attackal többet lehet tolni.

[HUN]Crassus
úJ negativ DPS rekord random HC ban/VH/ egy 4500 GS-es retardintól 657!!!!!!azthittem szétbasz az ideg.....healer palámmal nyomok ekkora DPS-t HC-kban ninjában miközben pörög a heal.....hihetlen szánalom emberek játszanak....és ez nem tapasztalatlanság ez pure butaság miatt!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

igazából vegyesek az érzéseim
eléggé összekavarják az egészet már :S
Én várom kíváncsi vagyok a változásokra. Csak azokat fogom sajnálni aki a kieg után nem látta az eredeti Azerothot. 😄

ki várja már az új kieget? rajtam kivül persze <#taps>
picket
Gyorsabban lett reggel a hold sötét oldalán mint gondoltam <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Csirke4
legalább 15 mondatban...
Erre te hányat írsz az érvelés részben? 14-et...
3-ast adnék de írtál a bónusz részbe ami +fél jegyet ad hozzá így 3/4-ed LENNE de mint tudjuk a bizonyítványba ilyet nem lehet írni és félév van tehát lefele kerekítünk.

3-as.
picket
Valami hílerrõl, pévépérõl meg rezilienszrõl volt szó, én csak ennyit értettem, meg hogy nagy az õ fájdalma. De nem is biztos, hogy arra reagáltam, hiszen semmi összefüggés a posztók között. Nem is értem, miért függene posztó össze. Lehet, hogy ezt sem neked írom, még nem tudom. Majd kiderül.

&#3237;_&#3237;

picket
Bár. 15. Mondat. Nehezen. Fog. Összejönni. De. Megpróbálom. Rájájzenreklámosmódszerrel.

A topik nem csak a játékosoknak van, hiszen az elõzõ felmérés is mutatja, hogy bõven vannak itt olyanok, akik régen játszottak. Szerintem válasszuk szét az új játékosok értelmi színvonalának és a topik problémájának kéréskörét, mert ha megnézed most is a régi motorosok katalizátorai az eseményeknek.

Színvonalat vársz egy topiktól, ami több mint kilenc évvel ezelõtti indulása után a #2 hozzászólással egybõl hülyeséget, a #3-al pedig fikázást váltott ki az emberekbõl. Az arányok nagyjából egyenlõek maradtak azóta is, csak nyílt két új kategória: "Az idióta kérdések" és "A kezdõk elküldése a halál falloszára". Én azt mondom, hogy még örüljünk a 20% normálisnak, a többi négy kategória meg kiirthatatlannak bizonyult az évek próbálkozásai során.
Wildor nyafog, Botond beszól, Crassus szidja a noobokat, te bohóckodsz, én elmélkedem ezeken a hülyeségeken meg a világegyetemen, és még néha beleugat valaki a törtszerós kérdésével. A nevek változnak, a tartalom a régi. Ráadásul vannak õrszemek - mint az iskolában, hogy jön-e a tanár - és amint félrenéz az ápoló kezdõdik a csilláron lengedezés, a gyengék és újak piszkálása, anyázás, bohóckodás, kiabálás. Szerintem nem az IQ-t kéne felmérni. Okos ember is lehet tapló, és hülye ember is lehet udvarias, és az internet által biztosított névtelenség és arctalanság pajzsa mögül könnyû az elõbb szemléltetett cirkuszt összehozni.

Közös erõvel, mert ennek mindannyian részesei vagyunk. Persze jó, ha a topik érdekes, de annak is van az a szintje, hogy ne sértegessük egymást, és az a véleményem, hogy ez szórakoztató a legtöbb olvasó számára. Nem szeretném, ha arról szólna a topik, hogy mit moderálok ki. Szerintem ti sem szeretnétek.

Amúgy menj a picsába. Menj a hold sötét oldalára, ott várd a reggelt, amikor az úrpockok visszajönnek a kráterek búzamezõirõl, akkor fejjél belõlük egy vödör tejet. Ha készen vagy, akkor eléggé átgondoltad az életedet ahhoz, hogy újra hozzászólhass a World of Warcraft topikhoz. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ez a link qrvajó, már 5 perce röhögök rajta folyamatosan 😄DD

én valami ilyesmivel mennék : http://talent.mmo-champion.com/?warrior#1f8Ws6pnU_CI,RO6qO-,9901

armson lévõ talenteket simán szétszórhatod máshol is a deflection kivételével

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Üdv, valaki tudna adni egy talentet ? Most lettem 80as a warrival, egyenlõre 5fõc hc-ra kéne a talent , fontosabb szempont h tudjam tartani az agrot, és ne sebzõdjek nagyokat, köszönöm.

Get a life!

cikasz
Hagyjad már szinész úr! Szerinted ezt valaki elhiszi neked? 😄

http://www.akciofigura.hu

Hülyék és kazuárok jönnek mennek, de Csirke beszólása örök <#idiota>

intellectet? én spellpowerre gemelek, sry...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Csirke4
Nem is néztem ki belõled elegendõ intellectet az elsõ feladat teljesítéséhez, de ügyesen próbálkoztál ezért kapsz egy sütit.
Utóbbit vállalom, menny a p*csába, és Pezinokról sok jót hallottam, és kellemes, dunaparti falucska...<#mf1>

Csirke4
Szerintem az aktuális felmérés menüpont alatt kéne indítani egy IQ tesztet és társítani azzal, hogy mikor wowoztál/wowozol.
Szvsz régen nem volt ennyi hülye, csak a Blizz rájött ha lejjebb viszik a játékhoz szükséges értelmi szintet (lásd->PVE=ezymode,faceroll) akkor mégtöbb hülyegyerek fog tartósan elõfizetni. :o

Picket úr, kérem ezzel kapcsolatban szólaljon fel és érveljen az állításom mellett/ellen legalább 15 mondatban! Plusz pontért küldjön el a picsába és nevezze meg a javítóintézetet ahol Ön szerint a hátralevõ napjaimat tengethetem!
Na nemá, h nem vetted észre, h csak válaszolt a szivatásra...

Az én cimbim meg FBIos,ott már tudják amit még blizzard sem,hogy már megvan a WoW5,én már azzal tolom
szánalmas kamu volt
Csak én érzem úgy, hogy baromság? World of Warcraft 2? Mi értelme lenne? Tudom, hogy volt róla szó, de akkor is. Minek 2. részt kihozni, ha egyszerûbb kiegészítõket gyártani hozzá? Mellesleg a pre-beta az az alfa verzió. Én nagyon kamuszagúnak érzem a hozzászólásod. Ha meg cimbid az egyik fejlesztõ, és neked kijuttatta, és tényleg létezik, akkor igencsak seggbebillenthetik miatta.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

http://wow.curse.com/downloads/packs/1426/default.aspx

errõl van szó
cikasz
mondjuk ha megmondanád melyik pakkról is van szó... És általában érdemes elolvasni a mellé rakott readme-t is!

Sziasztok! leszedtem egy fasza addon packot de mikor belépek a gamebe meghülyül az egész és egyáltalán nem úgy nézki mint ami a screenshoton látható.. segítségeteket elõre is megköszönöm
Jó, csak azért kérdeztem, mert Word of Warcraft 2-õzöm már, még csak egy pre-beta, amit még nem jelentettek be, és csak single-ben lehet tesztelni, de mivel cimbi az egyik fejlesztõ az USA-ban, így nekem már megvan.
Csak kíváncsi voltam erre a kiegre is az elsõ részhez, de hát ha még nem jelent meg...lehet cimbinél kéne érdeklõdnöm, biztos megvan már annak is az RC verziója.
Állítólag ez az ember vezeti a Blizzard titkos fejlesztéseit, jelenleg magyarországon van: http://videa.hu/videok/vicces/janos-bacsi-ufo-s-elmenyei-furcsa-foldonkivuli-idegen-EoxO8SgITjWUtloS (bocs de rendes linket még nem enged az sg-re beszúrni)

Igen nekem sose szed elõre patchet, mert elsõ dolgom kikapcsolni. De én nem is erre mondtam hogy átverik. 😛

😄😄😄D

Get a life!

panther112
Legkorábban novemberben...

Csirke4
De nembiztos, hogy annak.
De elõre lehet tölteni egy csomót.
És apukám a Blizzardnál dolgozik, gamemaster úgyhogy tudott hozni private torrrent linket. Szal kushadj.
Csirke4
<#wilting>
Teneked soha nem töltött elõre patchet, mi? Végülis a 3.2.2-õnek az elejét egy kb 500 megás fájlt a kiadás elõtt nemtom hány héttel már lehetett szedni....
Májusra igérik, és még az is csúszhat...romlik a színvonal, egyre több a gyökér SGn...<#levele>

Igen láma vagy mert nem veszed észre hogy mindenki téged szopat, nem jön ki a kieg még egy jó ideig.

Hú, elég láma vagyok, mert ezt most nem nagyon értem. Szerdán jön, de te már töltöd?

Csirke4
Sztem szerdán jön, nekem már szedi is a Blizz downloader at elsõ nagy részt!
WoW-3.3.x-to-4.0.1-enGB-part1.torrent zsííír. Jön 260-al! De gexinagy, 3 és fél giga!!!
Most 12, vagy 1-2? Mert ha már holnap kijön, az rohadt nagy királyság lenne!

Botond
Mármint február 1-2, csak elírtad?
cikasz
február 12.

Cataclysm mikor jön?

Nem értem miért vagytok annyira oda értem, értelmetlen pénz kidobás, fõleg 10k.... icc10-bõl vagy 25bõl jobb fegyver esik amit elviszel kb 200dkp-ért...

Get a life!

Lacee
lesz még más is... amúgy szemét mázlista, én még esni sem láttam, nem hogy meglenne 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ma lementem randomba, elsõre bedobott Pit of Saron-ba, ahol a trashbõl esett Battered Hilt, irtó mákkal elvittem, megcsináltam a küldisort, a kérdésem, hogyha megszereztem az 5 Saronite-ot, meg a kalapácsot a 2. bosstól, akkor a küldi leadásánál már megkapom a kész fegyót, vagy még rohangálnom kell jó darabig? 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Fehercsoki
Értem!Köszi!

Ha randomba mész elsõnek akkor utána lesz mentésed, ezért simán nem tudsz bemenni. De randomba van esély hogy megint oda tesz, ezért én azt csinálom hogy ha akarok valami cuccot elsõnek kiválasztom hogy oda akarok, utána meg csak random. Volt hogy egy nap 4x is betett ugyanoda.