World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néztem már 20 oldalt de sehol sem jutottam semmire.
Már 210 es a szakmám megvan a levél
De nem tudok vele semmit se csinálni.
Valaki esetleg egy PÜ ben vagy akár itt is elmondaná?
BattleTag: kabel15#2672
Másodsorban pedig nem akarok bunkó lenni, de gyerekek google a barátod beírod és az elsõ 5 linkben ott lesz a válasz. Értem én kényelmesebb ide beírni és várni a válaszra, de mindig nem fognak az emberek vagy ha fognak néha negatív éllel. Bár már ezeket szerintem 1000* elmondták elõttem, de google, wowhead, thottbot, stb...
http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-engineering-guide.html
Elmentem Dolanaarba és megtaláltam azt akinek odakell adni a dobozt de nem tudom hogyan kell neki odaadni. Ha rámegyek akkor csak a szobáról vagy a nemtom mirõl beszél. Szóval hogy kell odaadni neki?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Nemtudok donteni DK-hoz
dual talentrol lenne szo Blood talent mellé , melyik a jobb a Frost vagy az Unholy ?
itt egy armory link is hatha érdekel valakit bár semmi extra
link
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Meg tudja valaki mondani hogy lehetek GOBLINE engineering es?
Mert kaptam 1 küldit OG ben amivel el kellet mennem tanaris ba.
Elmentem leadtam. De nem történt semmi. Elvileg kéne kapnom 1 papírt de azt hol kapom?
Vettem egy Authenticator-t,azota nyugodt vagyok.
De persze biztosra csak úgy mehet az ember, ha authenticatort használ, ennek van mobiltelefonra telepíthetõ verziója is fél euróért.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
warri + én shaman a felállás
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
itt célszerûbb a lock-ot ütni, mert ha nem, akkor vagy te, vagy a partnered fog fear-ben rohangálni állandóan.
aztán ha rugóval tolod, akkor hunter + healer csapat ellen is célszerû a huntert gyopálni, vagy úgy kapja szét a rugót, mint a villám.
szintén ha mondjuk feral druid + disco pap jön szembe, s te is pappal vagy, akkor is célszerû a dudut ütni, priest-et cc-zni, vagy a papod pikk-pakk ki fog múlni, cloth-os a feraldudu több, mint halálos...
dps sámlik ellen is célszerû a sámánt ütni, cement és elem sámli is elég szép burst-öt tud kitolni, ami nem túl egészséges cloth-ra, leather-re nézve...
igy hirtelen most ennyi jutott eszembe.
vagy cdgalaxis.hu, a dobozos változat 8 ezer körül.
2v2-rõl van szó...
Van olyan eset, amikor nem a healert kell elõször ütni? Ha igen, melyek azok?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
nem tudtok ajánlani egy megbízható oldalt ahol meg tudnám vásárolni a lich king kieg. cdkeyt?blizznél még mindig 35 eur...
Get a life!
Eddig dk-val és huntival dps-eltem, de mivel volt druidám is és tank hiány lépett fel a klánomban meg kell csinálnom a dudu tankot.
Tudnátok ajánlani 1 jó talent kiosztást+glyph-eket?
Köszi
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Get a life!
Sajna nem értek annyira angolul és csak ezt tudtam kiszedni belõle.
Lenne még 1 kérdésem.
A LOCK omnak Enchanting+Tailoring ja van!
Azon gondolkoztam hogy a tailoringot lecserélhetném enginering re.
Szerintetek megérné? a LOCK ommal is inkább PVP-s vagyok.
Buknám a szõnyeget a táska készítést viszont nyernék vele egy szemüveget.
Nehéz a döntés :S
ಥ_ಥ
én meg már többet is.
aki komolyabban akar pvp-zgetni, annak erõteljesen ajánlott az engi szakma.
ahogy devil is mondta, az 3 embernél, jól koordinálva 6k dmg, ami egy lowhp-ra küldött playanál instant halál, mert nem fogják elég gyorsan felvakarni onnan, még akkor se, ha a healer kitrinketeli az éppen bekapott cc-jét
szal engi igen hasznos 😊
amellett meg bg pvp-re ott van még a nitro boost cipõre, ami szintén gecijó dolog, a köpenyre az ejtõernyõ, szintén nagyon fun cucc, a kesztyû enchant a legjobb, ami elérhetõ pve-re (340 haste 1 perc cd-vel, elég OP), övre bomba, ami mellé még bs socket is tehetõ, szal engiben vannak nagyon jópofa dolgok 😊)
és akkor még nem is mondtam, hogy az dimensional ripper mekkora fun cucc :S
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jah és még egy kérdés. Jelenleg Encsis és tailoringes vok. Ezek is el fognak veszni, mármint a szakmák? Jah és a repum is SW-el mingyárt friendsip-es. Ezek is elvesznek? Kösz a választ.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
De ott van a tér fagyasztás amivel meg tudom fagyasztani.
Amúgy egy hangjelzés nem kiséri vagy valami?
Olyasmire gondolok pl mint az OMEN addon nál mikor már túl nagy az agro-m.
PVP karaktert szeretnék belõle. Inkább BG-t szeretem mint az arénát.
Erre kéne 2 prof.
Ruhám lesz instákból+honor
Enchantom a LOCK omtol.
De még mindig nem tudok dönteni.
Alszok rá még egyet.