World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Matek órai unatkozás, majd kész mû: (elég szar lett..<#wilting> )

Ha megcsináltad azt a pár questet és megvan a membership card akkor szerintem megvan. Itt van róla minden.

kabel15
PLZ valaki mondja el hol tudok specializálódni.
Néztem már 20 oldalt de sehol sem jutottam semmire.
Már 210 es a szakmám megvan a levél
De nem tudok vele semmit se csinálni.
Valaki esetleg egy PÜ ben vagy akár itt is elmondaná?

BattleTag: kabel15#2672

Affli, 54/17/0
Másodsorban pedig nem akarok bunkó lenni, de gyerekek google a barátod beírod és az elsõ 5 linkben ott lesz a válasz. Értem én kényelmesebb ide beírni és várni a válaszra, de mindig nem fognak az emberek vagy ha fognak néha negatív éllel. Bár már ezeket szerintem 1000* elmondták elõttem, de google, wowhead, thottbot, stb...

Parancsolj, ezek szerint 200-tól lehet választani.
http://www.wow-professions.com/wowguides/wow-engineering-guide.html

Elakadtam a Dolanaar Delivery küldetésnél.
Elmentem Dolanaarba és megtaláltam azt akinek odakell adni a dobozt de nem tudom hogyan kell neki odaadni. Ha rámegyek akkor csak a szobáról vagy a nemtom mirõl beszél. Szóval hogy kell odaadni neki?
vénfarok
csõ, szerintetek most locknak arénára sl/sl vagy destro a jobb spec?

kabel15
Engineering specializálódást csak 300+ lehet csinálni?

kakaoskalacs
dps inkabb

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Lacee
dps vagy tank talentet szeretnél?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

kakaoskalacs
Üdv
Nemtudok donteni DK-hoz
dual talentrol lenne szo Blood talent mellé , melyik a jobb a Frost vagy az Unholy ?

itt egy armory link is hatha érdekel valakit bár semmi extra

link

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

azért felhívnám a közönség figyelmét egy apró tényre, amit vagy elhisztek vagy sem. a játékost aki aranyat vesz csak akkor banoljálk ha valaki jelenti (na de önmagát nem fogja, az eladó meg szintén nem fogja). a blizzardnak nem érdeke a vásárlót banolni, ellenben az árust igen, mert az ha nem akarja abbahagyni újabb és újabb accokat kell vennie. ez a rendszer jól mûködik mint látszik, mert wow mindig az eladási toplistán van.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

kabel15
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani hogy lehetek GOBLINE engineering es?
Mert kaptam 1 küldit OG ben amivel el kellet mennem tanaris ba.
Elmentem leadtam. De nem történt semmi. Elvileg kéne kapnom 1 papírt de azt hol kapom?

fejnelkuli
En nemvasarolam,nemjartam gyanus helyeken,nemadtam meg a jelszavam, megis lenyultak az accom. Mai napig nemjottem ra hogyan.Lefutattam 10 fele irtot-keresot,Blizz altal javasolt programokat es nemtalaltam semmit a gepemen.
Vettem egy Authenticator-t,azota nyugodt vagyok.

Igen, az authenticatorról olvastam én is, csak én azért nem tudom használni, mert a hardwares verzió (authenticator token?) Mo.-n nem igazán beszerezhetõ, mobilomon meg a wap/web rész valamiért nem akar mûködni, anélkül meg ha jól sejtem nem nagyon érek vele semmit.Szóval marad a tûzfal/vírusírtó kombó és a minden gyanús dologtól távolmaradás 😄
Lacee
az accountlopások nagy része olyanokkal történik, akik az általad említett dolgoknak beugranak: eleve kiszolgáltatják az adataikat, aranyat vesznek stb.
De persze biztosra csak úgy mehet az ember, ha authenticatort használ, ennek van mobiltelefonra telepíthetõ verziója is fél euróért.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok, nemrég kezdtem el játszani a wow alapjátékkal (egyelõre), de elég sokat olvasom hogy megszaporodtak az account lopások. Az lenne a kérdésem hogy ha nem vásárolok aranyat online (miért is tenném), nem válaszolok phishing mailekre, nem látogatok gyanús weblapokat (farm 100000gold in one hour, stb...), és nem adom meg az acc infomat senkinek akkor lehetséges-e hogy feltörnek csak ip., illetve egyéb alapján alapján,és ha igen tudok-e ez ellen védekezni valamilyen módon. Elõre is köszi
antgecc
kösz az infókat.

warri + én shaman a felállás

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

köszi az infót!megrendeltem!
pl. resto druid + affli lock
itt célszerûbb a lock-ot ütni, mert ha nem, akkor vagy te, vagy a partnered fog fear-ben rohangálni állandóan.
aztán ha rugóval tolod, akkor hunter + healer csapat ellen is célszerû a huntert gyopálni, vagy úgy kapja szét a rugót, mint a villám.
szintén ha mondjuk feral druid + disco pap jön szembe, s te is pappal vagy, akkor is célszerû a dudut ütni, priest-et cc-zni, vagy a papod pikk-pakk ki fog múlni, cloth-os a feraldudu több, mint halálos...
dps sámlik ellen is célszerû a sámánt ütni, cement és elem sámli is elég szép burst-öt tud kitolni, ami nem túl egészséges cloth-ra, leather-re nézve...

igy hirtelen most ennyi jutott eszembe.

Lacee
nem sokkal jobb, de 35 dollárért itt: eakeys
vagy cdgalaxis.hu, a dobozos változat 8 ezer körül.

antgecc
BC óta nem arénáztam, igazából akkor se sokat, úgyhogy lenne 1-2 kérdésem a hozzáértõkhöz. Bár egyelõre csak egy:

2v2-rõl van szó...

Van olyan eset, amikor nem a healert kell elõször ütni? Ha igen, melyek azok?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

üdv!
nem tudtok ajánlani egy megbízható oldalt ahol meg tudnám vásárolni a lich king kieg. cdkeyt?blizznél még mindig 35 eur...
Lacee
vagy tankolj a DKval 😊

Teljesen igazad van, kb a játék lényege 😄😄

Get a life!

Sziasztok.

Eddig dk-val és huntival dps-eltem, de mivel volt druidám is és tank hiány lépett fel a klánomban meg kell csinálnom a dudu tankot.
Tudnátok ajánlani 1 jó talent kiosztást+glyph-eket?

Köszi

antgecc
Kösz az infót, öcsémnek be is ajánlottam, 4.5 év után lehet visszatér! 😊

PiszkosFred
Jol nez ki, alarakva egy choppert, feltekerve a "born to be wild"-t egesz jol lehe vele pozolni orgri/if foteren az AH elott. Fontos eleme a jateknak!

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
gondolom nem nagyon érdekel senkit aki idelátogat, de hátha: ezen a héten csak 5 euró az alapjáték digital downloadként, a Battle Chest (tehát alap+BC+guide) pedig 15. Egyhavi díjért megéri.

mit érsz egy szemüveggel ? lóf*szt se...

Get a life!

kabel15
Ez csak annyi hogy area52 visz?
Sajna nem értek annyira angolul és csak ezt tudtam kiszedni belõle.
Lenne még 1 kérdésem.
A LOCK omnak Enchanting+Tailoring ja van!
Azon gondolkoztam hogy a tailoringot lecserélhetném enginering re.
Szerintetek megérné? a LOCK ommal is inkább PVP-s vagyok.
Buknám a szõnyeget a táska készítést viszont nyernék vele egy szemüveget.
Nehéz a döntés :S

picket

&#3237;_&#3237;

kabel15
Szia!

Bocsi ezt nem értem: "dimensional ripper" ez mire van 😊

"azzal még nem nyertünk meccset😛"

én meg már többet is.
aki komolyabban akar pvp-zgetni, annak erõteljesen ajánlott az engi szakma.
ahogy devil is mondta, az 3 embernél, jól koordinálva 6k dmg, ami egy lowhp-ra küldött playanál instant halál, mert nem fogják elég gyorsan felvakarni onnan, még akkor se, ha a healer kitrinketeli az éppen bekapott cc-jét
szal engi igen hasznos 😊

amellett meg bg pvp-re ott van még a nitro boost cipõre, ami szintén gecijó dolog, a köpenyre az ejtõernyõ, szintén nagyon fun cucc, a kesztyû enchant a legjobb, ami elérhetõ pve-re (340 haste 1 perc cd-vel, elég OP), övre bomba, ami mellé még bs socket is tehetõ, szal engiben vannak nagyon jópofa dolgok 😊)

és akkor még nem is mondtam, hogy az dimensional ripper mekkora fun cucc :S

Csirke4
Frissítsd fel az elmém mert én nem emléxek semmire. 😞
antgecc
Nem a druidodból lesz DK! Ha eléred a druiddal a lvl55-ös szintet, akkor indíthatsz egy új DK karaktert. A druidod megmarad, lesz mellette egy DK-d, ami 55-ön indul.

picket
A dk egy új karakter.

&#3237;_&#3237;

picket
Mit mondtam a félrevezetõ "segítségnyújtásról"?

&#3237;_&#3237;

rofl XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

<#eljen>
panther112
Nincs mit, mindig is úgy gondoltam, hogy nekünk, pro játékosoknak, össze kell tartanunk.

Thx az infókat. Sokat segítettél. Hát még alaposan átgondolom, még mielõtt átváltanék. Thx mégegyszer.
Ok kösz az infot, így már más😄
Jah és még egy kérdés. Jelenleg Encsis és tailoringes vok. Ezek is el fognak veszni, mármint a szakmák? Jah és a repum is SW-el mingyárt friendsip-es. Ezek is elvesznek? Kösz a választ.
panther112
Én is úgy gondolom, hogy professzionális játék kizárólag a cseppfolyós állapot felvétele után kezdõdhet el.

shaime01

Sziasztok!Azon filózom kéne kezdeni egy D.Knight-ot. Jelenleg egy tank dudum van, s az lenne a kérdésem hogy, ha átállok D.K.-ra akkor az eddigi összes tulajdonságom eltûnik? És minden egyes kasznak (pl: human, vagy gnome) ugyanaz a D.K. talentje stb. lesz? Kösz a segitséget.
jazzy
rárakja scrollra, end of story
És hogy enchantolod a másik karaktered BoP-os cuccait? <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

kabel15
Hát nem tudom mekkora az a távolság.
De ott van a tér fagyasztás amivel meg tudom fagyasztani.
Amúgy egy hangjelzés nem kiséri vagy valami?
Olyasmire gondolok pl mint az OMEN addon nál mikor már túl nagy az agro-m.
PVP karaktert szeretnék belõle. Inkább BG-t szeretem mint az arénát.
Erre kéne 2 prof.
Ruhám lesz instákból+honor
Enchantom a LOCK omtol.
De még mindig nem tudok dönteni.
Alszok rá még egyet.