World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valahogy az jobban érdekelne, mint a tegnap+mai "beszélgetés"...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

picket
Ha t1 az én törlési sebességem és t2 a moderátorok reagálási sebessége, akkor a megfigyelések alapján megállapíthatjuk, hogy Δt=t2-t1 esetén Δt>>0. Ha a másodpercenként felháborodott olvasók száma x és ezek p százaléka zárkózik el ezek után a normális témák megvitatásától attól tartva, hogy õt is retardáltnak nézik, akkor mekkora kárt okoz egy esetleges büntetõpont megvárása a topik színvonalát illetõen?

Most hogy elmentek a bölcsészek beszélhetünk a hüvelygombáról? 😄

ಥ_ಥ

Jaj ne, tévedtem. 😞

Ó, de kár, pedig ezért a vonatgázolásos halálunkat kívánó üzenetéért barátunkat az egyik moderátornál szerettem volna bemutatni, hátha észhez téríti majd pár büntiponttal. 😞
De végül is így is jó, remélhetõleg abbahagyja.

picket
A trollos kép cuki, a többieknek meg:

Nem szeretek törölgetni, ti feleslegesen gépelgettek, én meg nem élhetem lusta életemet, és szorgalmasnak érzem magam :c

ಥ_ಥ

jazzy
Ne foglalkozz a hülyékkel csak toljad 😄
Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

capaszabi
az nem erdei lény, hanem SZÖRNY!

thx!

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

jah, ez is jó...

na valaki most örül nekem 😊

Lacee
lol, kiütöttél, és pont ugyanezt akartam beírni 😄
akkor inkább: /script SetCVar (“cameraDistancemax” ,50)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Interface options - Camera - Max camera distance-et húzd maxra.

plusz ird be ezt konzolba a játékban:

/console cameraDistanceMax 25

Ezzel a kettõvel szépen ki lehet zoomolni jó messzire a kamerát, ha szükséges.

"gyomorforgató felvonása"

na szerintem ez az a pont, ahol ülj le kicsit aztán gondolkozz el azon, hogy mit is mûvelsz.
nézz kicsit magadba, nem fog megártani egy kis önvizsgálat -.-

amúgy meg nemtom mit téped itt még a szádat, mikor eladtad az accod és már nem wow-ozol...szal thxbye

ehh és tényleg, valahogy ezt elfelejtettem 😊) thx

Belemész az Interface Optionsbe -> Camera -> View Distance (vagy valami hasonló).

létezik olyan addon amivel esetleg távolabbról nézhetem a karaktert?! Sajnos néha elég átláthatatlan...

picket
Úgy látszik itt az ideje, hogy mindenki összefoglalót írjon az elõzõ 40 hozzászólásban történtekrõl, ezért így teszek én is.

Elsõ és legegyszerûbb megállapításom, hogy - amellett hogy lusta vagyok - az az elvem, hogy az emberek alapvetõen okosak, és mint tudjuk okos ember tanul a saját hibájából (az igazán okos meg a másikéból is), ezért nem törlöm a hozzászólásokat, feltéve hogy mindenki képes lesz a józan ész tükrén át, érzelemmentesen értelmezni azokat. Amennyiben ez nem sikerül (vagyis tovább fojtatódik a flém meg az omemgézés), akkor beletörlök a topikba, mint szorgalmas pedellus a Tailor-sor levezetésébe.

Aki nem elég bölcs ahhoz, hogy maga értelmezze az olvasottak között meghúzódó tanulságokat, azoknak szerényen felajánlanék néhányat:
-Kérdezz érthetõen, de kérdezz keveset! Minél több kérdést zúdítasz az emberekre, annál kevesebbet fognak (tudni) megválaszolni.
-Még ha a sokat kérdezõ, trollkodni látszó embertársunk alreg/flémelõ lenne, akkor sem tudja önmagában kiváltani a flémkedést. Kezdd viszont szarosbottalpiszkálni, és azonnal kitûzheted magad is a troll-kitüntetést (én már csak tudom, nekem sok van belõle <#idiota>)
-A gonosz picket nem törli le a hozzászólásainkat akkor sem, ha idegességünkben idióta idézeteket írogatva irritáljuk itteni ismerõseinket. Tehát ha hülye voltál, akkor azt mindenki olvashatja a fórumok végezetéig :p

&#3237;_&#3237;

jesszus, te mennyire buta vagy<#levele>

Namost, én is hozzászólok az alant történtekhez.

1. Akár flamelési számdékkal történt a kommentelése, és fake az egész, vagy normál esetrõl van szó, és tényleg ennyire kezdõ és ismeretlen számára a játék, mintha sose játszott volna semmilyen játékkal, egész kultúráltan tette, és gyakorlatilag a flame-t nem õ indította el.

2. Az ETR-s dologban van valami. Én a pécsi orvosin használtam az ottani ETR-változatot, hát meg kell mondjam, vizsgaidõszakokban volt idõ, amikor igencsak megszenvedtünk a vizsgafelvételekkel, és egyéb dolgokkal. Nem volt az olyan egyszerû, bár tény, hogy azért nem nehezebb, mint szintezni, bár ha nem ismered a játék alapjait, akkor még az is lehet.

3. Az uccsó hozzászólásom, miért kellenne bannoltatni? Gyakorlatilag már csak te lovagolsz egy olyan dolgon, ami felett már mindenki napirendre tért. Akkor lepõdnél meg, ha hirtelen téged bannolnának, mert már unják a hozzászólásaid.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

shaime01

Beszélsz itt flémkeltésrõl, hiszen csak te kreálod a flémet a legeleje óta a bannoltatási szándékoddal, legalábbis az egész így kezdõdött, nem nehéz legörgetni az aljára az oldalt.

Nem tudom, szerintem a rutintalanság nem bannolandó dolog, viszont az, hogy másról vélt/valós fényképeket szúrsz be kifigurázni, az annál inkább undorító, és bannolandó.

Fel se merek tenni tudatlan kérdést, hátha engem is ki akarsz majd bannoltatni. A továbbiakban IGNORE, nem akarok mégjobban melemélyedni, van más dolgom is, joccakát.

Ó, sajnálom, hogy mindössze megkérdeztem telepítés közben, hogy a nagy terjedelmû patch-ek feltelepítik e a kiegészítõket is (ugyanis mint akkor is írtam, késtek a vásárlást visszaigazoló emailek, cirka két órát, ahol megküldték az információt, hogy a patch után a kiegészítõket is rá kell tenni a játékra, külön, nem mellesleg sok játékban maga a legújabb patch is tartalmazza a kiegészítõt, tehát a kérdés se volt teljesen jogtalan).

És sajnálom, hogy account kreálás elõtt megkérdeztem, hogy miért nem kéri a serialokat, mert mint kiderült, digital download-nál nem kell megadni, de hát azok a fránya email-ek késtek a battlenet-tõl a vásárlás után az információkról, tehát ez a kérdés se volt oly jogtalan...

Akik pedig normálisak voltak (szinte mindenki), azoknak pedig köszönök minden segítséget tegnap óta, innentõl magam is boldogulok, köszönöm, szevasztok!

cikasz
Tényleg abbahagyhatnád a faszoskodást cseszdmeg. Ki nem szarja le, hogy te mekkora pro vagy és, hogy egybõl a felkiáltójelre kattintasz??

http://www.akciofigura.hu

panther112
Értelmes viselkedés az lett volna, ha tegnap kibannolják a fórumból. Bõven elég volt már az is, amit telepítés/acc kreálás címen levágott, a mai gyomorforgató felvonása már végképp nem hiányzott senkinek.

Amúgy, mint ahogy azt elsõre is megjegyeztem, és most is fenntartom hogy valaki csak szórakozik egy alregrõl, mert ilyen hülye ember nem létezik. Pontosan ezért is kellett volna még idejében kitenni a szûrét. Elég szomorú, hogy ennyien felültetek a viccesnek egyáltalán nem nevezhetõ "tréfájának". Az egész egy szánalmas próbálkozás volt flame indítására, ami is be is jött neki😊

s0n1c
Nem errõl van szó. Kezdõ játékos, kérdezett, abszolút nem tolakodó módon, erre te leoltod, ragozhatod ezt ahogy akarod, tapló vagy!

NA ja, tudtommal a fórum meg arra való, hogy segítsék az emberek egymást, nem pedig belerúgni a kezdõbe.

Milyen lenne már, ha BTK-án úgy kezdték volna számodra az elsõ vizsgán, ahol valami rosszat mondtál, hogy rohadt buta vagy, mert nem ment elsõre perfektül? Lehet akkor most az egód is kisebb lenne. 😊

Egyébként mindenki tudott értelmesen viselkedni, téged, meg egy másik embert kivéve. A tolerancia is hozzátartozik az értelem fogalmához, már ha van ilyen neki, szerintem.

panther112
Nagy szemetek vagyunk itt Crassussal, mert rákattintottunk a qgiverre, szerintem is...

s0n1c
gusztustalan egy atka vagy szó se róla
panther112
Erre se nagyon lehet semmit mondani...

Lambo fan
aha, jólvan...csak mert én még nem találkoztam olyannal, akinek minden játék elsõre tökéletesen ment volna (dolgoztam az NFS Hungary-nál másfél évig, elhiheted, ott tényleg ez volt a foglalkozásuk az embereknek, játéktesztelõ újságírók voltak)

egyébként én a Wow-ban úgy kezdtem, hogy láttam lehet vadállatokat lõni, akár csoportban is, fel sem tûnt sokáig, hogy néhol felkiáltójel van a lények feje felett, de mikor feltûnt is, elõször a veszélyre gondoltam, mint figyelmeztetésre, mint másik élõ játékossal szembeni fenyegetettség lehetõségére, így nem nagyon kacérkodtam a közelükben elõször.

panther112
Azt ugye nem mondod komolyan, hogy Te ez a személy vagy: link?

panther112
Northshire Abbey-t kb.20 perc alatt csináltam végig, közvetlenül azután, hogy megkreáltam az elsõ karakterem és belogoltam vele, ennek már 4 éve, amikor még nem volt se built-in qhelper, se a wowhead/thottbot stb. nem volt ilyen szinten szervezett. Lehet, hogy ez bûn, de tudok angolul, és el is szoktam olvasni a qlogot... Amúgy általában ment minden játék elsõre, hiszen eleve olyanra írják a játékokat, hogy egy 12-16 éves gyerek számára is self-explanatory legyen.

Lambo fan
na ne mondd már, hogy neked eddig minden játék elsõre ment perfektül, hogy mit hogyan, kérem ne vicceljünk már...

panther112
Azt hittem ez már az a kategória, amire felesleges reagálni.

Ja, hogy BTK-ás vagy, így már mindent értek (ne haragudj, tudom rossz tulajdonság, de sajnos vannak elõítéleteim). Mondjuk csak azt nem, hogy akkor most mire vagy folyton olyan rohadt pöffeszkedõ. Az értelmesebbje tudod inkább csak kérdez, a folytonos okoskodás is csak téged minõsít.

A logikai levezetésed meg nagyon szép, csak tudod az ETR kurzusfelvétel és a nehéz szó egy szövegkörnyezetben viccesen mutat (hogy a többiek is értsék, akik nem használják: hasonló a Google-hez, beírsz egy szótöredéket, kidobja a találatokat), nem tudom, ha szerinted ehhez tényleg több értelem kell, hát tudod mit? Legyen igazad.

panther112
Neked tényleg nagyon súlyos agyi deficited van😞 "az kb. nehezebb, mint a wow-ban szintezni"

X szerint A nehezebb, mint B

Ebbõl még ugye az sem következik, hogy A nehezebb, mint B (Gondolom egy fizikusnak nem nekem kell megmagyarázni, hogy miért van így - extenzionális-intezionális logika)

Az viszont már egyenesen elképesztõ, hogy Te ebbõl azt szûröd le, hogy X számára A nehéz!

Hadd ne kelljen nekem mindezek után elhinnem, hogy fizikusi diplomád van. Tudod, nekem egy szaros BTK-s diplomám van, de ennyi azért még ott is ragadt rám...

Na, ez már nevetséges, ha neked meg az nehéz, ha ETR-ben fel kell venned valamit is, tudtommal !magyarul! ki van írva a Kurzusfelvétel gomb, csak beírod mit akarsz felvenni, de még csak be sem kell írnod, elég egy szótöredék, és kidobja a keresõ a kurzusod, kóddal meg mindennel együtt, ha neked meg ebben nehéz bármi is, akkor már önmagában az nevetséges, hogy meg akarod magyarázni, hogy mennyire debil meg buta vagyok, amiért nem törõdtem a felkiáltójeles emberekkel a játék elsõ óráiban.
Nevetséges vagy a másik cimboráddal együtt. Nem értem miért nem bírtok ezen túllépni.

panther112
Ha ezek nem mennek, akkor az ETR-ben sem tudná felvenni a tanegységeit, mert az kb. nehezebb, mint a wow-ban szintezni.

panther112
Ugyan, egy fizikustól elvárható, hogy tudjon angolul (vagy bármilyen egyéb bevett nyelven, hiszen ott van a német, francia, orosz, stb. weblap/realm - ez nem mellesleg szükséges is a diplomához, mármint 2 nyelv...) hogy legyen olyan (minimális) pc ismerete, hogy egy egyszerû telepítés ne okozzon neki gondot, hogy tudjon kreálni egy wow accountot. Ezeknek még a játékhoz nincs is közük. A játék pedig felfogható egy alternatív IQ tesztként is, csak éppen annyira könnyû, hogy 70-es IQ fölé nem mér.

plu604
Fizikus diplomája van, nem WoW-os. Attól hogy hülye a WoW-hoz még lehet diplomája. Anyámnak is van három, mégis, ha beültetném a WoW elé fingja nem lenne mit kén csinálnia, még rosszabb lenne mint most KillTheKonzol.

panther112
Már ne is haragudjál de ezek után szerintem senki nem hiszi el, hogy bármiféle diplomád is van😞

Ja és van benne beépített éjjellátó is <#idiota>

BREAKING NEWS

Az AKV (Azerothi Közlekedési Vállalat) ezennel bemutatja az új, kötelezõen viselendõ bukósisakot, melyet innentõl fogva minden nagy sebességgel rendelkezõ jármû vezetésekor viselni kell <#vigyor3>

Jó száguldozást <#felkialtas>
Fizetett hírdetésünket láthatták.

A fizikus diplomámmal lehet nem fog menni.

Minek addon? 😄 Már az is be van építve.

[HUN]Crassus
voltam vagy lvl 30+ mire eljutottam egy wow-os oldalra.....ma meg a Quest helper addon még azt is megmutatja,merre van az OTP😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
villanykörte becsavarás megy?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

panther112
És még egy másik dolog, hogy teljesen más volt a hozzáállás, voltak, akiknek az elsõ rohamból sikerült, mert az õ teamjük húzta be + nem haltak meg útközben de ugyanúgy maradtak órákon át "segíteni". Azért is írom idézõjelekkel, mert nem olyan értelemben volt segítség, mint ahogy azt ma értik, egyszerûen élveztük azt, hogy van egy jópofa event, amit 2-3 ember szervezett, és ami kihívást is jelent, leköt, stb. Nem volt mindennek farmolás szaga, és az játékosok nem rohantak.

panther112
Így van.

Amúgy nekem az egyik legjobb wowos élményem lvl 14-15-ösen volt. Van Redridge-ben egy allys quest, egy elite ork fejét kell elvinni, aki egy várban van. Amikor ezt csináltam, az összes mob elit volt még arrafelé... Senki nem tudta megcsinálni egyedül, és 5 fõs partykkal se angyon akart sikerülni, végül is megszerveztük, hogy 15-en rohanjuk le a várat😊 Tartott vagy 3-4 órát, amíg meglett a feje, de mindenki nagyon élvezte. És igaz, hogy rettentõen nagy noobok voltunk mind, de egészen más értelemben, mint ahogy most felmerült (és ami általában az újabb playerekre jellemzõ).