World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Most hogy elmentek a bölcsészek beszélhetünk a hüvelygombáról? 😄
ಥ_ಥ
De végül is így is jó, remélhetõleg abbahagyja.
Nem szeretek törölgetni, ti feleslegesen gépelgettek, én meg nem élhetem lusta életemet, és szorgalmasnak érzem magam :c
ಥ_ಥ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
akkor inkább: /script SetCVar (“cameraDistancemax” ,50)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
plusz ird be ezt konzolba a játékban:
/console cameraDistanceMax 25
Ezzel a kettõvel szépen ki lehet zoomolni jó messzire a kamerát, ha szükséges.
na szerintem ez az a pont, ahol ülj le kicsit aztán gondolkozz el azon, hogy mit is mûvelsz.
nézz kicsit magadba, nem fog megártani egy kis önvizsgálat -.-
amúgy meg nemtom mit téped itt még a szádat, mikor eladtad az accod és már nem wow-ozol...szal thxbye
Elsõ és legegyszerûbb megállapításom, hogy - amellett hogy lusta vagyok - az az elvem, hogy az emberek alapvetõen okosak, és mint tudjuk okos ember tanul a saját hibájából (az igazán okos meg a másikéból is), ezért nem törlöm a hozzászólásokat, feltéve hogy mindenki képes lesz a józan ész tükrén át, érzelemmentesen értelmezni azokat. Amennyiben ez nem sikerül (vagyis tovább fojtatódik a flém meg az omemgézés), akkor beletörlök a topikba, mint szorgalmas pedellus a Tailor-sor levezetésébe.
Aki nem elég bölcs ahhoz, hogy maga értelmezze az olvasottak között meghúzódó tanulságokat, azoknak szerényen felajánlanék néhányat:
-Kérdezz érthetõen, de kérdezz keveset! Minél több kérdést zúdítasz az emberekre, annál kevesebbet fognak (tudni) megválaszolni.
-Még ha a sokat kérdezõ, trollkodni látszó embertársunk alreg/flémelõ lenne, akkor sem tudja önmagában kiváltani a flémkedést. Kezdd viszont szarosbottalpiszkálni, és azonnal kitûzheted magad is a troll-kitüntetést (én már csak tudom, nekem sok van belõle <#idiota>#idiota>)
-A gonosz picket nem törli le a hozzászólásainkat akkor sem, ha idegességünkben idióta idézeteket írogatva irritáljuk itteni ismerõseinket. Tehát ha hülye voltál, akkor azt mindenki olvashatja a fórumok végezetéig :p
ಥ_ಥ
1. Akár flamelési számdékkal történt a kommentelése, és fake az egész, vagy normál esetrõl van szó, és tényleg ennyire kezdõ és ismeretlen számára a játék, mintha sose játszott volna semmilyen játékkal, egész kultúráltan tette, és gyakorlatilag a flame-t nem õ indította el.
2. Az ETR-s dologban van valami. Én a pécsi orvosin használtam az ottani ETR-változatot, hát meg kell mondjam, vizsgaidõszakokban volt idõ, amikor igencsak megszenvedtünk a vizsgafelvételekkel, és egyéb dolgokkal. Nem volt az olyan egyszerû, bár tény, hogy azért nem nehezebb, mint szintezni, bár ha nem ismered a játék alapjait, akkor még az is lehet.
3. Az uccsó hozzászólásom, miért kellenne bannoltatni? Gyakorlatilag már csak te lovagolsz egy olyan dolgon, ami felett már mindenki napirendre tért. Akkor lepõdnél meg, ha hirtelen téged bannolnának, mert már unják a hozzászólásaid.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nem tudom, szerintem a rutintalanság nem bannolandó dolog, viszont az, hogy másról vélt/valós fényképeket szúrsz be kifigurázni, az annál inkább undorító, és bannolandó.
Fel se merek tenni tudatlan kérdést, hátha engem is ki akarsz majd bannoltatni. A továbbiakban IGNORE, nem akarok mégjobban melemélyedni, van más dolgom is, joccakát.
És sajnálom, hogy account kreálás elõtt megkérdeztem, hogy miért nem kéri a serialokat, mert mint kiderült, digital download-nál nem kell megadni, de hát azok a fránya email-ek késtek a battlenet-tõl a vásárlás után az információkról, tehát ez a kérdés se volt oly jogtalan...
Akik pedig normálisak voltak (szinte mindenki), azoknak pedig köszönök minden segítséget tegnap óta, innentõl magam is boldogulok, köszönöm, szevasztok!
http://www.akciofigura.hu
Amúgy, mint ahogy azt elsõre is megjegyeztem, és most is fenntartom hogy valaki csak szórakozik egy alregrõl, mert ilyen hülye ember nem létezik. Pontosan ezért is kellett volna még idejében kitenni a szûrét. Elég szomorú, hogy ennyien felültetek a viccesnek egyáltalán nem nevezhetõ "tréfájának". Az egész egy szánalmas próbálkozás volt flame indítására, ami is be is jött neki😊
Milyen lenne már, ha BTK-án úgy kezdték volna számodra az elsõ vizsgán, ahol valami rosszat mondtál, hogy rohadt buta vagy, mert nem ment elsõre perfektül? Lehet akkor most az egód is kisebb lenne. 😊
Egyébként mindenki tudott értelmesen viselkedni, téged, meg egy másik embert kivéve. A tolerancia is hozzátartozik az értelem fogalmához, már ha van ilyen neki, szerintem.
egyébként én a Wow-ban úgy kezdtem, hogy láttam lehet vadállatokat lõni, akár csoportban is, fel sem tûnt sokáig, hogy néhol felkiáltójel van a lények feje felett, de mikor feltûnt is, elõször a veszélyre gondoltam, mint figyelmeztetésre, mint másik élõ játékossal szembeni fenyegetettség lehetõségére, így nem nagyon kacérkodtam a közelükben elõször.
A logikai levezetésed meg nagyon szép, csak tudod az ETR kurzusfelvétel és a nehéz szó egy szövegkörnyezetben viccesen mutat (hogy a többiek is értsék, akik nem használják: hasonló a Google-hez, beírsz egy szótöredéket, kidobja a találatokat), nem tudom, ha szerinted ehhez tényleg több értelem kell, hát tudod mit? Legyen igazad.
X szerint A nehezebb, mint B
Ebbõl még ugye az sem következik, hogy A nehezebb, mint B (Gondolom egy fizikusnak nem nekem kell megmagyarázni, hogy miért van így - extenzionális-intezionális logika)
Az viszont már egyenesen elképesztõ, hogy Te ebbõl azt szûröd le, hogy X számára A nehéz!
Hadd ne kelljen nekem mindezek után elhinnem, hogy fizikusi diplomád van. Tudod, nekem egy szaros BTK-s diplomám van, de ennyi azért még ott is ragadt rám...
Nevetséges vagy a másik cimboráddal együtt. Nem értem miért nem bírtok ezen túllépni.
Az AKV (Azerothi Közlekedési Vállalat) ezennel bemutatja az új, kötelezõen viselendõ bukósisakot, melyet innentõl fogva minden nagy sebességgel rendelkezõ jármû vezetésekor viselni kell <#vigyor3>#vigyor3>
Jó száguldozást <#felkialtas>#felkialtas>
Fizetett hírdetésünket láthatták.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Amúgy nekem az egyik legjobb wowos élményem lvl 14-15-ösen volt. Van Redridge-ben egy allys quest, egy elite ork fejét kell elvinni, aki egy várban van. Amikor ezt csináltam, az összes mob elit volt még arrafelé... Senki nem tudta megcsinálni egyedül, és 5 fõs partykkal se angyon akart sikerülni, végül is megszerveztük, hogy 15-en rohanjuk le a várat😊 Tartott vagy 3-4 órát, amíg meglett a feje, de mindenki nagyon élvezte. És igaz, hogy rettentõen nagy noobok voltunk mind, de egészen más értelemben, mint ahogy most felmerült (és ami általában az újabb playerekre jellemzõ).