World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Khabbas
Köszi szépen! 😊 Megpróbálom

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

ezt az üzenetet nem kell figyelembe venni.
mikor rendeltem, nekem is kiirta ugyanezt.
a megoldás az rá, hogy a megrendelés lapon újra ki kell tölteni a fizetési módot és a szállítási cimet is.
ha jól emlékszem akkor ugyanis a site alapjáraton te megadott account adataidat akarja felhasználni a szállítási cimhez is, s ez generálja a hibát, hogy nem tudnak szállítani MO-ra.
viszont ha bepötyögöd újra a bankkártya adatokat és a szállítási címet is ott, ahol rendeled, akkor el fogja fogadni.

csak onnan tudom, hogy én is igy rendeltem karácsony elött és már meg is jött a cucc.
durván 1 hét alatt kiszállítják, postaládába fog érkezni duplabubis levélcsomagolásban (nem, nem törékeny a cucc, és a méretei se nagyok, igy simán levélborítékban feladható és elküldhetõ).

remélem tudtam segíteni 😊

Nem elõítélet, hanem inkább számomra a "meglepõ" kategória.
Egyrészt mivel túl sok csajjal nem lehet találkozni ebben a game-ben, másrészt meg olyannal még nem találkoztam, aki ennyire top-on lenne a kaszjával kapcsolatban, s nem csak pve, hanem pvp téren is...szóval minden tiszteletem a hölgyé, le a kalappal elötte.

cikasz
vegyél ebay-rõl az olcsóbb 😊

http://www.akciofigura.hu

Szevasztok

ugye nem baj, hogy US Store-ról vettem digital downloadban a játékot (most töltöm le) és azt fogom futtatni itt az EU-ban?

más: tudtok olyan helyet, ahol digital downloadként meg lehet venni a két WOW kiegészítõt?

köszi

linkelj ilyet dk-ról is plz

Get a life!

Khabbas
Tudtok segíteni?
Authenticatort akarok rendelni blizzard storeból de azt mondja "We currently cannot ship to this address." van vmi extra hogy hogyan kell megadni a címet, mert azt írják szállítanak magyarországra...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Ok, pongyolán fogalmaztam, elismerem. De itt elsõsorban nem arról volt szó, hogy egy sokat tapasztalt LVL80 Hunternek melyik talent ág a legjobb...

Én elsõsorban a kezdõk általi használhatóságról beszéltem. Szerintem hiába hívják Survival-nak a talent ágat, akkor se az a legjobb annak, aki húzza a hunterét, fõleg ha szólózik. Biztonságosabb egy erõs petet kinevelni BM-en. Kipróbáltam a survit, de nekem nem jött be, jobban szeretem ha erõs a pet és küldhetem be a lecsóba bátran, hátulról lehet támogatni... Mit csinál egy survi vagy egy MM aki már az elején magára húzta a mobokat? Ez volt a lényege.

Sztem aki jól használja (és szereti használni) a petet annak a BM mindig is jobban be fog jönni (ilyen vagyok én is), aki meg nem, annak ott a másik kettõ.

Az instázás meg külön kategória a PVE-n belül, oda sokszor (partytól függõen) más kell, mint sima questeléshez. Bár ha tudod kontrollálni a petet szerintem még instába is BM.
"csaj követte el" kissé elõítélet szagú 😛

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

"A Survi meg... igazából szerintem semmire."

Az, hogy szerinted a hunter Survi ága semmire se jó, az szerencsére csak a te véleményed.
Nálunk guild-ben a Survi hunter Putricide-ba laza 8725 dps-t tolt Survi ágon, amivel worldoflogs rank alapján a 3. helyezést kapta meg. Ja és az már csak hab a tortán, hogy ezt egy csaj követte el.
Szal' jah, tényleg nem jó semmire se a hunter survi ága 😄

cikasz
Köszönöm az infókat. Remélem nem inditottam el nagy vitát a kérdésemmel 😊

PiszkosFred
Utso mondat: -ep, raidkick, demote, gkick, miegymas. Ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Jah az elméletek szépek a gyakorlat azonban más.Imádom a general chaton történõ pugolós szervezõdést ahol teszem azt 8k+ dps-t keresnek.Minden bosson változik a dps nincs állandó érték,a paladinom a toc os 2 pitsán"tud" ugy 13-14 k-t abban az esetben ha egyetlen egyszer sem rakja rám a touchot.Ugyanez a paladin saurfangon vagy festerguton is 9-10k t "tud" viszont putriciden mindössze 6k-t.Vannak bossok amik caster és vannak bossok amik melee "barátok", no és vannak az idióták akiknek az a fontos hogy linkeljenek minden kiba.. boss fight után egy jót hogy mekkora királyok, de pl marrowgaron nem váltanak ki a spike-ra mert akkor "esik" a dps-ük.
mielött bárki beszólna ez elmélet, de nem is az a lényeg, hanem a dps különbségek. amúgy nem minden dps veri arra , hogy õ benne van a top háromban omenen. 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

jaja itt egy kis info elitistjerksrõl

Best BM Template:

Total DPS: 12627,01
Hunter DPS: 8879,62
Pet DPS: 3747,40
AP: 9961
Crit: 66,81%
Hit: 100,14%
ArP: 1291
Shot Queue: KS/MS/Sp/SS
Wait Delay: 0,00s
Spec: 53/14/4
Race: Orc
Pet: Devilsaur

Best MM Template:

Total DPS: 14420,33
Hunter DPS: 13196,63
Pet DPS: 1223,70
AP: 10013
Crit: 74,66%
Hit: 100,09%
ArP: 1400
Shot Queue: Sp/SilS/AiS/KS/CS/SS
Wait Delay: 0,30s
Spec: 7/57/7
Race: Troll
Pet: Wolf

Best SV Template:

Total DPS: 13081,28
Hunter DPS: 11683,74
Pet DPS: 1397,53
AP: 12022
Crit: 81,20%
Hit: 100,17%
ArP: 1379
Shot Queue: KS/ES/Sp/MS/BA/SS
Wait Delay: 0,00s
Spec: 6/14/51
Race: Troll
Pet: Wolf

8500 ?!

Tegnap heti raidre naxxba egyik guildtárs BM talenttel jött poénból, 6,3k dpst csinált, én MM talenttel kb 500al elõztem csak meg. 😊 Lehet raidelni is vele de azért MMel sokkal kényelmesebb (SVnél is).

bocsánat mester, te vagy a király

de megnézném én azt a 8500as bm dps-t, screenshot plx! (komolyan)

Cápafogxy
Annyi hülységet sikerült összehordani a hunterrõl a legutóbbi pár commentbe hogy az hihtetlen.

Elsõ tévhit BM csak fejlõdésre jó.
BM hunterrel ugyanúgy lehet raidelni mint bármelyik mással toc25/toc25hc gear ap-ra gemelve, 8500 dps
BM 3v3 arenara is ha megfelelõ csapattársakat találsz.

MM "Nagy sebzés, raidben jó, de lassabb. " mi az hogy lassabb?
MM megfelelõ gearbe a legmagasabb dps a 3 talettree közül
PVP-n magas ratingen jobban használható mint a survi

Survival Átlagos gearbe, altoknak, kezdõhuntereknek a legjobb talent.
PVE-be is lehet majdnem mm szintû dps-t csinálni vele.
PVP-be alkalmas alacsony ratingen illetve 2v2-be leginkább.

Annyit hozzátennék hogy saját tapasztalatom alapján mindegyik talent képes 8k+ dps-re. De endgame progressbe mm jobb. (mivel icc gearbe már simán ki lehet rakni a passive armor pec capet)

bm pve-ben jelenleg elég gyenge!

az hogy survi vagy mm sok dologtól függ

ha van egy kezdõ geared amin elég sok agi van, akkor jo a survi, mivel surv talenthez geci sok agility kell, azt kell felhalmozni hegyekbe

surv talent elõny talán olyan encountereken jön ki, ahol sokszor kell targetet váltani, és mivel explo shot kevesebb cd-vel rendelkezik, így kisebb idõ alatt nagyobb dmg-et tolsz ki

mm: agilityre mehet itt is a gemelés, amíg meg nem lesz egy olyan szintû geared, amikor már megéri armor penetrationra gemelni

single targeten jelenleg erõsebb mint survival, de survivalel is lehet szép dps-t kitolni és ha ahoz van kedved, nyugodtan tudom ajánlani azt is

[HUN]Crassus
élvezetes? megnyomtál egy gombot és a pet amit ért szétQrt gond nélkül....valóban hatalmas élvezet lehetett

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

byzhouse
hangsúly dátumon van: 2009. márc. 19. 21:13 <#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Highend raidre jobb az mm mivel nagyobb dps, DE kiba.. unalmas azt az egy bemakrózott kettes gombot nyomogatni.Sima napi heroicozáshoz meg tökmindegy hogy bm mm avagy survival.Az mm gearigényesebb ott lehet játszani az agi helyetti apr es csereberékkel.A saját alt hunterem mindkét tallantje survival, az egyik a napi frost emblem begyüjtõs toc ic 10 raidig jó.A másik tallent remek kikapcsolódás egy kis bg re szintén survival tallenten.Ez sem egy bonyolult dolog de itt legalább három bemakrózott gomb között nyomkodhatok plusz néha vissza jell hívni a petet.

A bm sajna per pillanta csak lvl up ra jó vagy 5 fõs instázódásig bezárólag, pedíg én is szívesebben játszottam a bc ben bm et igaz akkor az volt a három ág közül a leghasználhatóbb és számomra a legélvezetesebb is.
picket
"Ha hétvégén ráérek csinálok egyet neked" - keresd a HAngsúlyt 😄

&#3237;_&#3237;

Akkor szerintem attól függ, hogy a petet használod vagy sem. Ha igen, akkor akkor is el kell dönteni, hogy sebzésre használod (BM), tanknak (sztem szintén BM) vagy csak mellékes szereplõnek (akkor MM vagy Survi).

Ha nem használod a petet (amit szerintem sokan fognak kérni instában), akkor a saját DPS-t kéne nyomni, arra szerintem MM és csak másodlagosan Survi.

Voloume, vélemény?
cikasz
bocsánat nem fogalmaztam meg rendesen a kérdésemet <#worship>
Fõleg instázásra kellene.

Akkor pontosítom.

A BM annak jó, aki a petet akarja beküldeni úgy, hogy a háttérben marad, kisebb sebzést visz be, így még a pet sebzése is elég ahhoz, hogy tartsa az aggro-t, nem kell a growl és a hasonlók. Gyorsabb is sztem.

MM: Nagy sebzés, raidben jó, de lassabb.

Survi: Fenntartható magas dps, de aki nem tudja használni, a pettel nem boldogul (sztem MM-ben sem). Talent tree-tõl függõen lehet belõle PVP vagy PVE, sokan nem tudják rendesen felépíteni. Nagyon függ a gear-tõl, amit megint nem tudnak sokan rendesen összerakni. Akkor mondjam a survira azt, hogy kezdõknek magas?

Szerintem ha valaki megkérdezi melyik talent tree kéne neki, az még csak húzza a karit, arra meg BM.

Így megfelel?
ne írj hülyeségeket, ha nem értesz hozzá

survi semmire sem jó?

badarság

capaszabi
Én nem fogtam ki 😄 guildtársak mesélték. Nekem bevált a 4 nap alatt 80 questelésbõl verzió már nagyon régen 😄

capaszabi
Az öregen? 😄 Jó, lehet _öreg_ deathknight rohamozós maci frostmourne-nal!

picket
A hangsúly a mondat elején van 😉

&#3237;_&#3237;

Az MM nagyon jó ha pet nélkül akarsz raidelni. A Survi meg... igazából szerintem semmire.
Ez attól függ, hogy mit akarsz a pet-tel csinálni. Én a Beast Mastery-re mentem, mert úgy a pet csinálja a munka java részét és te nagyobb biztonságban vagy. Ekkor egy Ferocity pet a legjobb hozzá. Ez egy vélemény a sok közül.
capaszabi
esetleg ha nagyon unatkozol, akkor lehet animált és épp lekardozhat valakit!

capaszabi
"picket
2009. márc. 19. 21:13 | galéria | válasz erre | #136469
Egyéb paraméterek azon kívül, hogy legyen rajta maci? (Ha hétvégén ráérek csinálok egyet neked)."

WTS Kavinton!

Amugy ilyen desznájtos maci Frostmourne-nal bejövõs lenne 😄

cikasz
Sziasztok. PVE-re milyen talentkiosztás jó hunternek?
köszi

Magyar Posta 😊

PiszkosFred
Bug. Nem esik panikba. GMnek ticket. Nagy sohaj. Orul.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- eltûnt a BOA-s vállasom meg a chestem 😞 2 karakter osztozott rajta és amikor a levelesládából ki akartam venni a levelek közül eltûnt, de a táskában (meg a karakteren sem) nem jelent meg. Ez valami új szolgáltatás?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Cápafogxy
Ez mindent megmagyaráz:
Leevi felhasználói adatlapja

Életkor: 14 alatt
Neme: fiú

kabel15
Sziasztok!

Hol tudnék nagy mennyiségben viszonylag gyorsan Infinite Dust szerezni?
Insta kilõve. Zöld cuccok kellenének de sehol sem találok olyan mobokat amik sûrün dobnák.
Valakinek valami tipp hogy hol dobják nagy % ban?

BattleTag: kabel15#2672

Lehet, de csak az õ válaszára emlékeztem most.

Azt én mondtam elõször!<#wilting>

hát neked bizony a jó édes ***** *******!
tanulj meg elõször olvasni

látjátok ? ezért jó az internet. 150 centivel is lehet nagy a szád! XD

Hát sajnos csak ez maradt a számodra. 😄

Lacee
mi meg az idióta törtös kérdéseidre, úgyhogy 1-1.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

1. Elsõnek is javaslom, látogasd gyakrabban a nyelvtan órákat, ártani biztos nem fog.
2. koocost idézve: „Mit mond a nightelf csaj?”, vagyis ha már tört szervert használsz, legyél leleményes 😛

Egyébként én se azért indítottam azt a pár altot, amim van a két 80as mellett, mert olyan hú de jó szintezni, hanem a pala-priest párost barátosném csinálta (igaz, már nem vagyunk együtt, de õ úgy gondolta, jó poén, ha megcsinál minket a játékban, még a név is stimmel, és nem volt szívem törölni), a rugó azért készült, mert nem volt normális DPS karim, a warrior elvileg arénára lesz szánva (ha egyszer elkészül), a druid most a kedvencem, ha 80at elérem, és sikerül tank és healer cuccokat szereznem neki, akkor a sámán healer, és DK tank karim átmegy altba, és a druid lesz a mainem. 😊 De az még nagyon sok idõ, 1-2 hónap még legalább, addig meg szórakozom a sámánnal, még csak most lesz 1 éves a szentem. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hát igen, a régi szép idõk. 😄