World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
mikor rendeltem, nekem is kiirta ugyanezt.
a megoldás az rá, hogy a megrendelés lapon újra ki kell tölteni a fizetési módot és a szállítási cimet is.
ha jól emlékszem akkor ugyanis a site alapjáraton te megadott account adataidat akarja felhasználni a szállítási cimhez is, s ez generálja a hibát, hogy nem tudnak szállítani MO-ra.
viszont ha bepötyögöd újra a bankkártya adatokat és a szállítási címet is ott, ahol rendeled, akkor el fogja fogadni.
csak onnan tudom, hogy én is igy rendeltem karácsony elött és már meg is jött a cucc.
durván 1 hét alatt kiszállítják, postaládába fog érkezni duplabubis levélcsomagolásban (nem, nem törékeny a cucc, és a méretei se nagyok, igy simán levélborítékban feladható és elküldhetõ).
remélem tudtam segíteni 😊
Egyrészt mivel túl sok csajjal nem lehet találkozni ebben a game-ben, másrészt meg olyannal még nem találkoztam, aki ennyire top-on lenne a kaszjával kapcsolatban, s nem csak pve, hanem pvp téren is...szóval minden tiszteletem a hölgyé, le a kalappal elötte.
ugye nem baj, hogy US Store-ról vettem digital downloadban a játékot (most töltöm le) és azt fogom futtatni itt az EU-ban?
más: tudtok olyan helyet, ahol digital downloadként meg lehet venni a két WOW kiegészítõt?
köszi
Get a life!
Authenticatort akarok rendelni blizzard storeból de azt mondja "We currently cannot ship to this address." van vmi extra hogy hogyan kell megadni a címet, mert azt írják szállítanak magyarországra...
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Én elsõsorban a kezdõk általi használhatóságról beszéltem. Szerintem hiába hívják Survival-nak a talent ágat, akkor se az a legjobb annak, aki húzza a hunterét, fõleg ha szólózik. Biztonságosabb egy erõs petet kinevelni BM-en. Kipróbáltam a survit, de nekem nem jött be, jobban szeretem ha erõs a pet és küldhetem be a lecsóba bátran, hátulról lehet támogatni... Mit csinál egy survi vagy egy MM aki már az elején magára húzta a mobokat? Ez volt a lényege.
Sztem aki jól használja (és szereti használni) a petet annak a BM mindig is jobban be fog jönni (ilyen vagyok én is), aki meg nem, annak ott a másik kettõ.
Az instázás meg külön kategória a PVE-n belül, oda sokszor (partytól függõen) más kell, mint sima questeléshez. Bár ha tudod kontrollálni a petet szerintem még instába is BM.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Az, hogy szerinted a hunter Survi ága semmire se jó, az szerencsére csak a te véleményed.
Nálunk guild-ben a Survi hunter Putricide-ba laza 8725 dps-t tolt Survi ágon, amivel worldoflogs rank alapján a 3. helyezést kapta meg. Ja és az már csak hab a tortán, hogy ezt egy csaj követte el.
Szal' jah, tényleg nem jó semmire se a hunter survi ága 😄
http://www.akciofigura.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Best BM Template:
Total DPS: 12627,01
Hunter DPS: 8879,62
Pet DPS: 3747,40
AP: 9961
Crit: 66,81%
Hit: 100,14%
ArP: 1291
Shot Queue: KS/MS/Sp/SS
Wait Delay: 0,00s
Spec: 53/14/4
Race: Orc
Pet: Devilsaur
Best MM Template:
Total DPS: 14420,33
Hunter DPS: 13196,63
Pet DPS: 1223,70
AP: 10013
Crit: 74,66%
Hit: 100,09%
ArP: 1400
Shot Queue: Sp/SilS/AiS/KS/CS/SS
Wait Delay: 0,30s
Spec: 7/57/7
Race: Troll
Pet: Wolf
Best SV Template:
Total DPS: 13081,28
Hunter DPS: 11683,74
Pet DPS: 1397,53
AP: 12022
Crit: 81,20%
Hit: 100,17%
ArP: 1379
Shot Queue: KS/ES/Sp/MS/BA/SS
Wait Delay: 0,00s
Spec: 6/14/51
Race: Troll
Pet: Wolf
de megnézném én azt a 8500as bm dps-t, screenshot plx! (komolyan)
Elsõ tévhit BM csak fejlõdésre jó.
BM hunterrel ugyanúgy lehet raidelni mint bármelyik mással toc25/toc25hc gear ap-ra gemelve, 8500 dps
BM 3v3 arenara is ha megfelelõ csapattársakat találsz.
MM "Nagy sebzés, raidben jó, de lassabb. " mi az hogy lassabb?
MM megfelelõ gearbe a legmagasabb dps a 3 talettree közül
PVP-n magas ratingen jobban használható mint a survi
Survival Átlagos gearbe, altoknak, kezdõhuntereknek a legjobb talent.
PVE-be is lehet majdnem mm szintû dps-t csinálni vele.
PVP-be alkalmas alacsony ratingen illetve 2v2-be leginkább.
Annyit hozzátennék hogy saját tapasztalatom alapján mindegyik talent képes 8k+ dps-re. De endgame progressbe mm jobb. (mivel icc gearbe már simán ki lehet rakni a passive armor pec capet)
az hogy survi vagy mm sok dologtól függ
ha van egy kezdõ geared amin elég sok agi van, akkor jo a survi, mivel surv talenthez geci sok agility kell, azt kell felhalmozni hegyekbe
surv talent elõny talán olyan encountereken jön ki, ahol sokszor kell targetet váltani, és mivel explo shot kevesebb cd-vel rendelkezik, így kisebb idõ alatt nagyobb dmg-et tolsz ki
mm: agilityre mehet itt is a gemelés, amíg meg nem lesz egy olyan szintû geared, amikor már megéri armor penetrationra gemelni
single targeten jelenleg erõsebb mint survival, de survivalel is lehet szép dps-t kitolni és ha ahoz van kedved, nyugodtan tudom ajánlani azt is
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A bm sajna per pillanta csak lvl up ra jó vagy 5 fõs instázódásig bezárólag, pedíg én is szívesebben játszottam a bc ben bm et igaz akkor az volt a három ág közül a leghasználhatóbb és számomra a legélvezetesebb is.
Ha nem használod a petet (amit szerintem sokan fognak kérni instában), akkor a saját DPS-t kéne nyomni, arra szerintem MM és csak másodlagosan Survi.
Voloume, vélemény?
Fõleg instázásra kellene.
http://www.akciofigura.hu
A BM annak jó, aki a petet akarja beküldeni úgy, hogy a háttérben marad, kisebb sebzést visz be, így még a pet sebzése is elég ahhoz, hogy tartsa az aggro-t, nem kell a growl és a hasonlók. Gyorsabb is sztem.
MM: Nagy sebzés, raidben jó, de lassabb.
Survi: Fenntartható magas dps, de aki nem tudja használni, a pettel nem boldogul (sztem MM-ben sem). Talent tree-tõl függõen lehet belõle PVP vagy PVE, sokan nem tudják rendesen felépíteni. Nagyon függ a gear-tõl, amit megint nem tudnak sokan rendesen összerakni. Akkor mondjam a survira azt, hogy kezdõknek magas?
Szerintem ha valaki megkérdezi melyik talent tree kéne neki, az még csak húzza a karit, arra meg BM.
Így megfelel?
survi semmire sem jó?
badarság
2009. márc. 19. 21:13 | galéria | válasz erre | #136469
Egyéb paraméterek azon kívül, hogy legyen rajta maci? (Ha hétvégén ráérek csinálok egyet neked)."
WTS Kavinton!
Amugy ilyen desznájtos maci Frostmourne-nal bejövõs lenne 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hol tudnék nagy mennyiségben viszonylag gyorsan Infinite Dust szerezni?
Insta kilõve. Zöld cuccok kellenének de sehol sem találok olyan mobokat amik sûrün dobnák.
Valakinek valami tipp hogy hol dobják nagy % ban?
BattleTag: kabel15#2672
tanulj meg elõször olvasni
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2. koocost idézve: „Mit mond a nightelf csaj?”, vagyis ha már tört szervert használsz, legyél leleményes 😛
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10