World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemsokára jönnek a rendes srácok és segítenek...
csátok valaki tud nekem segíteni???
nekem olyan problémám lenne hogy tegnap fel tettem a wow-ot ma beléptem játszani és egy Objectives kis ablak ott volt:S és sehogy sem tudom eltüntetni:S ja és egy db quest helper meg semmi sincs bent az addons-ban:S csak az alap a blizarods:S ha valaki tud nekem segíteni az vegyen már fel x-firére:kutyafasz

Hínnye,de megviselt a ban csináltam is egy új accountot.Remélem kiélvezkedték magukat akik elintézték.........
KIcsit érzem csak szánalmas,gyerekes és gerinctelen megoldásnak.Érdekes egyik hozzászóláspmban sem gyûlölködtem mégis 5 büntetés pontot kaptam míg az egyik nekem "SEGG"-ezõ kolléga /fain vagy öcsém/ egyetlen bûntetõ pontot sem kapott.....szánalom.
Az már csak hab a tortán míg én erre a mondatra:

"Indoklás:
"Uraim ne játsszák már meg magukat! ha ezt a WOW-hu-ról linkeltem volna tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg mi lett volna az elsõ reakció.....
mindegy én jól szórakozom ,hogy egy szellemi fogyatékost ajnároztok 2 napja!😄"

5! büntetést kaptam és bant addig a professzor gyerek minöszze 3!! pontot kapott erre:

""Ha én lennék hatalmon kormányfõként, az összes zsidó cigányt kibaszatnám a bkv-nál, meg a mávnál, ha ilyet csinálnának legközelebb, mind kibasznám, aki sztrájkolgat!!!
büdös nekik a munka, mert cigányok.

Aztán majd ha nincs munkájuk, észbe kapnak a cigányok, és úgy is visszajönnének, megadnám a lehetõséget hogy visszajöjjenek dolgozni, aztán legközelebb ilyen faszság az eszükbe se jutna!!!! Büdös zsidócigányok, faszér játsszák ezt el évente többször?
faszért nem basszák ki õket?"

lehet rajta elmélkedni...

Jut eszembe a wow.hu-s professzor úr hogy halad az erdei lényekkel folytatott harcában?
Huh.... 482 itemet tettem be ah-ba 2h12m -be tarott -.-'

Get a life!

Csirke4
Bûzházat nem kell komolyan venni, õ se gondolta komolyan.
Csak tudnám ki felejtett nyitva a gumiszoba ajtaját és hagyta bûzházat kijönni. :/
Van ilyen, de tudtommal 10 nap...énis erre várok, aztán febr.13án folytatom a wowozást😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Pár hónapja kaptam egy levelet,miszerint régen volt az accom feltöltve,és ingyen visszamehetek 7 napra,ez még él?

nem kezdek bele a flamelésbe mivel a korod mindent elárul... a másik pszichopata barátoddal együtt😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

KÖsz és picket.... Mivel még tegnap este irtam levelet gm-nek, igy msot ovlastem el mert hálistennek visszairt, és azt irták h tudnaka hiáról de nem tudják kijavitani, igy elküldik a quest itemet leveélben, és nézzem meg a postaládám 😊

Get a life!

kabel15
Az alap wow?
De a kérdésem még mindig fenn ál!

BattleTag: kabel15#2672

Botond
1090 forint wow média marktban, szóval majd még csak most jön a java.
kabel15
Sziasztok!

http://thottbot.com/i49640
Ez pontosan mire való?
Vagy hogy mûködik? Mert azt értem hogy helyetesít de pontosan mit és hogyan? És csak 1 darabot vagy az összeset?
Valaki plz mondja el hogy ez hogy mûködik.

BattleTag: kabel15#2672

stationx
ne törõdj vele. orvosi eset. a kimért szöveg mögött súlyos lelki probléma áll. aki ennyi idõsen este unatkozik s itt flémel/tudálékoskodik annak nincs családja vagy ha van akkor is boldogtalan s súlyos lelki szegénységben, tölti életét. itt kompenzál. van családban pszichológus, mondja jó kis kórtörténet a pali. kicsit szánom is szerencsétlent. szinte minden topikban kihúzza a gyufát. szegény.<#smile>
byzhouse
és ebben az a baj,hogy igaza van panthernek(az én anyám aki évente 1szer ül géphez Õ betudja állítani a c.distancet)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lambo fan
Mintha én is hasonlóan kezdtem volna a pályafutásom a Diablo-ban még nagyon sok éve, nem sok lövésem volt a lényegérõl ennek a stílusnak. 😄
Akkoriban az autóverseny játékokról tértem át más stílusú játékok felé is, és még rutintalan voltam ebben a stílusban.

"Feladó: panther112
Elküldve: 2010. 01. 22. 14:33
Tárgy: noobság
camera distance-t nem tudod beállítani akkora fasznoob vagy "

köszi! 😄

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

Csirke4
Én PL a Diablóban hittem még azt régen, hogy az a lényeg, hogy eljuss minél hamarabb a végére így csak mentem át a szinteken fejlõdés nélkül aztán egyszercsak már nem egymás mellett voltak a kapuk és elindultam a pályán elõre aztán körbevett vagy 30 darab 5-ször akkora szintû szörny mint én. 😄D
Tökvicces volt.
Egyébként, lehet EU-s accountra fogok majd váltani, állítólag a játék egyik fájljában elég a szervercímeket kicserélni, de olvastam olyan fórum hozzászólásokat is, hogy nyelvi fájlokkal lesz pár gubanc, de olyat is, hogy lassabb lesz a játék ettõl, és teljes újratelepítés javallott, valaki szerint meg semmi gond nem lesz.
Van valakinek már tapasztalata esetleg errõl?
Kössz.

Szia,
én sosem állítottam, hogy bármiféle közöm lenne a matematikussághoz, ezt csak panther találta ki, és valótlan fényképet szúrt be egy emberrõl, mondván, hogy én vagyok, flémkeltés képp, hogy kifigurázzon.
A játékban pedig tényleg balfaszkodtam, õszintén szólva, az igazság az, hogy egy ismerõsöm azt állította, hogy õ már játszott a játékkal, mesélt róla pár dolgot, meg egyébként is hallottam már a nevérõl nem egyszer. Azt mondta, szörnyek gyilkolásával lehet fejlõdni, ezt tegyem, valamint hogy mindenki játékos benne, aki mozog, nem tehetek róla , hogy rossz emberektõl szereztem az instrukcióim, ha nem hallottam volna semmit a játékról, és teljesen így ültetnek elé, természetesen nagy valószínûséggel úgy cselekedtem volna, mint ti, és nem ódzkodtam volna a felkiáltójeles embertõl az elsõ órában, mert belém ültették, hogy õ a játékban egy ugyancsak élõ harcos, ellenfél.

picket
Olvasd el a zöld hozzászólásokat alatta... Jó nyelvgyakorlás 😊

&#3237;_&#3237;

valami olyat írnak , hogy lopd el a kulcsot az õrtõl és a kulccsal nyisd ki a dobozt. "Pickpocket the Malformed Lev24 Defias guard for the key."

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

én már régen húztam fel a rugom , de ezen a questen én is kiakadtam és otthagytam, mivel az a recept nélkül is meg lehet lenni. amúgy az átkot leszedi bármelyik decursel rendelkezõ karakter.

Közben felhuztam rajta lp skillem 115-re ami azt jelenti h kb 80x nyitottam ki a ládát....

Get a life!

Van itt > EZ < a quest, és nem értem elloptama kulcsot, a ládát nem biram kiynitni kulcasl sem igy elemntem lp-skillt huzni visszamentem, kinyitottam a ládát kaptam egy poisont amitõl 7napig nem tudok stealth-be menni, ez megint nem érdekel csak a ládába kéne lennie valamitnek ahoz h készlegyen a quest. A baj cask az h a ládában nincs benne ez....

Valaki tudna segiteni ?

Get a life!

Nem bírom ki bocsánat mindenkitõl, de hozzá kell szólnom. Részben egyetértek pantherrel, mert aki ilyen szinten nem ért egy játékhoz, most mindegy hogy az jelen esetben a WoW, annak fölösleges játszani azzal az adott játékkal. Én még emlékszem a bétás önmagamra és azért a q-kat fel tudtam venni meg leadni, még skill is tanultam az már más kérdés hogy a talentekrõl fingom sem volt, és elõtte nem játszottam csak a Diablo 2-vel ami valljuk meg igényel sok észt. De az meg tény hogy ettõl õ nem kevesebb, nem rosszabb ember van aki nem bírja idegileg az ilyen láma kérdéseket az ne kommentálja, én sem bírom nem is írtam, de akibe több empátia szorult az válaszoljon, még akkor is ha szvsz nincs értelme. Azt mondjuk kétlem hogy az illetõ egy matematikai intézet kutatója, mert se a neve se a stílusa nem utal rá (ha megnézitek miért lett moderálva, akkor azért lássuk be hogy õ se jobb a deákné vásznánál). Szerintem az igazság fél úton van, egyfelõl értelmetlen a játékban ennyire tájékozatlan ember okítása, másfelõl meg nem szabad ilyen hangnemben és stílusban beszélni a másik emberrel/rõl, még ha fogalmatlan is meg kamul is 😊

kakaoskalacs
Ez de rossz 😄 WoTLK 10 day trail alatt csinaltam DK-t és most van 55-osh unterem meg 64-es DK-m , persze a huntert leszarom , de a DK-t meg nem tudom hasznalni szornyu most vehetnek elofizetest meg uj kiegeszitot
ahhh nehez döntéss 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

pedig crassus mindig is a szemelyes kontaktus hive votl, kar hogy kibannoltattatok 😄 mellesleg fura hogy ha crassust bannoltak akkor panthert miert is nem?

fél napra megyek el és már nem is olvashatom el a szaftos részeket =(

panther112
csak sablonos vagy, az meg egy kifejezetten rossz tulajdonság, pláne, ha már ilyen zsenge korban jelentkezik...

amúgy, ha érdekel, fáradt vagyok, viszont aludni sem nagyon tudok, és nincs kedvem csinálni semmi "aktív" jellegû dolgot, ezért jobb híján írogatok ide-oda, és ezzel most elvagyok, de mindjárt megyek aludni etc.

Én annak tartom, de neked mi szórakoztató van abban, hogy 15 évesen inteligensebb és kulturáltabb vagyok a többi emberrel, mint te?<#fejvakaras>

panther112
nem szoktam fórumozni egyáltalán, de most rákaptam az ízére. nem is hittem volna, hogy ilyen szórakoztató ovisokat bosszantani

Remek, egyel kevesebb fórum, ahol rontod a levegõt...

panther112
google a barátom, szóval esélyed sincs, meg arra se, hogy valaha ilyen c kategóriás játékokra fecséreljem az idõmet.

150centivel könnyû ugatni a monitor mögül...majd ha panther aion topicban fog kérdezgetni, halálra cikizem, neféljetek<#banplz>

Én írtam itt a moderátor topikba, hogy büntesség már meg, napok óta nem bírja abbahagyni a többiek szidalmazását, és nem lehet tõle normálisan olvasni a fórumot, de tagad mindent az aljas.

Szerintem ha olyan mértékben eldurvul a helyzet, hogy szükséges, szerintem a szerveren utána tudnak nézni "panther" hozzászólásainak, függetlenül attól, hogy kitörölte a házigazda a webes felületrõl.

Meg aztán, a házigada biztosan készségesen segít a moderátoroknak, ki is itt a valódi ócsárkodó flémkeltõ, hiszen "panther" még a házigazdát is jó alaposan szidalmazta, nem hiába törölték a hozzászólásait olyan szorgalmasan.

jazzy
Csak épp törlés elõtt moderátor topikba kéne jelenteni.
Lambo fan
A személyes kontaktust várhatod az ilyenektõl, akik csak a számítógép mögött állítják be magukat "Nagy értelmiségnek", a másikat pedig hülyének.

Mondjuk én is kíváncsi lennék egy olyan emberre személyesen, aki szerint az SG 99%-a hülye, és hogy vonatgázolásban kellene elhúnynia (ezt azért én is rossz néven vettem, sok éve olvasok a fórumot). Ezek azért elég dúrva kijelentések voltak panther112-tõl, hál' isten, hogy a házigazda törölte õket.

jazzy
Azért van különbség a 12 éves vérpistike meg egy 40+ éves ember között, az egyik egy kis idióta akinek köze nincs az élethez, a másik ember pedig lehet, hogy nem foglalkozott egész életében számítógéppel de most szeretné megtanulni.
Légyszíves fejezzétek már be, és ne hazudozzatok rólam állandóan, sosem mondtam, hogy bármiféle matematikai intézetben dolgoznék, mint kutató matematikus, és a belinkelt fényképeden sem én vagyok látható, ezt is csak a te szüleményed, flémkeltés képp találtad ki, ahogy teszed ezt napok óta szándékosan, légyszíves fejezd be!

Én sosem ócsároltalak titeket ilyen hangnemben, ilyen primitív módon, ti meg Crassussal napok óta nem bírjátok abbahagyni, pedig már a topik házigazdája figyelmeztetett és törölte is a hozzászólásokat. Ez már kezd elég lenni! Légyszíves, hagyjátok abba, evvel csak magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.

De ha ezt akarod, igen, bevallom, amatõr vagyok, mint a játékprogramokhoz, tudod, én inkább mással töltöttem jó részt az idõm az életem során, MMO-val pedig még soha életemben nem játszottam ez elõtt, és igen, hirtelen felindulásból írtam ide pár napja néhány (egyébként erõsen eltúlzott) töketlenkedõ segítségkérést. Kár ezen lovagolni.

De ha be akarod bizonyítani Crassussal, hogy valóban hülye vagyok, meg majom vagyok, meg 70-es IQ-jú retardált agyidefektben szenvedõ vagyok, azt mondom: szeretnék találkozni veletek, tudod, személyesen, mert így a monitor mögül kibermenként könnyû ócsárolni a másikat, meg hülyének beállítani, úgy, hogy valójában nem is ismerjük egymást, de tudod, személyes kontaktusnál azért kiderül sokminden, elég könnyen fel lehet mérni a másikat egy fél óra beszélgetéssel. Ki tudja, még az ellenkezõje is kiderülhet, mint amit rólam állítotok, és nem én vagyok a retardált, ez is megeshet, de talán még igazad is lehet.

[HUN]Crassus
nice!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

panther112
Ezt már megbeszéltük néhány órája.

Csak szólok, hogy neked és Crassusnak érik a moderálás.

Lambo fan
Légyszíves ne kezd te is, az elõzõ flémelõ hozzászólásait is megelégelték, és törölték.

Lacee
az szándékos, egy macska nem tud gépelni. (lásd még lolcat, vagy icanhascheezburger)
vagy épp:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

csak nekem szúr szemet az angol fail?

Fehercsoki
Mi ennek a sisaknak a neve?

Legyen egy olyan szavazás ki milyen "kasztal" játszik !!!

Get a life!

50g-t esett 1-2hét alatt a Primordial Saronite , húzzatok bele 😄

Get a life!

Van egy 36os druidom, a kérdésem, hogy érdemes restoként fejlõdni, mondván instákban haladva elég jól jön az xp, vagy hagyjam a fenébe, és fejlõdjek feralként? Tankként elég hamar találok kis szintû instákat, DPSként már kevésbé, healerként meg nem tudom, még nem próbáltam. 😊
Meg ugye dual talentre még nincs lóvém. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

😄