World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem olyan problémám lenne hogy tegnap fel tettem a wow-ot ma beléptem játszani és egy Objectives kis ablak ott volt:S és sehogy sem tudom eltüntetni:S ja és egy db quest helper meg semmi sincs bent az addons-ban:S csak az alap a blizarods:S ha valaki tud nekem segíteni az vegyen már fel x-firére:kutyafasz
KIcsit érzem csak szánalmas,gyerekes és gerinctelen megoldásnak.Érdekes egyik hozzászóláspmban sem gyûlölködtem mégis 5 büntetés pontot kaptam míg az egyik nekem "SEGG"-ezõ kolléga /fain vagy öcsém/ egyetlen bûntetõ pontot sem kapott.....szánalom.
Az már csak hab a tortán míg én erre a mondatra:
"Indoklás:
"Uraim ne játsszák már meg magukat! ha ezt a WOW-hu-ról linkeltem volna tegyétek a szívetekre a kezeteket és mondjátok meg mi lett volna az elsõ reakció.....
mindegy én jól szórakozom ,hogy egy szellemi fogyatékost ajnároztok 2 napja!😄"
5! büntetést kaptam és bant addig a professzor gyerek minöszze 3!! pontot kapott erre:
""Ha én lennék hatalmon kormányfõként, az összes zsidó cigányt kibaszatnám a bkv-nál, meg a mávnál, ha ilyet csinálnának legközelebb, mind kibasznám, aki sztrájkolgat!!!
büdös nekik a munka, mert cigányok.
Aztán majd ha nincs munkájuk, észbe kapnak a cigányok, és úgy is visszajönnének, megadnám a lehetõséget hogy visszajöjjenek dolgozni, aztán legközelebb ilyen faszság az eszükbe se jutna!!!! Büdös zsidócigányok, faszér játsszák ezt el évente többször?
faszért nem basszák ki õket?"
lehet rajta elmélkedni...
Jut eszembe a wow.hu-s professzor úr hogy halad az erdei lényekkel folytatott harcában?
Get a life!
Csak tudnám ki felejtett nyitva a gumiszoba ajtaját és hagyta bûzházat kijönni. :/
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Get a life!
http://thottbot.com/i49640
Ez pontosan mire való?
Vagy hogy mûködik? Mert azt értem hogy helyetesít de pontosan mit és hogyan? És csak 1 darabot vagy az összeset?
Valaki plz mondja el hogy ez hogy mûködik.
BattleTag: kabel15#2672
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Akkoriban az autóverseny játékokról tértem át más stílusú játékok felé is, és még rutintalan voltam ebben a stílusban.
Elküldve: 2010. 01. 22. 14:33
Tárgy: noobság
camera distance-t nem tudod beállítani akkora fasznoob vagy "
köszi! 😄
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Tökvicces volt.
Van valakinek már tapasztalata esetleg errõl?
Kössz.
én sosem állítottam, hogy bármiféle közöm lenne a matematikussághoz, ezt csak panther találta ki, és valótlan fényképet szúrt be egy emberrõl, mondván, hogy én vagyok, flémkeltés képp, hogy kifigurázzon.
A játékban pedig tényleg balfaszkodtam, õszintén szólva, az igazság az, hogy egy ismerõsöm azt állította, hogy õ már játszott a játékkal, mesélt róla pár dolgot, meg egyébként is hallottam már a nevérõl nem egyszer. Azt mondta, szörnyek gyilkolásával lehet fejlõdni, ezt tegyem, valamint hogy mindenki játékos benne, aki mozog, nem tehetek róla , hogy rossz emberektõl szereztem az instrukcióim, ha nem hallottam volna semmit a játékról, és teljesen így ültetnek elé, természetesen nagy valószínûséggel úgy cselekedtem volna, mint ti, és nem ódzkodtam volna a felkiáltójeles embertõl az elsõ órában, mert belém ültették, hogy õ a játékban egy ugyancsak élõ harcos, ellenfél.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Get a life!
Valaki tudna segiteni ?
Get a life!
ahhh nehez döntéss 😄
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
amúgy, ha érdekel, fáradt vagyok, viszont aludni sem nagyon tudok, és nincs kedvem csinálni semmi "aktív" jellegû dolgot, ezért jobb híján írogatok ide-oda, és ezzel most elvagyok, de mindjárt megyek aludni etc.
Szerintem ha olyan mértékben eldurvul a helyzet, hogy szükséges, szerintem a szerveren utána tudnak nézni "panther" hozzászólásainak, függetlenül attól, hogy kitörölte a házigazda a webes felületrõl.
Meg aztán, a házigada biztosan készségesen segít a moderátoroknak, ki is itt a valódi ócsárkodó flémkeltõ, hiszen "panther" még a házigazdát is jó alaposan szidalmazta, nem hiába törölték a hozzászólásait olyan szorgalmasan.
Mondjuk én is kíváncsi lennék egy olyan emberre személyesen, aki szerint az SG 99%-a hülye, és hogy vonatgázolásban kellene elhúnynia (ezt azért én is rossz néven vettem, sok éve olvasok a fórumot). Ezek azért elég dúrva kijelentések voltak panther112-tõl, hál' isten, hogy a házigazda törölte õket.
Én sosem ócsároltalak titeket ilyen hangnemben, ilyen primitív módon, ti meg Crassussal napok óta nem bírjátok abbahagyni, pedig már a topik házigazdája figyelmeztetett és törölte is a hozzászólásokat. Ez már kezd elég lenni! Légyszíves, hagyjátok abba, evvel csak magatokról állítjátok ki a szegénységi bizonyítványt.
De ha ezt akarod, igen, bevallom, amatõr vagyok, mint a játékprogramokhoz, tudod, én inkább mással töltöttem jó részt az idõm az életem során, MMO-val pedig még soha életemben nem játszottam ez elõtt, és igen, hirtelen felindulásból írtam ide pár napja néhány (egyébként erõsen eltúlzott) töketlenkedõ segítségkérést. Kár ezen lovagolni.
De ha be akarod bizonyítani Crassussal, hogy valóban hülye vagyok, meg majom vagyok, meg 70-es IQ-jú retardált agyidefektben szenvedõ vagyok, azt mondom: szeretnék találkozni veletek, tudod, személyesen, mert így a monitor mögül kibermenként könnyû ócsárolni a másikat, meg hülyének beállítani, úgy, hogy valójában nem is ismerjük egymást, de tudod, személyes kontaktusnál azért kiderül sokminden, elég könnyen fel lehet mérni a másikat egy fél óra beszélgetéssel. Ki tudja, még az ellenkezõje is kiderülhet, mint amit rólam állítotok, és nem én vagyok a retardált, ez is megeshet, de talán még igazad is lehet.
vagy épp:

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
Get a life!
Meg ugye dual talentre még nincs lóvém. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10