World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

panther112
Mixology a lényeg, a többi jelentéktelen ahhoz képest...

3 embernél az már 6k dmg koordinálva, ami bõven egy killt jelenthet.
80 ap nagyon nem fog ölni :p

Botond
Ja meg dupla ideig tartanak a flaskok.
panther112
Jól is néznénk ki ha az aclhemy-nek az a trinket lenne a pve bonusa...

Botond
Enchant= gyûrû enchant
JC= nagyobb statos gem 3db
alchemy= spéci trinket(ez pve)+arénában használható flask(ez pvp)

stb
Úgyis mondhatjuk 😛

picket
Lefordítom magyarra: amikor már úgyis késõ, akkor látod.

ಥ_ಥ

Ha az ellenfél egy bizonyos távolságon belül van, akkor látod.

[HUN]Crassus
azzal még nem nyertünk meccset😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

5 hónap után visszatértem a wowba az aionból.
A kérdésem: 526 spirit mellett az immolate glyph éri meg jobban vagy a life tap? Destro lock. Training dummyn egyszer ez volt a jobb egyszer az. Úgy nem lehet eldönteni. Szerintetek?
kabel15
még 1 kérdés.
Az a szemüveg amit engi tud csinálni.
Azzal látom stealth ben az ellenfelet vagy csak esélyt ad?
Vagy az hogy mûködik?

BattleTag: kabel15#2672

Végülis az a 2k insta gcd mentes burst az tényleg szarabb mint 80 ap.

[HUN]Crassus
mondjuk arénában kuka az endzsi:S ,de bg-n,outdoor pvp ben fain😊

antgecc
"encsesnél meg elvileg több alapanyag jöhet diszencsbõl"

Ez egy kicsit röhejesen hangzik... Nem úgy van, hogy csak enchanter tud széttörni? De igen... Akkor mégis mihez képest jön ki több cucc a tárgyból???! A miner csak 3 infinite dustot szed ki egy tárgyból, viszont az enchanter 5-öt??! <#fejvakaras>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Omlás
Szerintem alchemyt keverték a herbával a herba adja a Lifeblood nevû spellt ami 450-es herbánál 3600 HP tol vissza 720-as tickekkel 5 secig. 3 perc cd.
Encs, tailor tudtommal alapanyag gyûjtésre ad speccet tailor több clothot találhat egy adott mobban mint normál esetben encsesnél meg elvileg több alapanyag jöhet diszencsbõl.

PVP-re szerintem is engi + jc.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Semmit, csak a gyûjtögetõ foglalkozások adnak ilyen bónuszt. Mining az plusz stamina, skinning az plusz crit rating, a herbalism pedig egy gyógyítõ spellt (ha jól tudom).

kabel15
Én is erre gondoltam.
Csak páran mondták hogy az alchemy ha maxon van add egy képességet amivel lehet tölteni a HP-n kat.
Ezzel kapcsolatban is lenne 1 kérdésem.
A mining ugye ad fullon +staminát.
Az enchanting és a tailoring mit ad?

jazzy
jc, engi
gemek, pyro rocket
kabel15
Hello!

Lenne 1 kérdésem.
MAGE nek melyik 2 szakma a legjobb?
JEWELCRAFTING
ENGINERING
ALCHEMY

Van már 80as DK-m amivel tudok bányászni + 80as lockom ami tailoring+enchant
Szóval ezekre már nincs szükség.
Olyan kéne amivel tudok érvényesülni PVP ben.
Enginering mellet a szemüveg van.
Alchemy ugye a potik pvp ben jól jönnek
Jew ben meg a socketek+trinket.
Nem tudok dönteni.
Valakinek valami ötlet?

Lacee
ez az utolsó DK háttérsztoris quest, nem? Ha felvetted a küldetést, csak játszd végig az eventet (kövesd a többieket), és a végén, mikor megszabadulsz a Lich King irányításától, add le Darion Mograine-nél, kész.

blizzard stationery: azzal csak a GM-ek hitelesítik a játékon belüli leveleiket, neked mi szükséged van rá?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Igen.

szega96
hello nem tudja valaki hogy a deat knight küldiben azt a blizzard stationery-t hogy kell megszerezni vagy mit kell csinálni a the light of dawn küldiben?

drogosgeci
Én is kaptam wowhungarys címre scammailt (World Of Warcraft Account Security Risks Notice), biztos feltörték a szar fórumuk adazbázisát.

Az én email fiókom is el van havazva az utóbbi idõben ilyen scam levelekkel. Én is pont ezen tûnõdöm, hogy honnan tudják..

Ma kaptam egy mailt a "blizzardtól", persze scam volt, hogy adjam meg az adataimat itt és itt, nyilvánvalóan nem dõltem be, a hotmail amúgy is egybõl a levélszemét mappába tette. Felötlött bennem egy kérdés, mégpedig az ,hogy honnan tudják ezek az én mail címemet? A wow-hungary-n kívül semmilyen más wow-os oldalra nem vagyok regisztrálva, gold seller oldalakat még soha nem néztem, külföldi wowos portált is egy évben egyszer. Na de akkor honnét tudnak rólam?
Nem panaszkodok vagy ilyesmi, csak érdekel, hátha valaki tudja 😊

Mint ahogy az új dancek wotlkban? 😄

Csirke4
Cataclysm
ez a rated bg egy álom vagy mondtak valamit?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
30-32k hp? összes wrathful kieg full relentless (vállas nincs/nemvolt 3v3 mam😞( brühühü/) és 26k hp-m van kings nélkül....warrival shottal van 30200.....ennyire brutál a cloth gear staminája?

antgecc
Hát vhogy el kell kezdeni a cuccolást 😊

Szóval... a kettõ kb. egy szinten van, úgy vettem ki a szavaidból...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

rugóval asszem talán vélhetõleg bár lehet, hogy mégse, a sámli a neccesebb...
rühellem mindet, de fõleg az ilyen 30-32k hp-s disco priesteket full relentless/wrathful-ban -.-
bár igazából resto sámli se jobb, mert felqrja az earth shieldet, meg a healelõs totemjét aztán fél kézzel is széthokizza az agyát a monitor elött mire 3-an leverik...a legjobb, mikor 3 olyan "dps" esik neki, akik kék-zöld, gemeletlen quest gearben nyomják, account bound imbah fegyverekkel :S
sámán ilyenkor röhög, hogy miafaszvan van, valaki vakargatja a hátát, én meg fogom a fejem a monitor elött, hogy úristen, már megint mekkora faszláma altbuzikkal kerültem egy bg-be 😄

[HUN]Crassus
--->142657 resto druid > 3 dps

antgecc
Nem véletlenül nem írtam bele a resto druidot... Szóval légyszives... a ketõ közül...

picket
Évekkel ezelõtt sírt valaki, hogy többezer gold, meg mount, meg miegyéb. Erre jól megkapta, hogy azt 3 nap alatt össze lehet gyûjteni (mint a mesében), és szép nagy vita lett belõle, amit a "farmold ki egy hét alatt" tábor lelkes képviselõi a 2 perc alatt összegereblyézhetõ 20 golddal tettek számomra felejthetetlenné. Nagyon jól szórakoztam, kár hogy a mostani felállást már nem ismerem, így nem tudom megmondani hogy a te pvp-s geared kifarmolásának is hasonló realitása van-e, de gondolom a bespájzolt erõforrások is rested bonus szerûen gyûltek össze 😊

&#3237;_&#3237;

picket
Ha ennyit játszol, akkor te vagy az ideális elõfizetõ: havonta csengetsz, de nem terheled a szervereket <#idiota>

&#3237;_&#3237;

DarkHorSe
Melyik kaszt tud most a legjobban eletben maradni bgn ?

protpala,holypala,discpriest,drood?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

[HUN]Crassus
Resto druidot😄

[HUN]Crassus
1 napi hc bár már 3 napja azt se toltam és 1 napi bg vagy szintén az se...kb. ennyi a wow
már ICC ben sem voltam 1 hónapja kb.igazából 2 karival összesen voltam 4x vagy 5x ICC ben "perma social" a rangom a guildben😄

de ti itt mind biztos kurvára jobban tudjátok:S
sajnos én ilyen vagyok az emberi hülyeség gyorsan felbasz aki nem nyerni megy be BG ni vagy csak leechelni megy be HC-ra az felbosszant

kedvencem a "just a game" szlogen amit érdekes módon csak az mondja aki tök hülye a pve meg pvp hez is.....

[HUN]Crassus
milyen növény? semmi pénze nincs egyik karimnak se...

antgecc
Mostanában (azonos szintû geart tekintve) resto shamant v disc priestet a nehezebb megnyúvasztani?

PiszkosFred
Heti 3-5 ora wow mellett heti 15-20 orat orjong hajat tepve a sok idiota 800as dpsek miatt hcban, vagy a leechelo pvpzok miatt 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Ezt már ismerem, most jön az, hogy beloggolsz és 1 perc alatt megvan a postaláda mellöl az egy stack növény, ami 20g AH-ban (tegyük rá a wotlk inflációt mondjuk 50g? mert azóta változtak a dolgok). Eltaláltam? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Nekem rabszolga kell, nem bérmunkás 😄

szólj ha kell segítség ! 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
farmra kérj meg valami tinit én heti 3-5órát wowzom össz vissz kb

[HUN]Crassus
ezt a szezont makkeresen nyomtam,mert 2 karim összes stonekeeper shard + wg markját + 6000 elköltetlen aréna pontot tokenre váltottam amit a 2 szezon alatt gyûjtöttem és így csak pár BG-t kellett mennem,hogy meglegyen a maradék kívánt honor....bár ezalatt a pár BG alatt lezsibbadt az agyam rendesen úgyhogy WTB RATED BG😊

kemény vagy. nekem nem volt ennyi gyomrom hozzá... Nem akarod nekem is kifarmolni? 😄

[HUN]Crassus
nah megvan minden wrathful kiegészítõ...mostmár BG-t nemakarok látni rated BG-ig😊

OFFra: eddig nem ismertem, de sztem egy letöltést megér...pláne h free, wowot sem fizetni, sem törtön tolni nincs kedvem perpill<#email>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Jajj...ez most jade fájt...<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178