World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet többre mennél, ha elolvasnád a gyakran ismételt kérdések részt!

panther112
Nagyobb magyar szerverek: Arathor pve, Bloodscalp pvp, Ragnaros pvp. Ha nem szempont, hogy magyar legyen, akkor a Sylvanas pvp-t ajánlanám.

Karakter elindítása: belogolsz, és jobbkézfele alul.

kb. 3500Ft/hó

HI! 😊
nem akarok senkit zaklatni hülye kérdésekkel de azt a játékot hogyan tudom használni? soha nem játszottam még mmo-val de ezt szeretném kipróbálni, már sok jót hallottam róla. a játék már megvan a két kiegészítõvel 1ütt és kb 3 dolog érdekelne : 1. melyik magyar szerveren érdemes regelni? 2. hogyan indíthatok el egy karaktert ezen? és 3. kb mennyi ennek a havidíja?
ha valaki segít nekem annak elõre is köszönöm!
Rune Strike, Death and Decay, Frost Presence - wowhead.com-on nézzétek meg azt a 2-t, amit nem ismertek a 3 fogalom közül
tanoknak rota? hmmmm 5 éve tankolok,de kb 2 egyforma helyzet sosincs se Bossokon se mob pekkeken....szóval 0-24-be improvizálok kb.,de sok sikert egy rotás tankoláshoz...
persze van 1-2 bevett alaptechnika,de mint mondtam qrvára helyzetfüggõ mindíg....
DK Tank talentek glpyhekkel,rotával.
http://elitistjerks.com/f72/t44638-sunos_fireside_chat_dk_endgame_tanking/

Deikath

Köszönöm szépen mindkettõtöknek a tanácsokat, ki is próbálom még ma õket. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

PiszkosFred
Bar a dkm "csak" blood, de gondolom expertise a tank dknak is alapveto, ami nalad nagyon alacsony, en dolgoznek rajta, 25-26ig mindenkeppen (kb 200-220 exprating ha jol emlekszem). A spell penetration gemeket nem tudom miert hasznalod, surgosen csereld le azokat.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omlás
Az egyik probléma : Expertise: 7

Ajánlott az Expertise feltolása 26+ környékére ellenkezõ esetben mit sem ér a hitrating ha a célpont dodgeol meg parryzik rengeteget.

Javaslom a hitet engedd kicsit lejebb és dobálj Expertises gemeket a socketekbe aztán teszteld le.

Üdv

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Srácok, kisegítenétek? Van egy tank DK-m, full T9-ben, plusz a többi cucc 226-232 lvl közötti, egész jónak mondható talent build és rotation mind single, mind multi targetre, de egész egyszerûen nem tudok 1K-nál több DPS-t kitolni magamból HCban, meg raidben sem, és emiatt az aggrogenerálás se megy úgy, mint kéne.

Ötletek? Bronzebeard EU, Trancsír

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

picket
Errõl jut eszembe, hogy open betaban amerikai klienssel toltam, alig volt vele probléma, csak néhán emotiont nem bírt. Elég frusztráló ha nightelf csajjal /dance-re kifagy a kliens :\

ಥ_ಥ

Omlás
Nekem is úgy rémlik, hogy a Blizzes arcok azt nyilatkozták ez ügyben, nincs és nem is lesz all in one lehetõség, hanem 2 külön folyamat amit külön kell lezavarni.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

a faction change és a karakter transfer két külön dolog.
all-in-one lehetõségrõl nem tudok...

antgecc
Ha munkában van rá lehetõséged, hogy mehnézd, akkor az account managementben láthatod a lehetõségeid és az árakat.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

egyszerûbb lenne utána olvasnom, de munkahelyi korlátozások miatt ezt nem tudom megtenni, így kérdésre szorulok: - karaktert szeretnék átvinni -tegyük fel- allyból hordába és ezt szeretném egy másik szerverre költöztetni, van erre lehetõség "allinone"?! Ha igen mennyibe kerül?
ty

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

picket
EU-s wowra akkor lehet átállni, ha megveszed az EU-s wowot, és regisztrálsz a wow-europe.com-on. Addig feleslegesen töröd ezen a fejed. De mivel megvetted az amerikai wowot összes kiegészítõjével gondolom nem akarod az egészet még egyszer kifizetni.

ಥ_ಥ

Botond
Simán összeszedheted, nem kell arénázni hozzá, elég nyomni a dungeonokat ész nélkül.
kakaoskalacs
hali .meggyöztem magam megrendelem a wotlk-et és 2 honapos cardot
2 honap alatt fel lehet huzni 64-röl lvl80-ra a karaktert nem?Meg valami hasznalhato geart szeretnék osszekaparni , ahhoz meg tudtommal arenazni kell amiben nem vagyok jártas. altalaban csak dungeon-özök ,az szokott elég xp-t hozni (Steamwheedle Cartel EU (RP) serveren jatszok) üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

http://hu.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft

Ajánlom elolvasni, nekem elég sokat segített kezdõként...

Hapedig a sztorira vagy kiváncsi, valaki küldött egy 40oldalas warcraft történelmet, ha megtalálom, elküldöm😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

elhamvadt egy kozmikus supernova robbanásban...

HunnernesKonge
Hova lett az ugyanilyen nevû DK-d? 😉
gááááz-e???
HAHA 😄
nincs olyan WG és BG meccs, ahol ne spammolná tele hülye whisperekkel a képernyõmet...amúgy jah, az a gáz alapban, hogy egyáltalán szükség van erre...
viszont tökéletes noobfilter addon...

Fehercsoki
Azért kicsit gáz hogy Rankwatchra még szükség lehet:S

Fehercsoki
Komoly ez a dps,ennyit naxx gearbe toltam HCba=/

Nice líccselõs HC-k vannak....nagyon elegem van belõle:S
mind a 2 fos dps 4300+ GS-es cuccban volt tehát simán dupla/tripla dmg mennyiség kellett volna tõlük...

cikasz
Mégis mit vársz egy allistól?

http://www.akciofigura.hu

Paladin skill

Ennyi <#hehe><#eplus2><#hehe>

Hú, ezek az addon guide-ok nagyon jók, azt hiszem ez lesz a leg megfelelõbb, köszönöm!!!

cikasz
Amúgy nagyjából mindig arra küldenek egyik helyrõl/településrõl ahova kell ha kész vannak ott a küldetések. Tehát nagy vonalakban lineális vagy hogy a fenébe mondják 😄

http://www.akciofigura.hu

Lacee
vagy ott vannak Jame guide-jai, Hordának 20-77ig, vagy Alliance 30-77ig - ezek már addon formában is letölthetõk ingyenesen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Van jópár guide, amiben leírják h sorban melyik küldiket csináld, én például zygor guides-t használom...ez a játékban egy kis ablakban kiírja h melyik küldit vedd fel, ad hozzá kordinátát, amit cartographerrel meg tudsz nézni, mi-hol-merre...hasznos kis cucc, csak gyakran írja h grindolj a szint végén:S

Rendben, kössz!

panther112
Ha erre gondolsz, akkor az fent van a Blizz weblapján elektronikus formában, de szerintem idõpocsékolás ezt olvasni, mert a játék meglehetõsen intuitív. Ha konkrét probléma merül fel, akkor pedig a wowwiki.com wowhead.com thottbot.com mert ezeken a helyeken jobb leírások vannak, mint az alap wow guideban.

Úgy tudom van angol nyelvû tutorial, amit a dobozos verziókhoz adnak, azt hiszem a BC pakkhoz, nem tudom hány oldalas, de avval nem hiszem, hogy elkövettem volna ezt a hibát, meg abban biztos rengeteg tipp is van, amit nagyon sok óra játékidõ után sajátít csak el az ember.
Állítólag, ahogy olvastam a Google keresések közepette, van egy olyan ember, akivel a Blizzard pereskedett is, mert több száz oldalas angol nyelvû guide-ot adott ki, tele tippel, kezdõknek és haladóknak. Lehet egy olyat kéne beszereznem, felgyorsítaná a fejlõdésem.

Gyerekek, még mindig ez a téma? Nem hagynátok abba? Nõjetek már fel.

Lambo fan
nem csodálom, szerintem a cimborád a South Park animációs filmnél tovább nem juthatott...

már ami a Wowot illeti...

mert ott azt mutatták hogy elég ha berohansz az erdõbe vaddisznókat ölni, hogy 50 szintet ugorhass és egymást öldösték az aznos karakterek is, elég vicces volt 😊))

a Blizzardot meg mennyire kifigurázták emlékszem még arra a részre 😄

Hát, õszintén szólva, az, hogy az elsõ alkalom elõtt félretájékoztattak a játékmenetet illetõen, hogy szörnyeket öldössek, és gyilkoljak eszetlenül, mert így lehet fejlõdni, fel sem tûnt az elsõ órában, hogy ez téves: látszólag tényleg mûködött, hogy egybõl berohantam az "erdõbe" szörnyeket vadászni: jött a 2-es szintlépés, meg a 3-as, ezek szerint ha nem vettem fel a küldetést, akkor is teljesíteni lehetett, vagy ezek a szintlépések nem tudom minek voltak betudhatóak, és csak mentem beljebbb, és beljebb, még csak fel sem tûnt az elsõ órában, hogy sok épületnél ott van a felkiáltójeles ember néhol a térképen, mert hát még csak nem is az úton mentem, nem ott volt a sok vadászni való lény. Inkább a szörnyek levadászására alkottam a stratégiát, azt mondták, ezt tegyem. Nem tehetek róla, hogy akivel beszéltem, vagy nem volt teljesen kompetens a játékot illetõen, vagy csak nem volt túl pontos, hogy részletezze teljesen a játékmenetet.
De amikor még fel is tûnt a felkiáltójel, sem mentem oda egybõl egy másik "játékoshoz" (mindt mondtam, errõl is félretájékoztattak, azt mondták, mindenki játékos a WoW-ban, temészetes, hogy azt hittem õk is, és hát mit akarjak tõle így elsõre), valamint létezik egy SecondLife nevezetû hasonló online játék, amit egyszer már láttam is, ott is voltak olyanok, akik látszólag nem élõ játékosok voltak: álltak egy helyben, vagy ültek, és fizetett nekik ezért az üzemeltetõ (azt hiszem LindenLab-nak hívják, aki azt a játékot üzemelteti) csak hogy ezt a tevékenységet ûzzék.

Egy szó, mint száz, elsõre félrevezetni szerintem mindenkit lehet, véleményem szerint ez nem foglalkozás függõ.
Másrészt, egyébként sem az volt a célom, hogy valamiféle rekordot állítsak fel, tudtommal a játékprogramok kikapcsolódni, szórakozni valók, nem vettem én olyan komolyan, hogy most akkor vérre menõen teljesíteni kell, csak szórakoztam, hiszen csak egy játékprogram, vagy mi a fene.

panther112
Nekem az egészben az tetszett a legjobban, hogy ugye elõállt a fizikus diplomával, kicsit rákerestem a nevére, és tényleg van egy azonos nevû fizikus-matematikus (mondjuk a szakmai életrajza alapján szerintem neki nem okoznának gondot az erdei lények). Be is linkeltem ezt a kutatót, fotóval mindennel együtt, hogy rákérdezzek, valóban azonosság van-e, vagy csak a véletlen mûve. (Szerencsére kiderült, hogy csak véletlenrõl van szó - egy világ omlott volna bennem össze.) Erre itt mindenki nekem jött, hogy "lejáratom", "kifigurázom" az erdei lényekkel küszködõ úriembert.
Hát nem tudom, lehet, hogy nekem van nagyon kifacsarodott értékrendem, de, ha valaki megkérdezi, hogy véletlenül nem én vagyok-e az a jóképû 30-as fizikus/matematikus, aki nem mellesleg egy nemzetközi szintû kutató, akkor ezt se kifigurázásnak, se lejáratásnak nem veszem...

Szia,
sajnálom, én tényleg nem akartam, hogy ez legyen a vége, hogy valakit is bannoljanak, és soha senkinél sem.
A moderátorok cselekedeteit sem tudom megindokolni, mikor, miért, mit adnak/tesznek, és épp kinek, õk is mind különbözõ emberek, különbözõképp értékelnek egy-egy helyzetet, szerintem náluk érdeklõdj, da ha jól tudom, panasszal is lehet élni valahol, talán ott tudnak segíteni.

A játék pedig tetszik, megtetszett ez a fantasy ág, még csak a 8-as szintig mentem el a tegnapi játszogatás után, de jövõ héten talán lesz majd idõm, tudom majd folytatni, majd szép lassan haladok elõre.<#vigyor5>

Pedig nem ártana...

142389.....milyen magyarázatot vársz azok után?😊
panther112
Ha már a bannolásnál tartunk, bárki tud arra magyarázatot adni, hogy ha Crassust bannolták, akkor engem miért nem?

shaime01
pedig 7 éves volt az accountod xD

picket asszem ideje lenne újra nagytakarítást csinálni -.-

vááá meg van kösszi😄

nekem csak a Térkép kis piros nyilála rehet rá kattolni emrt a Objectivese az meg szürke:S

és még csodálkozom ,hogy miért fájdul meg a fejem a napi 1 kötelezõ random HC letolása közben????
ha hazaérek kaptok SS-ot is a tegnapi gyöngyszemrõl....

komolyan a WOW-os elõfizetõk beteg mód felhigultak.....

jah r4pt0r nem neked szólt csak úgy általában írtam...nehogy banoltass mekkora szemét flémelõ vagyok😊
Teljesen eltüntetni én sem tudom hogy lehet e egyáltalán, de a jobb felsõ sarkában van egy nyíl, belogolás után rányomsz, aztán kész.

oké😊

addig olvasd el ezt meg a fizika prof is....megváltoztam mostantól segítek ezt wow.huról szedtem remélem hasznos információkkal szolgálok vele!

"játék nagy része kis feladatokrol szól amikér tapasztalat pontokat kapsz hogy szintet ugorhass...de egyszer eljön a nap amikor eléred a max szintet és nagy csoportokban elindulsz ugy nevezett insztanszokba. A legkeményeb insztansz Molten Core nak hivják.Hogy eljuss molten Coreba(az olvadt mag)Blackrock mélységen át vezet az ut ami szintén egy insztansz kb 12 fö ellenség van...na mindegy tehát molten core ban van a legkeményebb ellenfél az egész játékban ugy hivják Ragnarok kb 9-10 órába kerül eljutni hozzá és további 4 órába legyözni ezt az egy ellenfelet habár eddig csak egyszer jutottak el odáig a kóreaiak és kegyetlenül meghaltak mind a 40-nen.Tehát négy órát harcoltak és meghaltak..ijenkor már alig van pajzs meg ijesmi rég javitani kell a fegyvereket szóval nem egyszerü...de kb 5 Lila cuccot dob állitólag..Lila cucc Epic Item a legritkább cuccok.
Vagy Onixia ö a másik nagy ellenség öt már 2 szer legyözték és oda is 12 órába került az út +3 óra harc csak az Onixiával ^^

Eyeket ay infokat most kaptam egz baratomtol (aki mar ismerte attol sorry) "