World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The patch "enGB\DBFilesClient\Item.dbc" could not be applied. (Invalid source file size: expected 1469013, actual 2089396.) If this problem persists, you may be able to solve ........
Próbáltam mindent amit ír, a technical support fórumon sincs még szó ilyen problémár.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
L2-ben sem csak az assist-olásról szól azért a dolog.
Na köszönök azért minden infót nem zavarok itt tovább.
Jó játékot mindenkinek sziasztok.
Amúgy úgy tudsz legtápoltabb legit játékos lenni, hogy L2ben az emberek 99%-a nem legit.
Szóval tisztázok mindent.
Én csak legit játékos ként játszok. (tehát semmi bot,ebay,csalás nem érdekel)
Igen grindelni imádok meg farmolni, csak valahogy az a fajta harc rendszer ami WoW/AION-ba bele van építve nem tetszik.
Az olyan kaszabolós harc rendszert szeretem amilyen a Lineage 2-ben (tudtommal az egyik ha nem a legtápoltabb legit játékos vagyok ott).
Igazság szerint csak megláttam a WoW topicot az elõbb és eszembe jutott anno én is játszottam vele egy kicsit és csak kíváncsi vagyok mi a helyzet most vele. Ez a harc rendszer volt az ami nem tetszett nagyon nekem mikor próbáltam ezért is érdeklõdtem hogy van már vmi patch esetleg addon ami ezt javítja.
de ha érdekelnek az addonok, nézz szét a curse.curse adatbázisában, itt találhatsz legális, használható addonokat dögivel.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy iszonyatosan imádok grindelni meg farmolni.
wut? 😄D
Na mind1 felejtsük el nem szóltam semmit csak tényleg nem kell semmi illegális cucc, csak hogy mondja haver annyi addon van a wowhoz azt hittem valami ilyesmi tipusú is. Nem üzlet fizetni egy játékért úgy ha tudod hogy akármikor bebukhatod a pénzt, meghogy más játszon helyetted. Csak tényleg unalmasnak találtam az öldöklõs részét.
Hallom a Catalyzm-be át dolgoznak sok dolgot a harc rendszert pve és pvp terén is pörgõsebbre dolgozzák át vagy az marad?
Amúgy iszonyatosan imádok grindelni meg farmolni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Igazából azután bátorkodtam ezt megkérdezni miután, mondta haver, hogy õ használ valami olyan cuccot amivel lehet látni milyen stat-okkal rendelkezik a másik játékos adott tárgya meg látja pontosan mennyi a másik játékos HP-je a boss-ok HP-ja stb. Aztán abból amit kivettem a szavából ez legálisnak számít míg nagyjából minden másik általam ismert játékba az ilyet általában bann-al jutalmazzák.
szóval akkor nincs.
Létezik esetleg olyan add-on hozzá ami a játékos helyett öl vagy szalad el valahova. Volt nekem akkor ilyen QuestHelper nevû add-onom az nagyjából megoldotta helyettem a quest-et ez mondjuk nálam teljesen meg is ölte a játék élményt fõleg, úgyhogy a wow-os öldöklést nagyon unalmas dolognak tartottam akkor.
Szóval a quest-et éppen megoldanám magamtól csak ölni kéne helyettem ilyen tipusú add-ont keresnék akkor lehet benéznék még egyszer egyszer a wow világába😊
köszi elõre is
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
druid tank
hunter dps
mage dps
priest healer
én DK dps
én voltam 66-os szinten tobbi mint alattam és folyton sirt a tank hogy elhuzom a mobokat elöle :\ aztan megvolt a dungeon nagy nehzen 😄
eddig 6 dungeont csinaltam meg ..
Jah és az The Escape from Durnholde mikor nyilik meg? vmi questet kér de melyiket :\
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.