World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudjátok mit kezdjek ezzel a problémával? Letölti, patcheli, a legvégén ez jön ki:

The patch "enGB\DBFilesClient\Item.dbc" could not be applied. (Invalid source file size: expected 1469013, actual 2089396.) If this problem persists, you may be able to solve ........

Próbáltam mindent amit ír, a technical support fórumon sincs még szó ilyen problémár.

Csirke4
:C

Ez így nem izgi, már leölték az amcsik...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

üdv én storm speaksnek az északi részénél lévõ 2 barlangot ajánlanám, egyikben tûz másikban meg air elementálok vannak

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Xfireön megy??? lépek is be😄😄

Csirke4
núbok.
byzhouse
29%-ig jutottak utána wipe :S

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Csirke4
Most találtam egyet.
3000 ember nézi ahogy 1helyben állnak 😄😄😄😄
[HUN]Crassus
felemelõ😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Linkt!
NE GYERE BE IDE LÉGYSZÍVES! ott se szeret senki, itt se fognak!

byzhouse
höh xfire live-on 1team már 20szor próbálkozott,hogy megölje LK-t,de mindig wipe a vége 😄DD De nem adják fel(pedig milyen vicces mikor az angyal felkap 1embert és ledobja 😄DDD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

hát sajnos csalókból minden hova kijut bõven. L2-ben szerencsére nagyon takarítanak rendesen így már annyi csaló nincs amennyi volt.

L2-ben sem csak az assist-olásról szól azért a dolog.
Na köszönök azért minden infót nem zavarok itt tovább.
Jó játékot mindenkinek sziasztok.

L2-ben a harcrendszer százszor unalmasabb... Mi van egy partiban? Nyomod a jobb gombot a main assiston/spammeled az F1 F2-t. Wowban sokkal dinamikusabban kell használni a skilleket, odafigyelni mikor melyiket kell nyomni... sokkal több ész és odafigyelés kell...

Amúgy úgy tudsz legtápoltabb legit játékos lenni, hogy L2ben az emberek 99%-a nem legit.

picket

ಥ_ಥ

bocs én voltam a hülye.
Szóval tisztázok mindent.
Én csak legit játékos ként játszok. (tehát semmi bot,ebay,csalás nem érdekel)
Igen grindelni imádok meg farmolni, csak valahogy az a fajta harc rendszer ami WoW/AION-ba bele van építve nem tetszik.
Az olyan kaszabolós harc rendszert szeretem amilyen a Lineage 2-ben (tudtommal az egyik ha nem a legtápoltabb legit játékos vagyok ott).

Igazság szerint csak megláttam a WoW topicot az elõbb és eszembe jutott anno én is játszottam vele egy kicsit és csak kíváncsi vagyok mi a helyzet most vele. Ez a harc rendszer volt az ami nem tetszett nagyon nekem mikor próbáltam ezért is érdeklõdtem hogy van már vmi patch esetleg addon ami ezt javítja.

Lacee
asszem nem tudunk követni 😊
de ha érdekelnek az addonok, nézz szét a curse.curse adatbázisában, itt találhatsz legális, használható addonokat dögivel.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

byzhouse
Csak tényleg unalmasnak találtam az öldöklõs részét.

Amúgy iszonyatosan imádok grindelni meg farmolni.

wut? 😄D

hát a bot az meg csinál helyetted mindent. Sõt elég lenne ha csak ölne szaladok én vele magamtól is😄

Na mind1 felejtsük el nem szóltam semmit csak tényleg nem kell semmi illegális cucc, csak hogy mondja haver annyi addon van a wowhoz azt hittem valami ilyesmi tipusú is. Nem üzlet fizetni egy játékért úgy ha tudod hogy akármikor bebukhatod a pénzt, meghogy más játszon helyetted. Csak tényleg unalmasnak találtam az öldöklõs részét.

Hallom a Catalyzm-be át dolgoznak sok dolgot a harc rendszert pve és pvp terén is pörgõsebbre dolgozzák át vagy az marad?

Amúgy iszonyatosan imádok grindelni meg farmolni.

Lacee
ahhoz nem kell addon, a másik játékos cuccait a játékban, de akár online is megnézheted, az eu.wowarmory.com címen. a boss pontos életerejét pedig a beállításoknál lehet megadni, hogy hogy mutassa, százalékban vagy számadatként.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"a játékos helyett öl vagy szalad el valahova" - "Utálom az összes bottert" Akkor hogy is van ez?😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

hát bot nekem nem kell az illegális. Utálom az összes bottert.

Igazából azután bátorkodtam ezt megkérdezni miután, mondta haver, hogy õ használ valami olyan cuccot amivel lehet látni milyen stat-okkal rendelkezik a másik játékos adott tárgya meg látja pontosan mennyi a másik játékos HP-je a boss-ok HP-ja stb. Aztán abból amit kivettem a szavából ez legálisnak számít míg nagyjából minden másik általam ismert játékba az ilyet általában bann-al jutalmazzák.
szóval akkor nincs.

Bot-nak hívják, amire gondolsz, de Blizz nem éppen szereti, és bant kapsz jutalmul<#banplz>

byzhouse
Nem neked való a WOW bocsikah 😊

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

hello kb 1 éve játszottam wow-al egy kicsit annyira nem merültem bele a játék mert nem fogott meg igazán.
Létezik esetleg olyan add-on hozzá ami a játékos helyett öl vagy szalad el valahova. Volt nekem akkor ilyen QuestHelper nevû add-onom az nagyjából megoldotta helyettem a quest-et ez mondjuk nálam teljesen meg is ölte a játék élményt fõleg, úgyhogy a wow-os öldöklést nagyon unalmas dolognak tartottam akkor.
Szóval a quest-et éppen megoldanám magamtól csak ölni kéne helyettem ilyen tipusú add-ont keresnék akkor lehet benéznék még egyszer egyszer a wow világába😊

AH ba vettem max stackot 90G ért.

bAguziB2
merre érdemes relic of ulduart farmolni? azt tudom h storm peaksen belül szinte mind1ik mob dobja, de olyan hely kéne, ahol nem 200 menként van mob 😄

köszi elõre is

torrente111
Crasus << Jó is ez az ebéd utáni icc 10 ! xd

Köszönöm a segítséget a kitörölés mûködöt 😊

picket
Van olyan könyvtár, ahova azt a fájlt létre akarja hozni? Van hely hozzá?

&#3237;_&#3237;

- én törölném a "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp" file-t

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Sziasztok valaki nem tudna segíteni?Az új patch nem akkar feltelepülni mert ezt a hiba üzenetet írja ki "The file "C:\Program Files (x86)\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft\Uninstall.xml.temp" could not be created. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Create)már újra telepítetem a játékot és ugyan azt az üzenetet kapom.Megpróbáltam leszedni más forrásból is de azt sem engedi instalálni .

picket
több = jobb <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Oppá...lich king ma vagy hnap döglik meg?<#mf1>

Csak azt mondták hogy 600k nem fun, nah de 700k az már fun. 😄 Biztos úgy gondolták nagyon kevés. 😛

Fehercsoki
Fordítva,a Nap csillag,nem a csillagok napok.

- egy 10-15 perces körbevezetõs questrõl lehet szó ahol követni kell valakit aki nagyon lassan megmutatja az insták bejáratát

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

ijesztgetõs videóért nem jár valami? XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
Apukám a NASAnál dolgozik szal kushadj!
Elmész CoTbe és ott kell felvenned a questet.

kakaoskalacs
nagyonjo ez a random dungeon bedobott egy teambe

druid tank
hunter dps
mage dps
priest healer
én DK dps

én voltam 66-os szinten tobbi mint alattam és folyton sirt a tank hogy elhuzom a mobokat elöle :\ aztan megvolt a dungeon nagy nehzen 😄
eddig 6 dungeont csinaltam meg ..

Jah és az The Escape from Durnholde mikor nyilik meg? vmi questet kér de melyiket :\

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

shaime01
nemigaz

Csirke4
A csillagok is Napok csak nagyon messzevannak. :o
Botond
Ahol éppen süt a nap ott nincs éjszaka...
te mit szívtál ma reggel? küldhetnél belõle nekem is <#zavart1>

picket
Kivéve éjszaka, de akkor meg ott vannak a csillagok ^.^

&#3237;_&#3237;

Botond
Az ég kék, és a felhõk fölött mindig süt a nap.
Nekem eddig a normál verzió jött be, nem kell ott semmilyen hülyéskedés. 😛

cikasz
Simán jó ha utána mész...

http://www.akciofigura.hu