World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
allyban pedig olyan healerek ,hogy percekig feltartanak 4-5 DPS-t röhögve...akik nyáltól fröcsögve újra és újra neki mennek ,de hiába közben kampó a meccsnek😊
én leállok healelni,de az elsõ FOL után olyan FOCUS/ASSIST dmg-t kapok,hogy mire pillantok a spirit healert látom😊
na kis OFf!
DDO online! ez valami marha jó!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
no problem, reroll rampage battlegrp.
mióta eos hétvége van 2 nap alatt összesen kb. 1 db eos-t nyertem a játszott kb. ~20-ból.
a legjobb az, mikor a szarrá fikázott - sokak szerint noskill - franciákkal akadsz össze egy bg-ben ahol úgy néz ki a felállás, hogy van 10 healer, ebbõl a fele full relentlessben és ilyen 30-32k hp-s disco priestekkel, meg van 5 dps.
és egyszerûen nem lehet öket megölni, 20 percen át csépeli a fostalicska geares, altos szutyok alli csõcselék ezeket a healereket és röhögve szénné healelik egymást, az a kemény 2-4 db dps, ami meg épp ott van horda oldalról, az meg leöli a 15 allist röhögve, mert nem lehet beléjük annyi dmg-et tolni, hogy megdögöljenek.
de amikor nem éppen franciákkal akadsz össze, akkor se sokkal jobb a helyzet, mert a 85 éves nagyanyámnak kb. 10x gyorsabb reakcióideje van, mint rampage bggrp-ban az alli-nak eos-on...sokszor úgy vagyok vele, hogy az elsõ 2 percben már látszik, hogy ki fogja vinni a prímet, aztán ha azt látom, hogy default bukó, mert a playáknak gõze sincs róla, hogy mi az aktuális szitu, akkor benyomom a tv-t, bevágom a karit egy torony mögé és nézek inkább valami filmet...idegesíteni nem fogom magam a hülyék miatt, mert tök felesleges...
szal összegezve: wtb rated bg, de izibe...nagyon kéne már -.-
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
senki nem jön tornyot foglalni senki nem hajlandó közel menni a tornyokhoz,de mindenki megy a zászlóért és beragadnak 1 toronyhoz vagy amíg mindenki elmegy a zászlóért elvesztik az összes tornyot.....
egy Allys árulja már el mi a faxt kell beírni,hogy megértsék azt a kúrva taktikot?
majd 2015 re talán már 4-5 player is lesz a 15 bõl akinek van lövése a taktikáról....addig csak mennek baszni a zászlót meg 12 en ölni azt a 2-3 allyst aki az úton tartja 90% horda teamet míg a többi allys röhögve megnyeri a meccset.....
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
warrim lepolizva megy a deku és ezt látom-->1 sec:
1. sec:Cleanse dispell winters chill
2. sec:Cleanse dispell winters chill
3. sec:cleanse FAILED /+8% hit rating ftw/ dispell winters chill
4. sec/itt már erõsen inegrült vagyok😄/Cleanse dispell winters chill
5. sec idõközben a 2 debuffból ami maradt megint 5 lett😛
de baszki a pap addigra már szarrá dispellelt/és a mage szarrá lopkodott engem és semmi buff nincs se rajtam se a warrin😊
deqrvajó😄
és már meg is haltam😄
pap+frost mage hát kemény ez így😊
De a reinforcements is 0-án van.
Bezzeg a régi szép idõkben a több órás AV-k... Rendes igazi PVP... <#sir>#sir>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.
Múltkor 1.8 sec alatt döglöttem 3/4 hpról shaman ellen 1100 resivel(még a set bonus változtatás elõtt).
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
30k hp! 1115 resi/5x wrathful item/.....ha szerencsém van kettõ darab holy shockra is van idõm mielõtt meghalok,de inkább nincs😊A warrimat meg konkrétan leszarják,hogy mit csinál vagy rosszabb esetben kap egy békát....
Lenne egy kis gondom ! remélem tudtok segíteni mert reggel óta szívok vele.
Nos kijött ugye a 3.3.2 es patch a wow-hoz. El is kezdtem tölteni de egy olyan problémával találkoztam h
Microsoft Visual c++ Runtime error :S
Kb 10%-nál adja be... de volt h 38%-ig elment és akkor.
Már próbáltam mindent amit ír a Blizzard honlapja de semmi. 😞
Légyszíves aki valamit tud írjon! 😊
Elõre is köszönöm
Üdv.
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Aztán tessék ám szólni ha valakinek megvolt arthas bá, érdekel a vélemény<#email>#email>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
...vaze.