World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

drogosgeci
már nem rp-s fos?

[HUN]Crassus
kicsit durván megfoltozták ezt a játékot😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
blackout ugyanez fordítva😄 Horda oldal= no healer max én😛 GS átlag 2500-3000:S

allyban pedig olyan healerek ,hogy percekig feltartanak 4-5 DPS-t röhögve...akik nyáltól fröcsögve újra és újra neki mennek ,de hiába közben kampó a meccsnek😊
én leállok healelni,de az elsõ FOL után olyan FOCUS/ASSIST dmg-t kapok,hogy mire pillantok a spirit healert látom😊

na kis OFf!

DDO online! ez valami marha jó!

akarsz EOS-t nyerni?
no problem, reroll rampage battlegrp.
mióta eos hétvége van 2 nap alatt összesen kb. 1 db eos-t nyertem a játszott kb. ~20-ból.
a legjobb az, mikor a szarrá fikázott - sokak szerint noskill - franciákkal akadsz össze egy bg-ben ahol úgy néz ki a felállás, hogy van 10 healer, ebbõl a fele full relentlessben és ilyen 30-32k hp-s disco priestekkel, meg van 5 dps.
és egyszerûen nem lehet öket megölni, 20 percen át csépeli a fostalicska geares, altos szutyok alli csõcselék ezeket a healereket és röhögve szénné healelik egymást, az a kemény 2-4 db dps, ami meg épp ott van horda oldalról, az meg leöli a 15 allist röhögve, mert nem lehet beléjük annyi dmg-et tolni, hogy megdögöljenek.

de amikor nem éppen franciákkal akadsz össze, akkor se sokkal jobb a helyzet, mert a 85 éves nagyanyámnak kb. 10x gyorsabb reakcióideje van, mint rampage bggrp-ban az alli-nak eos-on...sokszor úgy vagyok vele, hogy az elsõ 2 percben már látszik, hogy ki fogja vinni a prímet, aztán ha azt látom, hogy default bukó, mert a playáknak gõze sincs róla, hogy mi az aktuális szitu, akkor benyomom a tv-t, bevágom a karit egy torony mögé és nézek inkább valami filmet...idegesíteni nem fogom magam a hülyék miatt, mert tök felesleges...

szal összegezve: wtb rated bg, de izibe...nagyon kéne már -.-

kakaoskalacs
ahha köszi igy már értem (:

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

[HUN]Crassus
ICC-10 ben farmolják elsõ Bossig azokat a "szörnyeket" trash-t amik reputációt adnak majd a Boss elõtt kimennek nyitnak egy új instát megint lesz sok "repu monszter" és ezt ismételgetik...hiszen ha megölnék a Boss-t akkor lementõdnének az instába és a reput adó szörnyek is eltünnének! így viszonylag gyorsan kilehet venni a recepteket meg a fasza kis gyûrûket.

byzhouse
gondolom bemennek instába,leölik a trash-t és kijönnek-mert nincs normál gear/heal/dps/tank,hogy megöljék bosst vagy nincs rá idejük

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

kakaoskalacs
Üdv ! engem az érdekelne mit neveznek "Trash run"-nak? .

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Xavius-on van olyan magyar(nem feltétlen) guild ami bevenne egy 4000 GS(tehát szar gear😄)-es dk-t?Mert elég nehéz így guild nélkül gearelõdni, 3napja akarok ToC10-be menni és nem sikerül egy normális csapatot sem találni 😞

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hopp bocs most esett le csak a cold weather flying kell neki, az pedig repu fuggetlen.

😞 Értem, köszi.

Ha ott felejtetted és nem lootoltad, akkor szerintem nem fog a GM vele foglalkozni, mailben meg biztos nem kapod meg.

Ha megnyerek egy itemet de nem lootolom ki akkor mit csináljak?Megkapom késõbb mailben vagy szóljak GMnek vagy mi?:\

Fehercsoki
Ott olcsóbb?Egyébként lesz egy quest lvl 74 körül ami elteleportálja dalaranba.

jobban jar ha borean tundran levo bazison veszi.

panther112
Ha nincs lvl80-as mained az adott realmen, az adott frakcióból, akkor lvl77 után tudod megvenni a cold weather flying-ot Dalaran/Krasus Landing-nél, egy feltûnõ Blue Dragonhawk-on ülõ vendortól (dranei, vagy BE female, erre már nem emlékszem).

eleg noob kerdes, tom, de hogy tudok repulni mounttal Northrenden? az Outland-i mountomhoz mit kell megtanuljak, es hol?
mekkora 😄

[HUN]Crassus
napi EOS-van ez kifog készíteni agyilag már látom...eddig 3 ból 3 bukó....
senki nem jön tornyot foglalni senki nem hajlandó közel menni a tornyokhoz,de mindenki megy a zászlóért és beragadnak 1 toronyhoz vagy amíg mindenki elmegy a zászlóért elvesztik az összes tornyot.....

egy Allys árulja már el mi a faxt kell beírni,hogy megértsék azt a kúrva taktikot?

[HUN]Crassus
gyere EOS-ba /horda oldali blackouton az ám a "jóság":S
majd 2015 re talán már 4-5 player is lesz a 15 bõl akinek van lövése a taktikáról....addig csak mennek baszni a zászlót meg 12 en ölni azt a 2-3 allyst aki az úton tartja 90% horda teamet míg a többi allys röhögve megnyeri a meccset.....

van benne valami

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
ne haragudj,de a kép alapján mindkét oldal sötét mint az éjszaka😊

Én a jó oldalon vagyok 😄

[HUN]Crassus
atyaég,részvétem....:S

Boulderfist wg <#idiota>

byzhouse
H.B.D. Dr DeViLKiNG

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

[HUN]Crassus
kihagytam,hogy minek egyáltalán poly? mikor a cleansel való foglalatoskodás egy bombajó CC...😛

[HUN]Crassus
pap+mage= halál:S csinálok egy screenshotot majd ami így néz ki:

warrim lepolizva megy a deku és ezt látom-->1 sec:
1. sec:Cleanse dispell winters chill
2. sec:Cleanse dispell winters chill
3. sec:cleanse FAILED /+8% hit rating ftw/ dispell winters chill
4. sec/itt már erõsen inegrült vagyok😄/Cleanse dispell winters chill
5. sec idõközben a 2 debuffból ami maradt megint 5 lett😛

de baszki a pap addigra már szarrá dispellelt/és a mage szarrá lopkodott engem és semmi buff nincs se rajtam se a warrin😊
deqrvajó😄
és már meg is haltam😄

pap+frost mage hát kemény ez így😊

vénfarok
Csirke4
Epic!

De a reinforcements is 0-án van.

Bezzeg a régi szép idõkben a több órás AV-k... Rendes igazi PVP... <#sir>
torrente111
sziasztok.segítsen valaki.szeretnék elköltözni az arathorrol és azt szeretném megtudni,hogy a hordások melyik realmen vannak sokan.köszönöm

vanndar halott, mégis az ally nyert

Tafaya
Írd be azt, hogy apa...

#142607: /recount epeen

explain plx

naszóval..

<#zavart2>

Lacee
kijelölöd, jobb gomb a portréjára, trade -> megjelenik egy ablak, bal oldalra pakolhatod amit te akarsz átadni, jobb oldalon látod amit a másik játékos, alul mindketten leokézzátok -> profit

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

valaki segítsen: hogy kell másik játékossal kereskedni?

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

[HUN]Crassus
9. SotA loss😛

[HUN]Crassus
ez megnyugtat akkor jól bírom😄

Az bõven jó 😄
Múltkor 1.8 sec alatt döglöttem 3/4 hpról shaman ellen 1100 resivel(még a set bonus változtatás elõtt).

nagyon jó 4 xd

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

loál

[HUN]Crassus
találkozott már valaki elemental shaman+shadow pappal arénában? mindennel együtt 6-8 másodpercig élek totemledobás+LUST után.....
30k hp! 1115 resi/5x wrathful item/.....ha szerencsém van kettõ darab holy shockra is van idõm mielõtt meghalok,de inkább nincs😊A warrimat meg konkrétan leszarják,hogy mit csinál vagy rosszabb esetben kap egy békát....

DarkHorSe

ezt csak ugy

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sziasztok !

Lenne egy kis gondom ! remélem tudtok segíteni mert reggel óta szívok vele.

Nos kijött ugye a 3.3.2 es patch a wow-hoz. El is kezdtem tölteni de egy olyan problémával találkoztam h
Microsoft Visual c++ Runtime error :S
Kb 10%-nál adja be... de volt h 38%-ig elment és akkor.
Már próbáltam mindent amit ír a Blizzard honlapja de semmi. 😞
Légyszíves aki valamit tud írjon! 😊

Elõre is köszönöm
Üdv.

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Opp, majdnem elsírtam magam...ez haláli<#falbav>és mennyire igaz...<#banplz>

Aztán tessék ám szólni ha valakinek megvolt arthas bá, érdekel a vélemény<#email>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Botond
Btw elsõ 100 kommentben vagyok. 😊
problémáról.
...vaze.