World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
bár mondjuk a sárga felkiáltójeles quest npc-k megtalálása azért ment 😊
5 évvel ezelõtt hazamentem a TESCÓBÓL ahol megvettem és basszameg tudtam játszani és pedig senki nem mondott egy szótse,hogy mi-merre-meddig.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Te egybõl vágtad mi merre ugye?
http://www.akciofigura.hu
Megjegyzem amikor kezdtem pár éve én sem tudtam ezt egy darabig. 😊
http://www.akciofigura.hu
ಥ_ಥ
ez a game nem az a mostanában másik "népszerû" mmo, ahol ha sok mobot leölsz akkor több xp-t nyersz belõle, mintha küldetéseket csinálnál, itt pont fordítva van. a mob kevés xp, a megcsinált és leadott küldetés pedig sok 😊
tehát az agyatlan hentelésnek kb. semmi értelme sincs, meg nem is kell leölni 1.000.000 disznót se, hogy epic kardod lehessen 😊)
szóval keresd a sárga felkiáltójeleket az npc-k fejei felett...õk lesznek a te embereid 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
akkor majd ma este újból neki esek, kössz.
1. Olvasd el a segítséget amit kapsz.
2. Teljesíts küldetéseket! Agyatlan gyilkolászással is lehet fejlõdni, csak nem olyan érdekes, és lehet, hogy lassabb is (most kíméljenek akik a 20. karakterüket húzzák és más a véleményük ).
3. A kezdõ terület kb. 4-6 szintig jó, addig nem érdemes onnan elmenni, amíg vannak ott küldetések amiket teljesíteni tudsz. Ha már nincs küldetés (minimapen sárga felkiáltójel, npc feje felett sárga felkiáltójel), akkor keresgélj tovább, indulj meg az úton, de olyankor küldetés is van erre, ami ami pályafutásod következõ állomására irányít.
4. Ez egy kegyetlen világ: ha rossz helyre kóborolsz, akkor megesznek a vadon lakói. Kerüld az ilyen helyeket, és maradj olyan területeken, ahol te vagy a tápláléklista csúcsán. Ha mégis meghalnál, akkor fuss vissza a karaktered hullájához (minimapen kis koporsó ikon) és utána újra próbálkozhatsz.
5. A sárga mob csak visszatámad, a piros viszont agresszív. Ha kijelölöd rá fogsz jönni, hogy milyen színû...
6+: olvasd el a tutorialt (belépésnél szórja a kis felkiáltójeleket amíg ki nem kapcsolod)
ಥ_ಥ
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
karaktert kreálok mindig, gyilkolásom az élõlényeket hogy fejlõdjek, 3-as szintnél tovább nem igaen fejlõdik a karakter a kiindulási ponton agyonölök minden állatot, majd nekiindulok a térképnek. Kb 10 percen belül mindig megöl egy magasabb szintû erdei élõlény, pedig nem is megyek neki, õk vadásznak le. 10 percen belül, ahogy elindulok "otthonról" egybõl megölnek, de megy ez már tegnap óta, a 10.karakteremmel, élvezhetetlen a játék, mit csinálok rosszul?
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Szal linkelsz vagy KAMUZOL. :C
Teválasztásod. :c
Egyébként egyetértek a szabályokkal. 😄
1. "Moderálási alapelveink - Hozzászólások törlése - Szándékos flood és reklám esetén."
2. Wow szerzõdést elfogadtad, ott benne van, hogy semmilyen játéktartalmat valós pénzért nem árulhatsz.
3. Pofátlan spemmelés lett belõle.
+1 a személyes véleményem: accountot hirdetni itt olyan, mint bölcsõdében fiatalítószert árulni. Itt mindenkinek van vagy volt accountja, aki pedig eladta közülünk, az talán azt is tudja, hogy hol szerezzen másikat ha éppen kedve szottyan. Az apróhirdetés nem tartozik a topik profiljai közé. Akinek ez nem tetszik, az nyisson "wow account hirdetés" topikot, majd jól fejen koppintják a moderátorok.
btw arra a felmérésre hivatkozol, ahol kijött, hogy a másik anyját szidni és bazmegolni nem is olyan nagy baj? 😊
ಥ_ಥ
de természetesen ettõl függetlenül a patch-eket le kell tölteni, meg a kieg anyagait is, csak serial-lal nem kell pöcsölni, meg beirogatni...
Másik furcsaság. feltettem a Burning Crusuade után a Wrath Lick King-et, de a játék kezdetekor a Burning Crusuade betöltõ lépernyõ fogadott, és nem a Wrath Lich King, az normális? Csak mert elméletileg az is feltelepült késõbb.
Kössz
épp most installálódik a harmadik (Wrath Lick King) de egy darab serialt nem kért eddig.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
feltelepült a WOW is. ment az update is 3.2-re majd 3.3-ra, de azt honnan tudom meg, hogy a másik két kiegészítõ is felment e? vagy azt még mindezen felül kell feltenni? hol tudom megnézni, hogy feltelepületek e már?
légyszi segítsetek, teljesen új vagyok, FAQ-ban sincs errõl semmi
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Mit nem lehet azon érteni, hogy Kufárkodás TILOS?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
most ilyenkor mi van?
worldofwarcraft oldalán vettem mindkét kiegészitõt
az alapjátékot is, de még csak az alapot telepítem per pillanat még