World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne haragudj, de nem akarok veled vitába szállni. Tudod, akkor le kéne süllyednem a te szintedre. Keményfiú.

[HUN]Crassus
a tapasztalatlanságot a butasággal ne keverjük....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

jó, ok, tény, tudtunk játszani, bár én se felejtem el sose, mikor lvl17-en deadmines-ban még mindig egy szürke karddal (meg egy quest reawardos tõrrel) rohangáltam az elsõ karimmal egy nightelf rugóval és bazi büszke voltam rá, hogy milyen OP fegyverem van, amit 17 szintnyi spórolt pénzembõl vettem valami 50 silver-ért a vendor-nál... szóval, ha azt mondom, hogy akkor gecinagy noob voltam, s kb. lövésem se volt a kasztomhoz, meg úgy a wow világához, akkor finoman fogalmaztam :S
bár mondjuk a sárga felkiáltójeles quest npc-k megtalálása azért ment 😊

s0n1c
de te egy csák norrisz vagy! õ meg csak egy nemcsák károly
[HUN]Crassus
kezdõ? sztem meg debil....
5 évvel ezelõtt hazamentem a TESCÓBÓL ahol megvettem és basszameg tudtam játszani és pedig senki nem mondott egy szótse,hogy mi-merre-meddig.

panther112
Ritka pillanat, hogy Crassusal kell egyetértenem😊 Szerintem ugyanis fake az egész.

jazzy
mert kezdõ?
shaime01
NE piszkáld az alvó oroszlánt mert 5 oldalas wall of text-t fog castolni!!

Mindenkinek köszönöm a segítséget, így már jóval felkészültebben vághatok neki, akkor egyenlõre a játékbeli tutorialokra támaszkodom, és küldiket csinálok, és kössz a ságra/piros erdei lény tippet! A feléledést se értettem játék közben, hogy mit akarnak pontosan, de mostmár az is megy, kössz, üdv!

cikasz
Inkább segitenél neki te segg ahelyett, hogy bannoltatnál egybõl.
Te egybõl vágtad mi merre ugye?

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
ban pls

cikasz
Ha az élõlény feje felett a neve/tipusa/akármilye sárga szinü akkor nem fog megtámadni téged automatikusan ha a közelébe mész. Viszont ha PIROS akkor igen!
Megjegyzem amikor kezdtem pár éve én sem tudtam ezt egy darabig. 😊

picket
"nem is kell leölni 1.000.000 disznót se, hogy epic kardod lehessen" - pedig a south parkban azt mondták... <#rinya>

&#3237;_&#3237;

keresd a sárga felkiáltójeleket az npc-k feje felett, azok adják a küldiket, amiket meg kell csinálni.
ez a game nem az a mostanában másik "népszerû" mmo, ahol ha sok mobot leölsz akkor több xp-t nyersz belõle, mintha küldetéseket csinálnál, itt pont fordítva van. a mob kevés xp, a megcsinált és leadott küldetés pedig sok 😊
tehát az agyatlan hentelésnek kb. semmi értelme sincs, meg nem is kell leölni 1.000.000 disznót se, hogy epic kardod lehessen 😊)

szóval keresd a sárga felkiáltójeleket az npc-k fejei felett...õk lesznek a te embereid 😊

Lacee
elvileg kéne lennie a játékban beépített tutorialnek, kis üzenetek formájában. Azokat olvasd el, és tényleg a küldetéseket csináld, ne csak lényeket ölj, mert az elején a legnagyobb XP a questekért jár (plusz felszerelés, fegyver stb)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

- amíg alacsony szintû a karid a spirit healernél is érdemes lehet felkelni, akkor a hullához sem kell rohangálni (katt a szárnyas lényre, majd elfogadni az élesztést)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

köszönöm a tanácsokat, így már érthetõbb a játék, de hát nem is hiszem, hogy ez csak az én hibám volt, tegnap késõ este kezdtem el elõször, és hát semmilyen kézikönyvet nem kaptam, hogy mit, hogyan, természetes, hogy így indítottam, neten keresgéltem ma gyorsban pár kézikönyvet, de a játékmenetrõl vajmi keveset találtam.

akkor majd ma este újból neki esek, kössz.

akkor nem esett le a mondandóm, hogy sorozatban csináltam 10-et, miután az elõzõt legyilkolták, kénytelen voltam kreálni egy újat, újból...

picket
Ez a játék szerintem nem neked való, de ha mégis kitartasz, akkor néhány jó tanács:
1. Olvasd el a segítséget amit kapsz.
2. Teljesíts küldetéseket! Agyatlan gyilkolászással is lehet fejlõdni, csak nem olyan érdekes, és lehet, hogy lassabb is (most kíméljenek akik a 20. karakterüket húzzák és más a véleményük ).
3. A kezdõ terület kb. 4-6 szintig jó, addig nem érdemes onnan elmenni, amíg vannak ott küldetések amiket teljesíteni tudsz. Ha már nincs küldetés (minimapen sárga felkiáltójel, npc feje felett sárga felkiáltójel), akkor keresgélj tovább, indulj meg az úton, de olyankor küldetés is van erre, ami ami pályafutásod következõ állomására irányít.
4. Ez egy kegyetlen világ: ha rossz helyre kóborolsz, akkor megesznek a vadon lakói. Kerüld az ilyen helyeket, és maradj olyan területeken, ahol te vagy a tápláléklista csúcsán. Ha mégis meghalnál, akkor fuss vissza a karaktered hullájához (minimapen kis koporsó ikon) és utána újra próbálkozhatsz.
5. A sárga mob csak visszatámad, a piros viszont agresszív. Ha kijelölöd rá fogsz jönni, hogy milyen színû...

6+: olvasd el a tutorialt (belépésnél szórja a kis felkiáltójeleket amíg ki nem kapcsolod)

&#3237;_&#3237;

byzhouse
ne kreálj 10 karaktert 1re összpontosíts :| (amelyik legjobban tetszik(én resto dudut kezdenék)) <#whatever>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tököm kivan, egyszerûen nem tudom élvezni a játékot.

karaktert kreálok mindig, gyilkolásom az élõlényeket hogy fejlõdjek, 3-as szintnél tovább nem igaen fejlõdik a karakter a kiindulási ponton agyonölök minden állatot, majd nekiindulok a térképnek. Kb 10 percen belül mindig megöl egy magasabb szintû erdei élõlény, pedig nem is megyek neki, õk vadásznak le. 10 percen belül, ahogy elindulok "otthonról" egybõl megölnek, de megy ez már tegnap óta, a 10.karakteremmel, élvezhetetlen a játék, mit csinálok rosszul?

érdekes, csak nemrég jöttem vissza wowozni cirka 3,5-4 év után máris tudok mondani 3 csajt aki játszik, egyik közülük mondjuk az élettársam ^^ (szvsz a képességeivel sincs baj)

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

PiszkosFred
Erdekes amit mondasz, mert a mi guildunkben a GM egy sved holgy, az egyik officer szinten holgy Hollandiabol, es a healereink es magusaink kozott is legalabb 4-5 leanyzo talalhato 😊 (egyebkent erdekes, hogy healerek - resto dru, holy priestek es resto shamanok -, valamint magek mellett mas castokbol nincsenek holgy jatekosaink) Igy a szokasos 25os raideken, 6-7 holgy minimum tagja a csapatnak. Es bizony egesz jol nyomja mindenki, egy szo sem erheti a haz elejet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

- menj pve szerverre!

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picsába, kezd idegesítõ lenni, hogy mindig kinyirnak, és túl messzire nem jutoka térképen, pedig nem is keresem a balhét, áhh, hogy lehet így játszani

Csirke4
Az interweb törvényei alapján kell lennie képnek, hogy igazad legyen.
Szal linkelsz vagy KAMUZOL. :C
Teválasztásod. :c
na persze, majd felébredsz pubi <#hehe>

capaszabi
iwiw adatlap or didn't happen!

Csirke4
Nembiztos amúgy, hogy csak olyanok jönnek ide akiknek van akkuntja vagy volt, mert a gugliba is megtalálhatja ezt a topicot. Szoktak is jönni új játékosok. 😄
Egyébként egyetértek a szabályokkal. 😄
Csirke4
Omenen ne is legyen a top3-ban még a legjobb DPS se. 😄
picket
Nézzük az okokat:
1. "Moderálási alapelveink - Hozzászólások törlése - Szándékos flood és reklám esetén."
2. Wow szerzõdést elfogadtad, ott benne van, hogy semmilyen játéktartalmat valós pénzért nem árulhatsz.
3. Pofátlan spemmelés lett belõle.

+1 a személyes véleményem: accountot hirdetni itt olyan, mint bölcsõdében fiatalítószert árulni. Itt mindenkinek van vagy volt accountja, aki pedig eladta közülünk, az talán azt is tudja, hogy hol szerezzen másikat ha éppen kedve szottyan. Az apróhirdetés nem tartozik a topik profiljai közé. Akinek ez nem tetszik, az nyisson "wow account hirdetés" topikot, majd jól fejen koppintják a moderátorok.

btw arra a felmérésre hivatkozol, ahol kijött, hogy a másik anyját szidni és bazmegolni nem is olyan nagy baj? 😊

&#3237;_&#3237;

jesszus, ahogy nézegettem, elég nagy sláger a WoW account eladása Level 80-on, külföldi oldalakon nézegettem, és majdnem leesett az állam, ilyen forintba mérve 50-60 ezrekért meg még többért árulják...ki a fene vesz ilyet? és mégis, töménytelen mennyiségben árulják a karaktereket...

ha official wow site-ról veszed (eu, vagy us) és bankkártyával fizetsz, akkor nem kell megadni semmilyen serial-t, automatikusan upgrade-eli az accountod az új kiegészítõ adataival.
de természetesen ettõl függetlenül a patch-eket le kell tölteni, meg a kieg anyagait is, csak serial-lal nem kell pöcsölni, meg beirogatni...

Érdekes, már játszom, de nem kért serial-t. Nem lehet, hogy mivel direct download-ban vettem az us.battle.net-en, azért nem kellett megadnom a serial-t? Csak mert avval a felhasználónevemmel (emailcím) és jelszavammal léptem be, amit ott vásárláskor beregiztem.

Másik furcsaság. feltettem a Burning Crusuade után a Wrath Lick King-et, de a játék kezdetekor a Burning Crusuade betöltõ lépernyõ fogadott, és nem a Wrath Lich King, az normális? Csak mert elméletileg az is feltelepült késõbb.

Kössz

panther112
Na de egyszerre😊

panther112
Mivel maga a játék bármikor feltelepíthetõ bárki számára... Majd az acc-hoz ill. az acc upgrade-hez fogja õket kérni, de a két dolog teljességgel független egymástól.

Account kreálásnál fogja kérni 😊 Elõször az alapnak a serialját. Ezzel kész lesz az accountod, utána upgradelheted Bc-re a bc kulcsal, wotlk-re a wotlk kulcsal.

már csak tudjátok mit nem értek így új felhasználóként? megvettem a három WoW részt, kaptam mindháromhoz serialt, és sehol se kellett megadni õket.

épp most installálódik a harmadik (Wrath Lick King) de egy darab serialt nem kért eddig.

nálam 11500ft 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bocs, már látom klön kell telepíteni

na, megjött a visszaigazolás a vásárlásokról.

feltelepült a WOW is. ment az update is 3.2-re majd 3.3-ra, de azt honnan tudom meg, hogy a másik két kiegészítõ is felment e? vagy azt még mindezen felül kell feltenni? hol tudom megnézni, hogy feltelepületek e már?
légyszi segítsetek, teljesen új vagyok, FAQ-ban sincs errõl semmi

panther112
Tökmindegy, itt végül is be van tiltva, van ezernyi más hely, ahol lehet. Engem csak az érdekel(t), hogy miért lett betiltva, mert ha jól emlékszem nyár végén volt egy szavazás, ahol egész fölényesen gyõztek a kufárkodni akarók, kíváncsi vagyok, mi történt azóta, amiért megváltoztak a szabályok (nem olvastam a fórumot az utóbbi hónapokban, mert inkább wowoztam😊 )

cikasz
Én sem értem mi a probléma azzal ha valaki elakarja adni az acc-át?

panther112
Amúgy ugye most 13.500 Ft a wow cakkom pakk?

Jogos, de ha azt veszed, ennyi pénzért nem veszed meg a wowot, bct, lkt...de akkoris leszarom, ott van nekem Nokedli<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

panther112
Szar gear, semmi ach, viszont olcsóbb, mint új accot venni, szóval nem értem mi a problémád. Amúgy miért tilos hirdetni, ha jól emlékszem a szavazáson nagy többségben voltak a hirdetéseket támogatók. (Mondjuk engem már nem érint a dolog, pont ma váltam meg a magemtõl😊 )

Ezt leszámítva zsír kari, még érdekelne is, de ennyiért sztem áb*szás😄<#mf2>

Mi a f*szt mond az a kib*szott nájtelf lotyó?<#nezze><#nezze>

Tényleg ennyire nem tudtok olvasni? Vagy nem is nézitek a bannert?
Mit nem lehet azon érteni, hogy Kufárkodás TILOS?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

megvettem a két kiegészítõt, most azokat is újra installálni kell? mert mikor megvettem valami játékkódokat kiírt, gondolom serial, de a böngészõt meg bezártam, aztán hiába megyek vissza, a kódokat már nem látom, emailt meg nem kaptam egyik vásárlásról sem.
most ilyenkor mi van?
worldofwarcraft oldalán vettem mindkét kiegészitõt
az alapjátékot is, de még csak az alapot telepítem per pillanat még