World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És még annyit Arathor serveren 20 as rogue karakter és egy 15 ös Hunter.
(bocsánat h ismételem magam de naon fontos lenne eladnom)
köszönöm! továbi jó játékot!
Üdv Dávid!
Egyébként ha n00b a pug, akkor már az elején kilépek, nem játszom wipefest-eset mert nem jó.
๏̯͡๏﴿
anti hero
köszönöm! továbi jó játékot!
Üdv Dávid!
igazságtalanak tünik de van benne logika
még 6 bar kell szinthez holnap már csak 1fog kelleni és több exp reward <3
gyorsitott fejlödés az egyik legjobb amit valaha a blizzard alkotott 😊
komolyabb guild-ek valószinûleg elõbb begyûrik a boss-okat.
nameg, gondolom minimum kara gear kell majd hozzá...
egyrészt jó ötletnek tartom, másrészt meg hülyeségnek.
csomó frakciónál a megfelelõ cuccok csak revered-en érhetõek el, amik pl. kellenek egy tanknak is ahhoz, hogy ne csapja agyon heroic módban az elsõ trashmob.
honored szint ugyebár mindenhol elérhetõ minden fontosabb frakcióval csak úgy, hogy szintezés közben megcsinálod a quest-eket, lásd pl. lower city, shatar, cenarion exp, stb.
a normál instáknak megvolt az az elõnye is, hogy többé-kevésbe fel tudtad öltöztetni a karid megfelelõ gear-be, mire meglett a revered...
namost megnézem azt a tankot pl., aki 70-re érve quest reward gear-ben lemerészkedik egy heroic instába. kb. fix wipe lesz minden második lépésnél. (healer esetében ugyanez, mert nem lesz elég a heal kapacitás, dps detto, mert nem lesz elég a dps)
bár ne legyen igazam...
ugyanakkor viszont jó dolognak is tartom, mert a repufarm kulcsok miatt eléggé uncsi...
(ja igen, s persze ettõl függetlenül még mindig lehet menni normalt is)
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
kell a halálnak az új elbaszott av, meg még fel kell vinni ratinget paciig :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Valaki tudna adni egy linket amiben leírják, hogy milyen változások lesznek a patch után?
mer Nem nagyon lehet semmit találni a blizzard honlapján.
köszi
csá
November 20-ig is elcsúszodhat a patch. Azt hallottam. de lehet, hogy csak rémhír😄
http://boards.worldofraids.com/topic-7997-1.html
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
TSW: Tunderke
nyaklanc gyuru neck bracer boot belt etc
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
๏̯͡๏﴿
fel akartam rakni a másik gépemre is a gamét, de az istennek sem képes feltelepülni, összevissza hibákat ir ki, mindig máshol - ti. installnál máshol jár és dobja a hibákat - van cd s és van dvd s verzióm is, mindegy melyikkel probálkozom szépen dobálja a hibákat, kiraktam image file ba is, akkor is, leformáztam a particiót, ugy probáltam akkor is, hullik a hajam.
Irtam a készitõknek is, semmi válasz eddig😞
A másik gépemre szépen, hibátlanul feltelepül, szóval nem hiszem, hogy az adathordozók lennének sérültek.
más
pvp ben nem vagyok jártas, igazából most probálkozom elõször, ha legyakok egy ellen kiirja, hogy HK Private, HK Sergent meg ilyeneket, ez mit jelent?
köszi
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
csak beírod az item nevét wowhead-en, és az elsõ komment. a második az allis infó