World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
olyankor amit írok azt csak buborékban látom a fejem felett, ha whispelek az nem jut el az emberekig, én sem látom amit õk küldenek, és egyáltalán, semmit sem látok ami a cset ablakban történik.. WDB/WTF mappa törlése nem oldja meg a problémát (más karakteremnél olyankor jó)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
sry, hogy te már nem tapasztalhatod:d
๏̯͡๏﴿
itt általában bukik az egész <#idiota>#idiota>
3 nap alatt 1 normális avban voltam eddig ~~
lerombolod enemy 4 tornyat , megvedesz vagy 2-t a tiedbol es siman kijon 480 bonus honor egy negyedoras meccsen
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jelenleg 1 db t5-öm van, többihez kéne ssc. sajna elég sok healt igényel a pet még igy is, hogy bõven kap a chain heal-ekbõl is, de erõsen érzõdik a 2 db t5 hiánya.
btw baromira nem értem, hogy ezt miért nem lehet talent szinten megvalósítani (bár azzal is megelégednék, ha a health funnel végre olyan lenne, mint a mend pet -.-), miért gear-hez van kötve, mikor ez egy iszonyat frankó dolog lenne a lock-oknak... de nem baj, ez is 1 challenge, hogy külön kell figyelni a pet-re, életben tartani, tudni, mikor használhat cleave-et, intercept-et, s mikor nem, szal' egy extra szórakozási faktor nekem 😊
nameg amikor valaki raid közben megszólalt ventrin, hogy: "ki szórakozik már itt ezzel a ragnaros hanggal?"
na akkor lett nagy röhögés: "Who dares summon me?!" 😄
#115412 :x
ಥ_ಥ
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
eddig ez a legjobb av
๏̯͡๏﴿
-"patch notes" has been renamed to "buff notes"
-there won't be any "nerf notes" :p
ಥ_ಥ
Tudnatok mondani nekem egy olyan addont ami a kijelolt target classat kiirja, regen a ct-ben volt egy ilyen modul de most kiszedtek 😞
Mast nem is igazan kellene tudnia, tehat minel kisseb lenne annal jobb lenne 😊
koszonettel: Reiki
Wow:Gyogyito pap lvl 70 Warhammer:Gyogyito rune priest lvl 80/ RR/80 Aion:Reiki Cleric lvl 50 GW2:Reiki.1948 Lvl 80
fél év múlva kukázhatod az egész gear-ed, ha kijön a wotlk.
márpedig, ha a vivendi azt igéri, hogy 2008 elsõ félévben kijön, akkor ki is fog jönni, hidd el.
megéri rohanni akkor?
Design: Mystical Skyfire Diamond - 280 gold
Hidden change in 2.3 - priceless
hát nemtom, én pont az ellenkezõjét tapasztalom...
nameg, mi elég távol vagyunk a PE szintjétõl is (zulamannal is elleszünk 1 darabig szerintem, úgyse fun 2h alatt betolni szvsz) a heti 3, max. 4 raid-del... de én igazából nem bánom ezt, nem lóverseny ez a game...