166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Bhalage #125991 linkx elég mélyre süllyedtél.. -
#125990 De a lényeg hogy neked dögszagod van :D -
#125989 hordások meg szarosok -
#125988 allisok büdösek -
#125987 a középsö a scrolling combat text az amelyiken az ellenfél arena teamjét mutatja sztem proximo lehet alul pedig CEnemyCastBar -
r4pt0r #125986 Meg tudná valaki mondani milyen addonok amiket bejelöltem. Thx.
Link -
#125985 LOL, szegény kiskutya. :D -
#125984 \o/ -
LordMersey #125983 Köszi, sejtettem, de pont ki kellett lépnem, mert kiskutya lerántotta a fél asztalt magára:D -
#125982 Legalsó rublikába beteszed az enchantolni való ruhádat és tradre klikkelsz. -
ShaiHulud #125981 3v3 arena bajnoksag zajlik epp: http://www.arenajunkies.com/cgs/ -
LordMersey #125980 Buffozgattam, meg adtam ajándékba revolution potionokat és egy warlock enchantelni akart valamimet, de sajna nem értettem mit kell tennem:) Tiszta ciki volt:P Hogy tudok enchantet elfogadni? Rákattintottam a sárga feliratra, kijött a trade oda kellett volna azt a cumóm betenni, amit enchantelni szerettem volna? -
#125979 Mivel én eleve lojális vagyok az első karimhoz, plusz rühellek szintezni (legmagasabb altom 55), ráadásul jelenleg az egyedüli alternatíva az általam kedvelt stílus miatt egy destro lock lenne, viszont az eddigi lock alt próbálkozásaim rendre elhaltak lvl 20 körül, megváltás a DK. Bár ha belegondolok, h 55->80 az alig több, mint 0->80, máris elmegy tőle a kedvem. -
#125978 Jól néz ki, de kurvára nem illik a WoW-ba. -
#125977 "...de aztán megunják és visszatérnek a régi classhoz. Remélhetőleg elég komplex ahhoz, hogy a sok pistinek elmenjen tőle a kedve."
Mintha csak magadrol beszelnel :D -
ShaiHulud #125976 ele shaman viszont szuperjo lesz. -
#125975 Én is így vagyok a mage-el. Nem mondom, az arcane újítások elég jók, a frost is elmegy, de sehol semmi extra, ami megfogna, nulla újdonság, ősrégi gondokkal. Szintezni meg utálok. Csinálok egy jó kis blood/frost DK-t, azt hello. Valószínű, hogy eleinte minden második karakter deathknight lesz, de aztán megunják és visszatérnek a régi classhoz. Remélhetőleg elég komplex ahhoz, hogy a sok pistinek elmenjen tőle a kedve. -
#125974 remélem kell majd tankolni a drágát
újabb timesink : nafta farmolás (kőolajelementálokból) -
#125973 Ja, van eco meg repülő mount, most majd lesz környezetromboló nem repülő. Ez a játék az életre nevel. -.- -
Dr DeViLKiNG #125972 nem fake :) -
Attila1234 #125971 Repült FS!-ra! Ha fake, ha nem fake, akkor is kurva jó! -
#125970 ez bennelesz?
need -
#125969 -
Dr DeViLKiNG #125968 :DDD
-
#125967 én normális vok -
Dr DeViLKiNG #125966 Már akkor eldöntöttem amikor bejelentették :p
Nem azt mondom, hogy nem fogok lockal játszani meg persze mindent kifarmolni vele, de raidre csak dkval fogok járni. Lock már kicsit unalmas release óta (főleg hogy arenara nincs egy normális druid akivel lehetne játszani , random noobokkal meg akar a halál) -
ShaiHulud #125965 nem azert mert dk taposabbnak tunik mint a lock?:D
bar ugyis nerfelik meg, mert ez igy jelen formajaban nem kerulhet liveba:D heroclass ide vayg oda. -
LordMersey #125964 Közben megtaláltam, csak nem volt 1 aranyam:))) -
Dr DeViLKiNG #125963 Én lockról váltok egyetlen ok miatt. Destrot hiába buffolják látszólag, a fő problémát nem javították ki (mana problémák pvpben,nomeg a pet scale). Így muszáj maradni a 3x/3x/0 build mellett high-enden amit én RÜHELLEK. és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. -
#125962 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a DK melett a többi class talentjei, mechanikája, komplexitása és változatossága egy büdös nagy nulla. Messze ez lesz a skillel legjobban skálázódó class.
Ha az elhanyagoltabb classokkal játszók harmada vált, már nem lehet majd mozdulni tőlük. -
LordMersey #125961 Nem találtam olyan opciót a traineremnél ahol a talenteket eltudnám újra osztani.... -
ShaiHulud #125960 http://jadefury.blogspot.com/
ez a gyerek blogja, itt irkal bovebben is meg talentspec is talalhato. -
ShaiHulud #125959 "- /console extShadowQuality X
- Valid numbers range from 0 (old shadow system) - 6.
2 and up seems to deal with the distance of the shadows" -
#125958 hat ez eleg meggyozo :DD -
ShaiHulud #125957 stream verzio kis szovegel. -
LordMersey #125956 Van egy group-os küldim Ghostlandon, lvl. 20-as szinten - The Traitor's Destruction (Group) - ha esetleg van valakinek hasonló karija a környéken és csatlakozik azokkal szívesen megcsinálnám - kék cuccos küldi. 20:15-ig most biztosan a környéken bóklászom. Dlite lvl.20 Blood elf:) -
ShaiHulud #125955 unholy speces DK aoe farm:
http://files.filefront.com/UnholyDKwmv/;11130050;/fileinfo.html -
#125954 ratyi :d -
#125953 új DK kezdő cucc
Arthas hétvégi háza
-
#125952 Mintha nem is uaz a játék lenne