166745
  • The Garrett
    majd kiadnak egy biztonsági tokent is, amivel a token meghibásodása esetén lehet biztonságossá tenni az accod. :)
  • Warden
    Különböző képességei vannak minden petcsoportnak.Képességeket befogott állatoktól tanulhatsz amit aztán megtanithatsz a kis kedvencednek.Nézz körüll ITTRészletesen le van irva minden csoport képessége szintje ill mit hanyas lvl-en tanulhatsz.
  • MaxPayne
    Attól függ milyen peted van, minden petnek külön faji képességei vannak.
  • PiszkosFred
    Katt es nezegesd vegig, melyik pet mire kepes, es mire tanithato
  • Sorbon
    Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég kezdtem a játékot, igy még van mit tanulni. Pillanatnyilag egy hunterrel játszom. A kérdés a következő: lvl 29 a pet, mitől függ az hogy milyen skillt használ? Úgy értem láttam más peteket akik stunnolnak, dash-t használnak, stb. Nekem a megtanulható skillek között csak a aggroztatás(growl), illetve a fear(cower) volt tanulható. A tanulható skillek pet-től függenek? Vagy hogyan lehet elérni hogy a fear helyett pl dash-t használjon vagy prowl.t stb...? Elöre is köszöböm a választ.
  • PiszkosFred
    Marmint, olvastam persze, hogy van ra es a support is keszul erre az eshetosegre, de kb ugyanennyi proceduraval jar ha vissza akarod szerezni a token nelkuli lenyult accountodat.
  • PiszkosFred
    Bar nem erint es nem is erdekel ez az uj vedelmi dolog, de pont erre gondoltam en is. Mi van ha eltunik, ellopjak, elhagyod, elromlik, stb? Mert addig lehet hogy jo a dolog amig mukodik/megvan, de ha beut a baj a tokennel, akkor az lehet macerasabb lesz.
  • QuippeR
    felesleges redundancia, olyan mintha uharc tömörítés után még rarral is csomagolnál egy fájlt. értelme nincs, csak a felhasználó idejét rabolja.
  • Mighty
    Minden tokenes beléptetés usernév, jelszó, token számsor kombinációval érvényes. Miért kéne kiszedni a jelszót belőle?
  • QuippeR
    ja, "picit".

amúgy tök fölöslegessé válik a jelszó, szóval leszedhetnék az olyan accountokról, amihez kulcsot rendeltek.
  • Narxis
    Tedd fel újra a hangkártya driverét, lehetőleg a legújabbat.
  • Szeki26
    Sziasztok !

Miért van az,hogy leszedem az US 2.0-ás kliens-t,elindítom működik,aztán rárakom WoW-2.4.0-enUS-patch.exe-t,és meghal a hang a játékba.Se zene se semmi,még az avi-s intro-nál sincs hang.Hol rontom el ? A sound menü-ben is már mindet állítgatok,de akkor se jön vissza a hang.Amúgy minden rendben,csak éppen nincs hang.
  • GamerAdams007
    Death Knight racialja lesz.
  • Csirke4
    És akkor lehet gnómokat crossbowból lőni a Wotlk-ban vagy sem?
  • BEAST #125613
    De ha ezt bevezetik hogyan adjak el megint az embereknek? xd ... amugy ez a modszer picit biztonsagosabb mint a 2 loginos :)
  • Botond #125612
    Azért ennél 6 klasszissal egyszerűbb, ami minden más mmonál van, hogy nem azonos az account fizető oldal és a game login.
  • Syron
    nem :)
    wow-europe-on próbáltam
  • Foglaltnick
    és gondolom azt az alapvető hibát nem követted el, hogy a worldofwarcraft.com -on próbálod a wow-europe helyett
  • GamerAdams007
    Ha ékezetesen adtad meg a titkos választ, akkor azzal lesz gond, énis szívtam már meg ezzel másik MMO esetében, ugyanis egy á betű helyet vmi $A# meg hasonló szarságokat kéne beírni, és nem fogadja el...
  • Narxis
    Mert BS-en játszom. Megtudta Tibi.
  • Syron
    na ezzel van kis probléma.. acc. managementbe nemtudok belépni, titkos kérdésre a választ meg nem fogadja el.. vírus ellenőrzés meg megvolt, úgyhogy nem volt vírus sem, esetleg addon miatt lehetett a lopás... ugyanis omen volt addonok között, wowace updaterrel frssítettem még vmikor utána vmi volt addonnal, nem voltam partyban sokáig úgyhogy nem igazán tűnt fel.. minimapon nem volt ikonja, opcióit nem lehetett megnyitni, kezdett fura lenni utána, mert wow is kilépett pár perc után h beléptem, és nem írt ki semmi hibaüzenetet, úghogy én arra gyanakszom hogy omen mellett lehetett vmi és vki feltörte ezáltal.. titkos kérdés meg muti leánykoti neve azt csak tudom :D próbáltam többféleképpen is beírni kisbetű nagybetű stb, de nem fogadta el.. ezért nem nagyon tudom mit tegyek..
  • Tatyla
    büntikét kaptál,vajon miért?
  • hunbalee
    :D
    bloodscalp

Hunbalee horda
  • Foglaltnick
    elmész az account menedzsmentbe, ráböksz hogy elfelejtetted a jelszót, adjatok egy másikat. megválaszolod a titkos kérdést, benézel a postafiókodba, belépsz az új jelszavaddal, és irsz egy ticketet. Ennyi.

A vírust/wormot/keyloggert meg szedd le előbb
  • Foglaltnick
    mondjuk ez a token mindenképp érdekes, valószínüleg pont annyi problémát generál, mint amennyit megold
    biztosan van egy olyan réteg, aki úgy általában gondosan jár el az életben, és odafigyel a dolgokra, de valahogy az informatika nem az erőssége, és egy ilyen segít neki...
    de én inkább azt hiszem, hogy a népek most jól bevédik magukat a tokennel, mert a szomszéd is megmondta milyen jó, majd kb három hónap múlva kezdhetünk röhögni azon, hogy megette a kutya, elhagytam, véletlen összekevertem a sanyiéval, elromlott, anyu eldugta büntiből mert nem tanulok, stb
    és akkor indul ugyanaz a szokásos procedúra az account visszaadással - küldd el a személyit, az ujjlenyomatod, a nővéred meztelen fotóját, stb stb
    (míg ha ellopják az accountodat, akkor ha ügyes vagy, simán tolsz egy új jelszót a titkos kérdés válasszal, és már játszol is, és farmolgatsz amig peticiózól... itt meg még be se tudsz loggolni hogy a haverokkal bohóckodjál addigis)

nem mondom hogy nem hasznos, mert de, és igen, adják csak minden játék mellé a jövőben, sőt, csinálhatnak hardverkulcsot, meg mindenfélét, ekkora tételben bármit ki lehet fejleszteni/legyártatni, az olcsó lesz... de hogy minden ellen védene... na azt nem hiszem... a felhasználó legnagyobb ellensége önmaga...
  • Syron
    próbáltam azt a webformot kitöltöttem meg stb, de mikor rámennék h submit, tölt egy csomót utána írja hogy "Bad Gateway

The proxy server received an invalid response from an upstream server."

amúgy milyen e-mailre lehetne írni, vagy mi a 100%os megoldás? mert most kicsit tanácstalan vagyok.. :S
  • Foglaltnick
    bali
    ne legyél teljesen szerencsétlen
    ha komolyan szeretnél baget, akkor ird le a karaktered nevét, meg azt hogy még mindig outlanden maszatolsz-e, vagy már máshol indítottál rugót, és hogy horda-e vagy ally
    ha csak szemetelni szeretnél a fórumba, akkor inkább hagyd abba
  • hunbalee
    vki küldene 1-2 baget :P??
  • PiszkosFred
    Kerj meg egy kedves ismerost, hogy idezzen meg a DrBoom mogotti sziklara, tarazz be es mehet a moka.
  • Lacee
    hát akkor lehet hogy elkezdenm felhozni a bow skilljét, körülbelül 10-15 körül lehet, mert bár orc de amióta csak lehet, puskát használt.
  • Warden
    Nagrandban a vadászküldik végén miután lehentelted a nagy elefántot is ott lesz egy puska mint reward az egész jó.Viszont ha nem törpe huntered van akkor sokkal jobban jársz az ijj-nyilpuskákkal abból több is van és jobbak is szerintem.Hetvenen meg ha mákod van az első pugos karahzanból elviszed a prince-ből eső ijjat vagy kockulsz egy keveset és kiszeded a 150 badges csúf nyilpuskát.Per pillanat az a nyilpuska a játékban a 4. legjobb lőfegyver pve re.Pvp re meg az s2 nyilpuska ami elérhető.
  • Narxis
    Miért kell hülyézni?
  • The Garrett
    minek tennének ha a sok hülye megveszi külön? :P
  • Narxis
    Asszem csak egy faja crossbow van, vagy pvp-s markokból kiváltod zangarban.
  • ejudith
    Jaja, sztem is tehetnének. :D mellesleg pont ezen gondolkoztam csak megelőztél
  • Lacee
    gyors gyakolrati kérdés: egy huntert húzok éppen, aki bow helyett gunt használ. hellfire peninsulán hol lehet szerezni egy rendes puskát? csak crossbow/bow van quest rewardok között?
  • flinta
    ha lenne eszük tennének minden wotlk-hoz egyet, mert többet buknak a kari/item visszaállítás procedúrán mint ami anyagköltség ez nekik
  • YakHead
    Hát csak lesz annyi eszük?
  • WiLDoR
    agree
    gyakorlatilag leirtad a lényeget.

aki megveszi a tokent, az gyakorlatilag minden ellen bebiztosította magát, mert hiába szerzi meg a keylogger az accod adatait, nem fognak tudni belépni, mivel a token által generált kódot csak te és a blizz server fogjátok tudni, s azok semmilyen szinten nem kapcsolódnak hozzá a rendszeredhez, amiből lenyúlták az adatokat.
    ergo ez tényleg egy hülyebiztos módszer.

s azért most lett ez csak megcsinálva, mert kellett, kész.
    én is rendeltem már tőlük.
    s nem lennék meglepődve azon sem, ha a köv. generációs mmo-jukhoz alapban kapna mindenkit egy ilyen kütyüt.
    wow-nál ez még nem volt kitalálva, igy utólag kellett megcsinálni, azt meg ne várja senki, hogy még az alapanyag költséget is neked adják ingyé, mert gyakorlatilag csak azt kell kifizetned érte, annyira olcsón adják. (vagy aki szerinte ~1500-1800 huf /ma pénz, az gondolkozzon el egy kicsit azon, hogy miért mit fizet ki nap-mint-nap)

(mondjuk nem tippeket akarok adni, de ha pl. a cdgalaxis-osoknak lesz egy kis agyuk, akkor behozatnak ebből 3 raklapnyit, aztán 3k huf-ért szerintem vinni fogják majd, mint a cukrot. aztán mindenki jól jár)
  • Dr DeViLKiNG
    "Végülis most dobta piacra hogyan..."

opcionális. Az esetek 99%ában a user hibája miatt történik a lopás. Namost senki ne várja el hogy ilyen védelmeket építsenek a játékba alapból (ráadásul amikor kijött még blizz se gondolta hogy ilyen sikere lesz). Tettek egy lépést amivel "hülyebiztossá" lehet tenni az accod gyakorlatilag szinte semmi pénzért. Nem tudom mit kell ilyeneken felháborodni. Nem muszáj megvenni, de akkor nem is kell goldseller meg hasonló oldalakat nézni, .exe-s addonokat letölteni, és nem elhanyagolni a win frissitéseket/firewallt/virusirtót.
    Akinek meg "véletlen" mégis ellopják az accját, az meg visszakapja miután a blizz kivizsgálta az ügyet.