166745
  • TDC Geronimo
    jah tupíroztak a grafon is egy kicsit. Nézegettem pár képet és van köztük igen profin kinéző is.

• Lacee
    nagyon állat dizájn, mintha egy új játék lenne!
  • jazzy
    2 ember is leveri köszönöm a belémkötést.
    Ettől függetlenül egy PUGból nem fogja 5 éppen mercilesst farmoló zöld geared leverni kkthx.
  • Lynx_TWL
    na te fürdőskurva, kiosztalak...

3 év után vannak még ilyen idióták, akik allis és hordás játékost megkülönböztetnek hát alap, hogy "kifigurázom"
    (crassus meg a fórumra jár sírni...)
  • Lynx_TWL
    ezek olyan hülyék, hogy holnapig magyarázhatnád, akkor sem értenék meg a lényegét...
  • TDC Geronimo
  • Lynx_TWL
    na te inkább maradjál csöndben
  • Lynx_TWL
    én vagyok itt a színvonal köszi
  • Fehercsoki
    5 ember leveri nemrég öltük le 5en.
  • jazzy
    Nem tudom mikor av-ztál utoljára, de a horda kezdőhely hátrébb lett rakva, balinda pedig meg lett erősítve. 5 ember nem veri le.

Ettől függetlenül nem sírok mert csak premadebe vagyok hajlandó avzni azmeg szinte default win.
  • Davidus
    pár új monszter

ez meg valakinek a setje:P
  • Lacee
    kiesett a billentyűzetből a vessző gomb? nem kicsit nehéz olvasni így.
  • Warden
    A hordás tornyokat viszont könyebb bevédeni mint az allisokat amit szinte lehetetlen.A horda bázisra két pici ajtón is kerezstűl kell verekedni magát a támadónak és ha van védő azt csak 10 nél több játékossal lehet bevenni.Igazából sosem értettem hogy a hordások miért a kapuhoz ragaszkodnak hogy azt védjék ott már az egyik torony melett át lehet menni a kerítésen azaz két irányból lehet támadni.AV kialakitása egy dologban kedvez csupán az allinak mégpedíglen hogy van három pont is ahol 5-6 játékos nagyon betudja lassitani a hordát ha ez megvan ill legalább 2 torony vissza van szedve nyer az alli pontban még akkor is többet vagy legalább közel annyit kap ha premade horda beüti a törpét.

Horda oldalon a könnyités az Balinda azt vagy négyen öten leölik nem is értem miért megy be legalább 20-30 játékos.Balindát is jóval nehezebb védeni mint glavangert ill a horda közelebb kezd ugyhogy kb egyenlőek a feltételek.Valójában az a fél nyer amelyikben kevesebb a leecher és nem észnélkül megy előre.
  • Botond #126018
    Simán meg tudod csinálni, mint ahogy a hordások 70%-90%a nem. Allyknál meg fel sem merül a kérdés.
  • Dr DeViLKiNG
    Simán meg lehet csinálni mindkét oldalon. Mindezt 3 allis és 4 hordás kari után mondom :p
  • Botond #126016
    Ha nem látod a "van rá 1% esély, hogy jó helyre állsz" és a "tekerheted mint a hülye úgyse látnak" közötti különbséget akkor a hiba az ön készülékében van.
  • WiLDoR
    igy is lehet nézni, meg úgy is, hogy kedvelem a változatosságot.
    kinek mi jön be...
  • Ragnar360
    te vagy itt a nagy reroll king vazz :DDD - számold már össze hányszor történt meg eddig :)

mindig ott vagy ahol jobb - vmien szinten ez érthető is, csak... ööö szal ööö érted ja ööö :D
  • WiLDoR
    hát én meg mondom neked, hogy ezt a hordások is meg tudják játszani minden karival :)
    az egyetlen class, amit leszednek időben az ijászok, mire elérnék a flag-et (s igen, be lehet úgy állni simán, hogy egyik ijász se lő rád), azok a zöld ruhás friss 70-es papirruhások, de azokból is csak azok, amik nem tudják magukat healelni.
    láttam elégszer, hogy tudjam, nem a levegőbe beszélek.
    ezt mindkét oldalon el lehet játszani, s nem csak rugó/druiddal.
    csak nem ész nélkül kell csinálni...

(amúgy meg av még mindig nem ezen dől el, hanem azon, hogy kik azok akinél van 3-4 védő. nem kell több, ennyi bőven elég.)
  • Dr DeViLKiNG
    Ha már itt tartunk hogy bs felhúzása. Ha nagyon goldot akartok spórolni, akkor csak 360-ig szedjétek össze a cuccokat hozzá, ugyanis northrenden innentől adnak bs recepteket amik már az új alapanyagot használják, és nem kell 1-2 ezer goldot most idobni az ablakon. Persze lehet hogy az drágább lesz, de ki tudja :p
  • Botond #126011
    Igen, megint kiválóan érted amit írtam. Pont ezt írtam, hogy hordásoknál egyes karikkal jó esetben be lehet tappelni, ha fellopózol és úgy helyezkedsz, hogy egyik őr se tudjon meglőni, míg allyknál bármilyen(nem csak rogue+druid), ismétlem bármilyen karival felfutsz és tekered, mert az őrök falon túl vannak és nem lőnek át a falon. ^^
  • WiLDoR
    jah, lock-ról.
    a warrior csak fun kari volt, a lock-nak meg már annyira elavúlt a pve gear-je, hogy raidelni amúgyse lenne érdemes vele...
    szal' akár egy reroll is belefér, ja...
    mondjuk rerolloltam egyet aoc-ra is, 1 hónap elejéig, de az is csak jó nagy pénzkidobás volt, más semmi...

(mondjuk én már bc elején is be warriort akartam, de qrva blizzard persze pont azt nem tette lehetővé -.-)
  • WiLDoR
    druidával is ugyanugy fel lehet osonni a bunkerekbe s lehet ninjázni a flag-et, mint ahogy a tornyoknál van.
    csak onnan tudom, hogy próbáltam már mindkettőt :)
  • TDC Geronimo
    Reroll már megint? :D
  • r4pt0r
    Köszi.
  • Botond #126006
    Marhaság nem marhaság, hordás toronyba felfutsz a fülkébe és tekerheted, míg allynál legalább egy de inkább több őrt le kell csapni és aztán tekerheted. Ez ugyanúgy időt vesz el, mint a hídon egy frost trap vagy ilyesmi.
  • WiLDoR
    guild-ben már én is bejelentettem, hogy official dk reroll lesz.
    male be dk roxx.

hamarosan megyek is online, aztán zsákolom be a lovét, hogy legyen miből turbózni a lvlup-ot.
    kijön kieg, 1 hét szabi, aztán 3, max. 4 napon belűl már én is northrenden akarok nyomulni :)
  • WiLDoR
    ez marhaság...én láttam mindkét oldalt, horda akkor nyer, ha van 4-5 olyan ember akinek van elég agya hozzá, hogy lelassítsa a tornyok tövében az allit.
    főleg a palákat, mert azok azok, akik előszeretettel rusholnak előre...

alli ugyanezt csinálja, ott is rush van, de ha van hátúl 1-2 ember, aki a hidon lelassítja a hordát, az bőven elég a win-hez...

nameg a horda szinte mindig elköveti azt a hibát, hogy dun baldarban eltekerik a tornyokat, aztán ott hagyják...
    az első arra járó kóbor rugó meg visszatekeri szépen x)

aztán már meg is nyerte az alli a timewar-t, mert akinek elöször pusztulnak ki a tornyai, az nyert...

egyszerű ez, mint a pofon...
  • k O T T A
    hát nem csak te leszel az egyetlen reroll emberke
    ahogy egyre több info meg videó jön ki nekem is egyre jobban tetszik
    retpala nagyon fun de valahogy ez a dk komplexebb és kicsit jobban is illik a pszichopata személyiségemhez:D
    az egyetlen negatívum h el kell kezdjek már most goldfarmolni ezerrel h legyen money blacksmith felhúzásához és flyepixmountra de ez belefér
    elég erősnek tűnik és hasznosnak is, ugyanúgy hibrid (szivem csücskei) brutál lesz és végre valami ami újat hoz a kicsit bealvósra sikerült tbc végén
  • Botond #126002
    Viszont mivel tegnap AV volt a daily és csak a 12.-et sikerült megnyerni, ezért rájöttem, hogy mi is a gond. A tornyok. Az ally tornyokat nem lehet betekerni (legalábbis minden classal nem) amíg élnek az őrök, a hordást meg igen. Ez pont elég időt biztosít, hogy nyerjenek az allyk. :) Most amellett, hogy már nem mindenki akar elfet indítani, és nincs minden 5 éves allyban, mert most BE a menő, és az 5 évesek hordát tolják. :) De ezt nem lehet fixelni a tornyokat meg igen.
  • Ragnar360
    egyik sztem az nem más, mint feltünési viszketegség (ha jól írom:D)
  • Botond #126000
    Krisz is ezt mondja,de neki is mondtam, hogy mire kikockuljátok az s4eket addigra meglesz nekem is, de nem előbb. :D Amúgy nem. S4 feral öv volt ez pl. Tegnap 40 Ab badgeot berántottam. 10 win 10 loss, nem is volt vészes. Semmi premade, tiszta pugok, és 3 lossnál esélyem sem volt, mert ilyen 1800/1500 vs 200/500nál estem be.
  • WiLDoR
    remélem épp az s2 resto setet szeded össze :))
  • Botond #125998
    Full epix a srác.
  • Botond #125997

Áldjuk az Urat a 0 resivel pvpzők áldásáért! \o/
  • raziel.
    kakapenka vagy oO
  • Narxis
    Reagent vendor-nál.
  • LordMersey
    Megtanúltam a teleportot Silvermoonba, de teleportkő kell hozzá. Azt hol tudok szerezni?
  • [HUN]Crassus
    drog?
  • BEAST #125992
    egy ideje mar csak ez megy neki, nemtom miert :C