World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon ertettem mit irtal, de kb ez a valasz. 😊
๏̯͡๏﴿
tolom a druidámat , 2h macem valahol 70körül volt, staff skillem 200körül..
beszerez egy staff helyett egy jobb fajta macet ma, de amikor felvettem drasztikusan csökkent a crit%-om..
7.8% volt eddig, mostmeg 3%...
agility-nél azt irja character fülön hogy 7.8%-al növeli a critet.
(nem feralos vagyok, talentbõl nincs plusz critem)
levettem a fegyót, unarmeddel 7.8% critem volt, feralban detto.
felrakom a fegyót3%, feralban 3%
majd unarmed megint, 6% crit, feralban detto...
felraktam ujra a 2h macet, és most (voi'lá) 7.8% crit!
megörültem mondom fasza, még1 proba mer' ideges voltam: unarmed 0%, 2h mace-al 3%...
me cries. ez igy volt eddigis? sztem nem. az a durva hogy téleg igy változtak a crit értékek randomra. ugy felidegesitett. nehogymár a druidnak weapon skilleznie is kelljen pár szaros kritért maci/cicában...:s
Eiderin-Night Elf Rogue level 70-Ragnaros
A hivatalos szöveg szerint fél évig mindent megtartanak, de egy bluespost szerint nem törölnek, csak ha helyhiányuk lenne (ami azzal a gépparkkal elképzelhetetlen). Ezt is szerintem hetente megkérdezi valaki ahelyett, hogy utánaolvasna. :c
ಥ_ಥ
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
kijövök formból és látom hogy pedig futottam xD
ez bejött már vagy 10szer nevetséges
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
többször nyertünk ugyan, mint vesztettünk, de az esetek felében mégis az alli jött ki jobban bonus honor ügyileg, annak ellenére, hogy bukták av-t...
ಥ_ಥ
Ne válaszolj, tudom hogy neked mindíg igazad van
ha valaki rááll a témára, szerintem 4 nap alatt be tudja húzni a 75k honort simán-lazán, lehet még 1,5x annyit is (csak összehasonlításképp patch elött volt olyan nap, hogy 22k honor jött össze av hétvégén 1 nap alatt...igaz akkor egész nap csak azzal szórakoztam, kiváncsi voltam, mennyit lehet összevakarni, ha semmi mással nem pöcsöl az ember).
holnap reggel meg is veszem asszem a medallion of the horde-ot, lazán összejön rá ma a honor -.-
tegnap ~3,5-4 óra av-zással 6,780valahány honor jött be.
nagyon durva, ez kb. a duplája annak, mint ami volt.
ami mondjuk nem is gond, mert elég horror ára van egyik-másik cuccnak...
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Valaki segitsen nekem. Ha ranyomom hogy CANCEL Account akkor mi tortenik? Vissza lehet kapni az accot vagy orokke el lehet felejteni?
Koszi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
csomóan felis adtuk, itt ülünk/táncolunk a tüznél😄 csak azért mentem vissza😄
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Meg szeretném csinállni ezt a küldit:Champions Of The Naru
Hol kell el kezdeni?
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
V9ykn8_TZL0
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
mostanra legalább már a weboldalt és a fórumot összevakarták, de a szerverek és az autentikáció továbbra is döglött
bár ahogy nézem az auth is megy már, csak ami mögötte van nem ^^