166745
  • ShaiHulud
    http://www.novagamers.net/files/envy/Beta/Blood%20DK.wmv dk blood spec movie, ezt igencsak nerfelni fogjak imo:P
  • s0n1c
    pitbull és ecasting bar azt hiszem
  • voloume
    sziasztok egy olyan inerface addont keresek.
    http://www.revised.hu/e107_files/public/1188826030_23_FT0_interface.jpg
    tehát végülis a playernek az ablakja meg a targeté... ez nem xperl szentem és gondolom a castbar az addonnal jár :)
  • Dr DeViLKiNG
    Kiszedték locktól legalábbis.
    (Na nem mintha valami értelmes spell lett volna. 51 pontos talentnek meg főleg)
  • ShaiHulud
    ah, akkro az atrocity valami mob spellje lesz ezekszerint? mondjuk nem irja hogy trainer szal lehet.
  • tigeroo
    /felszik a földön a röhögéstől
  • Tatyla
    te meg egy árokban az jobb?
  • l33t
    Szegény kockák, mind a képernyő előtt fogtok megdögleni
  • s0n1c
    nekem eddig is zseniális volt a grafikai megjelenítés ez már csak hab a tortán \o/
  • Dr DeViLKiNG
    minden class 2 skillt kap
    warlocknak ez az egyik, a másik a circle
  • ShaiHulud
    midnen treere van neki egy uj, minek tobb?

affli: aoe corruption
    demon: demonc circle
    destro: shadowflame
  • Magh
    Az eddig is volt, de a Haunt helyett mi lesz?
  • Vucli
    Omg nem lehet mortalstrikeolniexecuteolnititangrippel egyszerre??? what ?? blizzard sux...

Btw a warrior új neve a kiegtől barbarian
  • Dr DeViLKiNG
    shadowflame
  • Magh
    Eddig a Haunt egy alap spell volt, most meg berakták a Cripple helyett affli végére, érdekes. Ez is mindnehol másképp néz ki, hol 20% all damage, hol 50%. Akkor viszont mi a lockok másik új alap spellje a circle mellett?
  • Davidus
    cripplet már le is cserélték:P
  • edios
    Wtf? Turbóznak a már 4 évvel ezelőtt is elavultnak számító motoron? Ha igen, épp ideje volt..
  • Davidus

• LordMersey
    Tessék. Mondtam én, hogy jön valaki aki jobban ért hozzá:P
  • Narxis
    én
  • Lacee
    nem kell más dvd-je, le lehet tölteni a kliensprogramot innen is:
    http://teaser.wow-europe.com/
  • LordMersey
    Nekem benne volt az eredeti játékban a 10 napos trial kulcsa és ha jól értelmeztem - fordítottam - az útmutatót, az én DVD-m kell telepíteni annak a gépére, akit megakarok hívni és a trial kulccsal kell reggelnie..szerintem úgy tudsz ha valami ismi megveszi és meghív egy 10 napos trialra. De biztosan jön valaki aki jobban tudja ezeket és kiokosít.
  • Davidus
    MS nem fog nagyobbat sebezni attol hogy a masik kezében is 2H van:D
  • Tatyla
    valaki kapott már béta kulcsot?
  • GamerAdams007
    A vicc, hogy mindenki azon sír, hogy a warri majd wotlkba jön a 2x2-vel, és nyomja az iszonyat MS-t, meg amikor kedve van executol egyet. De arra nincs idejük, hogy megnézzenek egy rohadt talentcalcot és rájöjjenek, hogy 2x2 überdmg VAGY pvp-re az execute és a mortal, a titans grip mellé a másik két pvp-nyerő skill nem fér be pontba, magyarul ismét egy értelmetlen talent pvp-warrinak. Raidre viszont mostantól talán viszik, mer lesz elég dpse.
  • voloume
    valaki tudna segiteni, hogy hogyan tudok trialt csinalni? elvileg ugy is tudok ha nem veszem meg a jatekot ugye ?
  • k O T T A
    hát ahogy néztem midenn tank elég tápol threat generáló spelleket kapot meg átdolgoztak pár talentet szóval aggrogondot salva nélkül is el lehet majd viselni ez csak a nagyon rakoncátlan emberekre kell majd rakni(reméljük):D
  • magus
    hogynekedmennyitürelmedvan
  • WiLDoR
    nekem a kard tetszett, ami a hátán volt O.O
  • s0n1c
    így van iwin buttont akarok... smartboy
  • Davidus
    deathgate spell animáció
    hazateleportál a trainerekhez:P
  • Davidus
    5v5ben nagyon jó lesz a prot warrior
  • Davidus
    fury meg prot is nagyon jó lett PVPre

fury
    BT crit után instant slam
    +1 intercept aoe stunnal
    DW 2H(gecinagy WW sebzés)

prot
    +10% sebzés disarmolt enemire
    4 sec aoe stun 20 sec CDvel
    -60% sebzés haverra 6 másodpercig intervene után
    charge, intercept, intervene kiszed minden snareből
    ingyen shield slam 10%al devastate meg shield slam után

• WiLDoR
    ha a garrott is úgy müxik, mint a rupture, akkor nem tudod addig feltolni, amig le nem jár az első a célponton.
    amúgy meg 6x felrakni ilyen rövid idő alatt nem lehet, mert valami 40 vagy 60 energy, ha jól emléxem, ami azért nem kevés...
  • WiLDoR
    ha jól tudom, a shadowdance-ről levették a stealth ki-be mókát, túl sok volt vele a macera.
    úgy változott meg, hogy a shadowdance időtartama alatt használhat minden skill-t, amihez stealth is kéne (sap, garrott, ambush, stb.)
  • WiLDoR
    nem látod a fejlődést?
    heh?

jelenleg az egyik legbrutálisabb class a game-ben, megfelelően gear-elve a warrior, ha nem a legdurvább.
    mi kéne még ezen felűl?
    iwin button?

jó az a warrior, s ahogy elnéztem a cuccait, amit 80-ig megkap, jó is marad.
    warrior gear-rel skálázódik a legjobban. wotlk elején egy picit biztos le lesz maradva, de ahogy jönnek majd a táposabb epix-ek hazavág mindenkit majd szép lassan...most is ez volt, ezután is ez lesz.
  • Marcell
    Ez nekem inkabb valami spellnek tunik (mint egy hot), mint buffnak. Ha valakinek nagy agroja van, kap egy ilyen hands of salvat, es 10secig szepen lecsokken az agroja (mindamellett, hogy kevesebbet tud healelni,sebezni).

Hogy a regi salva megmarad-e, mint BUFF, azt nem tudom.
  • k O T T A
    azért pala és sámán elég dúrva buffer lesz
    20%melee haste és 10%spellhaste totem retri aura 3%haste szintén az is raidwide hat need:)
  • s0n1c
    köszönjük emese
  • Vucli
    20% threat csökkentés 10 sec alatt,és addig 10% dmg és healing csökkenés, ha jól értem
    nekem kicsit körülményesnek és nem túl hasznosnak hangzik