166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125791 wow ace -
Hydroceph #125790 Hali, köszi!
Ugy hallottam h van vmi ami automatikusan frissiti addonokat, ez miez? ill hogyan lehet ha nem kulso progival? -
ShaiHulud #125789 en Slacker King perpil -
#125788 te is City Defender leszel? :DD -
ShaiHulud #125787 baba -
#125786 Achievements -
#125782 horda -
pantenanti #125781 Bloodscalpon alli vagy horda erősebb? -
#125779 tolom Géza! hol vagyol,kire nyomuljak?:D -
#125778 Ne, mert akkor nekem is. -
#125777 Nekem sok mark kell, akkor nekem nagyobb szerencsém lesz? :) -
WiLDoR #125776 fordulj orvoshoz, lehet, hogy komoly a probléma o.O -
#125775 Blackouton meg csak akkor nyer horda, ha premade-el jönnek, bár Al'Akir és Warsong premade is vesztett már random groupal... Jó a másik 3 bg-n meg mi nem nyerünk, bár ma makkoltam 2 AB-t, szerencsém volt, mert kellett a mark. :D -
#125774 hánynom kell tőletek -
WiLDoR #125773 semmi baj sincs az av map-pal.
allinak ugyanolyan, mint hordának.
horda is el tud szárnyalni az npc-k mellett úgy, hogy nem húzza be őket, alli is (elég sokszor próbáltam már mindkét oldalon).
horda is tudja ninjázni a bunkereket, alli is.
horda bázist is könnyen be lehet védeni megfelelő számú és megfelelően pozicionált védőkkel, de alli bázist is ugyanigy be lehet.
amúgy akinek sok a gondja horda/alli oldalon av-vel a blackout battlegrp-ban (pl. bloodscalp, arathor), mert szerinte az cheat map, az próbálja ki a rampage battegrp-ot, ott alli csak akkor nyer csak av-t, ha van védelem. ha nincs védelem, akkor default alli lose, mert mikor az alli még galvangart, horda meg belindát öli, akkor az alli bázison már minimum 3 rugó/druida dolgozik a bunkerek elfoglalásán...ami működne is nekik, ha... -
#125772 Apa kezdődik... :) -
#125771 Inkább a Blizzardnak hálálkodj a kibebaszott csíter AV map miatt..... -
#125770 hi, allira gyere és írd be majd, hogy /join hun -
YakHead #125769 hogy hány százalékos a megoszlás azt nemtudom, de gyere Ally-ba...mer jónak lenni jó (muhahahaha). Ja, és szinte mindég nyerjük AV-t Crassus-éknak hála -
#125768 ezt hol olvastad, hogy a belfek ki akarják nyírni az embereket és gonoszak? -
pantenanti #125767 hi all nem tudja valaki hogy a Bloodscalp szerver milyen % arányban van alli és horda kb? és melyiken érdemesebb karaktert inditani:D -
#125766 most palázom Kasadya-ra aggrózz:) -
t0ma #125765 login server dead? vagy vmit benezek? -
Warden #125764 Gyere majd 16 óra után is av-re mióta újra játszol még meg sem öltelek -
#125763 jo korán keltél ma, én csak 8 at buktam még alli oldalon... :P -
LordMersey #125762 Köszönöm. Mindkettőt.:) -
#125761 Kiskutyának jobbulást! -
#125760 X-perl -
LordMersey #125758 Unatkozom - kiskutyát műtötték, így szabi a héten - és nézegettem, mennyi addon van. Van valami amit ajánlani tudtok? Grafikai megjelenést javító vagy ilyesmik. Amik a játékélményt javítják. Köszi. -
#125757 Available to: All Races
Type: Primary Tank
loldk ;p -
#125756 12. AV vereség ma -
#125755 legalsó -
YakHead #125754 ÓÓÓ bakker. És én még csodálkoztam, hogy nem voltak az addonjaim "out of date"-esek
Ezekszerint mostmár így fogják felhívni a kedves felhasználók figyelmét, hogy frissíteniük kell az addonjaikat.
Na jó, akkor én is így fogok tenni. Köszi a választ. -
#125753 Titan miatt lesz ez a kis gm-ticket-csik, mert nekem is eltunt frissites utan. -
#125752 \o/ -
#125751 Vagy inkább frissítsd az addonokat. :D Frissítettem QuestHelpert, Titan Panelt és el is tűnt. -
#125750 GM ticket, reseteld az addonjaidat. -
YakHead #125749 Figyeljetek már népek. Peccs után kirakott a minitérkép mellé valami sávot aminek a sarkában van egy papírtekercs. Mi a gőte az? Mert rohattul nem tudom eltüntetni. Valakinek sikerült? -
LordMersey #125748 Kis segítség - esetleg - akinek nem megy fel a patch. Hátha lesz még valakinek telepítési problémája és ez segít.
Nekem akkor írt ki ilyeneket - anno a a régi gépemnél amiben 2X512RAM volt - amikor az egyik RAM meghalt. Kiírta minden tesztre, hogy 1024RAM, meg minden fasza meg stb. de bármit akartam telepíteni - eredeti patch, XP(!!), Java stb. - mindig hibás, sérült fájlra hivatkozott. Megnéztem melyik RAM a jó - hol az egyikkel próbáltam telepíteni, hol a másikkal - és azt hagytam a gépben ami hibátlanul működött. Minden telepítési probléma megoldódott. -
WiLDoR #125747 1. én csak a standard unitframe-et látom a video-n, nemtom te mit láttál. ha 3D-s portrét akarsz, akkor pl. az x-perl unitframe az tud ilyet
2. Proximo
3. Bartender3, Bongos
meg látok még 1 damagemeters addont is a videóban (ami szerintem egy ritkaszar movie, de mind1.)
letölthetőek innen: curse-gaming.com, files.wowace.com