World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rakd fel a ratingbuster nevü addont és az kiírja ingame mi mennyi, meg összehasonlít cuccokat ilyesmi szal imba cucc
Evoker's Helmet of Second Sight kéne de nemtom hol a sorq eleje és hanyas szinttõl lehet felvenni?
Srácok! Egy agi az hánymennyi critical strike rating? Druidnak ofc. És hány éves a kapitány? Én kb arra jutottam, hogy 36 agi az 32 critical strike ratingnek megfelelõ hatást gyakorol. -.-
😊) közben megoldottam... ez is atrra volt jó, h legközelebb ne vonja le a pénzt...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
thx 😊
én ott találtam valamit h "change subscription". ott volt h 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap és alatta volt valami h "Cancel recurring...". Az mire jó? 😊
én ott találtam valamit h "change subscription". ott volt h 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap és alatta volt valami h "Cancel recurring...". Az mire jó? 😊
nevezd ki egy kis ideig csapatkapitanynak egy másik embert belogolsz hunterel elfogadod az invet majd a csávó vissza adja nkd a leaderséget ez a legegyszerübb szerintem
kérdés: arena csapatnál csak a csapat leader-e, létrehozója tud más tagokat behívni a csapatba, vagy tudja promote-olni a többieket is, hogy nekik is legyen invite joguk?
azért kérdezem, mert a csapatomba be szeretném szervezni majd a huntám is, viszont evidens, hogy saját magamnak nem tudok inv-et küldeni, mert vagy a lock-kal vagyok online, vagy a huntával. viszont, ha tudok másnak is ilyen jogot adni, akkor õ is meg tudja tenni helyettem.
köszi elõre is az infót.
azért kérdezem, mert a csapatomba be szeretném szervezni majd a huntám is, viszont evidens, hogy saját magamnak nem tudok inv-et küldeni, mert vagy a lock-kal vagyok online, vagy a huntával. viszont, ha tudok másnak is ilyen jogot adni, akkor õ is meg tudja tenni helyettem.
köszi elõre is az infót.
"Utána megint beállítod a fizetési módot, és megy tovább." - Ez lehet, hogy egy kicsit tömör volt így. Szóval amikor megint játszani akarsz, akkor beállítod újra a bankkártyás adataidat, vonja, és hent...
ಥ_ಥ
Cancel account. És (mielõtt kédeznéd) nem törli, csak frozen lesz. Utána megint beállítod a fizetési módot, és megy tovább.
ಥ_ಥ
Hogyan tudom leállítani h ne vonják le legközelebb a pénzt a bankszámlámról, mert szeretnék egy hónap szünetet és majd utána újra játszani...
Igen, sajnos eleg csunyan szetnerfeltek a palakat az utobbi idoben. Gondolom azert, hogy nehogy mar a legjobb buffer- es healerclass legyen egyben. Reszben megertem, reszben meg sajnalom a palakat, mert kicsit tulzasba estek a fejlesztok.
ahol nem a priest a main healer ott szarok a priestek
te bubihuszár!
De sok jópofa ember van itt <#szomoru1>#szomoru1>
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Viccesfiú <#mf2>#mf2>
olyan nincs
hi all valaki tudna nekem mondani 1 pvp pala talentet?
<#idiota>#idiota>
anti hero
Guildtag <#idiota>#idiota>
Közeli jövõben Kalgan szerint.Szinte biztos, hogy a kiegészítõ elõtt.Mert kiegészítõ leghamarabb Augusztusban jön ki.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
way to go...
Dehogyis. senki nem rak már marksman aurát sem,mert csinálnak ellene vmit, meg egyébként se csinál senki semmit, mert elméletileg mindennek van ellenszere, úgyhogy jobb meg se próbálni. Bemész aztán nézitek egymást unbuffed, ki néz elõbb félre, aki félre néz az kiafkzik, ennyi az arénázás, shaihulud a megmondhatója. -.-
egen, de ha bevált jószágformába, akkor már nem lehet a feral-dru aurát se eldugni...
valószinüleg ugyanez igaz lehet a shadowmeldbõl lövöldözõ marksmanship aurás hunterekre is (ahol a trueshot aura most változik automatikusan mûködõre...)
hát, így járás
valószinüleg ugyanez igaz lehet a shadowmeldbõl lövöldözõ marksmanship aurás hunterekre is (ahol a trueshot aura most változik automatikusan mûködõre...)
hát, így járás
Aha értem, mind1 azért letöltöm, de itt olvasom hogy szerdáig nem lehet játszani vagy mi? A másik kérdésem az lenne hogy mikor aktiválja a 10 napos trial verzót a Blizzard? Ha belépek a játékba vagy miután elkészítettem a honlapján az accountomat?
le vagyok maradva? mar tanulhato?😛 azt irtak MAJD valamikro a jovoben, TALAN alap spell lesz a mage arzenaljaban. Az, hogy majd esetleg Wotlk-ban mi lesz amiatt kar sirni, mert nem ismerunk meg semmit belole.(class talent/spell/skill ugyileg)
ezis megoldas:]