World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
ESKA players often see the game world as a great stage, full of things to see and people to meet. They love teaming up with people to get to the hard-to-see places, and they relish unique experiences.

Breakdown: Achiever 20.00%, Explorer 80.00%, Killer 26.67%, Socializer 73.33%
shaime01
KASE players tends to enjoy the PVP aspect most of all, but also likes to pit themself against all the challenges of the PVE environment as well--although the latter is often a means to an end. This type of player will often enjoy PVP that focuses on their skill as an individual contributor (duels, and so forth) more than team-based PVP.

Breakdown: Achiever 46.67%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 40.00%

100% igaz 😛

tigeroo
BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SKEA players enjoy teamwork and cooperation, but feel that the main challenges of a virtual world come from the other players rather than the environment. They enjoy forming groups and alliances that will pit themselves against other players--and they gain the most satisfaction when they defeat organized groups of other players. When they aren't playing against other players, they enjoy all of the social aspects of the game.

Breakdown: Achiever 20.00%, Explorer 53.33%, Killer 60.00%, Socializer 66.67%

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csak fitogtatni akarta hogy mekkora pro a levelupolasban😄

picket
Ezt találtam, elég vicces (jó angoltudás kell hozzá): http://www.guildcafe.com/bartle.php

Ha kitöltitek, megosztjátok az eredményt, és jó kisfiúk lesztek, akkor én is megosztom az én eredményemet. Wildorét már most tudom: geek :p

ಥ_ಥ

shaime01
és +12spell dmg summoning princessbõl 😛
igy megvan a 114 unbuffed shadow spell dmg lv43mon 😊

shaime01
áh marha jó ez a szintezés patch ^^

-22k kellet a mostani szinthez ahogy már irtam is :p

kb outland szinten van most a fejlödés 2 példa

Gordunni Cobalt (feralas) - 3600 EXP most ez 5500! majdnem 1,5 bar
aztán
Summoning the Princess (arathi highland) -> 7100 exp most ez 12.000! wohooo 😄
a szintezésbõl bejövö exp is marha jó tisztára outland feelingen van most de nagyon!

Ventura82
"megvárja azokat, akikkel együtt játszik"
Na igen, én így jártam, aztán akire legtöbbet vártam átment egy másik realm-re...<#gun><#violent>

picket
"Na most ha feltételezem, hogy eddig 10 nap played volt a 60-as szint, akkor most 7 nap lesz." - Fogtam egy egyszerû számot, aminek egybõl megmondom a 70%-át, de akkor tessék: ha eddig 6 és fél nap volt a 60, akkor most 4,55 nap played lesz (ezt egyébként csak te nem hámoztat ki belõle? <#fejvakaras>). Ez az egyik. A másik, hogy van, aki elolvassa újra a küldetéseket, örül neki, hogy "de jó, erre emlékszem, milyen volt évekkel ezelõtt elsõ karakterrel", vagy egyszerûen csak megvárja azokat, akikkel együtt játszik. Nem mindenki rakétával a seggében szintezik :p

&#3237;_&#3237;

"Na most ha feltételezem, hogy eddig 10 nap played volt a 60-as szint, akkor most 7 nap lesz."

10 day played 60-ig??? O.O
akkor valamit nagyon szarúl csinálsz, nekem átlagban 6-7 days played között szokott ez mozogni 😊))
szal' ez a könyebb lvlup dolog megint olyan, hmm... max. a full kezdõknek jó, akik most ismerkednek a wow-val, de azok meg úgyis folyamatosan a thottbot-allakhazam-on fognak lógni, meg elpöcsölnek minden aprósággal, mert nekik az még új, aki meg már rutinos a lvlup-ban, annak meg gyakorlatilag minimál könnyítés ez...fél nap spórolás, kb. ennyit javított...

jazzy
Only magyar guild.
jazzy
Mi Al'Akiron vagyunk horda oldal karazhant farmolunk de még nincs elég ember, hogy elkezdjünk 25ösbe járni de szeretnénk. Ha gondolod nézz fel.. Vanitatum Vanitas a guild.
Looserke
örök hála

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Looserke
az addonok nagyrészét már leszedtem, csak az auctioneer addonból nem találtam még újat, esetleg valaki egy linket dobhatna...

Narxis
Tegyél fel egy addonfrissítõprogit.

Looserke
most vadászhatok megint az új addonokra...

Narxis
Élednek a realmok!

Looserke
már megy az arathor

Narxis
Ha elõzõ héten leszedted a nagyobbik részét akkor most gyorsan, amúgy 8 és fél mega.<#smile>

quad
kb 20-30 perec

Narxis
Pedig még mindig nincsenek fent a realmok...<#violent>

Ventura82
Azt meg tudjátok mondani, mennyi idõ alatt ugrik le a 2.3? Mert én csak estefelé tudom elkezdeni leszedni.

quad
na mi lesz mar?! 😄😄

Ray Z
Nehogy 3-ig kelljen várni :S

Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN

bowden
az is megeshet<#boxer>

bowden
Ezért nem járok már jó ideje pug-al sehova<#smile>.
Egyébként ha megnézed amit elõször írtam látod, h azzal részben egyetértek, h az altozást megkönnyítik mert tényleg unalmas lehet ugyanazt végigjárni. Én a kezdõkre gondoltam akiknek nem árt végigjátszani a területeket úgy ahogy eddig volt. De tényleg ne folytassuk mert lassan indulnak a szerverek<#smile>

Narxis
Nagyon úgy néz ki.<#falbav>

Lesz az délután három is....
Narxis
Aha.

Looserke
a szerverek elvileg 11:00-tól élednek fel?

Narxis
Esetleg Ragnaros szövetség oldal.

picket
Írhattad volna, de nem írtad, és gondolom nem véletlenül. A "szenvedd te is végig" eléggé egyértelmû. Amúgy ha te altot indítasz, akkor neked is egyszerûbb lesz, sõt, azt is megláthatod, hogy hány terület marad ki (én eddig is kihagytam azt, ami nem tetszett - bár inkább küldetéseket, mint területeket - szerintem ez nem változik, csak kevesebb grind lesz).
Ami meg a heroic-ban játszó játékost illeti... lehet, hogy cucca van (de csak lehet, mert ugye a legtöbb használható cucc random drop, és mindig megvan az esélye, hogy ezerszer mész végig egy instance-en, és nem esik), de IQ követelmény attól még nincs. Reveredhez sem kell ész. Így aztán akár heroic-ban is összefuthatsz a puller-mage-el, vagy hasonló társaival (most hirtelen ez jutott eszembe, mint legnagyobb hülyeség, amikor egy mage rohan elõre, és nem nézi, hogy a healernek van-e manája, vagy hogy ott van-e a tank, mert ilyennel már találkoztam, de természetesen ez nem kell diszkriminációnak venni, minden kasztnak megvannak a megfelelõen alacsony intelligenciahányadossal megáldott tagjai - heroic kulccsal, vagy anélkül).

De ne folytassuk: amíg a gyöngyszemû maci be nem szól, hogy "nub :y", addig nincs flame <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Magh
BS-on kívül valami más?

Narxis
Hunscalp szövetség.

Devil_Gy
Csak guildet nem találsz magadnak ott már akikkel lemehetnél 😊

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Davidus
bloodscalp alli

V9ykn8_TZL0

Magh
Mely PvP serveren érdemes manapság rerolloni fõképp HC PvE célból, ami azért elég jó PvP csapatban van? Lehetõleg ne valami vén realm legyen. Esetleg fejbõl tudja valaki, hogy Arathorról lehet-e transferelni valami jobb helyre?

bowden
Szenvedés helyett írhattam volna h járják be az összes területet mert szép, érdekes. Ha kevesebb xp kell jó pár terület kimarad, amit az új játékos soha nem fog látni.
A heroicos dolgoban igazad van, abban az esetben ha guildel mész. Mert ha pug-al nem tudhatod elõre h a tank bírja e az ütéseket stb...
Eddig legalább volt rá esély h ha megvolt a kulcsa elvárhattál tõle némi geart.

Ventura82
Látom, egyre gondoltunk <#nyes>

Ventura82
"õk szenvedjék csak végig az összes területet, azért a régi világ ezt talán megérdemli"
Szerintem ígyis-úgyis végigszenvedik a területeket, mindegy, hogy mennyire "gyors" a fejlõdés. Amúgy ha valaki csak hetente 2-3 alkalommal tud játszani (mert mondjuk dolgozik, tanul stb...), annak hatalmas könnyítés lehet. Én nem tudom...nem vagyok még 70es.
Másrészt szerintem ez is egy újabb fogás arra, hogy a Blizzard megtartsa azokat a játékosokat akik monduk már beleuntak dolgokba... No player, no pay 😊

picket
1. Heroic attól még heroic marad, és aki nem látja be, hogy nem megy a szar cuccokban, és kéne hozzá néhány 70-es kék, az hülyén fog meghalni. Viszont akinek meg megvan mindene, és szívesen menne heroic-ba, annak minek reput farmolni?
2. Úgy beszéltek, mintha 70-es karaktereket lehetne a peccs után kreálni. Belépek, nevet, fajt, kasztot választok, és 70-es karakter. De! Nem errõl van szó. Ha jól emlékszem 30%-al gyorsabb fejlõdést ígért egy blue post (javítsatok ki, ha nem így van). Na most ha feltételezem, hogy eddig 10 nap played volt a 60-as szint, akkor most 7 nap lesz. Óriási különbség? Szerintem nem.

"akik most kezdenek játszani, õk szenvedjék csak végig az összes területet, azért a régi világ ezt talán megérdemli" - Ez meg a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás. Már miért szenvednének egy játékban? Vagy ha eddig kellett, akkor azt miért ne csökkentenék? Természetes, hogy meg kell küzdeni a "sikerért", de ha aránytalanul nagy a küzdelem... miért ne lehetne a sikerélményt növelni? Vagy több kasztot kipróbálni, hátha úgy változatosabb. Ez még mindig egy profitorientált cég elõfizetõs szoftverterméke...

&#3237;_&#3237;

Narxis
Ja én a szintezésre gondoltam, van egy 70-es mágusom, de most egyszerre húzok fel egy warlockot meg egy paladint utána még tervbe van egy shaman.Ezek a kasztok amik tetszenek.Nem azért mert vérpistike vagyok hanem a caster típusokat jobban szeretem, próbáltam warriort is vagy rugót vinni de azok kevésbé nyerték el a tetszésem.Ez van.Ezért örülök ennek a változtatásnak.Ja és még mielõtt betámad a sok flamehuszár, holy pala,nem retri.<#mf2>

bowden
uccsó két posthoz:
1. Szerintem is hülyeség a heroic instás követelményt honoredre csökkenteni. Ezután a friss 70es zöld quest rewardokból azonnal lilába akar öltözni. Nem hinném h olyan nagy dolog összeszedni a reveredet ahhoz a pár frakcióhoz ha nekem is sikerült<#smile> . Az a 3-4 sima 70es insta run legalább adott annyi kéket h lehessen menni a heroicba.
2. Gondolom itt a könnyebb szintezésre gondolsz Narxis. Szerintem ez sem jó ötlet. De ha már megcsinálták akkor én valami feltételt szabnék hozzá. Mégpedig h az accodon legyen legalább 1 70es kari. És így tényleg az altozást könnyítene meg(máskérdés h ezután mindenkinek lesz minden kasztja mert miért ne), mert bármilyen hihetetlen vannak akik most kezdenek játszani, õk szenvedjék csak végig az összes területet, azért a régi világ ezt talán megérdemli.
Mondom ezt úgy h még nem láttam milyen mértékû a könnyítés

Na mind1 a lényeg"Lowered the fireball damage of Defias Pillagers"

Ventura82
Nem csak az altoknak, hanem azoknak is akik mondjuk még csak most kezdék a WoW-ot.
Egyébként én az ellenzõkkel és a pártolókkal is egyetértek. Anno a Lineage-ben engem is idegesített az, hogy én hónapokat szenvedtem egy-egy jobb cuccért, aztán más meg alapból megvette, mert egy patch után találtak olyan farmhelyet ahol dõlt a zsééé! Na mindegy, enek nincs ehhez köze, ez azért kicsit más.

Narxis
Altoknak megkönnyíti az életét és kész.

hát én voltam olyan pug heroic SP-ben, hogy csak 2 problémám volt végig az insta alatt:
1. dps-t gyakorlatilag nem nagyon mertem tolni, mert 2 shadowbolt crit-tel fixen lerántottam a tankról a mobot, ami azért cloth-osként nagyon nem poén.
2. állandóan azért imádkoztam, hogy nehogy lecsapják a tankot, mert elég gáz volt nézni, hogy a healer állandóan 5-10% hp-ról küszködte vissza az életbe.

javarészt többé-kevésbé friss 70-esek voltak, és ugyebár itt még revered volt a követelmény, ami feltételezett némi gear-t is már. ami honorednél nem lesz...
bár különösebben nem is értem minek izgat a dolog, amikor leginkább úgyis csak guild-del megyünk, ott meg ilyen probléma nincs...

Uhm eredetivel játszol?
Botond
Ja most tûnt el az összes szerver realm listbõl, de nem indul patch még mindig, szal nekem már csak este.