World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Breakdown: Achiever 20.00%, Explorer 80.00%, Killer 26.67%, Socializer 73.33%
Breakdown: Achiever 46.67%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 40.00%
100% igaz 😛
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Breakdown: Achiever 20.00%, Explorer 53.33%, Killer 60.00%, Socializer 66.67%
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ha kitöltitek, megosztjátok az eredményt, és jó kisfiúk lesztek, akkor én is megosztom az én eredményemet. Wildorét már most tudom: geek :p
ಥ_ಥ
-22k kellet a mostani szinthez ahogy már irtam is :p
kb outland szinten van most a fejlödés 2 példa
Gordunni Cobalt (feralas) - 3600 EXP most ez 5500! majdnem 1,5 bar
aztán
Summoning the Princess (arathi highland) -> 7100 exp most ez 12.000! wohooo 😄
a szintezésbõl bejövö exp is marha jó tisztára outland feelingen van most de nagyon!
Na igen, én így jártam, aztán akire legtöbbet vártam átment egy másik realm-re...<#gun>#gun><#violent>#violent>
ಥ_ಥ
10 day played 60-ig??? O.O
akkor valamit nagyon szarúl csinálsz, nekem átlagban 6-7 days played között szokott ez mozogni 😊))
szal' ez a könyebb lvlup dolog megint olyan, hmm... max. a full kezdõknek jó, akik most ismerkednek a wow-val, de azok meg úgyis folyamatosan a thottbot-allakhazam-on fognak lógni, meg elpöcsölnek minden aprósággal, mert nekik az még új, aki meg már rutinos a lvlup-ban, annak meg gyakorlatilag minimál könnyítés ez...fél nap spórolás, kb. ennyit javított...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egyébként ha megnézed amit elõször írtam látod, h azzal részben egyetértek, h az altozást megkönnyítik mert tényleg unalmas lehet ugyanazt végigjárni. Én a kezdõkre gondoltam akiknek nem árt végigjátszani a területeket úgy ahogy eddig volt. De tényleg ne folytassuk mert lassan indulnak a szerverek<#smile>#smile>
Ami meg a heroic-ban játszó játékost illeti... lehet, hogy cucca van (de csak lehet, mert ugye a legtöbb használható cucc random drop, és mindig megvan az esélye, hogy ezerszer mész végig egy instance-en, és nem esik), de IQ követelmény attól még nincs. Reveredhez sem kell ész. Így aztán akár heroic-ban is összefuthatsz a puller-mage-el, vagy hasonló társaival (most hirtelen ez jutott eszembe, mint legnagyobb hülyeség, amikor egy mage rohan elõre, és nem nézi, hogy a healernek van-e manája, vagy hogy ott van-e a tank, mert ilyennel már találkoztam, de természetesen ez nem kell diszkriminációnak venni, minden kasztnak megvannak a megfelelõen alacsony intelligenciahányadossal megáldott tagjai - heroic kulccsal, vagy anélkül).
De ne folytassuk: amíg a gyöngyszemû maci be nem szól, hogy "nub :y", addig nincs flame <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
A heroicos dolgoban igazad van, abban az esetben ha guildel mész. Mert ha pug-al nem tudhatod elõre h a tank bírja e az ütéseket stb...
Eddig legalább volt rá esély h ha megvolt a kulcsa elvárhattál tõle némi geart.
Szerintem ígyis-úgyis végigszenvedik a területeket, mindegy, hogy mennyire "gyors" a fejlõdés. Amúgy ha valaki csak hetente 2-3 alkalommal tud játszani (mert mondjuk dolgozik, tanul stb...), annak hatalmas könnyítés lehet. Én nem tudom...nem vagyok még 70es.
Másrészt szerintem ez is egy újabb fogás arra, hogy a Blizzard megtartsa azokat a játékosokat akik monduk már beleuntak dolgokba... No player, no pay 😊
2. Úgy beszéltek, mintha 70-es karaktereket lehetne a peccs után kreálni. Belépek, nevet, fajt, kasztot választok, és 70-es karakter. De! Nem errõl van szó. Ha jól emlékszem 30%-al gyorsabb fejlõdést ígért egy blue post (javítsatok ki, ha nem így van). Na most ha feltételezem, hogy eddig 10 nap played volt a 60-as szint, akkor most 7 nap lesz. Óriási különbség? Szerintem nem.
"akik most kezdenek játszani, õk szenvedjék csak végig az összes területet, azért a régi világ ezt talán megérdemli" - Ez meg a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás. Már miért szenvednének egy játékban? Vagy ha eddig kellett, akkor azt miért ne csökkentenék? Természetes, hogy meg kell küzdeni a "sikerért", de ha aránytalanul nagy a küzdelem... miért ne lehetne a sikerélményt növelni? Vagy több kasztot kipróbálni, hátha úgy változatosabb. Ez még mindig egy profitorientált cég elõfizetõs szoftverterméke...
ಥ_ಥ
1. Szerintem is hülyeség a heroic instás követelményt honoredre csökkenteni. Ezután a friss 70es zöld quest rewardokból azonnal lilába akar öltözni. Nem hinném h olyan nagy dolog összeszedni a reveredet ahhoz a pár frakcióhoz ha nekem is sikerült<#smile>#smile> . Az a 3-4 sima 70es insta run legalább adott annyi kéket h lehessen menni a heroicba.
2. Gondolom itt a könnyebb szintezésre gondolsz Narxis. Szerintem ez sem jó ötlet. De ha már megcsinálták akkor én valami feltételt szabnék hozzá. Mégpedig h az accodon legyen legalább 1 70es kari. És így tényleg az altozást könnyítene meg(máskérdés h ezután mindenkinek lesz minden kasztja mert miért ne), mert bármilyen hihetetlen vannak akik most kezdenek játszani, õk szenvedjék csak végig az összes területet, azért a régi világ ezt talán megérdemli.
Mondom ezt úgy h még nem láttam milyen mértékû a könnyítés
Na mind1 a lényeg"Lowered the fireball damage of Defias Pillagers"
Egyébként én az ellenzõkkel és a pártolókkal is egyetértek. Anno a Lineage-ben engem is idegesített az, hogy én hónapokat szenvedtem egy-egy jobb cuccért, aztán más meg alapból megvette, mert egy patch után találtak olyan farmhelyet ahol dõlt a zsééé! Na mindegy, enek nincs ehhez köze, ez azért kicsit más.
1. dps-t gyakorlatilag nem nagyon mertem tolni, mert 2 shadowbolt crit-tel fixen lerántottam a tankról a mobot, ami azért cloth-osként nagyon nem poén.
2. állandóan azért imádkoztam, hogy nehogy lecsapják a tankot, mert elég gáz volt nézni, hogy a healer állandóan 5-10% hp-ról küszködte vissza az életbe.
javarészt többé-kevésbé friss 70-esek voltak, és ugyebár itt még revered volt a követelmény, ami feltételezett némi gear-t is már. ami honorednél nem lesz...
bár különösebben nem is értem minek izgat a dolog, amikor leginkább úgyis csak guild-del megyünk, ott meg ilyen probléma nincs...