World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
M.A.G.E.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Apa kezdõõõõõõõõõdik!!!4
Orbitron és a megaharcosok. -.-
LIEK HARDCORE MEGAMEIGTHZ!!!4
wh0 r0x? -.-
Na nupok,aki nem ért hozzá az ne erõltesse,ez a mai tanulságunk. -.-
A 10 napos próbaverziót amit lelehet tölteni a Blizzard honlapjáról, megtudná nekem vki mondani hogy mennyi a mérete?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
100g
nem
passz, biztos nem
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2. igen, fel kell telepíteni a patch-eket, különben a server nem fog beengedni
egyéb hülye kérdés?
Tudom, hogy majd meg kell adni egy bankszámlaszámot, de az nem baj, hogyha nincs rajta egy árva cent se? Vagy valamennyinek kell rajta lennie?
A másik, hogy az új patcheket mindíg fel kell majd telepíteni?
Elõrre is köszi!
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?2300150310230150330125150523201200000000000000000000000000000000000
ez lenne az 1ik a másik pedig:
http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/mage/talents.html?2300250310200000000000050523101200333105012510000000000000000000000
nah most mind2 re szeretnék véleményt kapni és ha nem jok akkor kérnék 1 tippet hogy mi nem jó benne vagy ha nem pvp re jok akkor mire lenne jó elõre is köszönöm a válaszokat😊
ALien
Kéne valami frankó/kafa aláírás...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Hátha azzal jobban megy ill. van egy addonocska(extend questlog TALÁN) az odaírja a koordinátákat mindenhez. Raid után megmondom a pontos nevet.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
Azt szeretném kérdezni h betud-e valaki linkelni egy olyan oldalt ahol a questekle vannak írva magyarul mert hát németet tanulok és elég nehéz megérteni a quest lényegét néha...Elõre is thx...
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.