166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125667 így készül az s2noob:D -
triderke #125666 Sziasztok!Mage-emet hirdetem,fsaza gear(csak pve-zek vele, a pvp-t elhanagyoltam de van 1-2 pvp-s cucc is)Gearem:van bt-s, hyjales cuccom is, badge-sek , t5 és t4 is.A be.imba.hu szerint a karim sunwell ready.scryers exalted, tailor 375 enchant 340körül de van exec. recim is.Jelenleg kevés pénz van a karinál, de könnyedén lehet vele farmolni, heroic kulcsok megvannak+ a kis flying mount(nem tartottam fontosnak sosem a mountokat) Ezzel a karival BT-t és Hyjal-t simán toltam, szerintem jó kis szerkezet:D érdeklödni:[email protected] ezen az msn cimen. Árat pontosan nem tudok (nyíregyházi vásárló lenne a legjobb) -
márfoglaltnick #125665 képzeld nem anyu meg apu pénzét költöm... de ha te így jobban alszol -
#125664 termeszetesen horde:)
koszi az infot!
jatekban Turhás a nevem
amugy regen Diniz voltam, es leszek is nemsoka mert igen reaktivalom a karimat:) (hunter) -
#125663 Szia!Enchant és tailoring a legjobb!Disenchantolod a zöldeket/kékeket amiket tailoringal csinálsz és így tökjó!A tailoringhoz viszont nemkell semmi mivel a humanoid típusú mobok dobják hozzá a clothot és abból tudod megvarrni a cuccokat.Ha allys vagy reroll horda. -
#125662 Most keressünk vissza 82ezer kommenttel korábbra ahol a videó van, hogy hunter egy gombos kari? :) -
#125661 Hi
Arathor serveren csinaltam 1 lockot
kerdesem lenne:
milyen elsodleges foglalkozast tanuljak meg?
nagyon homalyosan remlik a tailoring...ahhoz a skinning kell?
nagyon szepen koszonom a segitseget elore is -
WiLDoR #125660 tökmindegy, ha van pénze, költse...
bár attól, hogy full s3 gear-es karit vesz, játszani még nem fog tudni vele -.- -
#125659 anyu meg apu meg ne tudja mire vered el a zsebpénzt....... -
márfoglaltnick #125658 ja igen ! alliance:) -
márfoglaltnick #125657 bloodscalpon vagy más pvp realmen vennék huntert! min gear: s2/s3 vagy bt,hyal! priváááát!!!!
ui.: még mindig letojoom :) ! -
Dns5000 #125656 na gondoltam megyek sirni a wow-europa forumra persze az sem megy -
Dns5000 #125655 damm login servert akarok -
#125654 enis eppen ezzel szembesulok ;( /cry -
#125653 loginserver megint gáz? -
#125652 Blood Elves a Blood Elf többes száma. -
#125651 Instak azok a dungeonok ahova 4-5fos,szintben levo csapat nelkul total felesleges bemenned.Jo cuccok,elit mobok,questek,bossok helyei.
Kb ezek vannak,nezd at -
#125650 Sziasztok!Eddig a xaviuson játszottam most megyek a BS-re valaki tudna adni néhány baget esetleg és egy portalt Shattrathba?Cserébe énis tudok adni cuccokat Xaviuson vagy valami.Árnyéktörpe néven vagyok törpe priest de holy. -
LordMersey #125649 Köszönöm az infókat. Igyekszem hasznosítani. Bár ha engem legyilkolnak, az biztosan nem veszi el a kedvem, hisz ez csak játék:P Tudom, hogy esélyem sincs a tizenéves nethuszárok ellen napi 2-4 óra játékkal:)) Csak kíváncsi voltam a mikéntjére. Hordás Blood Elves vagyok. Van valami low level insta Tarquillen közelében? ( ezek azok a portálok ugye, ahol unik lényekkel lehet harcolni?..egyszer évekkel ezelőtt egy tört szerveren véletlenül bementem egybe:))) ) -
#125648 Javaslom h 29es korodban kezdj el pvpzgetni,anelkul(es azzal is)eleg keves sikerelmeny fog erni 29es twinkek ellen :)
A honor pontokat es a markokat pedig bevalthatod a szintedhez merten eleg profi cuccokra.
Szemely szerint nekem Arathi Basin jott be leginkabb,itt legalabb 20-30csatabol neha nyerunk parat. -
gatyo #125647 Lowbie PvP zónákba szerintem ne nagyon nézzél be mert csak felhúzod magad. Nagyon sok az alt twinker kari. Ez azt jelenti, hogy azon a szinten elérhető legjobb cuccokban, high lvl enchantokkal harcolnak. Egy normál játékos kb. 1-2 ütés csak nekik. -
Warden #125646 Abszolute nincs értelme bg-zni lvl 20 on pláne ha kezdő játékos vagy.Ad egy questelj ismererkedj a választott karaktereddel ad kettő holnapig huzd fel lvl 30 ra holnaptól már 30-on meglehet szerezni az aktuális hátast azzal kicsit gyorsabb lesz minden.Minden szint x0-x9 ig van egy helyre rendelve értsd lvl 20 on a 20-tól 29-ig szintűekkel kerülnél össze és a legtöbb twink karakter lvl29 ill máig lvl39 ami kb egyshotolja a "sima" playert igy valószínű egy életre elmenne a kedved a bg-zéstől.Szintezd szerintem a karakted juss le minél több low lvl instába és egy hét mulva már outlanden leszel mint lvl 58 as.59 es szinten majd próbáld ki a bg-ket majd megint egy hét szintezés és 69 en tölts el kicsit több időt bg-ken mivel akkor még a resilenc nem érvényesül.Főleg ha allis karaktered van akkor nem árt ha 69 en beszerzel av kivételével 100-100 tokent az nagyon jól jön majd hetvenen.
Hetvenen megvásárlod az összes repus megvehető kék kezdő pvp cuccot és azzal nekiállhatsz komolyabban bg-zni-arénázni.Eleinte azzal is halálra oráliztatnak de ahogy gyűlik a pontod ugy tudod megvásárolni a jelenlegi s2 geart ill fegyvereket mig meg nem lesz a komplett seted és el nem éred a 350 resilienc-t.Onnantól hogy megvan a 350 resi már arénában is lesz esélyed nyerni persze nem prot wari holy priest felálással.
-
maniac001 #125645 Tud valaki olyasmiről hogy valamelyik köv. patch-től lehet pve-ről pvp szerverre transferelni? -
LordMersey #125644 Köszi, bár azt én is lapozgattam már. A Ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi. Biztosan be-be néznek ide rajtam kívül is kezdők, és én - mi - szívesebben olvasom a tapasztaltabb játékosok beszámolóit itt, mint a Blizzard kézikönyvét:)Ez életszerűbb:) -
ShaiHulud #125643 http://www.worldofwarcraft.com/pvp/ -
LordMersey #125642 Harcolni hogy lehet másik játékos ellen? Mi az értelme a "honor" pontoknak. 20-as karival van-e értelme? Kis infót szívesen olvasnék, köszi:) -
Foglaltnick #125641 én abból indulok ki, hogy a jelszó ellopáshoz elengedhetetlen egyfajta felelőtlen felhasználói magatartás. A felelőtlen magatartás meg a token kezelésre is rávetülhet.
Mert aki biztos helyre teszi_mindig, nem hagyja az asztalon a 23 órás raidközbeni dc utáni beloggolást követően sem, nem vágja véletlen zsebre és mossa ki a nadrággal, annak valószínüleg nem fogják ellopni a jelszavát sem.
Persze ezért mondtam, hogy biztosan van egy réteg aki nem gondos az informatikában (mert nem ért hozzá), de gondos az élet egyéb területein, és azoknak ez remek lesz. De szerintem ezek kevesen vannak, és ez inkább azoknak lesz hasznos, akiknek nem lopják az accountját, de azt mondják hogy biztos-ami-biztos. -
#125640 ÁÁÁÁ! Az mitől lehet, hogyha bg-zek és meghalok kiDC-ztet???? ÁÁÁÁ! -
#125639 Hat ez mar csak igy van :) Magyarok vagyunk, az egyik legpesszimistabb nep kozel s tavol. Miert pont a wow kapcsan lenne ez maskepp'...? -
#125638 Ja, és ha elhagyod/ellopják a tokent, a megtalálónak csak a usernevet kell kitalálnia. Nomeg mekkora időráfordítás a copy/paste a token gombnyomása és a számsor beírása mellett napi párszor.
Többieknek:
Melohelyre tokennel lépek be otthonról, 2 éve. Még nem tűnt el egyszer sem.
Ha valaki ilyen béna, hogy egy ilyen szerkenytűt elhagy - amit, nem nagyon kell hordozgatni - az megérdemli, hogy telefonálgatással szerezze vissza a belépés lehetőségét (ez még mindig jobb, mert nem csupaszították le a karaktereidet). Kötsz rá egy madzagot, és ráteszed a monitorodra. Ha gyerek van a lakásban, akkor meg elzárod, mikor nem kell.
Egyszerű dolgok ezek kérem szépen.
Amúgy észervettétek, hogy mindenben elkezditek nézni a még be nem következett rosszat? Ezzel az erővel csoda, hogy ki mertek menni az utcára. Mi lesz, ha elcsap egy autó? -
WiLDoR #125637 szaporodnak a felkiáltójelek a neved mellett, ejnye-bejnye, tán' csak nem rosszkisfiú voltál? -
WiLDoR #125636 "Azért ennél 6 klasszissal egyszerűbb, ami minden más mmonál van, hogy nem azonos az account fizető oldal és a game login."
Azért ez picit megbizhatóbb szerintem.
A 2 loginossal annyi a gond, hogy ha keyloggerrel lenyúlják a gamepass-t, azzal simán be tudnak akkor lépni, a tolvaj meg úgyis a cuccokat akarja pénzé tenni, ami a karakternél, bankban van, szóval ha megszerzi a keylogger a pass-t, akkor a user mire hazaér a melóból, már csak a csupasz karaktereit fogja tudni nézegetni.
Az, hogy mi az accmanagement pass-a szerintem tök másodlagos, a pass-t nem feltétlenül akarják mindenáron megváltoztatni, hanem max. olyankor logolnak be, mikor melózik/suliban van a user, vagy épp alszik...
Már, ha jól értelmeztem a dolgokat. -
#125635 Ugyan ez igaz az acc/passra is ... vigyazni kell mit toltogetsz le es honnan. Egy normalisan karbantartott rendszerrol nem nyuljak le a dolgaidat. :p -
WiLDoR #125634 "míg ha ellopják az accountodat, akkor ha ügyes vagy, simán tolsz egy új jelszót a titkos kérdés válasszal, és már játszol is, és farmolgatsz amig peticiózól... itt meg még be se tudsz loggolni hogy a haverokkal bohóckodjál addigis"
ezzel csak annyi a gond, hogy mire feltolod az új pass-t, etc, addigra, mire visszalogolsz már csak a pucér karaktereid fognak várni, meg az üres bankod, mert csutkára lefosztják seperc alatt...aztán utána mehetsz reklamálni a blizz-nek, hogy mi történt, aztán HA mákod van, talán visszakapod a cuccaid pár nap(?)/héten belül...
hát nemtom, én ezt a feeling-et vhogy kihagynám -.-
token meg jah, kérem, vigyázni kell rá, ennyi a titok. olyan helyre kell elrakni, ahol könnyen hozzáférhető, ugyanakkor nem kell tőle félni, hogy a kutya/gyerek/etc. megcsócsálja reggelire, illetve anyuci véletlenül kimossa, stb... -
#125633 Aha, X millió, ne kelljen már ekkorát csalódnom az emberiségben.
Aki ilyen hülye, annak lopják is el az accountját, nem sajnálom. -
#125632 Elesben majd, X millio token mellett mennyi lesz az ugyintezes? :) -
#125631 Holnap jön a 2.4.3-as patch. -
#125630 Mi történik, ha elveszíted a tokent/ráparkol a szomszéd a traktorral/fogadásból lenyeled részegen? Ilyenkor telefonálni kell, az EJ fórumon egy fickó kipróbálta, elkérnek egy csomó adatot az accountodról, aztán küldenek egy jelszót az accodhoz regisztrált mailcímre, azt visszaolvasod a telefonba, és ha minden stimmel, leválasztják a tokenedet az accountról. Emberünknek 40 másodpercet kellett várni az ügyintézőre, és két perc alatt megvolt a műtét (igaz, ez a jenki Blizzardnál volt, azt beszélik, ott jobb a support).
blackravens -
Sorbon #125629 köszönöm a válaszokat....! -
#125628 A cower az nem fear...