166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125706 Tehát neked ment a QH? Akkor töltsd fel valahova a tiedet és linkeld be ide. -
#125705 pár hsz el lejebb írtam hogy van ÚJ QUESTHELPER
itt -
#125704 meg kell várni amig kiadják az verziót addonokból a 2.4.3 hoz. :) -
#125703 ja ezt probalom enis, de ahogy forumon olvastam ez se 100%. :D -
#125703 Ugyanez van nálam is... -
#125702 2.0 ról na -
#125701 rakjam fel újra a patchet? -
LordMersey #125700 Nekem sikerült megpatchelni és felmenni....de nem működik a "quest helper" ami mutatja hová kell menni a feladatért, és kihez kell visszavinni...újra betettem az "interface/Addons" könyvtárban, a belépéskor az addonoknál mutatja is, ki van pipálva, mégsem megy...valami ötlet? -
#125699 próbáld te is újrapatchelni én most csinálom de most kezdhetem újra mert kidobott vmi hibát :S -
#125698 hát nekem nem indul. -
#125697 2.4.3 hez alpha van vhol.nekem progi frissítette erre. -
#125696 töröld a patch mpq kat.nyomd le a repair.exe t és patcheld fel újra.2.2 ről asszem
én minnyá végzek vele állítólag ezután jólesz. -
#125695 Le lehet már valahonnan tölteni a Quest Helper újabb verzióját, ami működik a mai új patchen? -
Foglaltnick #125694 natrezt vigyél -
#125693 de -
Chris #125692 Kamuzol, nincs is sorcod. -
#125691 kurvajo,mai peccs óta wowerrorral kidob karaktervalasztorol. repair nem csinál semmit, telepítő cdim ~189km re tőlem....
most mehetek a strandra vagy valami :S -
#125690 prime evilök összebeszéltek -
#125689 71es a sorcom, 150%os MF és NMen Baal most dobott 1 raret meg 3 kéket... -
Foglaltnick #125688 pvp - Bloodscalp, Ragnaros
pve - Arathor -
Foglaltnick #125687 Csoki bácsi, hagyjuk már ezt a horda a zisten, és minden allys ratyi, kérlek, ez nem a blackravens blog, köszi. -
Chris #125686 1 hete feltettem D2-t laptopra, lazító munkahelyi elfoglaltság. :D -
#125685 hallod diablo dobott 1 db sárgát meg 3 kéket NMen 2 fős partyban -
#125684 HOL játszanak qa magyarok jelenleg?:P
Lehet ezzel a kérdésselkellett volna kezdenem,?:P -
YakHead #125683 Jah, de fogadni mernék, hogy kitalálják, több pénzért engedik PVE-ről PVP-re transferelni a karikat, mint fordítva. A hardware kulcsos megoldás után nem is csodálkoznék -
#125682 -
#125681 dhárom <3 -
#125680 ratyik -
#125679 1000%,hogy lehet hamarosan..... -
#125678 24MB-s patchet elkezdte szedni egyből aoc jutott eszembe najó:))
wow <3 -
YakHead #125677 Ez engem is érdekelne, de nem valószínű, hogy meg fogják engedni. Pedig szerintem hülyeség, hogy PVE-ről többen transferelnének át PVP-re. Valahogy nem értem, hogy jutottak erre a következtetésre. -
WiLDoR #125676 én már akkor is mondtam, hogy a holypala-feraldudu nem éppen egy nyerő combo :)
ha mondjuk a pala helyett rugó ment volna, másképp alakúl a történet...
de ez csak theorycraft... -
#125675 Mert ennyi volt a max. :) Utána már kellett volna healdeduction vagy vmi, de pala/feral druiddal nem volt nyerő kombó. (Mint ahogy nem is volt minden itemünk resis pvp epix, az sem volt nyerő dolog)Csak megemlítettem, hogy 1700 az nem 1300. :) Mint ahogy lehet, hogy jobb védelem a token, mint a külön password, de ettől még vannak egyszerűbb és jobb megoldások. -
WiLDoR #125674 akkor nemtom miért sirtál nekem anno annyit, hogy nem birtok feljebb jutni x) -
#125673 Az az 1 gomb is a 'w' volt. :D -
#125672 1 gomb nyomkodása a druidon elég volt 1700hoz is. :P Pedig feral. :P -
WiLDoR #125671 gyakorlatilag minden class 2 gombos, meg faceroll-lal irányítható, s ez ~1300-as rating-hez kb. bőven elég is...de afölé már 1 pöttyet azért több kell... -
#125670 lore-ról és RPről beszélni egy olyan MMO-ban ahol minden második játékos megölte Illadant és nemsoká gnóm/tauren death knightok fognak mindenütt rohangálni azért merész dolog... de ha már lore: egyik oldalra sem lehet azt mondani h "gonoszabb" mint a másik. Blood Knightok küldetései között pedig az összes hasonlóan beteg, szóval az ilyeneken végképp nem lepődnék meg. -
#125669 kétlem h aki 100k+ honort összekap 69-en az nem tanul meg profin játszani a karakterével. ellenben aki kék-zöld cuccokba megy 70-re, na az már más téma... -
Warden #125668 Igy készül kb az összes alt karakter.A huntardom és a rugóm is full s2 ben van mindegyiknek van valamiféle karahzan szintű gearje, a szükséges raidkit beszerzéséhez jó másra nemigen.Viszont az alatok azt a célt szolgálják hogy a main max raidre járjon erre meg tökéletesen megfelelnek, ill máshonnan gearelődni nincs is lehetőség, nem veszek nekik badges cuccokat kifizetődőbb a badges gem.A blackout egy alli szempontból amugy is siralmas battlecsoport és igy a legegyszerűbb.
Fehércsoki a horda oldal nem mindenkit vonz.Bár lehet hogy valaki attól érzi magát keménylegénynek hogy kiirthat egy falut mert az jó.Nálam a horda oldali öncélú pusztitósis ott tette be a kaput mikor a be paladin charger megszerzéséhez a quest kb annyiból áll hogy menj be startholmebe és öld le a templomban lévő paladint.Azt a paladint aki a baron timedrunon segit ha leadod a nyakláncot a scarletrészből és a történet szerint a feleségét fogva tartja baron.Végül is a blizzard biztos tudja hol húzódik a határ a jóizlés és az idiótizmus közt kérdés hogy a játékosok tudják e.