166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#125951 úgyse lehet belőle semilyen következtetést levonni mert még úgyis javulni fog.
amúgy ketetsen -5-10 fps maxon meg -40:P -
#125950 Egyszerre csak egynek. -
#125949 egy fps -t is irhatna mellé. :) -
LordMersey #125948 Több Guildnek is lehetek tagja? Valaki ma nagyonerősködött, hogy lépjek be hozzá, mikor mondtam, hogy a haverékhoz fogok azt mondta nem probléma, később oda is beléphetek ( legalább is így értelmeztem gyér angolságommal....) -
#125947 néha még csúszkálnak meh ott-ott az indokoltnál hosszabb az árnyék de hivatalosan még ugye benne sincs:P -
vs
-
#125945 sok különbség amúgy nincs 2 és 6 között. 1nél csak neked van árnyékod 2nél meg midnennek. 6on kicsit több van de úgy kb -40 fps:D
majd mindjárt csinálok képet -
#125944 Szuper. Köcce -
#125943 nyomass képeket full quality árnyékokkal nub -.- -
#125942 tudsz mászkálni northrenden egy szál gatyában. skillek, npck, mobok nincsenek.
letöltöd és megnyitod az emupedia.nfo fájlt. abban leírják hogy kell elindítani -
#125941 árnyékokat ez a parancs tudja variálni:
/console extShadowQuality X
x=0-6
nagyon jól néznek ki az új árnyékok de maxon(6) viszont eszi a teljesítményt rendesen -
#125940 Jajj, tudom hogy tudatlan vagyok, meg le vagyok maradva az ilyen új dolgokkal. De kérlek mondd el nekem hogy működik ez? meg pontosan mire jó? (van egy tippem, de inkább nem írnám le :S) Előre köszi az esetleges választ!!! -
#125939 a lényeg lemaradt:D -
#125938 beta sandbox
hiányolni fog egy dll-t amit inne lehet
tölteni -
Savmacska #125937 Köszi a válaszotokat srácok -
#125936 DK questelgetés -
LordMersey #125935 Bocsi nem akartalak megbántani. Arra gondoltam, hogy az a rossz oldal:) -
#125934 én is a pirosdömpereseket csipálom,mert azoknak van nunijuk. -.- -
#125933 amíg az a közvélekedés hogy a horda gonosz (ami faszság ugyebár), ne is csodálkozz hogy a Zemberek nagyobb része allyra megy, így több is ott a baromarcú (nagy számok törvénye) -
LordMersey #125932 Mindegy ki melyik oldalon játszik! Nekem horda tetszik, barinőmnek az allis oldal - dranaei, meg night elf karija van - kinek mi jön be. Én csak a tegnapi tapasztalatom mondtam el. Nem kell szentírásnak venni. -
#125931 a kékdömperesek mind köcsögök. multkor a homokozóban is egy kékdömperes mondta hogy lol a piros meg segített homokot lapátolni -.- -
#125930 Mindigis piros dömpert akartam, csak már volt egy kék és nem volt szivem otthagyni. meg ugye a sok kékdömperes ismerős -
#125929 ez csak 1 játék, nem mindegy ki-melyik frakcióval játszik?
a játszótéren a piros dömperesek kiközösítették a kék dömpereseket?
-
#125928 "Úgy néz ki, hogy az allis oldal a sötétebb."
Ha ennyiből állapítottad meg, akkor úgy néz ki, hogy inkább te vagy a sötétebb -
#125927 A BS minden csak nem bizonyitek egyik fel mellett sem :D -
#125926 Én is próbáltam már mind2-t és sokkal érettebbek a hordások. Nem is értettem miért anyáznak hogy a bs ilyen meg olyan szánalom. Mikor én 100-ból kb 5-6 emberrel találkoztam aki tahó volt. Amúgy nekem is sok ismerős allis. -
LordMersey #125925 Nem akarok én általánosítani és valóban nem lehet pontos tényeket megállapítani fél óra játék után. De ez volt az első tapasztalt. Én nem vagyok egyik oldal ellen sem, hisz a haverok is allisok, és nagyon rendes gyerekek. Biztos vannak jó fejek és idióták mindkét oldalon, csak meglepett a tegnap este. Hordás oldalon soha nem tapasztaltam ilyet. De lehet csak pechem volt és belebotlottam egy 15 év átlagéletkorú társaságba:) -
#125924 Érdekes én tegnap szinteztem a warlockot, jött egy pala adott buffot, mikor rámjött egy csomó mob a mellettem lévők segítettek hogy ne haljak meg, egyszercsak rámwhisperel egy tök ismeretlen 62-es pala, hogy kell-e bármilyen questben segítség. A köcsög kurva allisok mindenit. -
#125923 Ezaz általánositsuk az egyik frakciot fél óra játék után. gz -
LordMersey #125922 Kis szöszenet az Allis vs. Horda témához. Van egy hordás Blood elfem - 20-as a kicsike - nem vagyok egy nagy játékos, magam kedvéért császkálok pár órát. Teljesen kezdő, amatőr vagyok. A hordás oldalon jön egy nagyobb kari 30-es, 70-es tökmindegy, int, ad egy Buffot megy tovább. (szinte) Kivétel nélkül. Tegnap csináltam egy allis humán palát, mert a haveréknak ott van guild és szeretnének néha velem nyomulni. Nos az allis oldalon NEM TALÁLKOZTAM olyan nagyobb karival aki nem állt volna meg mellettem nevetni, vagy nyomni egy "lol"-t. Buff egy száll sem - ami nekem nem hiányzik, csak a hozzáállást mondom - mert elvagyok én magamnak. Úgy néz ki, hogy az allis oldal a sötétebb. Megállhat nevetni melletttem egy hetvenes kari, nyugodtan, hisz lehet vett acc, én egy hetvenest sem tisztelek azóta, mióta olvasom itt az acc vásárokat. -
#125921 -
#125920 azért is berakom:D
-
#125919 na jólvan basszák meg a deatknight.infójukat:D -
#125918 ilyen -
#125917 DK quest végén ilyen cuccokban fognak pörögni a DKk
kb outland zöld szint szóval szerintem felesleges lvl60 szarokra pénzt költeni -
Dr DeViLKiNG #125916 és ezt ugye alap gearben csinálja :)
gondolhatod milyen lesz a már előkészített fullos "twink" gearben -
#125915 outland sucks.
restedből told ha lusta/normális/emberi lény vagy. -
ShaiHulud #125914 mivel level 60-tol mar a kieges szintek vannak es kb ugy terveztek hogy annyi ido legyen 60->70 mint 1->60 ezert joval tobb xp kell adott szintlepeshez:)
http://www.wowwiki.com/Formulas:XP_To_Level
itt lathatod lentebb, hogy mennyi xp kell az adott szinthez. -
#125913 ne fledd, hogy kb 500 és 1000 közötti xp-t ad egy mob is, és elég sokat kell ledarálni. amúgy igen, ez van... -
Savmacska #125912 Srácok, 58on átmentem outlandre, most 60as vagyok haverral toljuik 63as questeket is csinálgatunk stb, de leadjuk 10k-és 12k között mozog a quest xp rate. namost megnéztem leadom 3questet és 1 csikot megy az xp bar, tehát ha 3quest 1 "csik" akkor 20csik van és az 3x20= 60 ? 60db quest kell egy szinthez? ez baromis soknak tartom, vagy ennek igy kell lenni?