World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
MAGE 4ever!<#eljen><#hawaii>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Botond
ja,vagy simán kiafkzik a druid mielõtt buffot rakna és akkor sose tudják meg mi volt a párja annak amit levernek. Egész életükre elkísérné az ellenfelet a zavar akkor. :-D
Ice block tanulható...ez mekkora buziság. PNT az a talent lényege hogy ne legyen meg minden. Egyszerûbb lenne ha a mageknek nem kéne talentpont, mindhárom ágat kimaxolhatnák. GZ blizz...
mert nem jatszhato ez ki azzal hogy a druid akkro nem rak a tarsra buffot, addig amig nem kezdodik el a harc? vagy akar nem is rak utana sem, mert ugyis mar majd minden class letudja kapni😄 maris valahol buff, mert megjobban megzavarhatod az ellenfelet vele, hogy rugot var es elojon egy druida😛

Lazarus
Azt takarja hogy nem tudsz kapcsolatot kezdeményezni más IP címekkel, csak mások kapcsolatát elfogadni. Ezért peer-to-peer kapcsolaton keresztül - amire a blizzard downloader is épül - csak aktív kapcsolattal rendelkezõ kliensekrõl tudod tölteni az adatállományt, ez okozza a lassú letöltést. Vagy pedig a feltöltés és letöltésed sebessége ugyanazon a sávszélességen osztozik, ezért felezõdik meg a letöltési sebességed p2p adatcsere alatt.
Ioles
Leírnád pontosan hogy ez mit takar? Mert nekem megy a letöltés csak teljesszévsál helyett felével tölt

Lazarus
Router mögül port forward nélkül nem fog menni
shaime01
most updatelnek 2.3-ra kb szerdáig nem fogsz tudni játszani.

Ioles
Hát nem igaz, megint kiírja<#falbav>

Narxis
BS beadta a kulcsot vagy mi?Egy csomó server leállt.<#confused>

Ioles
Na megcsináltam, remélem jó lesz

Rip: Köszi a választ!

Ioles
Huh az jó, már csak azt nemtom hogy hogy tudnám meggyorsítani a letöltést. Vmi a tûzfallal nem stimmel. Ezt írja ki a Blizzard Downloader ablakában:
Your computer appears to be behind a firewall. Na most én utánanéztem ennek a Blizzard honlapján és ír is róla de nem nagyon értem. Vmi portokat kellene átírni. Itt van

Rip
Folytatja.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Ioles
Sziasztok!

Regeltem a Blizzard oldalán a trial változatra, elkezdtem tölteni, de marha lassan szedi, már délután 4 óta szedem és még csak 1GB jött le a 3-ból. A Blizzard Downloader ilyen lassan szedne?-mert ma már tuti nem szedi le, ha megszakítom akkor folytatja tovább, vagy kezdhetem elõlrõl az egészet? 1 Mbites a netem, általában 130kbit/s-el szed

Botond
Nup vaty, hogy is érthetnéd -.-
Botond
Bemész 2vs2be,és látod ott áll veled szemben 1 vki. Honnan tudod, hogy a másik druid vagy rogue( esetleg médzs vagy nightelf)? Hát megnézed milyen buff van rajta...

Ha van rajta mancs akkor druid lesz vele, ha nincs akkor rogue, ennyire egyszerû...
Eladó!!(Talán csere) World of warcarft account 70lvl orc shaman epix resto gearben 1600heal-uppal 375alchemy-375herba 70lvl rogue kék gear-ben epix mount földi, és 60-as repülö mind2 70esnek és egy 60as warrior, +3honap feltöltve (mind bs horda)

Várom érdeklödésiteket !

Get a life!

TDC Geronimo
Sokat ivott biztos

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

picket
Na ez most normál halandóknak túl gyors volt, szóval mondd milyen áldozatot mutassunk be oltárodnál, hogy bõvebben magyarázd. <#idiota>

Vagy egyszerûen csak semmi köze ahhoz, amit én írtam, csak ezt is a peccsnótszból olvastad ki? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

Narxis
IB tanulható spell lesz mágusoknál.<#taps>

o.O

Botond
Druid/rogue nerf...

Amúgy, ha nagy sírás lesz, ez meg pve only.
picket
Test server patch notes-ban érdekes mondatot találtam:
"Detect Magic removed. All players may now see their target's beneficial effects at all times." - Látni fogod, hogy mennyire karácsonyfa, aki földbe döngöl? De jó! 😊

&#3237;_&#3237;

tigeroo
<#kuss>
Barney Tech
Remélem meglehetõsen szar.

Lynx_TWL
nem.
találj ki magadnak leosztást

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

DeathJr
Nah akkor kérhetnék egy rogue talent-et???

Switching to Scryer

To change your faction from the Aldor to the Scryers to access their crafting recipes (and undo all reputation progress you have made), find Arcanist Adyria, a Scryer in Lower City. She offers you a repeatable quest <62> Voren'thal's Visions, that requires you to find eight Dampscale Basilisk Eyes. Once you are neutral with the Scryers you can no longer receive this quest. The quest gives you +250 Scryers rep and -275 Aldor rep (in bonus, the quest also gives you +125 rep with The Sha'tar, if you have not yet attained honored with them). If you begin at exalted with the Aldor (at which point you are undoubtedly 0 / 36,000 hated with the Scryers), it will take you 168 turnins or 1,344 Dampscale Basilisk Eyes to reach neutral again with the Scryers. At the point you hit neutral with the Scryers, your rep should have deteriorated almost halfway into hostile with the Aldor.

Switching to Aldor

To change your faction from the Scryers to the Aldor to access their crafting recipes (and undo all reputation progress you have made), find Sha'nir, an Aldor in Lower City. She offers a repeatable quest for 8x . Once you are neutral with the Aldor, you may no longer receive this quest. It will take 1344 Dreadfang Venom Sacs to go from completely hated with Aldor to Neutral.

http://www.wowwiki.com/Reputation

TSW: Tunderke

Lacee
barney..? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Hát nem tudom, én még olyan eots/ab/wsgben nem voltam itt ami nem úgy kezdõdött volna hogy ally full, hordából meg vagyunk 3-5en.

Narxis
Ez engem is érdekelne.<#eljen>

Sziasztok.

VKi tudna segiteni abban hogy , hogyan tudnám megváltoztatni a repumat mert véletlenül scryers-t választottam de Aldoros akarok lenni. Ha joltudom ez lehetséges csak sajna nemtudom hogy hogyan ha vki tud ebben segiteni megköszönném😊
capaszabi
ezen azt kell nézni, hogy ally kijött 300 pontból, ami elég ritka a battlegrupban

TDC Geronimo
<#lama>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

valaki segítene? 1 priest tallentot ha lehetne kérni hogy a legjobb szerintetek? én elõnyben részesítem a shadow-ot de szeretnék több variációt is megtudni köszi elõre is
üdv és sok sok epicet kívánok😊

/inaktív/

picket
illeszd be elé: "get to lvl70"

&#3237;_&#3237;

respec frost.
get better gear.
PWN!

true story -.-

Fehercsoki
Nem vok 70es meg pompyro se.Csak eddig minden sámi simán megölt bg-n akit csak láttam😞

Narxis
Jaja, az jó kis stresszoldás szokott lenni.<#gonosz1>

Narxis
Már mért ne tudná?Nekem soha se volt gondom a sámlikkal, csak a warlockokkal. 😞

picket
De. Go stv kicsiket kempelni 70es pompyro núb. Annyi sámánt ölsz meg, amennyit akarsz, meg amennyi az utadba kerül.

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Mage sehogy se tudja megölni a sámánt?😞

picket

&#3237;_&#3237;

Narxis
<#nevetes2>

Lynx_TWL
cijassztok egy warior talentet tudnátok nyomni? tenkszcy

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

köszönöm

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

picket

&#3237;_&#3237;

üdv
a pick lockot szeretném kicsit növelni, eddig Ratchet mellet tréningeztem, de elérve a 100 körüli értéket, ott már nehezen lépeget, van esetleg más, hasonló hely ahol van esély a skillt fejleszteni?

köszi

én Combatra talentolom a figurát, kard speckó, nem bicskázunk😊

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

az nem drain life hanem t5 meg t6 bonus 😉

DeathJr
hehe😄 még reggel volt nah😄 De mégis mire nyomjam???
ide pls: http://www.wowhead.com/?talent=LVMxzoZVVzVxxoiuVoc