166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
WiLDoR #125746 ez csak nálad csinál ilyeneket :)
(jah, tegnap aktiváltam én is újra az accom) -
WiLDoR #125745 na, ez már hiányzott
a jó öreg crassus visszatért -
Akuman #125744 korigálnám a már amitett pecslési bajom
wow ujratelepités utánán már nincs google-re hivatkozos hibaüzenet de ahgoy elkezdi a pecselés a gép újraindul
mi lehet a baj, volt már valakinek ilyen baja?
köszi -
Akuman #125743 hello
info kéne
egy videóban láttam ( http://www.youtube.com/watch?v=6R6FxETeAyc&feature=related ) pár olyan addont ami nagyon tetszik de fogalmam sincs hogyan kéne rákeresni..adonok terén nemigen vagyok otthon
1. egy olyan addon ami ilyen 3d-s modell szerüen berakja a target képét (lázsd a videó)
2. az az addon ami jelen esetben az arénában az ellet berakja egy "listába"
3. valamint az ameikkel a skill felületet ennyire össze lehet tölni/kicsiníteni, és átrendezi mint az a videóban is látszik
ha valaki ismeri ezeket kérem mondja el a nevét és hogy hol találom (nem merek találomra addonos oldalakon kutakodni, nemtudom meik mennyire megbízható)
köszönöm (ha lehet priviben)
valamint az 5-6 al elötti hozzászolásomra is várnék tippet ha van) -
#125742 2/5 imp mind blasttal, imp mana burn nélkül pvp talent. hmm, merész. -
#125741 ja az... amugy ez pvp talent azt elfelejtettem mondani...amit meg ockham linkelt az sztem pve -
0ckH4M #125740 WoW wikiről van. -
#125739 szerintem meg ritkaszar -
#125738 nekem ez volt.ez szerintem elég jo -
#125737 a blood elfek gonoszak simán kinyírjuk a humánokat np ez is a történet része-pewpew
conflict between lore ... ez van:) ezt kell szeretni
amúgy s2noobot arra írtam h s1noob már volt most s2noob lesz a szöveg
per pillanat most én is rugóval nyomom és a 70 előtti resimentes pvp nagyonbejön
shadowstep szerelmes lettem mondhatni elég op a dolog lvl 60 alatt
én mindíg utáltam a pvp-t de így tetszik a dolog:)
most h irl kicsit komolyabban szerephez jut költözés meló stb csak szintezgetni van időm raidelni nem .. pedig hiányzik a hasteadinom....D de wowmentes netmentes környezetben hamar el is felejti az ember milyen függőséget okoz a dolog..:D -
Akuman #125736 hello mindenki
volt már valakinek olyan problémája hogy a wow pecslés a Google Desktop Search nevű dologra hívatközva nem ment?
(Google Desktop Search can cause problems installing Blizzard products. Please pause or close Google Desktop Search before continuing this installation. See http://desktop.google.com/support for additional information.)
ha mégid mendom neki hogy installálja ujraindul a gépem
namármost: Google Desktop Search nevű dolgot semmien formában nemtaláltam a gépemen sehol..se icon, de vezérlőpult, se start menü
probáltam hogy leszedtem ezt a Google Desktop Search-t és felraktam és ujra leszedtem rendesen, "szabályosan", de ugyan ugy azt írja pedig akkor már tuti nincs semmi ilyesmi,
valakinek van ötlete mi lehet a baj?
köszi -
#125735 ne legyé droid :D -
#125734 Azért ez erős volt. :P Whisperelj rám, vagy dobj egy mailt, ha nepán jáccol hordát megint. -
Hydroceph #125733 Hali!
Priesthez tudnatok vmi buildet linkelni? konkretan shadow erdekelne, találtam neten, de franc tudja h mennyire mukodnek jol =/ -
#125732 hotolom magam-bekapom a viperstinget-maciform-megvárom míg lejár- addig a hotok kihealelnek + ráchargeolok a hunterre- és ennyi. :) -
#125731 max sonic ezzel a fekte logojával...meg az eszement gondolataival...amúgymeg hogy tomcatet idézzem : TARKÓNLÖVÉS! -
eLiXir #125730 emok vagytok mind. -
#125729 ez felháborító, azonnal nyisd ki az ablakot és ugorjál ki a faszba -
#125728 faszom má a wowba...
1szer újrarakom és máris AKAD sw ben és minden fővárosban pedig eddig semmi baj nemvolt ahogy nézem ez az új patch 1 rakás ... lett...ty blizz...fizetünk is érte vicc. -
#125727 pöcs -
geristar #125726 Az én problémámra senki sem ír?
-
Akuman #125725 ugyérted a wow-ot kéne ujra raknom vagy az egész gépet? -
Akuman #125724 Google Desktop Search fogalmam sincs hogy hol kéne keresnem a gépemen
nem is tudtam hogy van ilyenem :P -
#125723 gondolom elég 'szutyok' akkor már a winfosod .sztem rakd újra az tuti segít XD
amúgymeg ctrl alt del és feladatkezelőben folyamatok fülnél keress vmi google.exe szerűt vagy gds.exe vagy én nemtom lődd ki és telepíts
vagy esetleg vmi google icon az óra melett?
vagy akár zárjbe mindent amit lehet -
Akuman #125722 hát...ami azt illeti nekem se :) -
#125721 Please pause or close Google Desktop Search before continuing this installation.
nemtudom miez a google desktop search nekem még nemvolt szerencsém hozzá de nyilván kikéne kapccsolni vhogy... -
Akuman #125720 ( Google Desktop Search can cause problems installing Blizzard products. Please pause or close Google Desktop Search before continuing this installation. See http://desktop.google.com/support for additional information. )
ezt írja hogy egész pontos legyek :) -
Akuman #125719 sziasztok
lenne egy problémám
ez uj pech-et valamiért nemtudom rendesen leszedni..folyon kíírja hogy sérült file...
ha meg telelpíteném akkor meg valami http://desktop.google.com/support-ra hívatkozik hogy ezzel nem stimmel valami...majd (HA) ez figyelmen kívül hagyon és mégis mondom neki hogy Install, újraindítja magát a gépem.
van ötlet?
(ha lehet akkor privát üzenetben) köszi -
#125718 nah vártam már egy ilyet pont ott a válaszom rá:) -
#125717 lehet furcsa,de rongybabákat halomra verni nekem nem pálya.....néha fun,de nem nyerni megyek hanem JÁTSZANI....
ja és mivel pókerezni sem nyitott lapokkal szoktam ezért elvárnám,hogy a társaim minimális értelmet mutassanak már fel még ha "csak játék" is.... -
#125716 ne vedd ennyire komolyan ez csak játék, ha meg nem akkor baj van :) -
geristar #125715 Mi a jó fene van a wow-al? Felpöcsöltem erre meg nem logol be, nem ír ki semmi hibát csak connect... és utánna kidobja hogy nem lehet.
Én is pöcsöljem újra az egészet? -
#125714 Igy 2008. derekan mar igazan talalhatnal magadnak egy premade csapatot. -
#125713 picsbe elcsúszott a táblázat:S
-
#125712 ééés aki még nemtudná így 2008 derekán közel 1 év után/LOL?!/ annak ezt figyelmébe ajánlom:
Ezért kell/ene leszarni a kibebaszott zászlót és hagyni,hogy az ellenfél minél nagyobb erőkkel menjen érte ugyanis azzal a saját sírját ássa az a csapat aki túlzott energiát áldoz a zászlószerzésre...
Towers Controlled Points per Tick Points per Second
1 1 0.5
2 2 1
3 5 2.5
4 10 5
Towers Controlled Points per Flag Capture
1 75
2 85
3 100
4 500
megintcsak sorry,de tiszta idegbeteg vagyok az EOS beli teljesítménytől:S
nemkéne így lennie....
hihetetlen módon 100 meccsből jó ha 5-10!!! van amiben mindkét csapat 90%-ban/és azért csak ennyi még ekkor is ,mert hótziher ,hogy 2-3 pupák akad akinek lövése nincs bárminemű fogalomról amit TAKTIKÁNAK nevezünk/ tisztában van a taktikával...többnyire vagy az egyik faszláma vagy a másik,de nem alap szinten.... -
#125711 megkérek mindenegyes hunert aki pvp-ben Healer druddal találkozik NE ismétlem NE próbálja meg DPS-ből lelőni úgysem fog menni....helyette ajánlanám a mana szívás nevű nagyszerű képességet melyet 6-8 kígyóméreggel megspékelve nagyon is megérez mindenegyes druida aki ezidáig szarrá röhögte magát rajtatok hunterek akik "izomból" próbáltátok leverni....thx bye
nem bírtam már ki,mert az utóbbi pár napban csak ezt figyelem ,hogy a hordás hunterek miként tevékenykednek egy dudu-val szemben....
annyit megjegyeznék az alliance javára,hogy azok azonnal manát szívnak és újra és újra visszarakják bármilyen manahasználóval találkoznak...
igazából nem is az 1v1 a lényeg,de mass pvp-ben borzasztóan hasznos lenne ha használnák a bugyuta hordás kollégák.... -
LordMersey #125710 Működik a quest helper! Köszönöm!
-
#125709 ilyen verébségekete ne írj ty -
#125708 akinek wowerrorral indul a wow:
1.Menj be a ...:\World of Warcraft\Data\ mappába
2.Töröld ki a patch mpq kat
3.a ...:\World of Warcraft mappában indítsd el a repair exet
(3.2.az első 2 pipa nemkell)
4.katt:reset and check files
5.várd végig amíg dolgozik 5-10p
6. a wowod most 2.0ás innen kell 2.4.3 ig újra felpatchelned
patchelheted úgy h szimplán elindítod a wowot és leszedegeti mindig a patchet de le is töltheted innen -
#125707 Megspóroltam vlona pár hozzászóllást ha ezt rögtön leírod nekem...
Kösz!