13258
-
#1993 Favre az év sportolója. Gratula neki, nagy ember a mai sport világában. -
#1992 Elobb nezd meg a mecset.
Birom azert az ilyen kijelenteseket.
Beloled a gyulolet beszel, de meg nem is lattam mi tortent.
Azt hiszem ez elmond mindent, a vedelmi poziciokrol.
Hallod itt latszik, hogy mindegy mi tortenik akkor, ha megnezed a merkozest, te mar eldontotted, hogy nincs szabalytalansag. Csak a vermes antirajongok csinaljak a musort. :DDDDDD
LOL. Akkora hatszele volt a Patriotsnak az utolso ket merkozesen, amilyennel egy Baltimore sose fog rendelkezni meg akkor sem, ha egymas utan 10szer nyer SB-t.
Meg aztan felnagyitas.
Na igen ahhoz nagy felnagyitas kell, hogy 44 masodperccel a vege elott Raven vezetesnel 13 Yardnal a 4. kiserlet kivedekezese utan befujnak egy teljesen jogtalan holdingot, amivel bukna a NE.
Ehelyett visszakapjak a labdat es ujra 4 kiserlet.
Nevetseges, itt csak a nagyon elvakult szurkolok mondhatjak erre, felnagyitott itelet. Vegulis megfosztanak egy csapatot nyilvanvaloan a gyozelem lehetosegetol.
Oszegzeskeppen, lehet bedugni a fejet a homokba, de ettol meg mas megmondhatja a velemenyet a teves iteletekrol. -
#1991 -
#1990 ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍGY VAN -
Etelkozi Vata #1989 Nézd, Jakuza, mondtam, hogy megkövetlek, ha megnéztem a meccset.
Nem kell a Pats-et szeretni, sőt, tekintve, hogy az utóbbi 5 év félelmetesen erős csapatáról van szó, teljesen jogos, hogy szinte minden ellenlábas dukker utálja őket, ha Indy drukker lennék, mongyuk, akkor én is ezt tenném.
De már olyan túlzásokba estek néha, hogy fáj... Mármint az utálatot, gyűlöletet illetően.
Szerintem a bírók tévednek más csapatok előnyére, kárára is, csak a gyűlőlt Patsnek megadott téves ítéletek fel vannak a soxorosára, általatok, nagyítva.
Sajnálom, hogy így van.
Egyébként én is divat Patriots rajongó vagyok, mert az első NFL meccsen, amit láttam, ők nyertek Vinatieri döntő field góljával.
De a kezdőrúgásnál is nekik drukkoltam, amikor meghallottam, hogy Foxboro valójában Bostonhoz nagyon közeli "külváros".
És én csak bostoni csapatoknak drukkolok, bizonyos okokból. /Bruins, Red Sox/. Celticnek nem, mert ne szeretem a klabdát.
Szumma szummárum, nem kell a Pats-et szeretni, csak ne fröcsögjetek.
Uff. -
#1988 szerintem hülyeség amiket írkálsz mert a Pats nem otthon volt és általában
a vendég csapatoknak fújnak be na mind 1 -
#1987 Legalább új rekord lesz 16-0ás csapat,és első aki így majd kiesik a rájátszásban:-)
De remélem a steelers majd megállítja már őket,és végre leszállnak a földre egy picit.Érdekes ,hogy egyszerűen nemmernek a bírók nemhogy ellenük,de még ami jogos aztsem befújni.:-(Érinthetetlen a csapat,vagy mi? -
#1986 na és ez mit jelent befognak jutni a Super Bowl-ba -
#1985 majd meglátjuk -
#1984 Nem tortent ?
Ne beszeljunk mar felre.
Eleve kapott a NE egy teljesen szabalytalan TD-t, mikozben a jatekosa a masodik lepesnel raterdelt a vonalra, mindenki latta, meg Madden is, ugy tunik csak te nem. Es akkor a puntnal visszakapott labdarol ne is beszeljunk.
A mostani merkozes, meg szinten egy vicc volt. De legalabb szaporodnak tovabb az NE a divatrajongoi. -
#1983 McGahee:We got some bogus calls
McAlister:It's hard to go out there and play the Patriots and the refs at the same time
nem baj, playoffra majd megérik a vereség. -
Etelkozi Vata #1982 A Philly meccsen semmi olyasmi nem történt, amit a meccs után leírtál /bírói csalás, satöbbi/, a szaksajtóban sem írtak egy szót sem bírói részrehajlásról, vagy sorozatos tévedésekről /tehát ők sem láttak semmit/.
A Ravens meccsről meg majd csak délután nyilatkozom, amiután megnéztem.
És ha úgy volt, ahogy mondod, akkor megkövetlek.
Addig csak egy fröcsögő antiPatriotsista vagy... -
#1981 Ma mindenki meglathatta, hogy a New Englandnak, hogy lehet 12-0as mutatoja. Nem megy nekik a jatek ? Akkor majd a birok segitenek nekik.
Undorito. Visszaadjak allandoan nekik a labdat harmadik negyedik kiserleteknel,hogy pontot erhessenek el, szabalytalan TD-ket megadnak es sorolhatnam.
Ez a Ravensnel es a Philynel egyertelmuen latszott. Ravens 9 buntetest kapott, amikor az elsot a NE, es semmivel se szabalytalankodtak tobbet.
1 TD-t mibol ertek el ? 30yardnal 3. es 6nal kivedekezik a tamadast befujnak nekik egy holdingot, amibol az NEnek sokkal kirivobbakat sem fujtak be. 50secel a vege elott mi tortenik 4. kiserletnel kivedekezi a Ravens a tamadast erre passz interference, mert hozzaertek 5 yardon belul. LOL
Gratulalunk az ilyen gyozelmekhez, foleg azert mert a tobbi csapat veres veritekkel kuzd a rajatszasert, mikozben a birok egyengetik a 16-0 utjat az erdemtelen NE-nek,akinek korrekt jatekvezetesnel nem lenne jobb a mutatoja 10-2nel. -
pipeppers #1980 Azért drukkolok nekik :D -
#1979 akkor jól láttam tiszta ikertestvérek -
#1978 de -
#1977 lehet hogy hülyeséget kérdezek de Payton Manning meg Eli Manning nem testvérek mert annyira hasonlítanak egymásra?? -
#1976 Ez most igen vagy nem? :) -
#1975 nada -
#1974 az nfl.comon lehet nézni élőben Sean Taylor temetését -
#1973 nem fogja el kapni inkább a pats kapja el a Steelerst -
#1972 Mennyi eséjt láttok arra, hogy a Steeles elkapja a Pat-set? -
#1971 annyira fos ez a herington, hogy nagyon.
nem kellett volna elengedni schaubot :\ -
#1970 erre valaki? -
#1969 thx 1000x -
#1968 Seattle-Phliadelphia
Az összes FOX-on ez megy még több link az [url=http://stream.try.hu]oldalamon[url] -
#1967 hát nállam semelyik meccs nem áll meg 37%-nál nekem mind bejön -
#1966 TVU nem ad délutáni meccset -
#1965 sopcast buffering leáll 37%-nál -
#1964 TVU Player?? -
#1963 léci léci gyorsan valami linket ahol lehet meccset nézni
ahol szoktam ott összvissz 3 meccset adnak de azok sem jönnek be, sopcast,mediaplayer=0 -
#1962 rakjál már be 1 képet ahol a kezedben van plz -
#1961 nekem az mindegy hogy mien színe tojas labda oszt jóóvan -
#1960 csak az nem teccik benne hogy fekete -
#1959 RAW_V5EPT én a helyedben ezt venném nekem is ugyanien van és jó -
#1958 és néha szeretnék vle dobálni a haverokkkal meg dísz is lenne:) -
#1957 max 5000... -
#1956 WILSON_GST
RAW_V5EPT
mindegyik jó labda -
#1955 de akkor innen,vagy akármelyik iylen netes áruházból ahol kiszállítás is van melyik labdát ajánlanátok?
(max 5000ft...,iylen barna színű-t ne azt a feketét) -
#1954 jó oldal.....emlékszem hogy úgy 3 éve én is megpróbáltam összehozni egy oldalt csak akkor még tudás híjján voltam és abba hagytam....