13258
-
lord nihilus #2193 a redskins nagyon szimpatikus csapat, sőt nagyon remélem h a februárt is megérik...M.Barber -6 yardja nagyon megmaradt az eszemben :D:D -
#2192 sztem was, jax (REMÉLEM), nyg, ten -
#2191 Amugy a tippjeim a Wild card hetre.
Seattle
Jacksonville
Giants
San Diego
-
#2190 Wild-card round
Saturday, Jan. 5
» Washington at Seattle, 4:30 p.m. ET (NBC)
» Jacksonville at Pittsburgh, 8 p.m. ET (NBC)
Sunday, Jan. 6
» N.Y. Giants at Tampa Bay, 1 p.m. ET (FOX)
» Tennessee at San Diego, 4:30 p.m. ET (CBS) -
#2189 Az AFC-s Wildcardmeccsek ütősebbnek néznek ki.
Browns tényleg peches volt,ugyanez nemmondható el a New Englandról:-) -
#2188 Szerencsetlen Browns :(
Hihetetlen milyen pechesek. Csomo merkozest a vegen buktak el, most meg a vegen szinten nem kerultek be a rajatszasba, mert a Colts pihentette a jatekosait es nem vettek komolyan a Tennessee merkozest.
Amugy most latszik mennyivel erosebb a tobbi csoportnal az AFC South es a NFC East az utolso helyezettek is 8-8as mutatoval zartak. -
#2187 látod,ilyen butus vagy- -
#2186 Pedig korabbi meccsek tapasztalataibol kiindulva tudhattad volna mire szamits. :P -
#2185 3. negyedbe 28-16-nál úgy mentem el aludni, hogy ez már a giantsé :| -
#2184 Nyert,akkor előbbi állításom lép érvénybe.:-)
Néztem a meccset,és nemértem,hogy Moss-ra nemfigyeltek oda,hihetetlen,hogy 2x egymásután ugyanolyan hosszú labdával kinálja meg,és hagyják,hogy megfogja.Már az első is nagyonjó volt,bár visszafordult,és elejtette,igaz az lehet nemlettvolna TD,de másodszorra igy egyedül hagyni!Ja persse Eli Manning eladott labdája a kritikus pillanatban volt a sorsdöntő.akkor tudtam itt vége,mert tutira megcsinálják a TD.Már megsem vártam az utolsó pár percet,inkább mentem Red Wingset nézni:-) -
#2183 hát nyert a pats beszarok 16-0 sok szép kis alapszakasz
-
pipeppers #2182 Hát az attól függ, hogy az egójuk nagyobb-e, vagy az egymásba vetett hitük :) -
#2181 Én is természetesen a Giant-nek fogok szurkolni,bár szerintem kevés lesz ez, de ne legyen igazam.
Egy találós kérdés:
Patriotsnak mi a jobb,ha veretlen marad és úgyesik ki az első körben,vagy most veszít és úgy? -
pipeppers #2180 Remélem nem. A Giant-nek még soha nem drukkoltam, a Patriots viszont a harmadik kedvencem, de most Go Giant! lesz :) -
pipeppers #2179 Kérdezd meg a magyar amcsi focistákat, hátha tudnak segíteni.
Itt megtalálod mindet -
#2178 Ma este Patriots-Giant meccs!Meglátjuk lesz e 100%-os alapszakasz. -
#2177 tenyadstorrent-et ismerem csak, de ott ilyen regi meccs nincs mar meg. Nem fuzok hozza tul nagy remenyeket, hogy megtalalom neten ezt a meccset. -
pipeppers #2176 Ja, hogy megnyugodj, megnéztem a SportBit-en, ott sincs meg. (már ha ettől megnyugszol :)) -
pipeppers #2175 Ha még nem találtad meg, nézd meg a torrent portal-t, de azt hiszem az nem ingyenes. -
Etelkozi Vata #2174 Ja, a szemem teljesen nyitva van, nem kell kinyitni, kössz! -
Etelkozi Vata #2173 Ennyire szerintem nem drámai a helyzet.
A videózás viszont jogos, azért elég szép büntit kaptak. -
#2172 En ugyan nem bantodtam meg.
Csak leirtam en hogy latom ,hatha kinyilik a szemed.
Jo csapat a Patriots ezt senki sem vitatja.
Na de gyozzon tiszta eszkozokkel, nem biroi segitseggel vagy videozassal.
Az ilyen eszkozokkel a masik csapat munkajat teszik tonkre, akik ugyanugy keszulnek megszakadva a sikerert.
Ez korulbelul olyan, mitha hosszu eveket sporolna valaki, hogy osszegyujtse az almaira a penzet es egy tolvaj elopja tole, mert ugy egyszerubb. -
Etelkozi Vata #2171 rendebn, akkor bocsánatot kérek, látom, nagyon megbántódtál, nem állt szándékomban.
De akkor megkérlek valamire: fordíts az NFL-lel kapcsolatos fórumozásodok kívül másra is időt a Patriots csalásainak elemzésén kívül, illetve erre kevesebbet, és másra csapatokra többet...
És néha tudd kimondani, hogy "gratulálok a Pats-nek, mert remek játékkal, magabiztosan nyertek a Steeleres ellen", vagy valami ilyesmi.
Én pont azért olvasom ezt a topikot, mert tapasztalataim szerint értelmes, és ezt a sportot értő emberek szoktak olyan infókat elejteni, amiket nekem innen a legkönnyebb megtudnom, mert nem érek rá, és nincs is szándékomban a szaksajtót napshosszat böngészni.
Ezért nem is írtam eddig. Csak valahogy betelt a pohár!
Ejtsük a témát akkor, és mégegyszer bocs!!!! -
#2170 Okés meglesz valszeg a hibátlan alapszakasz,de hogyan tovább?
Lehet visszakapják majd a rájátszásmeccseken a sok "segítséget".
Érdekes minden évben kell valami rekord.Biztosan sok pénz van a dologban.
Én sem szeretem a Pats-et,nemtudom miért de a kezdetektől fogva valahogy nemjönek be.pedig jó játékosok vannak,tényleg összeállnak mindig,de lehet Belichek miatt,nekem ő olyan mint F1-ben Jean Todt,és az atomfizikus kollegái.Szinte istenként kezelik őket.
Mintha más okos,értelmes ember nem is lenne.
Biztosan jó szakemberek,de azért néha túlzásbaesnek az ajnározásukkal.
Szóval akárhogy is lesz,már nagyon várom a rájátszást!
Egymeccs,tiszta izgalom,és ott mindenki kiteszi a szívét,lelkét,meg amit tud,és meglátjuk mennyire lesz elég.
És győzzön a jobbik!Tisztán,sportszerűen! -
#2169 Mar bocs de a gyulolkodes nem abbol all, ha valaki elmondja a velemenyet, hanem abbol, hogy valakit lebetegezel,meg lehulyezel, ha nem tudod elviselni, ha masnak mas a velemenye.
Ezek utan olvasd el a NE rajongok itteni, efajta omlengeseit a sajatoddal egyutt. -
#2168 Jah nem volt.
Csak azt nem tudom, hogy meg a Magyar riporterek is miert jegyeztek meg, hogy nem ertik ekkora vezetesnel miert nem fujnak be a birok egy nyilvanvalo pass interferencet ? Ugy latszik te kicsit mast neztel, illetve nem lattal ki a szurke kod mogul.
Minden merkozesen van egy par ilyen amivel a Patriots ellenfeleit sulytjak.
Aztan lehet lebetegezni az embert, csak az a problema ezzel, hogy a szurkolokat mar egyre inkabb flusztralja ez es mar a vezeto napilapok es hasonlo mediakban is megjelennek ezek a cikkek.
Mint pl az, hogy kozel 2 milliard dollart hoz az NFL Networknak es rengeteg penzt Las Vegasban, ha a Patriots hibatlan szezont produkal es olyanok, hogy az NFL vezetoinek a szemet szurjak a Miami volt jatekosainak a pezsgozesei.
Ugy latszik mindenki hulye, akik ezeket a velemenyeket leirjak, mint a Ravens merkozesrol.
Szemezgess inkabb a Netes sajtoban es meg fogsz dobbenni mennyi cikk van a NE-t segito hibas biroi dontesekrol. Az meg persze hogy nyilvanvalo ha vannak teves iteletek, na de ennyi ? Cowboys elleni rohelyes pass interference ami utan forditottak, Phily ellen megadott ervenytelen TD es szinten 4. downal offside befujasa, egyertelmu fault startnal, Ravens elleni vagy 5-6 esely adasa Bradyeknek a gyozelemhez, pl 4 kiserletnel, amikor nem tudjak megcsinalni a 4. downt offsidet befujnak 10 sec mulva? A Pittsburgh ellen szinten volt egy pass inteference amit mar leirtam, egyertelmu volt meg a Magyar riporterek is megjegyeztek, Miami ellen a 2. TD-t megelozo passs interference befujasa es sorolhatnam. Mar kezd kicsit feltuno lenni, milyen kesztyus kezzel bannak veluk, mig mas csapatok ellen meg alig fujjak be a faultokat, amit elkovetnek.
Szoval lebetegezhetsz barkit, ennek ellenere, van ellenvelemeny is, nem csak a NE rajongok legelfogultabb ertekitelete.
http://billkuhn.wordpress.com/2007/12/04/was-last-nights-patriots-ravens-game-fixed/
http://www.usatoday.com/sports/football/2007-12-04-2532120234_x.htm
http://www.boston.com/sports/articles/2007/12/05/ravens_may_get_more_penalties/
http://bleacherreport.com/articles/4522-NFL-New_England_Patriots-Baltimore_Ravens-Ravens_Vs_Patriots_Conspiracy_A_First-Person_Account
http://community.tvguide.com/blog-entry/TV-Show-Blog/Monday-Night-Football/Recap-New-England/800028831 -
Etelkozi Vata #2167 Jó, akkor kicsit vagyok elfogult.
Engem annyira nem érdekel az amcsi foci, mint titeket, bár a Pats meccseket neten, meg a TV-s meccseket mindig megnézem, de ennyi.
Nem tudtam, hogy amikor megnéztem életem első full amcsi foci meccsét, akkor rosszul fogok választani. Mert mielőtt elkezdődött az SB, nem az Arizonának /asszem velük tolták 2004-ben/, hanem a Boston közeli Patriotsnak kezdtem drukkolni.
Sajnálom... -
#2166 nem gyűlölködöm, vannak igencsak tiszteletre méltó játkosok a patriotsban, én egyedül Bellicheattől okádok. a "nem vagyok elfogult velük szemben" sor után hallottad a röhögést? én voltam, odáig elhallatszott. -
Etelkozi Vata #2165 Pl. a Steelers meccs első félideje kurva jó volt! Beszartam majdnem, annyira nagy meccs volt, izgultam, mint állat.
Aztán a második félidőben a Steelers benn maradt az öltözőben.
A bíróknek ehhez az égvilágon semmi közük nem volt.
Nyilvánvaló, hogy voltak olyan ítéletek a szezonban, ahol nem a Pats javára, hanem ellene, vagy egyáltalán ellene keleltt volna ítélni, mint ahogy a liga maradék 31 csapatának esetében is előfordult ilyen.
Egyébként pedig én magam próbáltam a Jets meccs után beszélgetést kezdeményezni, hogy most lehet bírálni a Patriots maffiát, mert elvettek egy szerintem szabályos TD-t a Jets-től, amivel még szoros lehetett volna a meccs. Lehetett volna érdemben vitázni. Most, amikor nincs miről, akkor csak gyűlölködtök tovább...
Nem vagyok elfogult velük szemben.
Amit nem szeretek, az a divatgyűlölködés, amit csináltok.
-
Etelkozi Vata #2164 Unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas, unalmas... -
Etelkozi Vata #2163 Természetesen úgy gondoltam, és természetesen mindenki úgy is értette... -
#2162 http://leech.tenyardtorrents.com/
szerintem itt -
#2161 Van arra lehetoseg, hogy egy regebbi meccset le tudjak valahonnan tolteni? Nev szerint a 2005-ot Cowboys Lions merkozest? -
#2160 -
#2159 ha a pats megnyeri az sbt, nem azért fogja, mert elcsalták a szezont a javukra, de ha 19-0val nyerik a szezont, akkor azért fogják, mert mindenhol a javukra fújnak. és pont nem egy csapat patriots drukker fogja megmagyarázni, hogy miért, meg melyik meccsen miért nem igaz, hogy a csapatuknak fújnak a bírók. -
lord nihilus #2158 :DDDDDDDDD
#2155: szerintem se történt semmi olyan, pedig már direkt csak a szabálytalanságokat figyeltem utólag, szal már télleg nemértem -
#2157 Jakuza annyira utálja a pats-ot hogy szerinte ha már felmennek a pályára az is szabálytalan -
#2156 mármint láttad az élő közvetítést nem? -
Etelkozi Vata #2155 MIndkét meccset láttam élőben, ráadásul társaságban /Steelers, Dolphins/.
Semmi olyan nem történt amiről írsz.
Senki szerint.
Beteg vagy. -
#2154 sok hülyeség amitt írsz még hogy a bírok nem mernek befújni
megbüntetnék a bírókat meg a NFL vezetőség se hagyná