13258
-
#2113 az év felfedezettje? hát 2 éve a ligában van... -
#2112 "sajnos" :) -
Etelkozi Vata #2111 Abszolút jól csináltad, mert még én sem ismertem őket...
Sajnos olyan sok a jó játékos, aki jól is teljesít, az NFL-ben, hogy 4 csapatra való Pro Bowl csapatot is simán össze lehetne hozni... -
#2110 egyetértek veled -
#2109 Hiányolom Wes Welkert. Szerintem az egyik felfedezettje az évnek. -
#2108 azért beszúrtam a ProBowl csapatot
remélem az jó lesz -
Etelkozi Vata #2107 Dougie-nak baromira igaza volt, unalmas volt a labdás eszmecsere.
Látom, van 15 új üzenet, mondom végre, egy kis élet...
Erre: ez milyen, ez jó-e, ez mennyi, ez nem tetszik, ez sem, satöbbi.
Mehet az ilyesmi privátban... -
#2106 Elhiszem és sajna nagyon sok topicba ez megy -
#2105 én szívesen irogattam volna ide vitatkoztam volna de ha itt mostanában ha fociról volt szó akkor csak egy téma jöhetett szóba a Pats ócsárlása
na ebböl nem kérek!!!!!!!!!!!!!!! -
#2104 Nem baromi türelmesek hanem ebbe a topicba havonta kétszer írnak mert csak ennyire érdekli itt az embereket ez a foci ennyi -
#2103 Támadók AFC
Quaterback Tom Brady New England Peyton Manning Indianapolis, Ben Roethlisberger Pittsburgh
Running back LaDainian Tomlinson San Diego Joseph Addai Indianapolis, Willie Parker Pittsburgh
Fullback Lorenzo Neal San Diego
Wide receiver Randy Moss New England, Reggie Wayne Indianapolis Braylon Edwards Cleveland, T. J. Houshmandzadeh Cincinatti
Tight end Antonio Gates San Diego Tony Gonzalez Kansas City
Tackle Matt Light New England, Jason Peters Buffalo Jonathan Odgen Baltimore
Guard Alan Faneca Pittburgh, Logan Mankins New England Kris Dielman San Diego
Védők AFC
Defensive end Jared Allen Kansas City, Kyle Vanden Bosch Tennessee Jason Taylor Miami
Defensive tackle Albert Haynesworth Tennessee, Vince Wilfork New England Jamal Williams San Diego
Outside linebacker James Harrison Pittsburgh, Mike Vrabel New England Shawne Merriman San Diego
Inside linebacker DeMeco Ryans Houston Ray Lewis Baltimore
Cornerback Champ Bailey Denver, Asante Samuel New England Antonio Cromartie San Diego
Free safety Ed Reed Baltimore
Strong safety Bob Sanders Indianapolis Troy Polamalu Pittsburgh
Special Team AFC
Punter Shane Lechler Oakland
Placekicker Rob Bironas Tennessee
Kick returner Josh Cribbs Cleveland
Special teamer Kassim Osgood San Diego -
#2102 NFC
Quaterback Brett Favre, Green Bay Matt Hasselbeck Seattle, Tony Romo Dallas
Running back Adrian Peterson Minnesota Marion Barber Dallas, Brian Westbrook Philadelphia
Fullback Tony Richardson Minnesota
Wide receiver Larry Fitzgerald Arizona, Terrel Owens Dallas Donald Driver Green Bay, Torry Holt St. Louis
Tight end Jason Witten Dallas Chris Cooley Washington
Tackle Flozell Adams Dallas, Walter Jones Seattle Chris Samuels Washington
Guard Leonard Davis Dallas, Steve Hutchinson Minnesota Shawn Andrews Philadelphia
Defensive end Aaron Kampman Green Bay, Patrick Kerney Seattle Osi Umenyiora N. Y. Giants
Defensive tackle Kevin Williams Minnesota, Pat Williams Minnesora Tommie Harris Chicago
Outside linebacker Julian Peterson Seattle, DeMarcus Ware Dallas Lance Briggs Chicago
Inside linebacker Lofa Tatupu Seattle Patrick Willis San Francisco
Cornerback Al Harris Green Bay, Marcus Trufant Seattle Terence Newman Dallas
Free safety Sean Taylor Washington Ken Hamlin Dallas
Strong safety Darren Sharper Minnesota
Punter Andy Lee San Francisco
Placekicker Nicholas Folk Dallas
Kick returner Devin Hester Chicago
Special teamer Brendon Ayanbadejo Chicago -
pipeppers #2101 Nem csak téged zavar :)
Szerintem a többiek baromi türelmesek :D -
#2100 Harris nem volt olyan rossz, viszont Brees sajnos szórta az ITket a szezon elején. amíg Fred Taylor nem játszik PBn, addig tudod, hogy a kedvencekre szavaz a többség, nem a legjobbakra. -
#2099 jó, valamilyen szinten hozzátartozik a labdatéma, de könyörgöm már másfél hónapja ezen megy a görcsölés, hogy jóez? eztvegyem? holvegyem? tartós? nemtartós? de most tényleg megvegyem?
mi a tökömet lehet ezen ennyit tárgyalni? ha van pénzed, vegyél game ballt, ha nincs, vegyél wilsont, ha nincs vegyél olcsóbbat, ha dísznek kell, vegyél logós mini labdát, ennyi. -
Dougie #2098 ki mondta hogy nem ideillő? én nem
csak nem kell 50 hozzászólást beírni erről, ennyi
-
#2097 És te ki is vagy hogy meg szabod hogy milyen hozzászólás legyen és bazz Te nem tudok rád mit mondani az NFL labdát hol a jó édes …. ba beszéljük meg talán nyissunk 1 uj topicot neki a kedvedért vagy mi??
És ne végyél Te semmit amihez vagy és azt se tudod ide ilő-e a hozzászólás vagy nem mert, nem tudod!!! -
Dougie #2096 nekem aztán tök mindegy, én csak az eredeti topik érdekeit "védem" -
#2095 most mit kell hisztizni?
melyik topicba írjam akkor? -
Dougie #2094 most tényleg csak engem zavar, hogy már kb. 80 hozzászólás óta csak arról a k.va labdáról lehet beszélni?
kit érdekel, vedd meg amelyiket akarod, és kész
semmi NFL-es hozzászólás
(pro bowl-on kik lesznek ott és kiknek kellene ott lenni pl.) hol van Crosby, vagy Brees; Briggs vagy Harris miért van ott stb. stb. vagy pl. a 11 dallasi nem sok egy kicsit? (még new englandiból sincs annyi)
Winslow, Fred Taylor, Scifres sehol...
de gondolom ez senkit nem érdekel, csak az, hogy milyen bőrből van a labda... -
#2093 utána kéne:)
csak karácsonyra kapok pénzt labdára:)
te tudsz 5letet? -
pipeppers #2092 Apám, karácsonyig már nem lsz meg az a labda :D:D:D -
#2091 ilyen bőrből -
#2090 amúgy meg a linknél amit beraktam van 2 eredeti méretű is és mind 2 másféle bőrből van és mind kettő bőr!!! de keres akkor magadnak -
#2089 bazz többféle bőrböl csinálják lol
na még 1 milyen fajta bőrbe kell? :D -
#2088 miabaj? -
#2087 de milyen fajta bőrbe?:)) -
#2086 de nekem bőr kéne -
#2085 sztem elég gusztustalan:S
de ez saját vélemény -
#2084 ott a link neki és ott most van 2 fajta:D -
#2083 ja de firerock-nak rendes méretű kell -
#2082 Azért ennyi az ára:))
És hivatalos méretű professzionális mérkőzés labdák 12000 Ft nál kezdődnek:)
-
#2081 de ez mini a tenyeremben összeszirítom olyan kicsi -
#2080 Ja és kompozit bőr -
Ez 2590 Ft de szép szerintem -
#2078 itt van egy pár -
#2077 tudtok adni nekem olyan internetes áruházat ahol lehet amerikai focilabdákat kapni?(american-football.hu-n és sportmania.hu-n kívül) -
pipeppers #2076 Ez a kép nagyon jó :) -
#2075 regalább nem volt annyira melegük futás közben -
#2074 cleveland-buffalo meccs,kellemes lehetett