feenMUx.jpg
  • [Jakuza]
    Szemezgessunk akkor, azok kozul akik nem Patriots rajongok voltak.
    Igy korrekt az osszehasonlitas. Azokat be sem irom akik NE rajongo letukre elismertek, hogy nem korrektul vezetett merkozesen nyert a csapatuk

fakesz
    2007-12-04 10:46:02 #12

Nem érdemelt vereséget a Ravens, de hát ez van. Azt azért a legelvakultabb NE szurkolók is beláthatják, hogy azt a minimális segítséget megadták a játékvezetők, ami a győzelemhez kellett.

spili5
    2007-12-04 11:40:01 #24

Azért elég érdekes volt az utolsó támadásban 4th down-nál az a "holding", amivel életben maradt a NE. Maradjunk annyiban, hogy ennek a Patriots-nak "muszáj" hibátlan szezont futnia....

norbi27
    2007-12-04 12:04:01 #27

Szerintem is támogatják a szezonban a bírók a Hazafikat (nekem például máig csípi a szemem a sokak által remek hivatkozási alapnak tekintett Dallas elleni győzelem, amikor a 3. negyedben 24-21-es Stars vezetésnél befújták a Patsnek azt a röhejes defensive pass interferencet, amiből a meccset megfordító TD lett végül)

NFLFAN65
    2007-12-04 15:58:02 #47

Éjjel pontosabban hajnalban megnéztem a mérkőzést és mindentéren igazat kell adjak Jakuzanak. Bizony elfújták csúnyan a New Englandnak a mérkőzést.

Helmet
    2007-12-04 18:12:01 #67

Szépen játszó NE ? :D Aki nem látta az utolsó meccseket, az mondhat csak ilyet. Az NE egyáltalán nem jatszik szépen, már harmadik hete. Kínlódik. Amúgy a személyeskedésről, az személyeskedik leginkább aki, a mondandóját nem a témával kapcsolatban irja.Hanem a másikra mutogat, nem az aki megvédi magát ez ellen. A védekező mechanizmust, általában az váltja ki, ha elvakult szurkolókkal vitatkozik az ember. Ahogy én végig olvastam az összes más csapatnak szurkoló azt állította, hogy fújtak a Hazafiaknak. Tampa,Colts,Bucks es Green Bay szurkolók, mint ahogy magam is, mivel láttam az esetet, a fanatikus NE rajongók pedig azt állítják hogy tiszta mérkőzésen nyertek. Ez nem igaz.