13258
-
#1833 dehogynem :) -
#1832 Remek jatek. Sajnos a Cowboy szinek nem neznek ki annyira jol cipon. Meg 92 dolcsi + postage is borsos kicsit. :P -
#1831 Thx! -
Kell! :D
cipő tervező, sajna csak usába szállítanak. -
Dougie #1829 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!forums.tenyardtorrents.com
nem konkrétan ott vannak fent a meccsek, ott csak leírják hogy hol vannak -
#1828 Kis pontositas a kerdeshez. Lehetoleg Magyarhonbol felvett meccseket hanyagoljuk. Nem hiszem, hogy kibirnam a Magyar kommentart... ^^ -
#1827 Van egy felig off topic kerdesem. Minden evadban vannak olyan meccsek amiket erdemes megtartani kesobbi idokre, de amennyire utanaolvastam NFL meccseket nem lehet megvenni DVD-n (csak SuperBowl-t :P). KErdes a kovetkezo: lehet valahonnan letolteni meccseket (lehetoleg az idei szezonbol) vagatlanul es jo minosegben, hogy aztan kiirhassam DVD-re? Van nehany millio TiVo az USa-ban valaki csak felveszi a meccseket es felrakja a netre, csak en nem tudom hol keresgeljek.
Hogy ontopic is legyen:
Kicsit elkeserito, hogy a Colt vesztett vasarnap (valaki igazan megverhetne mar a Patriots-t), de igazabol ok voltak a jobbak (maramennyit lattam a meccsbol). -
#1826 Steeelers milyen jó volt az első félidőben!
Azthiszem a New England elleni meccs lesza csúcsrangadó:-)
Ha így játszanak akkor ismét bajnokok lehetnek!
Big Ben is sziporkázott! -
Dougie #1825 James Harrison 4 prez
(megváltotta a jegyét Honoluluba) -
#1824 jó kis film azt hiszem ezt már láttam is régebben,csak akkor még nem nagyon érdekelt az nfl,max belenéztem 1-2 meccsbe,de mostmár jobban érdekel.szépen bemutatták ebben a filmben Méhes Gabiék a posztokat,azt többivel többé-kevésbé tisztában voltam.
köszönöm! -
#1823 nézd végig EZT! -
#1822 örülök a Pats győzelmének (Pats szurkolóként persze hogy :D)....a tegnapi meccsen azért megmutatkozott a Pats defense hiányosságai.....lehet, hogy tegnap a Colts jobb volt, de nem mindig az nyer aki megérdemelné....
akármilyen nagy arányú győzelmeket aratott eddig a Pats (a tegnapit kivéve) én félek a rájátszástól, mert ott aztán bármi megtörténhet.... -
#1821 Szerintem a Colts defensive es offensive fala nagyon jol jatszott plusz Addai fiu is.
De mivel csak baloldala volt azert veszitett.
Dallas Clarknak vegig blokkolnia kellett emiatt es ezert nem igazan jutott szohoz.
Amiatt a tamadasai egy ido utan a Coltsnak ugyanilyen egysikuva valt.
Manning elso interceptionjanal is ezt ereztem. bedobta oda ahol Harrison szokott lenni es egyaltalan nem ertettek meg egymast a jobboldali elkapojaval.Hianyzott is nagyon elso ket tamadas utan akar vezethettek volna 14-0-ra is, ehelyett egy missed es egy good fieldgoal lett csak a vege. Marpedig kozel 150 total netyardnal illik legalabb 10 pontot csinalni.
Mindenesetre nagyon jo lett a vedelme a Coltsnak ahhoz kepest, hogy ez egy nagyon fiatal csapat, es sokkal meggyozobb volt mint a Patriots defense.
Nem is igazan feltem oket a nehez sorsolas ellenere, biztosan a rajatszas tagjai lesznek, ott meg egesz mas lesz a szitu. -
#1820 Szereintem egyik csapat sem játszott jól.
Nemtudom de a Patriotsot valaki megverhetné már.:-(
Lehet úgy járnak mint a Dallas szokott az nba-ben?MVP,meg alapszakaszgyőzelem minden,aztán az első rájátszásban kiesnek.
Idén számolni kell a Packers,Steelers,Cowboys trióval is.
És lehet még egy-két sötét ló is. -
#1819 Na most megyek es az ORF1-em megnezem a Phily meccset :D -
#1818 Pont Harrison hianya miatt nem lehetett jatekba hozni Clarkot. Igy csak egyoldalu volt a jatek.
Teljes csapattal ez a Colts siman befogja huzni a merkozest a Patriots ellen. -
#1817 hiányoztak az első félidőből azok a pontok, amik megszerezhetőek lettek volna. nagyon kevés volt a passz, Harrison hiányzott, Clarkot levették teljesen. végén rengeteg idejük lett volna fordítani, de elsiették a driveot. -
#1816 Ma is kiderult, hogy a sportban nem mindig a jobb csapat nyer.
Kiderult, hogy verheto a Patriots, a Colts fontos kezdo jatekosai nelkul is megtudta szoritani ugy, hogy egyaltalan nem volt gyengebb, sot.
-
#1815 egyelőre sem a pats, sem a colts nem tökéletes. a colts legalább 10 pontot dobott el (missed fg, 10yardon belülről csak fg), a pats pedig 100 yard fölött szabálytalankodott. ha nem fordított volna a colts a végén, akkor is azt mondtam volna, hogy esélyesebbek, mert valamivel gyengébbnek tűnik a pats d, főleg futás ellen. persze ettől még lehet bármi... -
#1814 közben elolvastam :) csak így kicsit tömör a sok "szakszó" miatt,de a lényege érthető.
most egy srác írt nekem pm-et,és mondta,hogy segít nekem szívesen,most kérdeztem tőle vmit,és válaszolt is,így most nagyjából teljes a kép :)
csak még a szakszavakat kell megjegyezni. -
pipeppers #1813 Patriots :) -
pipeppers #1812 Majd ha lementek a meccsek, akkor gyere vissza. Inkább keress egy meccset magadnak.
Itt találsz, ha nem érdekel a Patriotsz - Colts. -
pipeppers #1811 Fárasztó :)) -
#1810 én tudom,hogy utána lehet olvasni máshol is :)
csak szerettem volna tőletek hallani,mert ti kicsit könnyebb hangvételben tudjátok leírni a lényeget.
nomeg a topik sem nagyon megy. -
pipeppers #1809 Amerikai Football -
#1808 sziasztok!
jó lenne,ha írnátok pár sort a sportágról :) (legfőképp a szabályokról)
látom,nem nagyon pörög a topik,DE CSAK IS EZÉRT KÉRDEZEM MEG ITT! :)
szóval,azt tudom,hogy x ember van a pályán egyik csapatból is,másik csapatból is,és mindig az egyik csapatnál a védekező csapat van fent a pályán,a másiknál a támadó.100 yardos a pálya,az a touchdown,ha a labda a támadójátékos kezében túlhaladja a touchdownvonalat. a touchdown 6 pontot ér,után jutalomrúgás következik,ami ha sikeres,1 pont.a kezdőrúgás mindig úgy van,hogy jól elrúgják a védők,hogy aztán a támadók minél hátrébbról tudjanak megindulni.a támadó csapatban mindig van egy irányító meg egy elkapó,a többi meg csak a védőket tartja fel,nem igaz?na most,eddig azt hittem,hogy nem szabad passzolgatni,de ha jól tudom,akkor lehet,csak éppen ez az eldobom-elkapod-futsz módszer a leghatásosabb.jól tudom? és azt mi alapján határozzák meg,hogy hány yardot kell menni? -
lord nihilus #1807 :D:D -
#1806 már a kommentátor is idegesített azzal hogy az utolsó percben kb ötször mondta el hogy szekszirekszi, erre itt is... :\ -
lord nihilus #1805 a chicago-phili meccs nagyon durván végződött, amit Griese művelt azt bizony sexi rexi életében sose fogja -
Dougie #1804 nem láttam mert egy másikat néztem, csak olvastam
de nem lehetett semmi -
lord nihilus #1803 az nem semmi :o, láttad is? gondolom amolyan super bowl xl-es megoldás volt -
Dougie #1802 (2pt attempt failed, Anquan Boldin pass to Larry Fitzgerald)
és ezzel 2 ponttal kikapott az Arizona... -
lord nihilus #1801 a tavalyi shoot-outért olybá tűnik 2-3 szorosan revansot vesznek... -
Etelkozi Vata #1800 Amit Brady és Moss éppen művelnek a Dolphins ellen, az már nem is emberi, de baromi megalázó...
-
#1799 amúgy most kezdődik a sport 2-n
nézd meg újra hátha rájössz -
pipeppers #1798 Én is örültem, hogy nem öt volt :) -
pipeppers #1797 Az elején nem voltak olyan rosszak, de egyfolytában ők voltak a pályán. -
pipeppers #1796 Igen, a saját hibái miatt kapott ki, de jobb volt a Patriots, megérdemelte. Mire a dallas offense összeszedte magát, kikészült a deffense, ez így nem igazán jó. -
#1795 "Romo is ügyes volt mert csak egy interszepsönt csinált :)"
Egyet sem szabadna! ^^ -
#1794 Hat igen, a tegnapi meccs papirforma szerint zajlott; a jobbik csapat gyozott. Mentsegukre legyen mondva, a Cowboys egy ideig jol vette az akadalyokat, de idovel a keves tapasztalat ranyomta a belyeget a teljesitmenyukre. Ami nagyon szemet szurt az az, hogy a Cowboys defense eleg gyengen szerepelt; egyszeruen nem tudtak mit kezdeni a Brady-Moss parossal. Az offense mar alakul, ha defense is fel tudna jonni valahogy akkor lennek csak igazan utokepesek.