13258
-
#2033 hát ez az év nem a Miami-é de azé én is remélem nem 0-17 fejezik be a szezont -
#2032 Tévedés. Én idestova 6 éve Dolphins Fan vagyok (éppen ezért mindig jókat röhögök mikor a Phins belenyomja Bradyék orrát a sárba és megtépázza azt a nagy mellüket:D). Csak szegények borzalmasan gyengék ismét:) sajnos a meccset nem is láttam, hogy véleményt alkothassak (időm nincs megnézni). -
lord nihilus #2031 nah ez már nekem fáj :D
amúgy komolyra fordítva a szót, elvonatkoztatva az itt hangzottakról(nem láttam h vki írt volna róla így szóba hozom), NS cikkjében olvastam h elkapták Sean Taylor gyilkosát aki egy 17(!) éves srác ( meg 3 alig idősebb társa)...na ezek után kész voltam bár vmiért nem lepett meg :(((
nagyon szimpatikus volt h mindenkinek a sisakján ott volt ST mezszáma a bizonyos hétfő esti rangadón(gondolom nem csak ők tettek így) -
#2030 Most mindenki a Pats-nek szurkol..és miérT?mert ők a legjobbak... gyerekes......(tisztelet a kivételeknek...) -
#2029 hát nem igen -
Etelkozi Vata #2028 -
#2027 VÉgignéztem a meccset
gusztustalan.....teljesen igazat adok jakuzának...megnyerték a meccset a PAts-nek.sokkal jobb volt a Ravens. pont!!!!!! -
#2026 Végignéztem a meccset.
Hát én nem láttam csalást a bírók részéröl. Tudomásul kell venni hogy nekik a sec tört része áll rendelkezésre hogy döntsenek, ezért van lehetősége az edzöknek bedobni a piros zászlot.
az utolsó drive??????? hát elöször is nem a Ravenset büntették hanem a Patsot, másodszor nem a Pats kért időt hanem a Ravens és egyértelmű hogy ilyenkor annál marad a labda akinél volt
Jakuza-------- amikor a Pats ellen a colts meccsen NFL rekordnak beillö büntetést itéltek nem láttam az írásaidat hogy ezek a szemét bírók csaltak, vagy azért mert akkor is a pats győzőtt, még jó hogy erre akkor nem tudtál hivatkozni, mert ha nem büntetik a patsot közel 170 yarddal akkor nem biztos hogy csak 3 ponttal hanem mondjuk 20-al nyer a colts ellen -
raymond01 #2025 Elcsalták vagy sem, jó meccs volt sztem! Most kellett a szerencse is a hazafiknak, mert ha tényleg nem kér időt az edző a végén akkor első és 10el a ravens jön és annyira van már rutin ileyen csaptnál hogy lejátszák az órát, de mindegy, majd a vasárnap Big Benénk! Remélem és nem azért mert ellendrukker lennék mint szerintetek a Ricsiék, hanem mert szeretem a Dolphins és legalább ez maradjon meg nekik, ha már évek óta a pályán nim tudnak semmit alkotni! -
pipeppers #2024 Gondolod, hogy nem mernek? Hátha nem is akarnak. Ki tudja, mi van ott a háttérben. -
#2023 Majd vasárnap elintézi a Steelers a Pats-et. [nagyon szorít kedvenc csapatának] -
#2022 Igazából azt nem értem, hogyha a bírók látványosan az egyik csapatnak fújnak, akkor mért a csapat a hibás ebben?? Nem ők kérték a bírót, hogy ezt csinálja....
És bárki bármit mond én még nem láttam olyan csapatot (semmilyen sportban), hogy észreveszik, hogy hibázott a bíró és reklamálnak, hogy ez így nem jó....akinek a javára döntöttek elfogadja...... -
Etelkozi Vata #2021 Nem mondasz igazat! Azt mondtam, megnézem, és ha igazad lesz, megkövetlek.
Nem lett igazad, nem követlek meg. Ja az NSO-ra belinkelt képed nem azt a jelenetet ábrázolja amit befújtak... Watson már bőven messzebb járt, amikor még hátulról ráncigálták róla le a mezt.
Innentől pedig okos enged szamár szenved alapon: Jakuza! Elcsalták a meccset. -
#2020 Nem is ertem miert probalok valakit meggyozni, aki mar a merkozes elott kijelentette, hogy a masik fel velemenyet megkerdojelezte, ugy hogy nem is latta a merkozest.
Asszem ertelmetlen barmit is mondani ilyen szurkolonak ,aki elfogult a sajat csapataval szemben. -
#2019 Loturot azert, hanem ugy gondoltak a vegen mindent ellenuk fulynak es igazuk is volt, ezt jelzi a merkozest koveto nyilatkozataik is.
Nem kell felremagyarazni nagyon a dolgokat.
McGahee: Szamos hibas itelettel buntettek minket a birok
McAlister: Nehez kimenni es megkuzdeni a Patriotsal es a birokkal egyszerre
Visszalehet nezni a nyilatkozataikat. Igen csalodotak, es egyertelmuen a birokat okoljak. Biztos veletlenul. Maximum magukat okoltak volna, ha valoban csak rajtuk megy el a merkozes, de nem igy tortent, ezert csalodottak es annak adtak hangot. -
Etelkozi Vata #2018 Az elfogult, bevalottam Chiefs és Bears szurkoló /és Pats ellendrukker/ magyar komentátorokról beszélsz... -
Etelkozi Vata #2017 Ja, és én jócskán túl vagyok a 30-on, én is tudom, "mi történik körülöttem..." -
Etelkozi Vata #2016 Azért, mert a vesztes csapat játékosai nekiesnek a bíróknak, nem jelenti azt, hogy igazuk is van. Mint ahogy most sem.
Akkor túl egyszerű lenne... -
Etelkozi Vata #2015 Jakuza, ez hülyeség, hagyd már abba.
Azért estek neki a bíróknak, mert a nagy bravúr elmaradt, a hősiesnek nevezhető küzdelmük kevésnek bizonyult, és a nagy elszántság végén kirobbant belőlük a csalódottság.
Teljesen érthető emberi reakciók, habár kicsit azért túlkapás. -
#2014 Soldier en mar nem 14 eves vagyok, tehat en mar eltudom dontteni mi tortenik korulottem.
Talan az eredeti kozvetitest is megtudom nezni, mert nekem nem kell magyar kommentar, mert Angolul is megertem. Raadasul kozel sem kell az elfogult marhasagokat hallgatnom az eredeti kozvetitesben. -
Etelkozi Vata #2013 Így van. Az történt, hogy egy csapat erőn felül teljesítve bravúrt hajthatott volna végre, de nem sikerült, és ezért most nem csak ők, hanem a Pats csapatán és szurkolóin kívül mindenki nagyon csalódott.
Ezen a héten a következő ellenfél (asszem már a Steelers) újra megpróbálhatja. -
#2012 Jo biroi dontesek ? Hat persze azert esett neki egy csomo jatekos a jatekvezetoknek. Ami nagyon nem szokas az NFL-ben.
Tudtuk elore ti nem lattok, hiszen meg meg se nezte a merkozest valaki es eldontotte, hogy mi tortent. Ez azert mindent elmond.
Vegul is ja nem tortent semmi, mindossze megnyerettek a merkozest a gyengebb csapattal. -
#2011 Jólvan szerintem is hagyuk a francba és nem láttam semmi csalást meg Faragóék se ennnyi PONT -
Etelkozi Vata #2010 Gyerekek, személyeskedés nélkül sokkal könnyebb vitázni, mert személyeskedés közben háttérbe szorulnak az érvek... -
#2009 Jakuza öcsém teeeeeee mennyi hülyeséget írtállllllll öcsém.
amitt a Ravens csinált szabálytalanságokat az mind jó bírói döntés volt hogy a zászlót bedobták.
Miket műveltek a Ravens játékosai amikor már Goal volt húzták hátulról a elkapót meg az a ember bedobja a zászlót a nézőkhőz ez jóhogy büntetést érdemel.
Szerintem te a eredeti kommentárosat nézted és azt se tudtad miről volt szó "csak nézted"
Ja meg 44 másodpercnél akkor csinált Gaffney TD-t előtte meg a Ravens játékosa húzta hátulról az egyik elkapót és azért dobták be a zászlót és így lett 1 és Goal
EGYSZÓVAL SZERINTEM TE NEM ÉRTETTÉL SEMMIT CSAK NÉZTED -
Etelkozi Vata #2008 Nos, megnéztem. Gyorsan aláhúzom: Csak az 1. és 4. negyedet láttam, mert közben kézilabdát néztem.
Rossz bírói ítéletet ebben a két negyedben nem láttam.
4. negyed.
Vezet a remekül játszó Ravens, ha ebben a periódusban vezetni tudtak, akkor biztos, hogy nagyon jól játszottak. A Pats meg rosszul, mert rájuk sem ismertem. Nyilván azért rosszul, mert nem hagyták őket. Pont.
Boller interceptionje volt az első fordulópont, gyermeteg hiba volt. Egy nagyon rossz, rövid dobás. Felesleges hiba.
Utána a Pats drive-ját 3-szor büntették, jogosan. Hol itt a csalás?
Visszakapja a Ravens a labdát, de nem tudják megcsinálni a 1st down-t, még az időt sem húzták vele rendesen, erőtlen, gyenge drive-ocska volt.
Ezután Brady, Maroney és Watson valahogy előre tuszkolják a Pats-et.
Jön az ominózus holding, ahol a védő a LOS-on túl még 10 yarddal is hátulról rángatja, tépi talán Watsont, most erre nem esküszöm meg. Igaz, hogy talán 5 yardon belül kezdte, de hátulról még 5 yardon belül sem lehet, meg sehol, mert ez a Holding. Majdnem széttépte szegény gyereket a védő.
Ez tehát egy nagyon is jó ítélet volt, tök mindegy, mikor történt.
A TD meg TD volt, habár az egyik kezével csak újakkal tartotta Gaffney a labdát, a másik kezével rendesen tartotta, a lába meg a helyén volt, ahogy kell. Ekkor akadt ki a Ravens, főleg Scott, nem a holdingnál. És azért ekkor, mert ekkor tudatosult bennük, hogy habár mindent megtettek, csúcson játszottak, nem volt elég.
Ja, az időkérést kihagytam, vissza lassították, Billick elcseszte, ez van.
Miért csalódott a Ravens csapata? Mert nagyon felpörögtek, és többek között saját butaságaik miatt is, meg talán elfáradtak, főleg fejben, veszítettek, pedig már nagyon közel voltak a bravúrhoz, és kiakadtak a végén. Ez nem meglepő. De ehhez a bíróknak semmi köze nem volt. Befújták, amit be kellett.
Hogy a Pats ellentábor miért akadt ki? Mert ők is elhitték, hogy a sátán csapat végre kikap, és akkor lehet nagyot örömködni, hogy csak 11-1...
De nem lett, 12-0.
A 2. és 3. negyedben nyilván a bírók szétcsalták a meccset, /habár a Ravens vezetett többször is/, de ezeket a negyedeket nem láttam, így látatlanban elhiszem, hogy ebben az időszakban a bírók szétcsalták a meccset.
Hiszen ez volt az NFL történetének az első meccse, ahol jóval több büntetése volt a hazai csapatnak.
Szerintem meg nagyon akart a Baltimore, szépen tönkrevágták a Pats támadójátékát, szétfutották a védelmét, de ha csak egy hajszállal is, de nem volt elég a liga legjobb csapata ellen.
Én ezt láttam. Sajnálom. -
#2007 Szamodra biztos, mondjuk nem veletlenul vagy Patriots rajongo.
Rajongo, na mondjuk ez kicsit eros ha valaki 14 eves.
Fogjuk ra, inkabb kezdo suvolveny,aki nehany merkozest mar latott. :D
-
Etelkozi Vata #2006 Sajnálom, átkapcsoltam Görbiczékra, ők fontosabbak. Majd ha vége, visszakapcsolok. -
#2005 megis érdemelték a holdingot -
#2004 Majd kezd onnan elvezni a merkozest, amikor az elso holding jon. (NE elso TDjenel illetve abban a driveben) -
#2003 így van jól mondod -
#2002 ezt a sok negatívumot amit a Pats ellen írtatok most megnézem
utána véleményt mondok
eddig minden tiszta
ravens-nek nagy szerencséje volt -
Etelkozi Vata #2001 Eddig egy facemask, 12 men on field, és offside. mind jogos. -
#2000 Ravens - Patriots game szinte az Eagles meccs ismetlese volt. So close... :P -
#1999 nem láttam az utolsó 2 meccset, de biztos igazatok van.....De azt hozzá kell tenni, hogy nem minden meccsen segítették a bírók a Patst....Az meg minden egyes sportban előfordul, hogy a bírók látványosan húznak meccseken 1-1 csapathoz....Viszont remélem, hogy a Steelers elpáholja a Patst (de attól tartok, hogy nem így lesz).... -
Etelkozi Vata #1998 EZ a Pats-NFL ellentét olyan mint a Chelsea-PL többi csapata ellentét.
Tudom, mert Chelsea klubtag vagyok...
Sátán szintű csapat mindkettő az összes ellenfél szemében... -
Etelkozi Vata #1997 Szép válogatás...
MOndom most 3-szor is, megkövetlek, ha elcsalták a bírók a meccset.
És ezt is megismétlem: ez egy meccs, a Patriots pedig mostanában 3-szoros bajnok, és minden komoly csapatot idén /meg máskor is/ elvert.
Tehát bírók nélkül is jó csapat.
Én FOLYAMATRÓL beszélek, minden héten szokásos fröcsögés a Pats ellen, ha 50 ponttal nyernek, akkor azért, ha 3-mal akkor azért, ha egy véleményes bírói ítélettel, akkor azért, ha meg ezekért nem, akkor másért...
Nézzetek egy kicsit magatokba...
-
#1996 Szemezgessunk akkor, azok kozul akik nem Patriots rajongok voltak.
Igy korrekt az osszehasonlitas. Azokat be sem irom akik NE rajongo letukre elismertek, hogy nem korrektul vezetett merkozesen nyert a csapatuk
fakesz
2007-12-04 10:46:02 #12
Nem érdemelt vereséget a Ravens, de hát ez van. Azt azért a legelvakultabb NE szurkolók is beláthatják, hogy azt a minimális segítséget megadták a játékvezetők, ami a győzelemhez kellett.
spili5
2007-12-04 11:40:01 #24
Azért elég érdekes volt az utolsó támadásban 4th down-nál az a "holding", amivel életben maradt a NE. Maradjunk annyiban, hogy ennek a Patriots-nak "muszáj" hibátlan szezont futnia....
norbi27
2007-12-04 12:04:01 #27
Szerintem is támogatják a szezonban a bírók a Hazafikat (nekem például máig csípi a szemem a sokak által remek hivatkozási alapnak tekintett Dallas elleni győzelem, amikor a 3. negyedben 24-21-es Stars vezetésnél befújták a Patsnek azt a röhejes defensive pass interferencet, amiből a meccset megfordító TD lett végül)
NFLFAN65
2007-12-04 15:58:02 #47
Éjjel pontosabban hajnalban megnéztem a mérkőzést és mindentéren igazat kell adjak Jakuzanak. Bizony elfújták csúnyan a New Englandnak a mérkőzést.
Helmet
2007-12-04 18:12:01 #67
Szépen játszó NE ? :D Aki nem látta az utolsó meccseket, az mondhat csak ilyet. Az NE egyáltalán nem jatszik szépen, már harmadik hete. Kínlódik. Amúgy a személyeskedésről, az személyeskedik leginkább aki, a mondandóját nem a témával kapcsolatban irja.Hanem a másikra mutogat, nem az aki megvédi magát ez ellen. A védekező mechanizmust, általában az váltja ki, ha elvakult szurkolókkal vitatkozik az ember. Ahogy én végig olvastam az összes más csapatnak szurkoló azt állította, hogy fújtak a Hazafiaknak. Tampa,Colts,Bucks es Green Bay szurkolók, mint ahogy magam is, mivel láttam az esetet, a fanatikus NE rajongók pedig azt állítják hogy tiszta mérkőzésen nyertek. Ez nem igaz.
-
Etelkozi Vata #1995 Egyébként, Jakuza, láttam, hogy ezt a műsort az NSO-n is előadtad, csak ott durvább válaszokat kaptál... -
Etelkozi Vata #1994 Biztos igazad van, nemsokára kiderül.
De én folyamatról beszélek. 2004 óta követem az NFL-t, igaz, nem olyan alapossággal, mint itt sokan, de követem.
És kb. azóta ezt a topikot, bár sokáig nem írtam ide, csak ritkán /most is/.
De mostanra emelkedett olyan szintre a Patriots utálat, hogy próbálok ellenszelet fújni.
Az elmúlt 4 évben 3-szor lettek bajnokok, szerintem mindig megérdemelten. Ha februárban megint behúzzák, akkor azt megint megérdemelten teszik majd. Talán nem szimpatikusan /ti mondtátok, hogy egy 56-7, az megalázó, én is így éreztem, mind a Redskins, mind a Dolphins ellen, sőt, hozzáteszem, hogy unalmas is, mert hogy Hollai Olivér egy kifejezésével éljek, nincs meg a kellő paritás a Patriots és a többi csapat között/.
Vannak csapatok, amelyeket én sem szeretek. Pl. az Indy, mert a legnagyobb ellenfél.
Olvastál már tőlem olyat, amilyenek a te írásaidban vannak? Utálatot, vagy ilyesmi? Nem ,mert nem szívesen teszek olyat.
Nagyon csalódott voltam, amikor egy megnyert meccset dobott el a Pats a Colts ellen, de nem kezdtem gyalázkodni (okom se volt rá).
Kevesebb indulat mellett is kifejtheted a véleményed.
Ás kedvenc csapatodnak (nem tom melyik az, talán épp a Colts, vagy Steelers, esetleg Cowboys) lesz esélye még megmutatni, hogy az elsp vereség csak a bírók miatt volt, de amúgy jobbak, mint a Pats.
Ám legyen.