13258
feenMUx.jpg
  • Soldiers
    Pats fan zsír
  • Kori
    hmhm
  • lord nihilus
    énis irigylem :D tök jó :)
  • LasDen #1950
    az úgy 240 km.....
  • Firerock
    de jo neked
    úgy irigyellek
    150merfold az mennyi?
  • Rincewind
    Jo lenne de sajna nem... :P Kb. 150 merfoldre lakom Dallas-tol egy kozepes meretu varosban.
  • Firerock
    Te Dallas-ban lax?
  • Rincewind
    Tegnapi meccs durvan jo volt, igaz nem maga a jatek (persze az is :). Mivel az NFL Network-on adtak a meccset, a varos 70% nem tudta nezni, mivel az alap kabelen nem jon az a csatorna. Igy gyakorlatilag mindenki kint volt valami etteremben vagy publikus helyen, azok is akik amugy soha nem mozdulnak ki. a masodik felidore mi is beestunk a Buffalo Wild Wings nevu etterembe, ami gyakorlatilag egy tipikus Sport Bar 10-20 kivetitovel, amin Dallas - Packers game ment. A hely meg tomve volt 2-300 Dallas fan-al kora gyerekkortol osz oregig mindenki Dallas jersey-ben! Az ilyesmi nagyon meg tudja dobni a hangulatot; igaz nem olyan, mint eloben nezni, de majdnem... ^^

Volt egy ket Packers szurkolo is, az egyik holgy meg azt a tipikus sajt kalapot is viselte, de a harmadik eset utan, amikor 200 Dallas fan kantalta, hogy "Green Bay sucks, Green Bay sucks..." inkabb levette. ^^
    Egyszoval jo volt, raadasul nyertunk is! >.<
  • pipeppers
    Egyetértek :))
  • Firerock
    a legjobb csapatt a DAllas(nincs vita:))
  • Firerock
    nem vitrinbe akarom:)
    oda is de játszani si szeretnék vele1 párszor(haverral dobálni,az 5800-as az fekete:(és nekem iylen barna színű köllene)
  • [Jakuza]
    Meg nem biztos.
    Amugy sajnalom, hogy Favre nem tudott vegig jatszani, bar igazabol nem ment neki es tuleroltette a dolgot.Kar lenne ha mar nem tudna jatszani iden.
    Mindenaron a hosszu passzokat akarta eroltetni, ami nem ment.
    Amugy Packers secondaryja es a specteamje nagyon halovany volt, igazabol nekik koszonhetik a vereseguket, mondjuk a blitzekre se volt felkeszulve a vedelmuk. Ezeken javitaniuk kell. Viszont a jovore nezve az lehet remenyuk, hogy Grant es Jennings nagyon jo jatekosok es ez egy nagyon fiatal csapat, eppen ezert igy is nagyon szep toluk ez a meneteles.
    Osszesegeben jo mecs volt, bar rengeteg hiba tarkitotta az osszecsapast.
  • Kori
    akkor az NFC legjobbja a Dallas?
  • pipeppers
    Azt mondtad vitrinbe lesz, nem mindegy mikor megy tönkre?
    Ha megrendelted volna azt a 5800 ft-at, amihez ajándék tartót is adnak, már lehet, hogy a vitrinedben lenne :D
  • Firerock
    #1927???
    #1917???
    válaszoljatok plz(boccs a nagy betűkért de senki nem válaszolt)
  • Rincewind
    Valtozo. Volt olyan labda amit egy delutan alatt tonkrevagtunk (igaz aszfalton :), volt ami tobb hetig is birta, igaz kisebb nagyobb repedesekkel a kulso burkolaton.
  • pipeppers
    Miről beszélsz? Mielőtt elkezdődik a meccs, rákattintasz a play-re és behozza a kliens Tv-t, már ha telepítve van. Ha jól láttam, jelen esetbe a SopCast-ot. Mi ebben a bonyolult? Nem kell ide semmilyen link.
  • pipeppers
    Látom én vagyok a negyedik, aki belinkeli :D
    Ebből is látszik, hogy ezt használjuk többen. :)
  • pipeppers
    Vagy itt
  • Etelkozi Vata
    A station is available and will appear here from 21:15 on the day of the event.
  • Etelkozi Vata
    Nincs kint link, hanem ki van írva, hogy mikortól lesz kint link.

Olvasni, olvasni, olvasni...
  • Kori
    a másidik nwem jo tényleg de az elsötöl két kattintással el lehet jutni a meccsig
  • [Jakuza]
    Eh, mar kb 1 eve belinkeltem a myp2p-t. :D
    Mondom ha linket tudtok azt irjatok, mert a myp2p.eu-n nincs kint link.
    Mondjuk remelem kesobb tesznek ki, mert ez az ideny NFC rangadoja.
  • raymond01
    Az a baj ezekkel a netes meccsnézésekkel hogy rossz a minősége, de azért nem mindnek, vasárnapi meccsek kötül mindig van egy ami nézhető, de a legtöbbön összefolyik a kép.
    A kínai tvken meg milyen jó minőségben lehet európai focit nézni! Ennek is az kéne csak nem találtam olyan kínai csatornát amin lenne!:(((
  • Kori
    így teljes

http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=americanfootball
  • Kori
    http://www.myp2p.eu/NFL.htm
  • Firerock
    nem:)
    aztmondta hogy hamar tönkremegy
    és kérdeztem hogy mennyire hamar?
  • [Jakuza]
    hat ott egy darab link nincs meg. :D
  • Etelkozi Vata
    http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2786&part=sports

• robotnyk
    ezek talán
  • [Jakuza]
    Ha valaki tud majd stream linket a holnap hajnalban kezdodo Packers-Cowboys merkozesre az ne titkolja el.
  • Soldiers
    biztos hamar szállítják ki és 1200 szállítási költség
  • Firerock
    #1917???????
    #1918???????
  • Soldiers
    szerintem 1200 FT
  • Firerock
    és mennyi a szállítási költség?
  • Firerock
    mit jelent az hogy hamar?
  • Firerock
    de akkor innen
    melyik??max 7000ft...
  • Rincewind
    Csak vigyazz, hogy lehetoleg fuvon dobald, ne kemenyebb feluleten. Az olcsobb Wilson-ok nagyon hamar elhasznalodnak. Igaz, egyszer fuves teruleten is sikerult kilukasztani egyet. ^^ Mondjuk ennel tobbet nem is lehet elvarni egy labdatol amit 9-10 dollarert odavagnak hozzad...
  • Soldiers
    :D
  • Firerock
    Kézilabdázok
    van 1 haverom&csapattársam akivel kézimeccs közbe is be szoktuk üvölteni hogy interception:):):)
    vele fogunk majd dobálni a pályán