13258
-
#1953 Pats fan zsír -
#1952 hmhm -
lord nihilus #1951 énis irigylem :D tök jó :) -
#1950 az úgy 240 km..... -
#1949 de jo neked
úgy irigyellek
150merfold az mennyi? -
#1948 Jo lenne de sajna nem... :P Kb. 150 merfoldre lakom Dallas-tol egy kozepes meretu varosban. -
#1947 Te Dallas-ban lax? -
#1946 Tegnapi meccs durvan jo volt, igaz nem maga a jatek (persze az is :). Mivel az NFL Network-on adtak a meccset, a varos 70% nem tudta nezni, mivel az alap kabelen nem jon az a csatorna. Igy gyakorlatilag mindenki kint volt valami etteremben vagy publikus helyen, azok is akik amugy soha nem mozdulnak ki. a masodik felidore mi is beestunk a Buffalo Wild Wings nevu etterembe, ami gyakorlatilag egy tipikus Sport Bar 10-20 kivetitovel, amin Dallas - Packers game ment. A hely meg tomve volt 2-300 Dallas fan-al kora gyerekkortol osz oregig mindenki Dallas jersey-ben! Az ilyesmi nagyon meg tudja dobni a hangulatot; igaz nem olyan, mint eloben nezni, de majdnem... ^^
Volt egy ket Packers szurkolo is, az egyik holgy meg azt a tipikus sajt kalapot is viselte, de a harmadik eset utan, amikor 200 Dallas fan kantalta, hogy "Green Bay sucks, Green Bay sucks..." inkabb levette. ^^
Egyszoval jo volt, raadasul nyertunk is! >.< -
pipeppers #1945 Egyetértek :)) -
#1944 a legjobb csapatt a DAllas(nincs vita:)) -
#1943 nem vitrinbe akarom:)
oda is de játszani si szeretnék vele1 párszor(haverral dobálni,az 5800-as az fekete:(és nekem iylen barna színű köllene) -
#1942 Meg nem biztos.
Amugy sajnalom, hogy Favre nem tudott vegig jatszani, bar igazabol nem ment neki es tuleroltette a dolgot.Kar lenne ha mar nem tudna jatszani iden.
Mindenaron a hosszu passzokat akarta eroltetni, ami nem ment.
Amugy Packers secondaryja es a specteamje nagyon halovany volt, igazabol nekik koszonhetik a vereseguket, mondjuk a blitzekre se volt felkeszulve a vedelmuk. Ezeken javitaniuk kell. Viszont a jovore nezve az lehet remenyuk, hogy Grant es Jennings nagyon jo jatekosok es ez egy nagyon fiatal csapat, eppen ezert igy is nagyon szep toluk ez a meneteles.
Osszesegeben jo mecs volt, bar rengeteg hiba tarkitotta az osszecsapast.
-
#1941 akkor az NFC legjobbja a Dallas? -
pipeppers #1940 Azt mondtad vitrinbe lesz, nem mindegy mikor megy tönkre?
Ha megrendelted volna azt a 5800 ft-at, amihez ajándék tartót is adnak, már lehet, hogy a vitrinedben lenne :D -
#1939 #1927???
#1917???
válaszoljatok plz(boccs a nagy betűkért de senki nem válaszolt) -
#1938 Valtozo. Volt olyan labda amit egy delutan alatt tonkrevagtunk (igaz aszfalton :), volt ami tobb hetig is birta, igaz kisebb nagyobb repedesekkel a kulso burkolaton. -
pipeppers #1937 Miről beszélsz? Mielőtt elkezdődik a meccs, rákattintasz a play-re és behozza a kliens Tv-t, már ha telepítve van. Ha jól láttam, jelen esetbe a SopCast-ot. Mi ebben a bonyolult? Nem kell ide semmilyen link. -
pipeppers #1936 Látom én vagyok a negyedik, aki belinkeli :D
Ebből is látszik, hogy ezt használjuk többen. :) -
pipeppers #1935 Vagy itt -
Etelkozi Vata #1934 A station is available and will appear here from 21:15 on the day of the event. -
Etelkozi Vata #1933 Nincs kint link, hanem ki van írva, hogy mikortól lesz kint link.
Olvasni, olvasni, olvasni... -
#1932 a másidik nwem jo tényleg de az elsötöl két kattintással el lehet jutni a meccsig -
#1931 Eh, mar kb 1 eve belinkeltem a myp2p-t. :D
Mondom ha linket tudtok azt irjatok, mert a myp2p.eu-n nincs kint link.
Mondjuk remelem kesobb tesznek ki, mert ez az ideny NFC rangadoja. -
raymond01 #1930 Az a baj ezekkel a netes meccsnézésekkel hogy rossz a minősége, de azért nem mindnek, vasárnapi meccsek kötül mindig van egy ami nézhető, de a legtöbbön összefolyik a kép.
A kínai tvken meg milyen jó minőségben lehet európai focit nézni! Ennek is az kéne csak nem találtam olyan kínai csatornát amin lenne!:((( -
#1929 így teljes
http://myp2p.eu/competition.php?competitionid=&part=sports&discipline=americanfootball -
#1928 http://www.myp2p.eu/NFL.htm -
#1927 nem:)
aztmondta hogy hamar tönkremegy
és kérdeztem hogy mennyire hamar? -
#1926 hat ott egy darab link nincs meg. :D -
Etelkozi Vata #1925 http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=2786&part=sports
-
#1924 ezek talán -
#1923 Ha valaki tud majd stream linket a holnap hajnalban kezdodo Packers-Cowboys merkozesre az ne titkolja el. -
#1922 biztos hamar szállítják ki és 1200 szállítási költség -
#1921 #1917???????
#1918??????? -
#1920 szerintem 1200 FT -
#1919 és mennyi a szállítási költség? -
#1918 mit jelent az hogy hamar? -
#1917 de akkor innen
melyik??max 7000ft... -
#1916 Csak vigyazz, hogy lehetoleg fuvon dobald, ne kemenyebb feluleten. Az olcsobb Wilson-ok nagyon hamar elhasznalodnak. Igaz, egyszer fuves teruleten is sikerult kilukasztani egyet. ^^ Mondjuk ennel tobbet nem is lehet elvarni egy labdatol amit 9-10 dollarert odavagnak hozzad... -
#1915 :D -
#1914 Kézilabdázok
van 1 haverom&csapattársam akivel kézimeccs közbe is be szoktuk üvölteni hogy interception:):):)
vele fogunk majd dobálni a pályán