13258
-
pipeppers #2073 Egyre kíváncsibb vagyok, már lejött a meccs, de nem tudom mikor lesz rá időm. -
#2072 Tegnap delutani Dal - Phi meccs valami iszonyat durva volt (negativ ertelemben). Ilyen rosszul jatszani Romo-ekat en meg nem lattam. Botrany... :P -
#2071 suliba voltam és csak az uccso 10percet láttam
ott semmi extran nem volt -
pipeppers #2070 Ezt tudom, de a meccs jó volt?? -
Etelkozi Vata #2069 Jakuza, most merre vagy?
Szívesen társalognék a Steelers meccsről /egyértelmű győzelem/ és a Jets meccsről /nyögvenyelős fos meccs, bírói hiba?/. -
#2068 brrr -
#2067 10-6:S -
Etelkozi Vata #2066 Na most lehet szídni a bírókat, mert szerintem egy szabályos TD-t vettek el a Jets-től a 4. negyedben.
Igaz, a bírók jobban tudják a szabályokat, mint én, és talán jobban vissza is tudták nézni az esetet, mint én a tv-ben, de nekem az volt sz érzésem, szabályos volt a TD.
Persze ettől még a Pats nagy valószínűséggel hozta volna a meccset, de aztán ki tudja... -
pipeppers #2065 Legalább jó meccs volt? -
-
#2063 Jó meccs volt -
#2062 Végre nyert a Miami -
#2061 Dallas-Eagles -
Dougie #2060 az se rossz
egyébként a Pittsburgh és a New England meccsen is hó van
valószínűleg az egész északi részen ilyen az időjárás -
#2059 én a Toronto-Boston NBA meccset nézem és ott olyan hó van, hogy a csarnok teteje elkezdett szivárogni és 10 percet csúszott a harmadik negyed. -
Dougie #2058 Clevelandben milyen idő van már...
durva -
#2057 ma jó kis meccs lesz -
#2056 azokat asszem nem lehet -
#2055 nincs valakinek ötlete h nfl.comról hogy lehetne lementeni videokat? -
#2054 Jó a logód:))) -
lord nihilus #2053 jóféle, thx ;)
#2051: -
#2052 unatkoztam ezért összedobtam 1 hátteret,ha kell valakinek akkor:
-
#2051 -
#2050 ez fasza -
#2049 -
Etelkozi Vata #2048 Az első félidőben pedig nagyon jók voltak, gyorsan válaszoltak az egyébként igen megalázó módon született Moss TD-re. A második félidőben már csak egy csapat volt a pályán, ahogy az várható volt.
Most már nagyon érik a 16-0, de a Dolphins meccsen bármit lehet, pont mint tavaly... -
pipeppers #2047 Hiába nem jöttem be, a hsz-ek számából kikövetkeztethettem az eredményre :)) -
#2046 mikor anno amerikai fociztam, volt egy ijen, igenjó labda, meccset is játszanak ijenekkel a magyar bajnokságban -
#2045 többet vártam a steelerstől, azután hogy két mínuszos csapat szorosabb meccset játszott a pats ellen. -
#2044 erre valaki? -
#2043 nemláttam:)
sorry -
pipeppers #2042 Nem akarok kötekedni, de ezt az oldalt már ketten ajánlották. :D -
#2041 NFL labda Tack Comp:ez milyen?bőr vagy műbőr?és ha műbőr akkor milyen?ez faszűnak tünik -
lord nihilus #2040 egy ötlet -
#2039 és akkor szted miet?(nem muszály american footballról)max 5000körül(és olyan eredeti színűt) -
#2038 rendelj valamiet dobálásra nem mindegy mien labda -
#2037 fenébe
karácsonyig kéne az a labda
de már nagyon régóta az van odírva hoyg rendelés alatt.szerintetek frissítik az oldalt normálisan? vagy már rég megvan nekik csak az oldalt nem frissítik nomrálisan.nemtudom milegyen szerintetek? -
#2036 Tavaly vagy tavalyelőtt a Dolphins egy Patriots pofonnal kezdte a szezonszépítést:D
Úgyhogy bármi lehetséges:) -
raymond01 #2035 Így van, Doplhins!!!!!
Lehet hogy majd nekik kell megakadájozni a tökéletes szezont az utolsó fordulóban! A sporttörténelem produkált már ilyet biztos!
Mekkora lenne már nyeretlen megveri a veretlent az utolsó fordulóban......
Bár ez csak álom, de lehet hogy Big Benék is megverik őket! -
#2034 a pats nyerte az első SBt amit közvetítettek nálunk.