13258
-
#2153 Ugy latszik ezt nem csak en emlitettem meg lasd #1987
"Érdekes ,hogy egyszerűen nemmernek a bírók nemhogy ellenük,de még ami jogos aztsem befújni.:-(Érinthetetlen a csapat,vagy mi?" -
#2152 tudod az a furcsa hogy az egész nfl-be csak a pats ellen folyik elfogult bíráskodás
szerinted
és nem köpködök senkire -
#2151 Tevedes en veled ellentetben a helyzetet irom le, akik a masikra kopkod az ugy veszem eszre te vagy, mivel en a merkozesrol es a birsakodasrol irom le a velemenyem, te meg szemelyeskedsz. -
#2150 te is elég egyoldalu vagy csak köpködni tudsz -
#2149 Talan nezni kellene a merkozeseket es rajossz.
Ha hozzajuk ernek akkor azonnal repulnek a tucatnyi zaszlok. Mint pl a Miaminal a passing interference a 2. TD elott.
Viszont nekik semmit nem fujnak be 21 pontos elonynel sem, meg a nyilvanvalo szabalytalansagokat sem, lasd pl a Pittsburgh.
Ezen a merkozeseken is volta 7:0nal nyilvanvalo holdingok hatulrol nyaknal lerantas stb es egybol elfordultak a birok eszre se akartak venni.
Mosshoz meg eppen hozzaertek es mar repult is a zaszlo.
Eleg erdekes biroi felfogas az egyoldalusag. -
#2148 na és mi? -
#2147 Felszivtak magukat, csak ennyit tudnak jelenleg.
No meg a Patriots serthetetlensege ismet erdekes volt. -
#2146 érthető volt hogy a Pats nyer -
Etelkozi Vata #2145 Nem szívta fel magát a Miami.
Brady-Moss... -
#2144 láttam már -
#2143 nézd meg a meccset -
#2142 hát basszátok ez a meccs nagyon ledöbentett a pocsék szezont játszó Bears megverte jó nagy pontkülömbségel a Packers hát ezt NEM HISZEM!!!!!! -
#2141 [spoiler] Green Bay 7 - 35 Chicago Bears (csikágóban van) -
#2140 Eredmény? -
#2139 Nézem hát Farve nem remekel -
#2138 megy a meccs aki nem tudná -
#2137 ?????? -
#2136 Jo kis torrent oldal.
http://leech.tenyardtorrents.com/ -
#2135 Én is nagyon Farve fog játszani vagy hagyák pihenni?? -
#2134 óóóó de várom már a meccset jólenne már nézni hogy szedi szét a Pac offens a Bearsot -
#2133 ma -
#2132 ÉS ma lessz?:) -
#2131 majd meglátjuk -
#2130 Sport2 19h. -
#2129 Jah csak rendhagyo modon most nem 22:15-tol hanem 19h-tol adja a Sport TV.
Amugy a mai Miami merkozes lesz erdekes meg.
Most hogy leesett a vallukrol a teher, biztos felszivjak magukat a Patriots ellen is, foleg hogy a Miami az eddigi egyetlen perfect season tulajdonosa. -
#2128 A melyik és Mikor?? Sport1/sport2?? és hánykor? milyen nap?? -
#2127 sport tv adja -
#2126 húhúhúúúúúúúú nagy meccs lesz -
#2125 Chicago -
#2124 Szasztok nem tudjátok hoyg a Green Bay kivel fog majd meccselni? -
#2123 Hmm, most nezem vissza a meccset. T.O. serukese nagyon nem jott jol. Ilyesmi persze sosem jo, de most, hogy jon a playoff kulonosen rosszul erinti a csapatot. Semmi konkret infot nem talaltam meg, TV-ben is meg neten is csak annyit mondanak, hogy a bokaja serult meg, de azt nem, hogy mennyire; viszont mankoval tavozott a stadionbol, ugyhogy nem sok jot remelek... :/ -
#2122 Dehogynem! Dallas 13-2 ^.^ -
#2121 semmi jó hír -
#2120 na mer ezígy sokkkal jobb
hogy majdnem 48órája nemvolt 1 db hsz-sem
minthogy mi 10percenként írunk hszeket... -
Dougie #2119 2007 Football Bowl Subdivision Bowl Games -
Dougie #2118 én szoktam nézni azt is
most lesznek a Bowl-ok, ha eddig nem nézte valaki, akkor most még mindig érdemes ezt a részét megnézni -
#2117 Btw, NCAA Football-t itt nez valaki? Nekem sajnos semmi idom nincs College Football-t is kovetni, de az a keves, amit elcsipek belole sokkal intenzivebb, mint az NFL. Sot, NCAA-hez kepest, NFL egeszen lomhanak es lassunak tunik. Sztem jovo evadban szanni fogok egy kis idot College Football-ra is. -
#2116 Pro Bowl semmi mas csak ures popularity contest. No offense, evek ota Dallas rajono vagyok, de szvsz 11 jatekos tulzas... -
#2115 Miaminél alig játszot csak ült a Pats-nál meg mien jó 8 TDje van -
#2114 Miamiban is tudta volna ugyanezt,ha lett volna valami irányító szerűség...