13258
-
#1913 áhh
úgy élnék 1 nagyobb városba
ahol fan Amerikai foci csapat,vagy csak edzés
de jó lenne,de sajnos ottvan az a lenne -
#1912 csak párszor akarok dobálni vele
meg persze dísznek -
#1911 A szabvany Wilson laszti amit a Wal Mart-ban arulnak 9 dolcsiert (gondolom ezt a fajtat nezed a kep alajan :) csak disznek jo intenziv jatekra nem igazan, mert nagyon hamar elhasznalodik. A professzionalis labdak, amik strapabiroak siman 30-40 dollar korul vannak, viszont cserebe tovabb tartanak. -
#1910 msn?
-
#1909 (sztem folytassuk pübe.) -
#1908 pesti vagyok -
#1907 Pesti vagy vagy házhozszálítással küldted? -
#1906 hát...csak megfogod és lerakod :)
amugy ugyanitt árulnak rugoállványt,arra szépen eltudod helyezni,1200 huf,sztem annyit nem ér mondjuk :\ -
#1905 Van egy olyan érzésem, hogy ez sem volt véletlen.... -
#1904 oké megveszem:)
ezt miylen tartóba lehet kirakni a polcra?:) -
#1903 egyáltalán nem néz ki szarnak,és igen,ilyet,ott,4000ér(bár lehet akkor 5 volt,nem emlékszem :\) -
#1902 nem
hogy nem néz e ki szarnak?
és amúgy ezt úgy írtad hogy -igen vett már ott- vagy külön a 2?
hogy ilyen labdát ott:)4000forintért -
#1901 nem nekem lett véve,csak párat dobtam vele(ha azt dobásnak lehet nevezni -.-),de nem tűnt rossznak
amugy mire gondolsz? h mennyire strapabíró? -
#1900 ezek a műbőr labdák ezek milyenek?? -
#1899 igen
[vett már ott] -
#1898 így néz ki ez? -
#1897 ezt nemértem:) -
#1896 köszi
valaki rendelt már innen?
ezek a műbőr labdák ezek milyenek? -
#1895 megvan
http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=show_it&a_id=664&s_or_a=s -
#1894 valaki leírná röviden tömören magyarul -
#1893 ezeknek az embereknek kéne pusztulniuk akkik iet tesznek -
#1892 hogy lehetnek ien rohadt kurva fasszopók -
#1891 http://www.american-football.hu/ -
Dougie #1890 Sean Taylor meghalt
link
hihetetlen -
lord nihilus #1889 holdfényteam vagy sportmánia? -
#1888 Btw, Chicago meccs jo volt, szepen felhoztak a meccset a vegen. -
#1887 Pats utalokent meg foleg jol jonne, ha vegre valaki letorolne az utalatos vigyort a kepukrol... :) -
#1886 tudtok nekem adni linket vmi fasza labdához?(max 10.000 de inkább 5) -
#1885 Mennyi lett a chicago meccs? -
#1884 A mai nap utan remelem elbeszelgetnek a birokkal, mert amit muveltek a Philyvel az gyalazatos.
Teljesen szabalytalan TD megadasa a NE-nek , es a puntnal bemozdulo NE jatekos (58) helyett, megbuntettek a Philyt, hogy pontokat tudjanak elerni.
Ezzel a 14 adomanyponttal nyert az utalatos csapat 3 kulonbseggel. -
lord nihilus #1883 igazságot mondtál :D meg aztán nehogy úgy járjunk mint az eddigi pár esztendő conf. győztesei :S -
pipeppers #1882 Hát azt én is szívesen látnám :) -
#1881 én Pats szurkolóként örülnék, ha a Steelers-Pats meccset a Pittsburgh nyerné, mert akkor kicsit visszaszálnának a földre a New England játékosai és nem hinnék, hogy legyőzhetetlenek :D -
pipeppers #1880 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1879 Favre megint mit jatszott.
Hihetetlen ez a pali. Raadasul az egesz capat nagyon felszivta magat.
A futok es elkapok is felnottek a feladathoz. -
#1878 Azthiszem 34 - 3 utan mar nem nagyon van mi miatt izgulni. Cowboys 10-1! :) -
#1877 Én si várom már a Steelers-Patriots meccset,és remélem Big Ben-ék megállítják majd őket.Mert még elhiszik,hogy verhetetlenek.Szerintem nemfognak a 4 közé sem jutni,hiába ez a nagyremeklés! -
#1876 Favre apó ismét jól irányítoot!
Nagyon szurkolok neki,hogy szép eredményt érjen el!
Dallas eddig lejátsza a Jetset!jelenleg 21:0 streamen figyelem,ahogy a Green Bay meccset is végignéztem:-) -
Etelkozi Vata #1875 Jó, biztos, hogy túloztam, meg elragadtattam magam, csak amikor reggel megláttam az újabb 56-10-et, akkor ez csúszott ki belőlem.
De a Steelers ellen lesz egy újabb értékmérő, és ha azt is simán behúzzák, akkor már túl sok lesz a bizonyíték a verhetetlenségük mellett. -
lord nihilus #1874 :D